glaad

Nu ska jag äntligen få röra på röven nalta! Väntar på att min telefon ska ladda lite så jag har någon musik ( har tappat bort min mp3:( ) sen ska jag ut på en springtur/ löptur. Är väl lika att inte gå ut alltför hårt så man blir sjuk igen!
Såhär trött men glad är jag nu! :-)

tacka nej

Fick precis ett samtal av en kvinna som undrade om jag ville jobba som personlig assistent i sommar och jag kände att jag var tvungen att säga nej. FAN! Jag har redan sommarjobb på ett äldreboende och ser fram emot det mycket eftersom jag ska jobba med sjukt rolig personal och grymt härliga boenden men jag älskar att jobba inom handikapp, älskar glädjen man får! Nåja det får bli en annan gång =)
Annars så mår jag mycket bättre. Har sovit bort all feber :) Dock så är det lika bra att jag inte tar ut något i förskott eftersom jag var frisk igår och febern kom tillbaka.

blää

tji fick jag. trodde jag var frisk. var på benen igår och hade ingen feber och imorse stog febertempen på 38. nu ska jag se klart s.o.a avsnittet och sedan sova och hoppas att jag är lite pigg när erik kommer hem på lunch.
snaaart! :D

sjyyyyk

sjuk och uttråkad!!
dagens outfit: student 2011 t-shirt från abc-gruppen, shorts bikbok, snopptofflor- lustgården. haha!
jag är grymt uttråkad och grymt blek, borde kanske besöka suntan någon dag!

två år

Love of my life my soulmate, you're my best friend.
Part of me like breathing.

   

Jag är lika kär nu som för två år sedan. Jag älskar dig!

RSS 2.0