aaaaaah

jag är så sjukt taggad just nu! den 19onde juli skaffar jag mig en tatuering!!!
Har velat ha en så sjukt länge, när jag fyllde 18 fick jag ju i present av malin, moa och sanna att göra en tatuering men har aldrig blivit av så nu jävlar tog jag tag idet själv och for och boka tid! IIIIIIIIIH :D

surströmming

Oj vilken bra dag jag ahr haft hittills =)

För det första så vaknade jag tio i elva! Vad har hänt?! På helgerna kan jag inte sova längre än 9 och samma med vintern. På sommaren då man vill vakna tidigt så vaknar jag sent?! NÅJA
Jag drog till ankröv och mötte upp ls,sofie och henne. Vi la oss ute på altanen låg och solade en stund, hade det trevligt =)
For senare till mamma och lurade med henne på cirkus sale för att få kläder, och det fick jag. Tre nya plagg kom jag hem med, en kjol, en kort svart t-shirt och en vit t-shirt/ linne- hur nöjd som helst! Mamma köpte även en t-shirt till erkan så han blev också glad :) Fick veta att dom får in varor varje vecka så blir j uett trevligt att möta upp mamma där varje vecka och få kläder ;) haha Billgit som tusan är det 100kr för 4 plagg (!)

Sen till det bästa, vi for tillbaka hem till mamma och Erik mötte upp oss vilket också lillebror och Ronny gjorde och där bjöds det på surströmming! Det är så jäkla gott! :)

Nu har jag nyss tagit mig en dusch och mannen i huset har lämnat mig för kvällen, själv ska jag sanrt på södra hamn med min bästa tjejer och mysa =)

Imorogn blir det jobb 7-12 och sedan chilla inför matchen som är klockan 19 :)



Glad tjej lördagkväll med en kall i handen =)

bäst!

Ja, jag har helt enkelt världens bästa vänner, helt otroligt kul hade jag igår!
Började med lite fix hos mig med diverse brydar, for sedan vidare till Tomme Björk där festen hölls. Och SOM det var roligt :) Hur härliga människor som helst, sång och dans stog högst!

Blev utgång på 1906 som även det var mycket roligt, dock så är jag lite less att gå ut. SKulle vilja ha en fet hemmafest eller fara ut i lule,umeå,skellefte typ :)

Just nu försöker jag få upp min karl men det är helt omöjligt, sover som en stock! Och det är så sjukt tråkigt och sitta själv. Ska göra mig lite mat sen far jag nog någonstans:P


fotboll

Sååja, nu har jag kommit hem från jobbet för en stund sedan och ätit lite lunch. Har gått bra, som alla andra dagar , trivs så sjukt bra med personalen. Finns inget ont i någon =)

Iallafaaaaall så väntar jag på att fotbollen ska börja, sedan ska jag till vårdcentralen och träffa en sjukt bitter distriktskterska och få deligation. Alltså det finns inte ord hur ävla sur hon var, så hemskt :P
Efter det blir det snabbt hem och göra någon snabbmat och sedan fara på match i lulee.
Sen när jagkommer hem får jag se vad som händer :)

Vad helgen annars har att erbjuda vet jag inte riktigt, fest imorogn iallafall får se vart det blir, kommer nog bli skoj iallafall :)
Nu ska jag fortsätta se tv och slappa inann det är dags att börja ladda =)


girls

Hejhej! Har kommit hem från stan för en stund sedan, har varit och ätit lunch med mina brudar. Sofie for härifrån precis också, hon skulle och sola. Alla jävlar fuskar och solar solarium utom jag:P haha

Iallafall ska jag och jobba snart, 16-21 inte världens jobbigaste pass precis men är inte det roligaste och jobba. Men blir nog bra ändååå!
Igår var det träning och en lugn kväll, imorgon har vi match mot lule dam och jag är faktiskt lite nervös, dom är riktigt duktiga enligt mig :P

NÄÄÄ, om man skulle piffa till sig lite och byta kläder- hejdå :>

sugen

ooh, jag är så sjukt sugen på något men vet inte riktigt vad! Pumpakärnor, kräftor, surströmming, chips, godis- tjaa skulle kunna äta lite vad som helst just nu :P hehe

Iallafall så kom jag hem från match för en stund sen, vi vann med 4-1 och det var riktigt skönt, nu är vi på gång igen!
Sitter i soffan i mjukiskläder, är fortfarande trött efter nattens arbete så orkar inte fara iväg någonstans. Tror det blir att se klart fotbollen. Men en fråga, vad har HÄNT med fotbollsvm?! inget lag presterar ju, förutom tyskland då, och dom hejjar jag inte ens på! Nåja, förhoppningsvis så blir det bättre. Tråkigt att jag inte har nå rött vin hemma, det skulle sitta fint med ett glas nu=)


jaha

Åh, har jättesvårt att sova och jag behöver verkligen all sömn jag kan få när jag måste vara vaken hela natten!
Har sovit kanske en timme men det lär inte hjälpa mig.

Iallafall, lyfttekniken gick jättebra var inge nytt eller någonting så känns lite onödigt men är väl alltid bra att öva =) Sedan for jag hem och städade hela lägenheten, såg holland-danmark också där Holland naturligtvis vann ;D
Somnade en stund och när Erik kom hem så vaknade jag för första gången inte och maten var klar när han kom och väckte mig =)

Nu har ekke åkt iväg och ska hjälpa öhlund att flytta så får väl se om jag hinner träffa honom något mer idag. Meeeeeeen nu ska jag se tv och försöka vila lite mer- puss!

tjött

och hostar samt hals. Tror inte det är nå bra att sova med fönstret öppet i sovrummet men det blir så fruktansvärt varmt då man ligger två stycken med vårat härliga täcke!

Igår var en mycket bra dag. Spelade volleyboll med världens härligaste gäng igår dryga två timmar, sedan blev det lugnt innan träning för att avsluta kvällen med mat från max (hade inte ätit någon middag) och mys med världens bästa pojkvän :) Vi såg the proposal och den är verkligen riktigt underhållande, var myigt att för en gångs skull kunna ligga i sängen och se den istället för i soffan. Den slogs igång lite försent dock så blev ingen tidig kväll så jag undrar hur trött Erik är nu när han jobbar. Han var förövrigt mer gullig än vanligt igår, undra om de tär för att jag ska jobba natt idag?;D

jaa somsagt ska snart på lyft teknik i tre timmar, sen ska jag hem och göra ingenting eller allting, känner jag att jag inte kan sova då blir det att städa hela lägen, tvätta och kaanske ge sig på att tvätta fönstrena-  vi får helt enkelt se :)

Nu ska jag göra mig redo och packa ihop grejer som jag sak lämna till Emma som drar till visby i sommar och stannar där tills hösten :(



En bild från helgen, hade grymt skoj med mina tjejer :)

just gonna stand there and watch me burn?

Eminem fortsätter leverera!


SOMMARLOV

Blä! Sträckte mig gode rejält det första jag gjorde på träningen, not good! Har nämligen fått ett samtal för någon dag sedan om att provträna innebandy med Boden på söndag (de spelar i division 1) och nu sträcker jag mig :( Hoppas verkligen att det inte håller i sig och att det blir bättre redan imorgon för jag vill verkligen!
Dock så är ju inte oddsen på min sida då jag inte spelat innebandy på ett år och inte har någon som helst bollteknik eller kondition..fan, jag vill så gärna!

Nåja, nog om det.
Just nu sitter jag i soffan och ser på Parenthood och måste faktikst säga att det är lite småroligt. Tänkte hänga med Empa ikväll men vill först vila ljumsken lite så jag it drar upp det direkt, dunkar i det just nu..

Idag har jag varit på skolan för sista gången innan hösten! Vi fikade och hade det trevligt med klassen. Sjukt skönt med sommarlov, dock så börjar jobbet på måndag och jag jobbar tills 20augusti så blir inte så mycket till lov. menmen vad gör man inte? :)
har hängt med mina kära vänner sedan, nina,malle och sofie =) Vi solade lite och färgade hår, himla trevligt :)

Imorogn blir det att kolla då alla kära vänner tar studenten och fara på studentfika hos kusin Linnea och sedan studentfika hos Ankan, tror morgondagen kommer bli en riiiktigt bra dag :)


ensam tid

Var så hemskt nära på att fara iväg och parta alltså. Men nä kände mer för att sitta hemma i mina mjukiskläder dricka te och bara ta det lugnt en stund medans erik är hos koffa med grabbarna :)

Maten var som alltid helt underbar hos Eriks föräldrar, idag bjöds det på tacopaj som Ulla-stina så fint tillagat, får alltid en massa tillbehör också- riktigt gott!
Vi har även varit förbi jysk en sväng och köpt utemöbler och för en stund sen monterat ihop bordet och hett en fin blomma på =)

Nu ska jag fortsätta mitt mys med att se på tv och kanske läsa någon bok. ha det!

 

Favoritmjukis stass och temugg (och ja min mage är uppsvullen, är den bästa veckan i månaden ;) nat...



Och såhär fint blev det på balkongen Nu ska bara min käre karl lägga trall då han får tid :)


onsdag

Japp, nu är det onsdag. Undra om man ska festa ikväll? kan inte bestämma mig ,alla har ju klassfester och sådär men någon enstaka liten kompis borde man väl kunna hitta?

Idag har jag iallafall varit på skolan en snabbis och pratat med Maria, sen cykla jag till Malle och gick in i deras hus och väckte henne ;D Vi satte oss ute på deras balkong och satt där och prata i någon timme :) Sen har vi bara tagit det lugnt hela dagen, kom hem för en stund sen och har dushat å diskat. Ska nog snart sminka mig lite så man ser ut som folk :) Blir middag hos Eriks föräldrar och det är alltid gott så jag längtar faktikst, är hungrig som fasen:P

Nåååååja, är ltie uttråkad nu och Erik är typ den tråkigaste människan på jorden menmen. heida :D

bal

Oh så fina alla mina vänner var, helt otroligt =)
Men det finns ingen som sprider lika mycker glädje som Linnea Sundström. Hon sken som en sol med sin rosa klänning, bruna kropp och med sin Johannes bredvid sig, åh blev så himla glad av att se dom två tillsammans=) (han bor i umeå så dom träffas väldigt sällan)


Just nu ligger jag i soffan och ser tv, ikväll har jag varit med min bästis Malin Larsson (Faktikst hela dagen sen jag fick tid att träffa kvinnan) Annika var även hemma och gjorde sig klar för balen. Hon och Jesse är verkligen perfekta paret när det gälller tillställningar som bal osv, hur fina som helst :)

Imorgon ska jag bara på skolan och göra ett lätt svenska prov. Bara för att jag skrev sådär så kommer jag säkert få ig typ :P Sen har vi brännbollsturnerning men jag vettefåglarna om jag ids alltså, våran klass är ändå sämst i sport :P
Och jag säger då det, nästa år när JAG SKA gå på balen (med eller utan erik) Så ska jag ha rosa klänning och jag vet precis hur jag vill att den ska se ut, får hoppas att man kan finna en. Är ju ändå bara ett år kvar så ;) haha!

Nej nu ska jag sluta svamla och läsa igenom svenskahäftet en gång till och sedan sova för nu är jag verkligen trött.



partheeey

Nej inte så värst mycket. Ser film med ekke nu men är så less och så trött så ska nog gå och lägga mig snart =)
Är som en jävla gamling, vill sova jämt. Vaknar tidigt och tar en pn samt sover tidigt :P Nog för att klockan snart är elva så det är väl inte såå konstigt att jag är trött.

Idag har jag iallfal ltagit det lugnt, städat hela lägenheten, varit ute och sprungit och sett tv med karln =) Imorgon blir det att agera lekledare när ettorna har vandring på skolan och sedan se balen =) Ska bli riktigt kul och se alla kompisarna som kommer vara så fiina :)
Ska även försöka dra ihop mitt kära tjejgäng som inte är 91or och springer på balen och göra något för nu längtar jag alldeles för mkt och vi har sjukt mkt att ta igen!

Nä, ska lägga undan datorn nu och se klart filmen sen krypa ner till kojs i en varm famn:) Puss!

shopping

Jo förresten, jag har shoppat lite nu på senare tid, är ju sämst på att visa så ska visa de jag ahr hittat på itnernet iallfall =)






Dessa snygga underkläder från Lindex, sjukt snygga! Sedan har jag även köpt en annan vit bh också, är en bustier =)

Har även köpt en svart kort "skinnkavaj" som jag inte hittade någon bild på, riktigt snygg om ni frågar mig =)

Och så även skorna som jag beställde från Nelly, dom beiga, finns något inlägg ner och ka nlova att dom är RIKTIGT snygga och jag blir sjukt lång :P
Har även köpt ett par andra skor, svarta gladiatorsandaler från Hm med "nitar" på, snygga dom med =)

hmm, har köpt mer mne kommer inte på nå nu, smink iallafall och nå linnen. är nöjd :D ha en bra dag, pöss!

sista!

Sista skolveckan nu, FÖRBANNAT SÅ JÄVLA SKÖNT!
Har nyss kommit hem från skolan. Har haft bollspel och gjort matteprov.. Hoppas att vi inte har någon samhälls sen i eftermiddag för om vi inte har det så har jag slutat för idag =)

Dock så börjar jag ju jobba om precis en vecka så får inte så mycket ledigt, jobbar till 20augusti så jobbar hela sommare, dock bara bra :) Sen blir det en utlandsresa och ingen längtar mer än jag, håller på att bli tokig!

Idag kommer även min bästa Malin hem och jag längtar så jag snart spricker! Trodde ändå de skulle vara helt okejför under veckorna har vi svårt att hinna vara med varandra men det finns alltid en telefonsamtal med i dagen och kanske en liten visit och nu har jag varken prata eller sett kvinnan så är boring! Har iallafall smsat me henne :>

Nåja, snart kommer erik hem på lunch, mitt hjärta =) Känner mig väldigt kärleksfull idag, haha :D Nää nu ska ja sluta jiddra, ska nog sätta igång och städa upp i våran stökiga lägenhet nu som ser förjävlig ut, hejdå :)

lördag

Hejhej hemskt mycket hej!

Just nu sitter jag i soffan och chillar. Har kommit hem från stan för en stund sen, haar fikat med grabbarna=)
Ska snart hoppa in i duschen så man känner sig som en människa. Ikväll blir det nog partey eftersom alla festar som är hemma =)

Blev fest igår också, var hos emma med störtsköna människor sedan for jag och Rossa till Koffa och en utgång på Kalles. Kan inte påstå att utgången var av det roligaste slaget men det dög :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sedan hoppa in i duschen, pöss hej! :D



pedant

Jag har blivit sjukt pedantisk faktikst om jag får säga det själv. (trodde detta skulle vara omöjligt med tanke på att jag aldrig har städat förr i hela mitt liv)
Men nu har jag startat, har redan dammsugit och dammtorkat två ggr i veckan, har t.o.m tagit hela toaletten, skurat och alltihopa (dock äckligt)

Iallafall, känner mig duktig och det är betydligt roligare att ha det städat och fint hemma än smusigt och grejer överallt :)
Helt sjukt att jag har bott här med Erik i 8månader! Tiden bara flyger iväg och det känns riktigt bra :)

Nåja, till något annat :) Har precis kokat mig en kaffekopp och sitter i soffan och kikar på lite vänner, ska snart sätta igång med maten. Idag blir det pannkaka och den ska stå på bordet då min karl kommer hejm från sitt arbete så är nog bara att sätta igång nu med tanke på att den ska vara i en stund. Ni får ha det så bra :) puss!



Hemmafru? njaa lite extremt kanske :P

morrnn

Hör och häpna- idag ska jag på skolan! Har tillbringat riktigt lite tid där dom senaste veckorna men det blir lätt så då man är sjuk var och varannan dag.

Febern har lagt sig över natten vilket är det skönaste av allt, nu är jag bara snorig och kämpar med halsen. Går ändå bara till 11 idag så när jag kommer hem är det ju bara vila om jag känner mig sliten :)

Idag har vi match, jag är så jävla dum om jag är med och spelar men jag känner mig så fruktansvärt taskig för vi har så sjukt lite folk. Vad fasen ska jag göra? SPelar jag idag då kommer jag seriöst vara sjuk HELA sommaren och hur kul är det? Måste ringa mamma och fråga, nog för att jag har svaret ganska klart. Nåja. Tror jag ska ta mitt förnuft till fånga för en gångs skull. Spelar jag idag kommer jag missa typ alla matcher i sommar så kanske är lika att missa en nu? Men det värsta är att alla tränare har ringt ohc jag har sagt KANSKE jag vet inte, sen har dom ändå skrivit upp mig på startelvan? Tjaaa, ja vet it...

Nu ska jag däremot dricka upp mitt te och klä på mig sen rulla till skolan :P Pöss!


sköna låtar

Just nu vill jag bara sjunga hur mycket och högt som helst men det går inte när erik ligger och sover:P haha men bjussar på några helsköna låtar :)

Är det någon låt jag skulla kunna sjunga för publik så är det denna, love it :) This boy

Även denna är ju hur skön som helst- Little Lion man

but it was not your fault but mine
and it was your heart on the line
i really fucked it up this time
didn't I, my dear?

vad tror vi?

Något annorlunda som har hänt? Nädå, inte mer än att jag lider av feber, halsont och mest förkyld i världen =) haha
Nää, ja får väl gilla läget. bara jag är frisk till helgen för jag vägrar vara sjuk en helg, fy så trist!
Igår var det ändå värst, kunde varken äta eller sova. Varför ska man få så förbannat ont i lederna när man har feber?

Till något roligare..... öööh alla mina bästa kompisar är utomlands och resten festar, erik sover. tjaa de var väl de:P
Sedan vill jag även efterlysa mina skor som jag beställde för en vecka sedan från nelly, vars är dom?!

I måndags bjöd vi iallafall anton på middag, grillat stod på menyn och det var så sjukt gott =) Erik har inhandlat oss en elgrill (praktiskt, det ryker knappt och är ju absolut ingen eld och blir så sjukt gott) Så alla ni som bor i lägenhet och har en balkong, investera i en elgrill- det lönar sig!

Nu blir det nog att fortsätta kika lite på tvn, det rinner så fruktansvärt från mitt högra öga så jag vet inte vad. Tror fasen jag ska ladda ner Dear John och kika på den =) natti!


RSS 2.0