lov

Ja gud så skönt det är med lov! Sov till 10 idag och är så sjukt utvilad :)
Håller på att tvätta just nu, hade velat sola men har tappat bort min bankkort och har inga lösa pengar... Jobbigt läge;P
Tur jag har mallan så jag kan föra över pengar åt henne så jag kan leva nu i några dagar ;D

Igår var vi och såg hockeyn på challenge. Tycker det är kul att saik har gått till semi faktikst. Eftersom lule ändå har varit så jävla dåliga och inte kom till slutspel så hejjar jag på skellefte med tanke på at tjag bott där,gått skola där och hade tänkt spela innebandy där ^^,

Idag blir det som sagt att tvätta, fika med tjejerna, fotbollsträning och efter den ska jag mysa med min erik som far bort imorogn tills på måndag till jäkkan. Är ju mitt ställe, var alltid där förut. Känns tråkigt att jag knappt är nå fjällen längre, brukar alltid vara borta påsk menmen, thats lifee. Ska ha sjukt kul här hemma med mina vänner, imorogn blir det utgång och fredag ska jag och hejja fram Moa i kalix. Dom har sista kvalmatchen om att gå upp till 1an och förlorar dom mot kalix då är dom jävlat sämst :P haha
Sen lördag är det utgång med gamla laget, så jäääävla roligt!!!!!!! =))

Nu ska jag ta det löögnt tills det blir att hämta tvätten och göra sig klar för fika med brydsen =)



gäsp!

Sovit alldeles för lite för mitt eget bästa. Började läsa boken hypnotisören igår kring 22 och läste till 00.15 ungefär, herregud så spännande bok! Kommer aldrig våga läsa den själv alltså, får se till att göra det när jag har människor runt omkring mig ;)
Sitter just nu i soffan och är lite irriterad över att jag inte har mer träningsvärk än jag borde ha. Igår gymma jag och jag har mest träningsvärk i magen som jag inte ens hade fokus på! Tränade triceps, bröst och rygg sen gjorde jag mage endast för att det var så lång tid innan spinningen skulle börja? Nåja, får helt enkelt höja vikterna nästa gång:P

Idag blir det skola och sedan under hålet ska jag försöka palla mig till korpen och köra kondition/gym för att sedan ha bollekar som sista lektion och sen är det påsklov! Så förbannat skönt :) Ikväll blir det att se hockey på challenge med brudar och dricka sig en öl kanske :) Trevligt! Nåja, ni får ha det så bra :) pöss!

Ibland är vi lite retards vi två. Men som jag är kär i min karl :)

haha, retardparet. Men jag är så kär :)



bikini

Min designade bikini på NELLY.COM


kanske, kanske inte

Jag har ett litet dilemma faktiskt :P Borde fara på skolan, har bara två dagar tills lov och dom är inte speciellt jobbiga. men, jag har ett stort psykologiprov idag och helt ärligt så har jag verkligen inte orkat bry mig och jag kan få bra betyg i psykologi men då gäller det ju att jag gör provet bra också vilket jag inte kommer när jag inte ens har alla stenciler eller boken hemma :P haha! Ojoj, bra bark jossan ;)

Tror det blir då att sjukanmäla sig och vara hemma och plugga typ, eller något. Dock så har jag gode mycket frånvaro från måndagar men det är ju faktikst anmäld frånvaro. SKulle behöva fara på samhällsen också för jag var inte där förra lektionen då jag var tvungen att skjutsa farmor till sjukhuset.hmmm.
Kanske far på den sista lektionen bara? kan väl inte vara så farligt " blev frisk" haha :P

Nåja, min helg har varit helt okej ändå trots att jag nästan surade sönder lördagmorgon. Blev stan med Soffe på dagen, köpte mig en ny tröja/tunika från hm med spetsdetaljer, hur snygg som helst! Och en bh med inga band alls så jag skulle kunna ha tröjan. Sedan har jag köpt två nya bh set, bh och trosor alltså. (kan inte bara köpa en bh, måste ha matchande trosor till)
Så nu ser det bättre ut på bhfronten, alla mina bhar började bli för små.
På kvällen blev det fest hos anna och sedan utgång på statt som inte alls var så ösigt, var typ 20pers där, men Josefin Sandlund har ju alltid roligt ;)

Nä, nu ska jag fundera klart på hur jag ska göra idag och sådär. Ha det så bra :)

Körde på hästsvans och sotade ögon i lördags, enkelt och bra :)

less

japp. första lördagen på riktigt länge jag är på riktigt kasst humör.
Blev inge malå för mig, får visst inte göra något här i världen. Ikväll ska alla mina kompisar festa eller jobba, jag kommer sitta HELT själv hela kvällen efersom jag har match imorong. Erik kan inte heller vara med mig för han sak också festa. Kommer ha så hemskt roligt, längtar mer än någon annan.

Kommer sluta med att jag far ut ändå, får väl fara nykter. Bättre det än inget alls. have a good life.

bläääää

idag är en sån där dålig dag..
Började med att erik hoppade upp ur sängen 10 i 7, alltså hade även jag försovit mig som skulle på spinning klockan 7. Blev alltså ingneting av det.. Får bli en löprunda sedan och ett gympass innan jag ska plugga me amanda!

I alla fall så är jag trött, väldigt trött och vi har ingen frukost hemma så jag har ätit två digistivekexs och det är ju inte den bästa frukosten menmeen.

Igår fick jag iallafall väldigt goda nyheter, jag har ett sommarjobb(!!!) Och jag är så otroligt glad! =) Ska vara på kollektivet som är ett "gruppboende" för funktionshindrade och sådär, kommer nog bli jättebra =) Ska dock jobba natt hela första perioden och sedan dag andra, men it gör de ju nå- får mer pengar och kan vara ute dagarna då det är soligt ;D
Var på fotbollsträning där vi har löpning innan och gud vad det  gick lätt igår! Jag och rossa sprang flera meter från laget hela tiden och det kändes inte ens nästan tungt- SKÖNT! :)
Blev sedan fotbollsträning som var betydligt tyngre,första gången öjebyns damer hade jobbig träning;)

Nåja, nu ska jag borsta gaddarna å he mig iväg mot onyxens dagverksamhet =) (har bara idag ohc imorogon kvar där :( )

morgon

Japp, nu är det en ny dag igen.
Har varit ute på en powerwalk för en stund sedan, orkade verkligen inte springa idag men en powerwalk är inte fy skam det heller :)

Idag har vi snö och isdagen med freja så blir att vara ute i det fina vädret hela dagen, yey =)
Ska alldeles snart hoppa in i duschen och sedan  koka lite varm choklad och sådär, ska även förbi mamma och hämta fika ;> Ber till gud att dom inte har ätit upp snickerskakorna!
Senare blir det att plugga psykologi, vi har prov på måndag på hela 4-5 kapitel och jag kan lova att jag kan naaaada, så blir att sätta igång i tid :P
Ikväll blir det fotbollsträning och ska kika om jag kanske hinner med något trevligt pass på korpen innan :)
Var så sjukt kul å gymma igår, sen att spinningen gick hur bra som helst är ett plus!

Nä, nu måste jag duscha och slänga i mig någon frukost om jag ska hinna med allt, ha en bra dag ! :)


do you know whats worth fighting for, when its not worth dying for?

ja det undrar jag.


I alla fall, måndag nu och jag är hemma på hål. Har lektion igen 14.05 men vettefasen om jag ids:P
Har haft bollspel idag och det är lika roligt varje gång, så sjukt härligt gäng;D

Har även fått en glatt samtal, får bara hoppas att det blir av för då kommer jag vara mer än nöjd med mitt sommarjobb. Så hoppas, hoppas!
Men med min tur så går det väl åt skogen:P

Helgen har varit helt okej, blev fest lördag och utgång med min bästa malin på kalles där det hängde en massa sthlmskillar som var allt ifrån riktigt härliga till riktigt dryga brat killar:P Men dom som var härliga var det riktigt kul att hänga med :)
Igår var det en bakis dag av rang, jag och erik sov heeeeela dagen för att sedan äta tacos hos mamma och ronny som också var slitna ;> haha Blev filmkväll hos Tomme och sedan mys med ekke.

Idag blir det att ta det lugnt för att sedan göra middag med erik och ska även bege mig på spinning och gymma. Måste få upp min kondition nu, hejn går it längre. Satsar på att orka spela hela matchen på söndag, om jag nu får starta men det hoppas jag :P haha


I wounder where I am in my relationship to you...

friday!

Äntligen fredag, Jag säger då det!
Sitter just nu i handduk och filt runtom mig, ska alldeles strax klä på mig :P Har varit ute på årets kortaste springtur för en timme sedan ungefär, hade ingen musik ;)
Men på måndag då jäklar, då börjar det nya träningslivet på riktigt! NU är det slut schwållat!

Idaaaaag blir det praktik och sedan fredagsfika med mina vänner, får se vad kvällen har att erbjuda för jag har ingen aning! Har faktikst ingen aning alls om något som händer i helgen om jag ska vara ärlig :P
Hade vela fara till Eriks stuga nu när jag inte har någon fotboll men då ska hans skoter gå och gå sönder, typiskt!

Äh, nu blir det att klä på sig och käka frulle, ha en bra helg :) hejdå!

halva veckan

Ja, nu är det onsdag och snart har halva veckan gått. Tur att jag har praktik nu säger jag bara, hade aldrig orkar fara på skolan idag :P Är trött och jag förstår inte hur jag kan vara det och börjar bli förkyld så är tung i kroppen, yey!
Nåja, ska i alla fall bli roligt att fara på praktiken, det är ett som är säkert :)

Igår hade vi fotbollsträning ute i det kalla vädret, det var inte nice! Visst är det kul med fotboll men inte när det är -12, jag fryser typ ihjäl. Är samma sak idag, då är det först löpning från 20 och sen fotboll 21-22, tung tid!
Tur jag börjar 9 på praktiken då :)

Vi var även hos mamma och åt lasagne igår, jäkligt gott! Var riktigt längesen faktikst.
Nu ska jag röra på fläsket och bege mig mot onyxen, ha en bra dag :)



Snart blond ;>

back on track

Hello! Ser tv just nu, borde klä på mig osv för malle hämtar mig om 25min typ, nåja känner typ ingen brådska :P haha
Tycker inte alls det är nå roligt med kylan ute men vad gör man?

Igår hände det faktiskt väldigt lite, var som sagt på skolan sen blev det att fara hem och städa och laga mat med min ekke=) Och min sötis överraskade mig, fick nya berlocker till mitt sabo armband och halsband så jag blev himla glad :) Tacktack älskling!
Anton kom förbi en sväng och är så kul och sitta och snacka skit med domdär grabbarna, ärliga och rakt på- precis som mig;D haha
Sen gjorde jag och erik en väldigt god kladdkaka och la oss och sov, sköönt! Älskar renbäddat ;D

Idag blir det skola och ja längtar bara tills sista lektionen då det är bollspel! var så sjukt kul igår när vi hade det ;D iih!
Blir även fotbollsträning ikväll ute på lf i 20 minus, längtar inte.


Det var inte domdär men jag gav exempel ;D

tillbaka till verkligheten

Jajjemän! Måndag morgon -17 och jag är inte taggad:P Enda som gjorde att det blev liiite lättare att stiga upp är väl att jag har bollspel på morgonen och jag och erik har varit tillsammasn ett år idag. Då känns det lite roligare ;D

Måste städa mer än ingen annan idag känns det som. Varken jag eller Erik har orkat ta tag i något i helgen, är något förvånad för erik är fasen pedantisk annars:P Men nu är det klädhögar, diskhögar och dammigt överallt så är bara att städa ihjäl sig idag efter skolan.
Får väl hoppas att jag får umgås med min karl en dag som denna!

Är som så roligt, på morgonen går man in till köket och tar ett glas vatten så ser man erik och anton stå och hänga på parkeringen (inte nog med att dom är grannar utan dom har parkeringen precis bredvid varandra också ;) haha )

Ska försöka få tag i Sofie nu och se vad fasen som händer på bollspel idag, blir fan sur när det är så jävla kallt ute. Har ju varit blida hela veckan ju.. Nåja, ha det :)

this is me

God kväll.
Just nu gör jag inte så mycket, är på lite dåligt humör. Tycker det är orättvist att Erik kan somna så jävla lätt hela tiden och jag aldrig kan det!

Ser i alla fall på bröllopsduellen just nu, tycker den är riktigt bra faktiskt, har dock sett den förut :)
Idag har jag och erik bara tagitdet lugnt, klockan 3 drog jag ut honom på promenad och som jag har skrattat med min prins. Vi gick nämligen till coop och skulle handla och snurrade omrking där i typ en 15min. Vi upptäckte att dom inte hade allt vi ville ha så vi lämnade korgen och gick därifrån gick hem och hämtade bilen och for till kvantum! haha :D

Ska försöka sova snart, är så trött men kan inte somna. Och erik somnar som sagt hur lät som helst :P
Nu sak jag fortsätta se, hejdå ;D

fredagsmyys

Hallå!
Nu är det äntligen fredag, har längtat!
Ska egentligen sanrt på praktiken men blev sjuk igår igen och nu känner jag mig sådär och vill verkligen inte vara sjuk i helgen så har pratat med min handledare så det känns bra :)
Känner jag mig liiite sjuk imorogn så tänker jag inte spela match för jag vägrar missa Malles fest.

Igår for jag och Erik till mamma och fikade, gott som fasen=) Dock så kände jag mig som en zombie, huvudet sprängde hela tiden. Innan 7 for jag till challenge och såg hockeyn med brudarna, sköönt att lule tog 2p! Dock så hade det varit ännu skönare om dom tagit hem vinsten på ordinarie, nåja!
Ja i alla fulla fall så mådde jag som jag förtjänade sen, huvudet sprängdes, helt slut i kroppen och sådär så jag la mig och sov. Måste bara inflika med att det inte finns något bättre än att sova med Erik Skarin, jag är så jävla kär att det finns inte ord, min prins! :)

Så idag får vi se vad jag hittar på, ska ta det LUGNT i alla fall! Ska dock till frissan och lägga en färg på min utväxt så den inte syns men det går snabbt och sedan blir det middag hos Anton, mysigt :) Såå tar det lugnt idag och hoppas att jag mår bra imorgon så jag kan spela matchen :) hejdå!

stolt

Känner mig som en stolt mamma, min bästa vän Malin Larsson klarade körkortet idag!!!! Ps. hon fyllde år igår!!

PUSS PÅ DIG DU ÄR BÄST! :)



morning

Nu är jag trött och vet inte hur jag mår. Känner mig inte frisk men erik säger att jag är hypokondriker så är väl lika bra att bara fara och göra allt man ska och sen får jag väl bli mer sjuk om jag nu blir det :P

Igår blev det lugnt, for inte på träningen vilket var smart av mig för när jag var och handlade så löka jag som en gris och var helt konstig i kroppen. NÅja!
Jag och Erik bakade i alla fall en cheescake som vi inte har smakat ännu. Min smarta karl vred på frysen och satte kakan längst ner (där det är som svalast) så när han skulle kolla imorse om den var klar (han har längtat efter den där cheescaken sen vi flytta in typ) så var den självklart inte klar :P haha
Nåja, den är klar när han kommer hem :)

IDAG FYLLER MALLE ÅR! SÅ snart ska jag ringa och sjunga för min bästis :> Snart är det hon som skjutsar omkring mig överallt, blir kul ;>
Annars så har jag praktik idag, är så glad att jag är på onyxen har saknat Fanny måste jag erkänna och idag ska jag vara med henne :) weeei! :>



GRATTIS MALLE 18ÅR :)

blää

Åh vad jag svettas, hatar när man tar panodil och febern går ut ur kroppen, man lökar ju sönder!
Inatt var jag tvungen att gå upp och duscha för jag var jävlat sjöblöt i svett, not funny.

Dock så är febern borta typ men den lär väl komma igen när panodilen slutat verka :P
Har nyss sett city island som faktiskt var en helt okej film. Ska nog sova en stund snart också, är trött och vill inte vara sjuk mer så då kan jag fara på skolan 14.15 =>

ångest

Är inte riktigt frisk ännu men har fasen inte tid att vara hemma från skolan. Har redan hunnit sjukanmäla mig men det spelar ju ingen roll om jag far i alla fall. Vi har ändå mentorstid idag så jag träffar ju pajala.
Fasen jobbigt, jag kan ju inte springa omkring och vara sjuk jämt och ständingt jag har fotbollsträning utomhus idag och det är första för iår och jag ska fan träna.
Nåja, får se hur jag gör, stannar kanske hemma typ första lektionen sen far jag. Vill inte missa social omsorg och psykosocialt arbete eftersom den kursen började igår.

Annars då? Jo, igår kom Moa hit, har inte träffat henne på flera månader! Och var lugn jag gjorde inget ansträngade, vi satt i soffa ncoh pratade i någon timme sen for hon hem och klockan 10 gick jag och erik och sov:P haha
Det var min söndag i detalj ungefär ;P

Ni får ha en bra dag, får se hur det blir med min :P Borde i alla fall sova mer om jag ska bli frisk, eller så trotsar jag far på skolan och hoppas att det ska gå vägen, har inte gjort det på typ 7månader men nu kanske ;D

feber

haha ja herregud! Jag gick till skolsköterskan och skulle kolla mitt knä, har fått ont igen. Hon tyckr då att jag ser ut att vara blank i ögonen så jag tar tempen och voila 38 grader, inte så jävla konstigt att jag har svettats som en gris då alltså :P

Nåja, nu är jag då hemma och har tagit panodil och även tagit kort på mina fina blåmärken som jag har över hela mitt vänstra ben, tänkte dela med mig av dom:P haha DOck så syns dom inte så bra nu när det är ljust, meeeeen ja:D

OKej, bilderna sög verkligen inegn idé att visa dom ens. Mne jag har iallafall blåmärke på röven, två stora på baksidan av vaden, säkert 4st på smalbenet och på låret. haha hur fasen lyckas man?:P

jahaa

Måndag morgon, älskar det? Nej tack och sedan att det är skola idag igen känns inge kul. Har sovit riktigt dåligt inatt, ont i skallen och svettats som en gris!

Iallafall! Igår kom min Erik hem så jag hann vara med honom en liiiiiiten stund innan jag skulle iväg till luleå på match.Vi förlora.. Dom fick en straff och sedan gick det åt skogen, synd vi inte satte våra lägen. Nåja, jag fick i alla fall spela från start? Bra förvånad jag blev :P GIck ändå helt okej, har bara sämst kondis ;> haha

Blir att träna upp kondisen i veckan så man orkar spela match på lördag :)
Var i alla fall sjukt roligt =)
Kom hem kring halv 11, och då var det bara att ta igen lite förlorad tid med min karl, iih ja är så kär i honom :)

Idag blir det skola, sedan städa här i lägenheten, är sjukt dammigt och sedan laga middag och fara på spinning :)

Ha en bra dag! Pöss

det är dags att tänka efter

men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig.


lördag

Oh vilken bradag det har varit idag :)
Var inte alls bakis trots att jag var vääääldigt full igår, vi allihopa var väldigt fulla:P Haha, menkul var det=)Jag har några blåmärken på benoch dylikt efter några plattfall på kalles. haha

Idag har i alla fall jag och Ankan varit ute och promenerat, sedan blev det grillning och mys på pottan med malle,ankan,amanda,empa,fragge,sam och anton- hur trevligtsom helst=)
För en liten stund sen var jag, malle och elias å käka på max, gött ;D
Just nu sitter jag själv hos Malle , hon och elias är å hälsar på några somfestar och jag kände inte alls för det. Vaknade halv 8imorse och somnade halv 5 såå ska nog ta mig en liten powernap och invänta ett samtal och se om man får någon syn på allting. Är verklgien förvirrad justnu. helvete också.

morning

När Erik for på jobbet kände jag direkt att det är kört, fanns inte en chans att jag skulle kunna somna om.
Sitter nu och ser tv, vakna med the voice. Alltså whats up med barnprogrammen nu för tiden? Får ungarna se något bra program längre?!

Iallafall, igår såg jag och erik luftslottet som sprängdes, riktigt bra var den!:)
Somnade kring halv 1-1 någon gång och somsagt, vaknade 6.

Ska i alla fall snart äta frukost och dricka lite kaffe. Sedan blir det en springtur och ett pass på gymmet =)
Senare idag ska jag på stan en sväng, present åt Ida samt handla med annika och malle, ser fram emot helgen gode mycket, blir att bo i kollektiv med Malle och Ankan ;D (Erik ska till sin stuga och köra skoter med sina kompisar) Jag är inte bitter! Ser fram emot denna helg hur mycket som helst! :D
Kommer nog dock sakna min karl men tror det är gode nyttigt också :>

Blir iallafall gomiddag hos Malle och Annika, något glas vin, fira Ida och utgång, woho!:) Ha det så hemskt bra, hejdå :)


Hemavan nyår och underbara människor!



Pdol, Ida och två nyköpingbor :)

jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

hello!
Håller på att koka kroppkakor just nu och vänta på att erkan ska komma hem :)

Idag har det varit så bra väder att jag gick upp till malle och ankan redan vid 10 tiden för att skotta fram grillstaden och sitta ute hela dagen med mina vänner=)
Blev även väckt av att Elias Nyström ringde mig :) Blev så hemskt glad, han är nämligen i Afrika men imorgonkväll kommer han hem :)

Mitt knä höll inte alls genom träningen igår men det är redan lite bättre:) Kan iallafall gå och tur är väl det för vi har match söndag och jag SKA vara med!
Imorgon blir det att fira Ida som fyller 19 på måndag :)

Nu ska jag kolla till maten och sådär, ha en bra dag :) pöss!

kärlek

Trött idag, ojoj. Var hos Malle till kvart över 2 igår! Sov dock säkert en timme under filmen dock ;> haha
Vaknade kring 10 idag och nu har jag vikt tvätten sen igår och måste stryka hälften, bläää!!!!!!

Iallafall, igår hade vi mysdag här hos mig och såg my sisters keeper - och den var verkligen otroligt bra! se den!
På kvällen höll jag ett spinningpass för mitt fotbollslag som var jobbigt och roligt så idag har mitt knä tagit en rejäl smäll! Fyfan vad jag har ont nu, kan inte ens gå och har träning ikväll? Måste träna ikväll för jag har match på söndag, nåja löser sig :)

Har även fått en massa kläder, nya leggings (zebramönstrade)- svincoola ;D, en korallfärgad tunika (bara en baströja typ), lite underkläder och ett par nya löparskor- tack mami <3

Nu ska jag äta lite frukost och ringa annika för att sedan göra mig klar för en tripp till luleå, vettefasen hur det kommer sluta med mitt knä men antar att det bara är att gilla läget:P


lov

Som det är skönt med lov alltså!
Imorse när erik for på jobbet kunde jag dock inte somna om så låg vaken och såg tv tills klockan 8 ungefär och vaknade 10 igen :)  (längesen jag sov till 10 ;) ) haha

Iallafall, jag och Erik hade det mysigt i lördags :> Vi for till lule kring halv 11 och på storheden, där blev det två tavlor som vi har hängt upp här hemma och det blev riktigt bra, även en ny matta till hallen, samt en ny spegel till hallen som passar till våran nya hatthylla och skohyllan som vi köpte i fredags, samt nya underlägg :) Så nu är det så fint här hemma :) Sen har erik fixat så vi har dimmer i hallen också ;D

Efter storheden så for vi in till stan och jag kan lova att det inte är kul att gå men en hungrig och grinig Erik Skarin på stan... Blev iallafall ett partylinne och ett par lacktights, mer hann jag inte kolla på :P Åt en macka på något fik inne i smedjan och sedan for vi till hotellet. Hotellrummet var inte stort alltså! Jag har bott på samma hotell i stockholm, eller i samma hotellkedja och dom rummen och hela hotellen var gudomliga, nåja vi hade riktigt mysigt iallafall :) Vi åt på coop arena och det var GÖTT! Sedan såg vi matchen då luleå spöade linköping med 4-1 ! Riktigt kul att vara på plats!
VI for till hotellet efter hockeyn och hade bara myskväll, älsk min erik :)

Igår blev det att äta hotellfrukost och sedan fara förbi rutvik där farfar och gun-lis bor, trevligt att träffa dem :)
Sen hem och ante kom förbi och vi hängde upp tavlorna och spegeln sedan for vi och handlade på willys, tycker ändå att det var helt okej där faktikst :)
Middag hos Ulla-Stina och Stigge, gött som vanligt! Film och hockeykväll med brudar hos Malle:)

Nu ska jag snart göra mig klar och fara på stan för att köpa en present åt Nina som fyller år idag, hela 18år! Ringde imorse och sjöng med min fina morgonstämma ;> haha



Grattis!

RSS 2.0