whats my name

Hey boy I really wanna see
If you can go downtown with a girl like me 
Hey boy, I really wanna be with you 
Cause you just my type 
Ooh na na na na 
I need a boy to take it over 
Looking for a girl to put you over 
Oh woah o-oh, Oh woah o-oh

You're so amazing
You took the time to figure me out 
Thats why you take me
Way past the point of turning me on 
You 'bout to break me
I swear you got me losing my mind 

miss you


morgon

Jaa godmorgon, eller nå:P Vaknade inte alls den tid det var tänkt så jag vet någon som kommer vara riktigt trött senare idag!
Tränade till 22.30 igår och sen hem hoppa in i duschen, sen ner i sängen och försöka varva ner går ju sådär..
Vaknade iallafall 04.15 av att Erik skulle vara gullig och hålla om mig men tyvärr så stötte han till mig med sin armbåge och då var det köööört. Låg i sängen till 05.15 och försökte somna om men insåg att det var kört så jag klev upp och gjorde mig en bra frukost inför spinningpasset 07.00!
Efter det så är det skola frå 8.10-16.20 och jag vet inte riktigt hur jag ska palla för jag är redan trött känner jag..
Nåja, det får gå som det går! Efter skolan är det tvätt, städ och handling som står på schemat, roligt... MEN IMORGON ÄR DET FREDAG!! :)
Här är min frulle och just nu är jag proppmätt :P

läppar

jag har fått något för läppglans, läppstift och läppbalsam. Tycker det är så snyggt med lite färg och glans på läpparna, det gör verkligen mycket!
Är helt förälskad i mitt senaste läppstift från maybelline nr 162 feel pink 110kr tror jag det kostade på hm :)
fiiint! :)

onsdag

Idag är jag hemma. Igår var jag också hemma, men igår spydde jag och mådde inte alls bra. Hade nog en släng av magsjuka och dom säger att man ska vara hemma 48h och eftersom jag har praktik känns det verkligen som jag ska tänka på det så jag inte smittar ner gamlen.
Nu däremot har jag ont i mina leder, får det ibland. I axlarna och knävecken just nu. Väldigt jobbigt om ni frågar mig men med lite pronaxen går det över :)
Blir att plugga järnet idag, ska hämta matteboken och org&led uppgiften på skolan lite senare. Prov imorogn och uppsatsen skulle vara inne förra veckan vilket ungefär två personer i gruppen visste så jag känner ändå inte världens panik men innan fredag ska jag ha den klar så jag kan lämna den åt sidan. Usch vad jobbigt det är med skola och praktik samtidigt man hinner knappt tänka. När man har varit på praktik är man helt SLUT och då ska man komma hem börja diska, städa, laga mat och andra hushållssysslor samtidigt som man ska börja plugga och hinna med att träna. hur fan ska det gå för mig när jag skaffar barn? Herregud gruvar mig redan ;P haha!
Nej nu ska jag fortsätta ligga i sängen och se tv, kan älska att vi har en boxer i sovrummet nu också :)

underbart!

Slutet på min vecka kunde inte bli bättre. Råka få veta min julklapp av Erik och det blev EN RESA TILL RHODOS! Jag har alltid velat fara dit och nu äntligen blir det av:) Den 15onde maj åker vi så är ju ett tag kvar men ändå, en RESA! kan inte fatta det. Han är knäpp min karl, men hur underbar som helst =) är så glad och tacksam så det finns inte ord :)
Hit ska vi och ha det bra och bara mysa :)

sjukstuga

Erkan är sjuk och jag känner mig inte alls kry. Måste på skolan imorgon, jag bara MÅSTE. Fan vad jag hatar att ha praktik bara tre dagar och sen skola två. Det är riktigt kasst för man kan verkligen inte missa någon skoldag för då är det alltid prov eller lektioner innan prov. Sen var jag hemma förra torsdagen för att jag verkligen inte orkade och jag måste mest dit imorogn eftersom vi har matte och prov nästa veckan och sista lektionen är idrott och måste vara med där med tanke på att jag inte varit med på säkert 7/17 ggr pga mitt knä och sjukdomar. fan!

dag 2

Mitt favoritminne
Åh så svårt! Jag har så många bra och roliga minnen men måste nog säga när vi vann serien 2008/2009 med Öjebyns ibf (innebandy)
Vi vann alla matcherna i serien (!) Vi spelade inte lika en enda och förlorade ingen. Dessvärre förlorade vi kvalmatchen borta mot sävar och det gör ont i hjärtat än när jag tänker på det. FAN om vi inte hade haft domdär domarna, visst vi hade förlorat men inte med lika många mål och då hade vi kunna gå upp till ettan! Nåja, ingen idé att älta.
Innebandyn har varit en stor del av mtt liv. Det var det bästa jag visste och skulle nog vara det nu med om jag fortfarande spelade men det gör jag inte tyvärr. Det finns inga lag i piteå.
Men seriesegern var underbar och något jag aldrig kommer att glömma! :)

I kiruna firade vi ut för första gången och helgen efter hade vi sista hemmamatchen mot sangis som vi spöade och då var vi obesegrade seriesegrare! :)

RSS 2.0