FREDAG!

Träningsvärk, nya kläder och löjromsröra i kylen! livet leker för tillfället :)
Två lektioner på förmiddagen och sedan lunch någonstans med fina tjejer och efter det en lektion till sen är det avgång mot ARVIDSJAUR! :) Kul! Jag, ekke, sanna, kjell, nina å plupp- kommer bli great! :)
bastu, vin, öl, mat, skoter, fiske och grillning! :)

why is everybody so serious?!

Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night..
When the sale comes first,
And the truth comes second,
Just stop, for a minute and
Smile!
Why is everybody so serious?!
Acting so damn mysterious,
You got your shades on your eyes.
And your heels so high
That you can't even have a good time



Var glaaad istället! :) och nu ser jag att jag verkligen har gått ner i vikt när jag kollar på sista bilden :P hehe

yeey

jag har det så bra! Mår så bra och allt därtill!
Igår var jag på ett spinningpass i 60minuter och ett styrkemix pass i 60 minuter och min vän anna var instruktören och det var riktigt roligt! Varför har jag inte gått på hennes pass innan?
Ska dock tilläggas att benen var riktigt möra och slut när jag kom hem. Duschade, åt lite fil och dunstade i säng. men vilken natt det har varit! Har hostat och varit tvungen att kissa varannan timme. Men jag mår bra ändå =)
Idag var skoldagen slut redan klockan 11.05 har sedan dess varit hem en snabbis och sedan till farmor för fika och prat, älskar min farmor. Hon är bäst!
Senare idag ska jag och ekke till hans föräldrar och äta och sedan blir det fotbollsträning om jag hinner annars springtur hem från öjebyn. Jag måste verkligen plugga inför matteprovet imorgon!!
Imorogn är det torsdag och då ska jag en snabbis förbi systemet för att få köpa mig lite viiin. Det första jag sak göra på fredag när vi är framme i arvidsjaur är att slå igång brasan, ta ett glas rött medan vi väntar på att bastun ska bli varm. FY VAD JAG LÄNGTAR! =)
jag och fina anna =)

helg

Ja, nu är helgen över.. Glad är jag för det. Har inte varit den roligaste av helgerna. Fredag blev det begravning, det var fint men jobbigt. På kvällen var vi tjejerna och myste på tillsammans (min man har varit borta hela helgen) Lördag blev det match i luleå, den gick inge vidare bra vi var riktigt dåliga men jag gjorde iallafall ett straffmål :) På kvällen hängde jag med gamla gänget hos jens, hur trevligt som helst! Fruktansvärt skönt att vara nykter, jag behövde verkligen det :P
Nu längtar jag bara till på fredag när jag, ekke, nina å jocke åker upp till eriks stuga och bastar, äter gott och har trevligt :)
Efter den helgen är det bara 5dagar kvar tills vi far till prag, SÅ HIMLA KUUUUL! :)
I veckan är det även korta skoldagar men nästa vecka börjar helvetet för mig. Ska varva skola och praktik må, ti ,on och skola to,fr. Kommer bli lååånga dagar :( Nåja, hade!

RSS 2.0