its like

Hello! :)
Nu har jag nyss kommit hem från Ida. vi har spelat tv-spel, sett film och bara myst på. Linnea var också där!:-)
Har förstått att jag har världens bästa vänner, fix fan it en dag utan någon!
Posse ska för övrigt sova själv inatt! Känner mig taggad för en film och en bra bok måste jag säga. Om vädret är bra imorgon så är det def havs =)

Nä, film då! Puss



I don't feel rejected but I feel neglected you know me to well but you keep twisting my arm.

Nu är Jossan tillbaka, inge mer fjanterier =)

you can't blame me for trying



Hejhej hemskt mycket hej!
Idag har jag varit på havsbadet med amanda,ante, erik å jocke skönt å få sola lite någon gång måste jag säga :-)
Får se vad som händer ikväll, har faktiks ingen aning men förmodar att jag ska vara med mina lovely vänner :)

Igår var jag i skellhell å träna innebandy! Jag älskar dendär sporten skulle kunna döda för den typ:P Sen på kvällen var jag med malle, annika å matte. Vi såg film och myste på :)
Hämta mamma,ronny å mammas systrar hos teija (som även hon är mammas syster) I rosvik där det hade varit fest. Och som dom höll igång i bilen (mest mamma då) Fick ändå ett "ni är bäst" när jag och erik lämnade av dem, det värmer ju faktikst i hjärtat :)

Snart däremot ska jag ta en springtur, ska bli skönt och få rensa tankarna. Känns som att jag inte gör annat än funderar på massa onödiga grejer nu för tiden, orkar inte :P
Har förresten en lägga i skellefteå mest troligt, en stor 1a på sjungande dalen, woho! :)

oj

det har hänt mycekt nu. Pdol har varit och det var hur roligt som helst! Men nu är det över och jag skulle gärna ha det en gång till denna sommarn.
Får se om det blir lk i helgen.

Just nu är jag hos min sötis, han är på jobbet och ska skriva nå grejer när han kommer ska vi fara och äta någerst. Han är då it ens på bra humör så får väl se hur denna dag slutar:P
Igår var jag hos frissan å klippte samt färga håret så nu mina vänner är jag rödhårig så det sjunger om det och känns som om jag inte har nå hår kvar:P

Så nu kommer min glada karl... puss!;D

livet är en fest!

Ja! Just nu är det inet mycket annat än fest som står på schemat, är ju PDOL vafan!
HAr festat sen i onsdags och haft så sjukt skoj, ikväll kommer det också bli bra:D Ska snart hoppa in i duschen hos erik sedan cykla till stan och dra någon kall cider/öl på kittel,wohooo!!: )

nu

är jag hos min kära pojke och han är å gör nå. Ska snart krypa ner i sängen där det är renbäddat- finns inge bättre! Och sedan med någon man tycker om :)

Ikväll har jag varit ute och sprungit och sedan varit i höglandsnäs hos issas pappa med henne, emma å  alex :)
Imorogn blir det att vara ute i solen om det blir bra väder, annars stan å köpa nå kläder inför helgen :))))
SOM JAG ÄR TAGGAD!

godnatt :) pöss

puss

Vi har inte gjort mycket idag jag och erik, kort sagt ingenting! Men skönt har det varit =)
Dock så tog vi oss ut på en cykeltur och fjolla på =)

Igår blev det en minifest hos Koffa och det var faktikst trevligt nanting måste jag säga. Kom hem kring 3 och slockan gode snabbt efter det :)
Nu däremot är jag hemma, släkten är här för lillebror har fyllt år, ska nog upp och sitta med dem en stund sen ska jag och vara med mina polers :) yay!!


hero for a day!

Som jag gjorde goda gärningar igår/inatt.
Först skjutsade jag hem min sötis från skellefteå som höll på frysa ihjäl kring 1tiden. Skulle även tillbaka för att vara scenvakt för innebandyn från 04-07.00. Var inte alls taggad men Erik fixade en termos med kaffe och bullar åt mig och Lisa så det gick faktiskt riktigt bra.

På vägen tillbaka till Skellefteå möttes jag dock av en man som hade stannat med bilen och jag tänkte "vafan jag hade ju fått panik om det hade varit jag" Så.. jag stannade och hjälpte honom att bogsera bilen så det kom igång igen. RIktigt stolt!
Mannen var så tacksam och glad så det värmde riktigt i hjärtat :)

Har inte sovit många timmar, kom till erik kring 5i 8 kasnek, höll stumt från skellefte vill jag lova, tror aldrig volvon har g ått så snabbt ;)
Sov från halv 9 till 12 typ så är faktiskt lite trött. Ikväll får jag se om det blir fest, Danne ska nämligen spela på sjöbodan så känns som om jag borde fara dit.

Ja juste! Idag har jag även sett watercross där min kusin körde skoter på vattnet. Dock gick det inte så bra för honom men visst är man ändå stolt. Min gullkusin :)
Nä, nu blir det gomat och ett vinglas :) puss!

what can I say ?

Tjabbaaa!
Nu har jga nyss ätit, läser min braiga bok och ska snart klä mig lite å sätta upp håret för att vara med moa å bäx :)
Igår var det en slapp dag med min karl, tv,mys,godis och skratt :)

Hade tänkt fara på trästock idag men känner mig inte så kry, har hosta och förkyld. Plus att det typ regnar där så känns inge kul med massa regn och bo i tält typ. Nåja, man kan ju oroa sig för annat iallfall. Äh, blir säkert bra :)
Kan ju inte hjälpa att jag är den som oroar mig och tänker på allt helt i onödan.

Nä, nu ska jag gå ha det så bra :) pöss

världens bästa

Hej! Gårdagen blev allt annat än tråkigt!
Vi for till ante och gjorde nada, jag lovar! Sen började vi skämta om att vi skulle festa och ante som redan hade insett att vi skulle dricka denna kväll satt hemma utan tröja, spela tvspel och drack öl. Vi skämta vidare om att vi skulle supa oss redlösa och sedan klubbade vi att det ksulle bli så!
Var en massa färdandes överallt innan vi kom fram till Fragge där förfesten hölls. Hämta pengar, hämta öl,vin sprit och allt vad vi skulle ha.

Det var jättetrevligt hos Fragge, går det att ha annat än trevligt me domdär killarna? Nä vet ni, jag tror it de :)
Dock så klassas jag tydligen också som kille men it vetja? haha!

Iallafall när vi var på Kalles kom även Ida och hängde med mig/ oss och det var ritkigt kul det med. Tror faktiskt inte jag har skrattat så mycket med/åt erik på en och samma kväll. Haha på vägen till shell, inne på shell, påväg till mig ohc hemma hos mig- du är så jävla bra :)

Nu har jag nyss skjutsat hem min karl, sitter och lejdar mig.Tänke byta sängkläder och städa mitt rum sedan läsa min bok och ringa Ida! Pusspuss :)


no mercy I'll do it again

Hej!
Nu gör jag ingenting, erik for för.. ja okejdå nu är det väl någon timme sen men har dushcat och gjort mig klar efter det.
Vi åt middag och såg på tv, mys :)
Nu däremot hade jag snart tänkt fara iväg någonstans, vart vet jag inte. Erik skulle ringa iallfall, blir väl ante först skulle jag tro. Känner mig handikappad när alla mina närmaste vänner är i sthlm, varför följde jag inte?
Känner mig som en pain in the ass när jag följer domhär överallt, nåja en dag till.

Ronny, Jonte och mamma for till någon stuga idag med en annan familj hade jag vetat att jag hade haft den hostan jag har just nu igår så hade jag nog också följt med för jag får inte träna för mamma. Jobbig hosta är det också, riktigt irrterande faktiskt :P

ska fara iväg nu, puss!


grattis lillebror på 15års dagen! I ÄLSK DÄ

"den lilla fittan"

Ja, är irriterad. Läser en bok och en tjej i den skulle jag kunna döda nästan. Ja well hello om man skulle komma itllbaka till verkligheten då Jossan?=) haha
Nä, men allvarligt en tjej i boken (fittan) bokstavligen snor hennes bästa kompis pojkvän ifrån henne samma kväll som killen hade tänkt fria till kompisen. Hur schysst är det på en skala?!?!?!?!?
haha nåja ;)

Iallafall, tänkte komma tillbaka till verkligheten nu^^
Ikväll har jag sett film och snackat skit med moa,bäx å lina. Hur trevligt som helst :) Sedan har jag läst och nu satt jag mig här, är inte det minsta trött vilket är väldigt irriterande.
Nys fråga nyss om jag ska med till göteborg, jag menar why not liksom? Är väl lika när jag ändå inte gör något ;D haha

Imorogn däremot vet jag inte ritkigt vad som händer, men blir det bra väder så är havsbadet klubbat. Annars kanske jag far och målar och på kvällen är det innebandyträning!

Ha det bra iallaflal :) Pöss


underbart

Igår tog jag och mallan en tur till rosvik för att hänga med jullan, och trevligt hade vi. Åt filbullar, drack kaffe och "hårt bröd" som annika nyberg säger.
Kring 12snåret bar det av hemåt och malle hem för att ladda för denna dag när hon ska se brittan i globen med amanda och ls, lite ångrar jag nu att jaginte följde. Men mest bara för att det är sthlm, inte för att jag är så taggad på brittan.

Iallfall, jag for till antes place igår där erik och plupp även befann sig, vi började se en film sen blev erik och ante hungirga, SUPRISE...
Så vi for så köpte dom mat å sen tillbaka till ante för att avsluta filmen vilket vi inte orkade.

Blev att sova i bojjn och vi vaknade rätt sent idag men vi hann ta oss till hammenviken idag jag, erik å ante så lite färg har man förhoppningsvis fått:)
Nu har erik nyss skjutsat hem mig och jag väntar på mina vapendragare moa och bäx, även lina kommer. Ska bli riktigt trevligt :)

hejdå!

erik!

sånt trams, lägg av. Inte jag, inte kär

haha denhär är så jävla jag!



[Meg]
Finns det ett pris för verklig dumhet
Då har jag redan vunnit
Men ingen man får mig att vackla
Det är historia, tid som svunnit

[Musorna]
Vem är det du lurar? Han är allt du tänker på
hur du kan bygga murar, men vi ser och kan förstå (Åh nej!)
du försöker att glömma, du kan inte glömma han är allt för dig.

[Meg]
Ååh!
Helt fel! Lägg av! Inte jag, inte här

[Musorna]
Du svimmar snart, underbart du är kär

[Meg]
Sånt trams! Lägg av! Inte jag, inte kär

Jag trodde att jag lärt min läxa
Jag vet hur sångerna låter
Jag känner ingenting sånt där nu
En sång inom mig där hjärtat gråter
Ååh!-

[Musorna]
Fortsätt att förneka vem du är och vad du känner
Du kan säkert leka, men vi är ju dina vänner
Dags att du förstår nu
Vet du vad vi tror nu ja att du har, ja du har fel

[Meg]
Ta't lugnt! Lägg av! Inte jag, inte här

[Musorna]
Ge upp och se vad det är, du är kär

[Meg]
Nej, som jag sa! Inte jag, inte kär

[Musorna]
En hemlighet, men vi vet du är kär

[Meg]
Men ni har helt fel, inte jag, nej
(Inte hon nej)
Inget spel, inte jag, nej

[Musorna]
Var ärlig då och förstå, du är kär

[Meg]
Åh! Vem drömmer då?
Inte jag, jag är kär

its the right time

hej!
Det blev en fest igår trots allt, förfesten var i svensbyn hos jens. Det var trevligt och man fick veta ett och annat, som jag kommer skratta sen när jag ska höra förklaringarna till endel saker:)
Sen blev det utgång på pentan, inte alls speciellt ballt men man känner sig då lite uppskattad iaf! haha

Jag bestämde att jag och erik skulle hem när han sa att han hosta blod, då vare bara gå så kring halv2 gick vi först och åt på bigboy å sedan hem till mig och sov.
Idag däremot så vakna vi kring 12 och jhar bara myst på sen dess:)
Skjutsade hem honom för en liiiten stund sen.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, erik prata om film för kan lova att jag itne ska röra mig många meter:P
Nåja, ha det bra :)

puss på erik!

open up your eyes

hej!
Idag har jag jobbat från 10-16, var inte lika jobbigt som jag trodde det skulle vara. Jobba med Anja och henne går det inte att låta bli att skratta åt :)
Ikväll vet jag inte om det blir fest, kan inte bestämma mig :P
Nåja, nifår ha det så bra :)

puss

helloo!

Just nu hänger jag med min kompis emma som jag inte har sett på många många många dagar!
Tidigare idag så har jag varit med söterik och sedan for jag hem och sprang samt åkte inlines;D Sjukt roligt!
For sedan på nodo en sväng med moa,bäx och bäx två kusiner. Sedan till malle och efter det vidare till emma där hon och ida var=)

Vi såg skönheten och odjuret först och sedan den lilla pandan, hur bra som helst :)
Nu har vi nyss varit och ätit en köörv på starre och han satt fint!

Imorogon är det jobb från 12-18 och sedan får jag se vad jag hittar på =) nåja, ha det så bra =) puss

what a night! haha

haha ja herrejävlar.
Har varit på amandas stuga i alhamn och bara myst och som jag behövde det, ni är jävlat guld värda och bäst!
Nu till det roliga.

Nä vi skulle hem så hoppade min bil ovanligt mycket, konstigt tyckte jag... Min tankmätare som är trasig brydde jag mig inte om tills hela bilen stannade mitt på vägen i ersnäs.
Jag försökte i säkert 10min att få annika å ls i bilen framför mig att förstå att det var nå fel på bilen genom att tuta, blinka ja gud vet vad (jag hade slut ström i telefonen)

Tillslut när jag väl stannar förstår annika att "nej men oj det kanske är något fel" Så hon backar och kommer och vi bestämmer att dom ska till antnäs och fixa bensin för att se om det verkligen är där det sitter.
Jag väntar på att dom ska komma tillbaka och annika ringer och ger mig informationen att det inte gåt med mitt maestrokort, nehe.. Men vadfan gör jag då?!

Vi ringer amanda,malle å julle som kommer från stugan alla skrattandes, även vi!
Amanda, jagå julle tar amandas bilö å hämtar bensin i hopp om att det ska funka. Och visst gör det de och nog tog jag mig hem tillslut.

På hemvägen moona även Ls åt mig, haha!

Slutsats: Underbar tjejkväll med ett vanligt slut, och självklart skulle det hända optimisten Josefin Sandlund ;)

lalallala

we need to talk, nothing to serious I just can't keep this inside me no more...

thats life

Vakna inte riktigt på rätt sida idag, känner mig grinig och på dåligt humör och har verklgien ingen anledning till det. fyyyfan.
Iallfall igår var jag med mina girlfrieeeeeeeends och såg på bio, the proposal och som den var bra! =)
Sedan for vi på nodo en stund och sen hem till mig å då kom även david, blev en körv på shell och sedan lite bilåkning med ante för att avsluta kvällen med erik.

Vet it rikitgt vad jag ska hitt på nu, erik å ante for till lule och jag kände inte alls för att springa omkring och vara grinig med dom två, inget att rekomendera kan jag lova.
Sååå, om man skulle fara och måla i rosvik och tänka på nå annat kanske, tror det skulle vara ganska skönt nog för att ordet måla gör mig grinig direkt:P
Får se vad det blir ikväll, förmodligen kopisar och innan det en springtur, puss :)

update!

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag. Har flyttat så har inget internet och har varit upptagen heeela helgen! :)

Fredag- Mat med David och sedan beachparty. Förfest på antes stuga som var hur sjukt trevligt som helst:) Hängde med alla det äldre och på ett eller annat sätt så visste man vem alla var, allt från tandläkarsköterskor till kusiners kusin, nej det var riktigt trevligt!
Blev dock alldeles för full så erik tog hem mig klockan 12, han var inte nöjd det är ungefär det jag minns. Men förfesten var klockren!
Blev tydligen bjuden på middag hos ante också (Lotta, antons mamma) Hade bjudit mig på middag i lördags, det är ju sybnd att man blir så full så man knappt kommer ihåg något, så förlåt mig Lotta!

Lördag- Upp på morgonen, skulle iväg och jobba och kan tala om för er alla att det var inte roligt! Fy jag mådde jävel när jag stod där och skulle vara trevlig, men jag blev klar tillslut!:) Sedan bar det iväg till Mickes 50års kalas för att servera, äta mat och dricka gratis alkohol. Och det var lyckat! Maten var så god, alkoholen klockren och gamfolket underbara!

For dock till Havsbadet kring 10, till empa först och sedan in på området och lördag stannade vi kvar till säkert 3 iallfall. Och trevligt var det, mycket trevligt!
Dansade med någon 50+are, fick komplimanger, såg coverband, lite jerry williams och var med bra människor :)

Söndag- Ja, igår så vaknade jag och erik först kring 10, inte bakis alls. Vad hände där?! nåja, vi somnade om kring 11 och vaknade 1 kanske så fick vi våfflor som eriks snälla mamma hade gjort, och he satt fint!
Vi for och kollade på koffas nya lägenhet som var riktigt fin, sedan ängeln där det blev en god sallad och sedan vidare till koffas hus för att se film där hans pappa har gjort någon slags "biosalong" coolt!
Jag slutade hos erik, han skulle egentligen ha semester i fredags men stackarn jobbar idag. Men efter idag så har han semester, yay :)

Nu ska jag äta något sedan ringa någon kompis och hitta på nå :) Puss!

bäst

hej!
Nu sitter jag i min "hiphop" tröja och ska snart dushca hade jag tänkt, är inte så fresh!
Agerade husmor åt erik för en stund sen, oki skoja han gjorde maten. Han kom och åt  lunch med mig =)
Nog för att jag ätit lunch med honom sen tisdags men ändå!

Iallfall, igår var jag i skellhell å spela innebandy, kul! Tanken var att jag skulle hem och måla men tydligen så behövde jag inte det och jag var då ändå så sjukt trött. Hade tänkt vara med malle också men hon svek ;) Så sov med min karl.

Idag blir det att jobba från 14-18 inet så speciellt länge men tar ändå lite på krafterna;) hehe Efter det blir det att fara till rosvik och fira jullanpullan som fyller år idag så grattis gomman :) hade tänkt vara med empa med om hon har tid å ork vill säga :] Vi flyttar även idag, jag har inte rört ett finger, ser förjävligt ut i mitt rum undrar verklgein hur det sak gå. Får väl se om det blir en natt i min säng i nya hemmet idag..

Ni får ha det så bra iallfall =) puss

dagens

erik skarin- " jadu, du har det inte lätt med en idiot till karl"

haha!

Nu- jobb
sen- skell träna
senare- bil hem sova

RSS 2.0