No matter how hard you try you can't stop me now!

Eftersom jag inte har något för mig så testade jag kläderna jag ska ha idag så tänkte visa dom=) DÅ får jag förövrigt visa mina SNYGGA skor som jag köpte igår, köpte även ett par jeansleggings som hela piteå redan har men jag menar, man måste ju följa modet;) haha

 Alltså va säg skorna ens? Jag är så sjukt nöjd!!:D

 Så ska jag på ett ungefär se ut, ska fixa frillan, inte ha påsar under ögongen eller vara kolsvart under dom heller för delen:) haha

 och en suddig, ja jag lovar jag ska sminka mig och fixa frillan:) haha

 För vi har solen i ögonennnn, lasse w! (är faktiskt på bättre humör redan nu, ork it tänka har fått nog av det:D haha

MATCH @ NORRMALMIA 13.00 MOT TEAM KALIX SEDAN FIRA SOM FAN!;)

hmm

Nje jag vet inte heller vad jag gör vaken men jag vet att jag inte kan sova.. Har fan varit vaken sen 4:S Har blivit helt psyk och nu har allt blivit värre. FAN att jag slog på datorjäveln och logga in på msn och behövde se dedär. ååh.
Jag har ont i magen så jag bara vill grina, bara klockan kan rulla iväg så jag får komma på norrmalmia och tänka på annat. Fan också, gör inte såhär mot mig

you found me

Nu sitter jag här och äter glassen som jag köpte åt min bror igår, han har inte ätit upp sina 2liter:O Mycket ovanligt måste jag säga, han är sjuk när det gäller glass! Väntar bara på att ungen ska bli fet men lär få vänta några år till:P
Håller på att läsa en bok om en tjej som är som mig mitt i prick, haha som jag har skrattat. När hon är arg blir hon grining nanting och vill kasta saker omkring sig och far iväg i 40min sen kommer hon tillbaka så säger killen "hej gumman, är du lugn nu?" haha ojojoj!

Nåja, idag har jag varit hos Bäx och Moa kom också efter skolan:) Jag sprang hem från bojjn, bra av mig!:) SKa iväg och sola snart sen är det möte och träning:D yeeey
Imorogn är det fredag, ska då träffa min nickepicke, saknar min pojke!:) Sen är det fika med alla brydar,  är aldrgi fel!
Jag och amanda ska se premiären av "män som hatar kvinnor" och efter den ska vi nog hänga med tjejerna:) Lördag är et MATCH OCH FIRA, som jag taggar helt galet:) SKa gå nu, hade!: > puss

härmar boffe

joffan vill ju bara att allt ska vara bra, varför kan du inte förstå det?
förstår du inte att det gör ont i mig? visa lite jävla hjärta någongång

Till dig min älskade Boffe

;)
 

det är bara så kuuul!:D hehe

This is my nature, who I am If you don´t like it, here I stand

But hey hallo and have a nice day!
Nä, jag måste vara världens bästa dotter/syster jag gick och köpte glass åt min lillebror och mjölk osv åt mamma min- duktig tjej!
Har varit och tränat med u-dam idag, hade så lite att göra och jag säger då det, hade vi varit sådär slamsiga på våra träningar hade det varit godnatt:P Men man fick sig några skratt:D haha

Nu har nyss mamma letat någon bra bok åt mig, hon frågade om jag ville läsa ångest/psykoligi böcker, eh va? Mamma bara för att du studerar det så betyder det inte att jag vill läsa dom som underhållning:) Dock så sa hon jag skulle göra det för att jag kanske känner igen mig, HA HA på dig med mor! Kanske ska bli polare med min vän david? tror ni skulle passa bra ihop!:) haha Skämt åsido.

Imorogn vet jag inte vad jag ska göra, ska nog ta en springtur till Malin aka Invalid Beda, sen på kvällen har jag trääning:D
Heipa mina vänner:)



Born a believer, I walk alone
Can´t find a place where I feel home
Well I´m crazy, but I am sane
I´m guilty, but not to blame
This is my nature, who I am
If you don´t like it, here I stand

I wanna keep it, though I eat it
Shove it in my mouth
I can't control my evil eye
I wanna keep it, though I eat it
Have a bigger bite
I love you baby, though I hate you
Cause' I'm a Double Nature!

Now a heretic, I have become
I've lost my faith in god and man
I am a demon, free from sin
But there´s no angel who lets me in
My wheels are rolling, they´re rolling fast
Straight outta hell, away from my past

I wanna keep it, though I eat it...

Now here´s a warning, some final words
Turn me down, and you´ll burn, burn, burn
I am awaken, I never sleep
My eyes are bleeding, I´m a freak
I´m short of patience, don´t mean no harm
I´m just a guy with a burning heart

I wanna keep it, though I eat it...

I hear your voice on the line, but it doesnt stop the pain

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you


I took for granted, all the times
That I thought would last, some how
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now
Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

Wherever you go
Whatever you do I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end, if I'm with you I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' crazy

Wherever you go
Whatever you do I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you Waiting for you


Håll på att bli galen alltså, snacka känslig brud. Har lyssnat på fina låtar nu i en timme minst med Bäx. Kanske man ska ta och reda ut allting snart då? håll i hatten

let me think about it;)

Lyssnar på partymusik och blir farligt taggad! Är ju bara tisdag ju! eller onsdag i praktiken, men endooo;)
kan inte bli less knull låten, och inte mindre taggad för fest heller!


Och dendär! Alltså är ju farligt hur mycket man vill shaka! Helwitte;D Och tagglåten innan innebandymatcher (texten är förövrigt KUNG) have a nice night!;)
 
Även denna låt är matchlåt, tänker på pappa också, riktigt Jan Gustafsson musik


YOU MAKE ME FEEL GOOD!:))

all I wanna do is- pang, pang, pang, pang PANG!

Hellooo!

Nu ska jag snart iväg på träning, skulle ta en powernap som varade i två timmar- uuups...
Lär ju inte somna inatt iallafall. Har faktiskt haft en riktigt bra dag, först vaknade jag av mig själv kirng 11,15 hoppade direkt in i duschen och sådär. Åt mat och gick ner på stan och fixade guldhårdbarn med halva laget som vi ska ha på våran match på lördag, det är då vi verkligen ska FIRA ut att vi vunnit serien;) Så, 13.00 match mot Kalix på norrmalmia:)

Var även och fikade med alla dem som bestod av erica, sossan, lisa, rebban, anna sedan tillkom dennis och efter en stund anton och strande:) Så ha fått mig två semlor idag, he heeeee ska och springa bort dom på träningen nu;)
Snart har vi lov, (jag har apu nu så jag har kort sagt lov) Men även mina vänner har det, åh så kul:)) Pricken över i'et om det händer annat men det lär de ju inte göra så håll i hatten, eller nä ni lär märka det själv.
Nåja, träning tjing!:D

En fnuf på det då Boffe och Invalid Beda!
fnuf=snus
boffe=moa
invalida beda=bäx

www.boffepratarbajf.blogg.se Joffan is me!

hora på latin

Hello fuckeeeers!
Nej jag skoja, men hej:) Är på bra humör, don't know why men så är det! Snöar finfint ute och jag börjar bli pigg (fel och vara det på dagen istället för 23 på kvällen?)
Iallafall, länsmatchen idag gick inge vidare för j.sandlund, mådde lika dåligt som på min match igår, men jag spelade och försökte göra det bästa av situationen tills jag fick någon typ av prestationsångest och sprang och spydde.
Vi fick våra finfina norrbottensdressar idag, hade tänkt skryta och visa hur fina dom är men tror inte jag ids plocka fram kameran och klicka några foton, får helt enkelt bli en annan dag:)

Ikväll har jag sett film hos Malin med henne och moa, sen har jag varit otroligt lejd också (har varit det hela helgen, vo hende?) Känner att mitt inlägg inte tillför nåogt seriöst, fast jag vet inte?

Haha jo en sak!
Idag skulle jag berätta för mina länskamrater vad jag skulle tatuera så sa jag
- Ska skriva en sak på latin
Moa- hora!

Haha schysst ens?! Var vi kompisar eller??!?!?!?! Och nä jag ska inte skriva hora, jag ska skriva "lyckan är blind" på latin vilket är Fortuna caeca est. SÅ ska det stå på mina revben innan sommaren, hur ont det kommer ta vill jag inte ens tänka på men kommer ju helt klart vara värt det:)

Ska nog ta och ringa ett samtal snart, men vet inte har ringt hur många gånger som helst... hmm, ska fundera vidare på dedär, rätt som det är knaske jag får samtalet? Eller så ringer jag soffe och ber henne fråga sin decision maker, tror faktikt det får bli så!:D Hejdå!


but hello

jag är helt död i skallen men inte trött? Vet inte hur jag ska förklara.
Idag har jag kollat på innebandy där strömnäs vann:) Sedan spelade jag match mot k4 med vinst 5-2, wounderful:)
Dock så har jag aldrig någonsin varit så död och fullkomligt borta på en match som jag var idag, men sånt får man väl ta också.
Nu ikväll har jag varit hos bäx och kollat film med henne och Moa, imorgonbitti bär det av till boden för länsmatch och ärligt så känner jag inget som helst tagg, förhoppningsvis kommer det! Är ju trotsallt innebandy jag ska spela:)

Börjar känna en irritation nu i hela kroppen antar att det är för att jag är lite trött, jag vet inte ska försöka lägga mig i sängen och läsa en bok. är ju somsagt inte speciellt trött. Antar Linnea kommer ringa om en stund och säga att hon är i stan med Ida (dom är fulla dock) haha nåja, have a great night!:)

 suddigt och bra johodå! Men jag är kort sagt lite rödhårig nu=)) godnatt

Hej

Idag skulle jag städa mitt rum och min garderob var det tänkt, blev inte alls av. Men jag dammsög och dammtorka. Nu är det bara kvar att rensa garderoberna och skura:P
Annars då? Tjaa, har gjort kort sagt ingenting idag förutom tränat, och då blev jag jättearg (faktikst mest pinsamt att man ska behöva bli så barnslig när man blir arg) anyway:D Har varit på bra humör annars, tänkte sova i tid eftersom jag ska och gymma imorogn och sen på stan med Moa:)

På kvällen då? Då ska jag se innebadny derby öjebyn-wibax (division 3) Sen ska jag vara med elias,sanna,moa och bäx:) Lördag har vi match mot k4, vi ska jävlat kissa på dem, iallafall vara så jävla bra i försvar så dom blir så arga :D
Kvällen då? Inte en aning, matchen är 5 så får väl se vad man gör efter, har läns på söndag, match mot björns önskar jag kunde säga att jag är taggad men icket. 2 2 1 och inte ens kunna gruden är ingen höjdare, nåja får hoppas det löser sig tills vi har distrikt sm? i april iallafall, vi ska till nyköping eller något sådant:)

Ska ge upp nu, ha en bra helg=) puss

 jag bara älskar det

allt för idag

en stor puss på dig som lyckats göra så jag har hållt humöret uppe hela dagen!

Honey honey, hold me baby, ah-hah, honey honey

But hey!
Här händer det inte mycket alls, har sovit hela dagen idag eftersom jag har praktik och Malin inte alls kände sig kry nog att lära josefin sandlund något nytt så det ska vi ordna imorgon:)
Vi fick seriesegertårta idag på träningen av allas vår Maria=) (moas mamma, bäst! )
öhm tjaa, något mer? Naae. eller jag vet inte,
ni vet ibland måste man gå igenom vad någon sagt typ 3-4 gånger i skallen för att förstå vad som har blivit sagt? Tog mig minst 15sek att förstå vad som sagts för ett tag sen, tror jag sa "va?" 3 gånger, har inte förstått de än:P Nåja, man lever på hoppet!

Godnatt :)

JAG SÄGER BARA EN SAK!

SERIESEGRARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D::D:D:D::D:D:D::D:D


men säg inte till mig

att allt har ett slut.

Hallååå!: ) Idag vaknade jag 8.40 av mig själv:o Förstår inte hur det gick till, somnade ändå sent nanting. Eller först somnade jag tidigt men då blev jag väckt och just nu känns det så sjukt onödigt att jag ens ödslade energi på att bry mig om något. Nåja, nu är jag iallfall rätt pigg, har duschat och sådär:)Tänkte äta om en stund, ska ju jobba idag. Blev ingen springtur är ju fasen -20ute, är ju själva döden för lungorna:P

Känner på mig att det kommer bli en bra dag idag:D Ska ju och jobba 12-16, är väl inte alltför taggad men får hålla mig till disken så behöver jag inte vara så social med folk:D haha Sen ska jag hem äta och bowla och som jag ska vinna, det är helt sjukt;) Blir en tidig kväll eftersom vi far 06.00 imorogn till Kiruna för att spela match, fyfan vad jag längtar tills man får ta på sig matchstället och stå på planen, helt sjukt!!
Jaja ska vara social med min msnkompis nu, hehe hejdå!:D

 Tänkte visa mitt nya hår men det gick fan inte att få någon bra bild när det var så mörkt:P

 Så det sluta sådär, och där syns ingenting:D haha

jag litar på dig!

åh vilken fin kväll jag har haft:) Tjejkvällar är bäst!
Jag och Amanda sjöng igenom hela hennes abbaskiva på singstar och SOM vi skratta, ja herregud:) Önskar någon hade filmat så hade jag definitivt visat er, men jag lovar det lät faktiskt bra ibland;)
Nu när jag är hemma så börjar man ju tänka på allt annat dock, har en klump i magen men det är väl bara gilla läget.
Ska nog försöka sova snart, ska ju ut och springa imorgon och sedan jobba, ha en bra helg och natt:)  Puss

snälla, förstör inte nu

maria mena- you're the only one

lets get togheter, work it all night!



we are meant to be, and I aint lying;) (heder och samvete)

knull låten förresten, lyssna texten!

 

yoooo!

Nu är jag på bra humör!:) Har varit och färgat håret mer rött idag, och en svart slinga i luggen, faktiskt nöjd dock synd jag är röd och svart i hela ansiktet men är väl smällar man får ta;)
Ikväll är det tjejkväll hos Malle. Vi ska spela spel, sjunga singstar och ta en liten sväng till nodo också:)
Imorogn jobbar jag till 16 sen på kvällen ska jag och bowla med några, ska bli riktigt skoj:) Och söndag ska vi upp tidigt som fan för att spela match i Kiruna. Om vi vinner (vilket vi ska) så vinner vi division2 och kvalar upp till div1!:)

Nu ska jag fixa frillan, sminket och äta sen börjar kvällen:) have fun!

I'm lost without you

Idag ska det vara en bra dag har jag bestämt. Börjar ju ändå hyfsat, typ!
Måste bara meddela att jag kan sova nu, lägger mig ner och är oftast trött i vanlig tid och somnar!
Eller så är det så att jag är trött hela tiden eftersom jag är sjuk hela tiden:P haha
Nej seriöst det känns verklgien inge bra att sitta och bara dumskriva:P Ha en bra dag, är det jag ska försöka iallafall!



Jag som fixar allt utan problem hade ingen aning om att det kunde vara såhär tungt! heeipa

döööööh

pall fan inte med mig sjävl dessa dagar...

FAN JAG ORK IT, DE GÖR ONT JAG HAR ALDRIG KÄNT SÅHÄR!

(ursäkta mitt depp, är över inom en vecka)

hej!=)

vi tog bilder ute i måndags med klassen så ska visa några=)

 haha henke, jolle och jag! :)

 Henke knuffa ner mig i snön så när jag hade tagit mig upp så slog jag honom:) haha

haha jag, henke och jolle igen;>
 haha men kolla sötjolle!! :)

 jag och söt anna klättra upp för världens snöhög! :D

 haha förstrå ni att man skrattar åt karln på skolan?=)

 jag frös som fan och blev sur när dom var så grymt sega så jag gick själv :P haha

hej!

Vi har matteprov snart därav mitt emo-inlägg igår, tpy palla leva. Jag kommer aldrig fixa det:) FInns inte en chans jag klarar det men blir intressant. Vi fick veta igår att vi skulle ha prov;)  ALLTID LIKA ROLIGT!

Nåja, är ändå rätt glad för det:) Igår tränade jag innebandy, jag älskar sporten men hade ingen bra dag igår men de foooonka! Fick höra en sak som gjorde mig så sjuuukt glad:) iiih, värmde finfint i hjärtat kan jag lova:)
Igår gick även min telefon varm, undra seriöst hur många timmar och hur många olika människor jag pratade med igår? Har bara kvar att ringa ida och anna typ ;D ska ta tag i det idag hade jag  tänkt :D
Tjaa ,nu ska vi först ha prov sen direkt efter är det individuell träning med åsa, hon verkade vara taggad igår så ska bli kul. Jag hoppas jag får hänga i gymmet så har jag gjort bort det för dagen:D Ikväll har jag innebandyträning<3 Sen ska jag försöka göra klart ett innebandyarbete och sova i tid:)

Känns lite småjobbigt ibland men jossan fixar allt! Nu är demove on to the next level:D

det går inte

veronica maggio-kan inte säga nej

fan det gör ont jag orkar inte mer.

ta fram din mobil

har tråkigt:P

Ta fram din mobil....

Antal meddelanden i inkorgen:
298

Antal meddelanden i utkorgen:
45

Vem har skickat meddelandet högst upp i inkorgen?:
Erik

Vad står det?:
Joo såå braa att ekker har nåån neeeeeee
Vem har skickat det tionde meddelandet uppifrån?:
Moa

Vad står det?:
Haha okej:) ja du får berätta mer sen:D var du ut igår?

Vem har skickat det tjugofemte meddelandet uppifrån?:
David Nilsson

Vad står det?:
Tro mig du vill inte vara med mig nu:)

Vad står det i fjärde meddelandet under det?
Spela hela matchen;) sådära

Vem har skrivit det?
Dääjv

Från vem har du mest meddelanden?
erik, david eller dennis:P

Från när är ditt äldsta meddelande?
2 februari

Vem skrev det och vad står det?
Ohja! Vi vann:) timmy

Vad står det i ditt översta meddelande i utkorgen?
Nej nu måst jag hålla med dig, är ju inge bra alls! Filmer är ju bra i sånna lägen:)

Till vem skickade du det?
erik
Vad står det i ditt meddelande längst ner i utkorgen?
Äh nästa gång är de tvärtom:) Jo men gör det och de blir bra:) av vin spyr man inte;)

Till vem skickade du det?
Sanna
Vilket meddelande i inkorgen gör dig gladast och vem har skickat det?
Puss<3 står det och är från d

Vilket meddelande i utkorgen gör dig ledsen och vem har skickat det?
I utkorgen har jag inget som gör mig ledsen

Gå in i inkorgen,blunda och klicka ner i 5 sekunder vad står det i det meddelandet?
Du ska få spöö otrevliga svaag posse:)

Vem har skickat det?
erik skarin, jag logga ut från msn utan att säga nå;>

a moment like this

Hej!:)
Nu sitter jag och kollar sporten på tv, har gjort kort sagt NADA idag, skönt som bara den:)
Igår var det somsagt utgång och det vr roligt, fick höra många saker som gjorde mig glaad:)
haha en sjuk sak var att jag hade mina bruna linser, vi stod och dansade och så råkade någon stöta till mig och jag känner hur linsen flyger ut ur ögat:O Frågar anna för att vara säker och hon börjar skratta och säga jooo, det är den! Så fick ta bort den adnra linsen med. Tråkigt eftersom jag knappt haft dom två veckor:/ Nåååja:)

Nu däremot hade jag tänkt gå u och gå eller något, ska på skolan imorogn:D Är typ taggadxD haha!
Och glad är jag, yaaay:D Älskar roliga människor, helt sjukt  vad jag har skrattat:) Nej hejdå! ha en bra söndag;D

Lördag!

Hallå:) Har nyss kommit hem fårn Malin, sov där inatt! Hon har typ magsjuka så det återstår att se om jag också kommer få det, om jag ska vara ärlig så har jag verkligen inte tid!
Igår var det domarcupen på norrmalmia så kollade fotboll där med en massa olika människor, verkligen trevligt:)
Nu idag ska jag och jobba från 12-16 är ju inte speciellt länge men får ju iallfall pengar:]
Sen ikväll blir det nog utgång och det ser jag fram emot;D
Nä, nu sak jag äta frukost hade jag tänkt. Puss


Haha, jag orkar inte ens lägga energi på det längre. din förlust:)

som i en gammal sång, där allt blir bra en gång

Josefin 18år
grattis vår lilla pingla,
nu har du all rätt att mingla
men när du väl är ute på krogen
se till att inte alltför många få fast på kroken.

Nu när du är arton
får du göra likt Dolly Parton.
Men dina bröst tycker vi inte du ska fylla,
för vår lilla pingla har en fantastisk hylla.

Av oss ska du få ett bidrag till något att rista in,
kanske på din hand eller varför inte nedanför ryggen din?
Nu blir det inge mer rim,
dags att sätta tarmen i trim!

Grattis vår lilla pingla, nu får du fortsätta mingla!!

Ett stort grattis önskar dina tre vapendragare

Sanna, Moa och Malin.

Just nu så får dedär mig på riktigt bra humör:) Lite glädje skadar aldrig, tur man sparar saker iallfall:)
Puss på er!

Nää, nu får det vara nog!

Nu är jag less på riktigt, varför kan jag aldrig få sova som normala människor?
Jag tänkte att problemet var att jag hade vänt dygnet men icket! Jag somnade halv 12 igår och nu idag är jag tillbaka i sammmmaa helvete. Och ont i hvudet har jag också, har haft det konstant i fyra dagar nu. Är väl för febern och så vidare, den gav med sig idag och jag kände mig faktiskt hyfsat pigg men nu däremot verkar det gå mot de sämre igen.
Fel att vara normal?

jag ska till skolan imorogn iallfall, hur fan jävla dåligt jag än mår!! (ursäkta språket) men dehär går verkligen inte längre, dock så om jag verklgein inte känner mig pigg så åker jag dit, pratar med alla lärarna om vad vi gör/ har gjort och sak göra! Om jag far hem innan datakunskapen så betyder det att jag missar två lektioner i rad av den kursen, dehär bådar inte gott för Josefin Sandlund. Åååååååh fan skjut mig!
Imorogn ska jag även prata med mor min, jag måste skaffa sömntabletter, jag orkar allvarligt inge mer jag bara ligge ri sängen och stirrar upp i taket i princip.

Nåja, nu till mina andra problem (johodå, det finns fler) haha
Fick en förfrågan idag av min tränare om jag ville spela match med udam i helgen (vi är spellediga och som alla vet (då även min tränare) så älskar jag innebandy och skulle kunna spela det dag ut och dag in om jag fick, tveksamt jag skulle bli less)
Iallafall, han frågade om jag ville följa och nu sitter jag och tänker på för och nackdelar. Och det första jag kan säga är att den är i gällivare, en bra bit alltså. nåja

nackdelar:
- den är i gällivare
- samling 05.20 på morgonen
- den är med u-dam (inge illa menat men hade klingat lite finare med en lång resa om det varit med laget)
- jag ska ut på kvällen (mest troligt)

- får inte träffa min stjärna

fördelar:
- jag får spela innebandy som är det bästa jag vet, bara tanken av att få springa efter dendär bollen skjuta, passa och så vidare gör mig alldeles sprallig i hela kroppen!

Ska fundera på dedär, får helt enkelt se hur humöret är och ska försöka få med mig någon från laget som jag vet taggar mig till tusen om jag träffar fel personer. (sanna, please?:) haha

 he he he. bra min! Från matchen mot sangis som vi vann!!!!!!!!!
 och matchen med udam i söndags. Bra jävla sned rygg eller? men det är underbart<33



It's your turn, so take a seat we're settling the final score

Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan
jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras

För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Inte när du rör vid mig

Jag ljuger för din skull, om du har nånting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är nåt du önskar

För jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
Jag kan inte säga nej
Det går inte när du rör vid mig
(Inte när du rör vid mig, då kan jag inte säga nej)

Vad som helst för dig
(Inte när du rör vid mig, då kan jag inte säga nej)
Vad som helst så säg
(Inte när du rör vid mig)
Vad som helst för dig

För jag kan...

Gör allt för dig
Jag gör vad som helst  
veronica maggio-kan inte säga nej




its up to you, now

turen på min sida

haha men inte någonstans!!
Jag skulle ha idrott idag och vi skulle vara på något ställe som jag aldrig har varit på. Eftersom min telefon har världens sämsta batteri och jag glömde ladda den efter jag pratat i telefon igårkväll så var det inte mycket att hurra för imorse klockan 8.
Iallafall jag satte mig på bussen och skrev sms till Pelle och bad han förklara vägen, får jag något sms- nej=)
Så jag kommer till skellefte och det är 3minuter innan alla bussar går åt alla olika håll från stan, jag har inte en suck om vart jag ska ta vägen (telefon hade även lagt av)
Jag bestämde mig för att fara till Moa för jag visste att hon,malin coh sandra var där. När jag kommer fram till deras lägenhet så känns det def inte bra. Dom sover stenhårt alla 3, näst intill omöjliga att väcka!
Jag knackar på dörren och på Moas fönster till min förvåning kommer Malin och öppnar dörren.
Jag- men heeej gomman!!!
Malin- ??? hej.... vad gör du här? 
tack  för att du är glad att se mig med malin=) haha
Så jag fick ringa pelle från hennes telefon men självklart så var han hemma med vårda barn, sög ju.. Iallafall blev ingen idrott för mig inte, stannade hos Moa och nu kom jag hem för ungefär en timme sen=)

Malin- jag såg bara något rosa röra sig utanför! (jag hade rosa hårband eftersom mitt hår är kort sagt ett smörpaktet, tror jag ska tvätta det idag va:]haha

Iallafall, jag är nog sjuk fortfarande, har ont i huvudet är varm och kall till och från. suger som fan jag som har löpning och fotbollsträning idag.. Nåja, har inte så mycket mer att säga:) ha en bra dag! heipa



vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet
där finns vår hemlighet.

it can only get better

Vad gör jag vaken nu? Ja säg det. Tankar som bara flöder omkring i min skalle måste komma ut, sen är jag inte trött heller för ovanlighetens skull.
Hmm, vart ska man börja då?

Jag borde fara till skolan imorgon eftersom jag får ångest och dåligt samvete när jag är hemma och vet att jag har frånvaro så det bara sjunger om det. Men om jag inte orkar då? Min kropp säger att jag är sjuk hela tiden varför kan det inte bara blomma ut då så jag får världens feber osv?
Ger ju noll när jag har lite feber på natten, hostar och har ont i halsen då. Kan ju inte bevisa det för mamma precis.
Sedan är det väl inte så lätt med allt annat alla gånger.
Varför ska man agera mamma till en vuxen man? Jag har gjort det i 10år nu, jag vet fan inte om det går längre. Och nej det är inte synd om mig men jag får väl också bli less ibland?

Jag har även försökt få tag i Åsa min lärare ikväll men det gick ju inge vidare så får helt enkelt ringa henne imorgonbitti, kan definitivt inte vara hemma förrän klockan 11.00 när mamma har rullat vidare till jobbet så vad ska jag då göra? Sitta ute och rulla tummarna eller åka med bussen 06.40 till skolan? Dubbla viljor alltså.
Jag vet att jag måste prata med min farmor också, för dehär fungerar inte längre. Hon är en väldigt klok och stark kvinna min farmor, jag beundrar verkligen henne. Min mamma också men hon ser bara svart just nu och problemet ligger inte i hennes händer längre så, vad gör man?

Jag har även träning imorgon och borde väl kanske inte träna med tanke på hur min kropp mår men innebandy är typ det enda som håller mig vid liv, okejdå överdrift men en stor del iallafall. Jag älskar verkligen den sporten och inte för att tala om laget! Tror aldrig jag kommer må så bra i ett lag som jag gör i mitt.

Sen har man andra känslor också, det är fina känslor men ibland kan även dom göra ont. Jag vet inte vad jag ska göra längre, jag vet vars jag har allt och alting ligger inte bara från mitt håll. Men... är det lika från bådas sidor, på riktigt eller är det bara ett skämt? Jag vet ingenting känns det som, ena dagen är det som en dans på rosor och andra finns det stora taggar med och direkt man försöker säga något så håller man ändå käften. Dumt gjort men när man inte vågar då?
Kanske är jag som är naiv bara? Jag sitter och säger till mina kompisar att dom ska stå på sig och visa vart skåpet ska stå men när det väl kommer till kritan så gör jag precis tvärtom själv.
Jag har aldrig behövt en människa såhär mycket och jag jag, behöver dig. Puss är det enda jag säger för det är vårat ord, då förstår du resten själv och du känner mig så du vet att det är mycket natt tankar från mig . Men bara puss, du är bra, bättre och näst intill bäst.

Jag vet inte, kanske jag kräver för mycket ibland men jag är sån. Jag älskar alla mina vänner iallafall, ni är underbara och jag hade inte fixat en sekund utan er.
Nu har jag lättat på hjärtat och hjärnan, ska fundera vidare på hur jag ska lösa morgondagen. hejdå

emot

Det kanske tar emot
Men vi hör ihop
Och inget kan ändra på det

Jag ser på dig, älskling
Jag ser att du plågar dig själv
Du missförstod någonting
För det finns ingen annan min vän
<3



fanocksåpappa

hej!

Nu är det kväll, jag ligger och kollar beck. Kom hem från Ida för en stund sen, vi har sett någon film som vi hyrde på ica, den var faktiskt riktigt rolig även fast jag sov halva filmen:) haha
Igår vann vi somsagt mot sangis så kvällen resulterade till alkohol och utgång på pentan! Riktigt rolig kväll måste jag säga:) Dock så blev det rätt trist långt in mot natten men det är ordnat nu:)

Idag spelade jag match med division3-udam mot taif och vi vann med hela 9-3!
Det jag måste säga är tråkigt är att folk som inte har någon speltid i vårat lag inte spelar med u-dam, jag menar jag, lisa oc sossan spelade hela vår match igår och så spelar vi matchen idag med. Jag säger inte att det är tråkigt att spela men man blir inte bättre av att inte få matchtid så tänk på det.
Har även sett wibax idag och dom förlorade tyvärr mot sandåkern så tror inte de kan gå upp till div.1 nu.
Nåja, ska se lite nyheter och prata med dddddddäjv, hade=)

 sossan, erica och anna:)
 jag och sötasötasöta sossan:)

 haha jag och anna.
alltså det går så sjukt segt just nu så jag orkar inte ladda upp nåmer, men de tkommer väl så smånigom:)


vad håller jag på med? hell


VINST!!!

Vi vann över sangis med 8-5! Det är så sjuuukt hur bra vi är! Och deras mål var 2straffar och 2i powerplay sen fick dom ett spelmål, vi var så jävla mycket bättre alltså:D

KAN INTE SLUTA ÄLSKA ER TJEJER!!!


RSS 2.0