ohja

Såja, nu har man vaknat till liv och allt såhär på fredagförmiddagen. Ska börja göra mig klar nu eftersom jag ska på stan med Sanna och moa=) Dock så är det om 1h kanske borde sätta igång, men i och för sig så är jag väldigt snabb när de väl gäller.

Idag är det halloween och ungefär alla man känner utom mitt innebadnylag sak klä ut sig och dricka alkohol ikväll, men nej icke vi. Vi laddar för match mot arjeplog imorogn och SEN är det party;)
Tror ändå det kommer bli riktigt kul ikväll, mina kompisar sak ju klä ut sig och jag ser verklgein fram emot att kolla på anna som ska klä ut sig till lilla my:) haha
Nej nu måste jag stiga upp ur sängen och fundera på vad jag sak ha på mig idag. Ha det bra=) hejdå

 på lördag är det vinst och fest om jag får bestämma ; >


panic! at the disco



Ååh kollade nyss klipper när Brendon Urie från Panic! at the disco sjunger time to dance i sthlm =) På ca : 1.11 i klippet så börjar han skratta, förstår ni hur gullig han var att se live? NÅÅÅÅH :D är så jävla glad jag for och såg dem =)

I should know that you're not gonna change

tjaaa, nu sitter jag och sneglar lite på nk boken... alltså det är bara 20frågor jag sak skriva upp och lära mig sen får jag mvg på provet, nu måste jag bara ta tag i det också... hmm.
Håller iallafall på att ladda ner ett oth avsnitt på min andra dator så om jag pluggar tills dess att det är klart så borde jag ju kunna det mesta:D Ska skriva med en rosa penna också, det gör ju det hela mycket roligare :)

Det blev en mysig kväll igår och nu har man typ babyskin;D höhö. ooooh, nu såg jag rent filmen ligga här på hyllan, om man skulle se den istället?=) nä seriöst, ska ta tag i dethär nu. Gissa på att jag fastnar på msn med david? Har träning ikväll btw, om man skulle vara bra då så det blir någon match i helgen? tjaa jo jag tror jag ska försöka satsa på det:D
pösss

 



mysigt

ja idag har det varit mysdag=) mamma väckte mig halv 11 och sa att hon hyrt lokalen åt mig och mina kompisar (jag ska vara nykter också) Så får hoppas att nget händer^^, Hon är iallfall bäst=)
Iallfall, jag åt frukost och gick till malin, vi har sett film, druckit te, ätit gröt och myst på linnea kom också=)

Nu är jag hemma och ska kanske göra mat men gissar på fil och müsli för jag orkar verklgein itne laga mat.. Sen sak vi och basta hos linne, kommer bli riktigt mysigt:)

Iallfall nu msåte jag nog städa lite i mitt rum för det ser förjävligt ut:P
Hejdå:))

 Jag menar min säng ser ut sådär nu, dags att städa? =) haha

 konstig inställning osv, men hejda:D

såja

blev en bra kväll trots allt:) Innebadnytränign först som faktistk gick bättre än vanlgit? eller nå.
Sen var det tv hos bäx med henne, moa och sanna samt monkan som satt och skrattade med ;D
Vi satt och prata vad ma nskulle klä ut sig till och jag och sanna tänkte på betty och wilma i flintstones;) heter hon betty?)
Eller somsagt jag kan ju vara gris eftersom jag liknar en, kan ju inte bli några problem:) ha ha!

Nu däremot tänkte jag försöka sova, har så jävla ont i magen? Imrogon ska jag sova ut och sen städa rummet och plugga lite nk, vilket inte lär bli av. MEn HUR FAN KAN MAN LÄGGA ETT PROV MÅNDAGEN EFTER LOVET? Känn jag blir gud förbannad. äh godnatt :)


 Moa och Bäx :)

 Jättesuperbraiga Sanna=))

 jag vs fanny och deras målis;) (tyvärr så missa jag xD)

tjalalallala

Hejsan:)) Nu har jag nyss vaknat för en stund sen och pratar med Malin i telefon just nu.
Jag var psyk imorse och hade laddarn och telefonen på vänster sida om mig sen klockan halv 10 ringde bäx och då hade jag lagt telefon på höger sida om mig så telefonen hade inte laddat något? whats up med det?=) haha
Iallfall jag somnade om och vaknade för en liten stund sen så snart ska jag kliva upp, äta frukost och traska till Malle och Nickepicke kommer sen:)

Ikväll är det träning som gäller och mitt knä går inte att böja p¨å nu och fick ont bara jag skulle gå till toaletten? jag är fan less nu, jag som ska vara bra på träningen ikväll!!
Jaaaaaja, nu tänkte jag bjuda på några icket fagra bilder från Nickes kamera på mig och på mig och mamma:) ha en bra dag! pöss

och david du är bra, ibland iallfall. Tänkte bara att allmänheten kunde få veta det efter typ 10månaders pratnade i telefon varje dag;D haha


 Jag och v'ärldens bästa mamma:) Bilden är inte fager men orka bry sig ;D

 och här är jaag. hejdå: )

I don't like you and you don't like me

ååh idag är en ritkgit sånhär less dag. Fyy, inget idag har varit bra.Eller jo maten på thaigarden med tjejerna var bra, men jag satt mest tyst ändå och tänkte på hur bittert livet är. haha vad lever man för? haha nej jag skoja=)
Men skulle verklgein behöva komma iväg bara för en dag och tänka på något annat.

Iallfall, vi har ätit idag på thaigarden alla tjejerna och sen druckit te på nodo=) Eftersom mitt andrahem är hos malin så for jag till henne och kom fram före henne så tog ut benny på en runda:) (benny är en hund) haha

Jaa, i veckan har jag fått tränignsförbud av min tränare, eller ialflall från gym, löpning osv så blir bara innebandyträningar i veckan, undra hur fet man kommer bli... kommer bli tugnt hojja!!
Men då kanske jag kan spela innebadny inom en vecka igen, känns ju som en fördel för jag håller på att gå in i en riktig deprission nu, haha

nej fyfan hejdå, msåte göra mat så jag orkar springa idag! pöss

if you wanna take it slow

men tjallåå! Här är läget bra, ligger i min säng ska kolla lite andra avenyn sen göra mig klar för att se innebandy hela dagen=)

Tänkte göra en liten uppdatering av helgen=)

Ifredags var det middag hos Ida, alltid mysigt att vara med roliga brudar, mycket skratt och även gråt^^,

 
Har för mig att Rossa hade ont i magen?  Tog inga bilder förutom den, men vi såg sex and he city åt god mat och hade det mysigt=)

Tog en suddig bild på mina kläder:D haha

Lördag var det match och vi vann med 13-2 mot Luleå City . saatan vad bra vi är brudar:D 9 mål i sista periden:D

 
Samling innan promenad:)

 Lisa Andersson :)

Ja ialflall, vi vann matchen och det var tredje vinsten iår, nu fortsätter vi såhär tjejer :)

På kvällen tog jag bssen till luleå och var med en bra kille:)

Nu är det söndag och vi har ställt klockan till vintertid och hela köret, nu ska jag snart ta och göra mig klar för att se öjebyn-mora?  Sen är det wibax-rig:) Ska även få vara med min nickepicke ikväll:) för en viss annan person BANGAR!! ju hela tiden;)
Ha en bra dag, hejdå=)

hot n cold

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you always think
Always speak
Critically 

I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You, You don't really want to stay, no
You, but you don't really want to go-o
You're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down    

fyfan vilken kung låt och jag lovar den borde heta ditt namn istället för hot n cold. PUSS=)

cause its you and me

jag är verklgein lättretlig idag? Har ingen aning om varför men man vaknar på fel sida ibland också, sen har jag inte sovit något inatt heller. Om nu det förvånar någon?
Börjar somsagt bli less men ska inte bli sömntabletter än, ska ge det en vecak till sen skjtuer jag mig själv. Nästan iallfall..

Nej om jag skulle gå och lägga sig nu? jo right att man skulle somna, nä blir att kolla tv och ta ut mina aggrisioner på någon stackare som ringer, gissar på david, han får stå ut med mycket han. haha

men!! jag har bara en dag kvar av skolan innan lovet:) känns underbart!

och juste! vi hade boxning idag och vet ni hur givande det var ? Hade jag kommit  att tänka på dig direkt så hade jag väl slått sönder KajsaxD haha Jag blev så jävla arg i slutet att jag började skrika, seriöst hade du varit där så hade jag förmodligen slagit sönder hela dig, hojja vad arg jag blev.

HOOOOOOOO nu ä rjag irriterad igen, fan ms¨åte lägga mig och lugna ner mig nuxD godnatt soeisar

 hallleluuuuuuujah

underbart

hoo, idag har jag gjort kort sagt - ingenting! :) Känns tragiskt och jag känner mig äcklig just nu, men sånna dagar måste man väl också ha? eller?

Är 2and a half men på tv just nu, finns ju typ inge bättre:D haha herregud
Är träning 20.45 också sen ska jag försöka ta mig i säng så tidigt som möjligt:D har ändå bara idrott imroogn sen slutar jag och det är grymt skönt! Måste ta snacket med Pelle och Åsa också.. hallelujah.

Sen torsdag är det bara träning på morgonen sen matte och sluuuta då får jag looov =) så himla skönt!
Hoppas på en bra helg, har iallfall match:) Nej ska återgå till tv tittandet nu. pöss

 Där har jag legat heeeela dagen, underbara säng! :D



cause you're all I want. you're all that I need.

Somsagt, jag har seriösa sömnproblem jag vet fasen inte vad jag ska göra snart.
Jag gick och la mit halv 10 och var helt slut i hela kroppen kände verklgein hur mycket jag vill sova. Slumrade till men vaknade efter 5minuter panikslagen och sen började alla tankarna. herregud jag orkar fan inte mer.
Nej, ska ta och se hur det går i veckan annars måste jag fasen få sömnpiller eller något.

Blir ingen skola för min del imorgon, Åsa skulle på kurs så vi har ingen näringslära så jag missar bara innebandyn på morgonen och dom tror ändå jag har magsjuka så mamma får sjukanmäla mig så får jag väl ta snacket med pelle och åsa på onsdag. Hur jävla fjantig komme rman inte känna sig ," eeh, jag kan typ inte sova, lite mycket att tänka på" ååh, dehär är fasen inte jag, vad heeende?!

nåja, tur man har underbara vänner iallafall:) Ska se om ja kan lyckas göra något vettigt nu, upptäckte nu att i har värsta arbetet med idrotten:O holy måste lägga på ett kol alltså.
Nåja, godnatt:) puss

 vill tillbaka till dendär glädjen. lovely.

tack

jag förstår att jag börjar bli jobbig och att du börjar bli less mig.
men det är inte förrän nu jag har insett hur mycket jag behöver dig.      ska sluta nu. puss

misery business

I'm in the business of misery, let's take it from the top
She's got a body like an hourglass that's tickin like a clock
It's a matter of time before we all run out...
When I thought he was mine she caught him by the mouth





I waited eight long months
She finally set him free
I told him I can't lie he was the only one for me
Two weeks and we had caught on fire
She's got it out for me
But I wear the biggest smile








Whoa... I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa... it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But god does it feel so good
Cause I got him where I want him now
And if you could then you know you would
Cause god it just feels so...
It just feels so good

Second chances they don't ever matter, people never change
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged
I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way

Well there's a million other girls who do it just like you
Looking as innocent as possible to get to who
They want and what they like it's easy if you do it right
Well I refuse, I refuse, I refuse


Whoa... I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa... it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But god does it feel so good
Cause I got him where I want him right now
And if you could then you know you would
Cause god it just feels so...
It just feels so good

I watched his wildest dreams come true
Not one of them involving you
Just watch my wildest dreams come true
Not one of them involving...

Whoa.. I never meant to brag
But I got him where I want him now

Whoa... I never meant to brag
But I got him where I want him now
Whoa... it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But god does it feel so good
Cause I got him where I want him right now
And if you could then you know you would
Cause god it just feels so...
It just feels so good






LÅTEN ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA BRA! haha




I know you and you know me and thats all that counts

ja, jag är verkligen lyckligt lottad jag:) Herreud, har varit en svänigig dag me nu är allt bra och nu kan jag kanske börja sova om nätterna:)
Har nyss pratat med både malin och david, var mycket givande samtal måste jag säga=)

Imorogn är det skola och de tär bara 4skoldagar kvar för mig innna lovet, känns HUR bra som helst :D

har faktiskt inget att säga nåmer, jag är på väldigt bra humör :) pöss



jag vet att du vet att jag skriver dehär till dig, men jag är så glad att jag har dig, tack

(och tack malin larsson, du är min bästa vän)

sömnproblem

ja, är det något jag har problem med så är det sova. Jag har legat och försökt sova till och från i över två timmar nu, DET GÅR FAN INTE!!! vad är det seriöst felet är!?!?!??!?!?!

jag sak upp om 4timmar och är itne ens i närheten av att sova. jaja får sova som fan på bussen och på l'äktarn i gve, hallelujah. önska mig lycka till för det ser fan inte ljust ut

blaaah

nej nu är jag på dåligt humör och jag förstår inte hur jag orkar lägga energi på att bli grinig på en jävla brudjävel. åh

iallfall, idag har jag vart på nodo med julia, malin och amanda=) mys! SötLs kom också en stund=)
Blir att fara och äta middag hos Soffe idag, ska bli trevligt men blir då ingen lång kväll. Ska till gällivare med u-damerna imorgon och spela match, ska faktistk bli riktigt skoj men skulle kunna skjuta en bryd. Iallafall,  vi har samling 4.45 whats up med det?! fan jag somnar typ 2varje kväll så vi får väl se hur tagg jag är imorognbitti.

och vaaafan nu lägger jag ner dig, du är så jävla upp och ner så man blir ju fan lurad till kina var och varannan timme, godnatt nu ska jag gå och köpa mig ett nytt humör på ica (iallafall matsäck till imroogn) hejdå :)

my soulmate

åååååååh, vad vill du ha av mig? jag bara ger och ger men inget händer. Nu ska jag gå.
puss

du är fortfarnde underbar:)


 

jag tycker om er =))

I'm lost in you

Hallåja! Nu har jag nyss varit och gymmat, skulle egentligen på styrkemix men min knä sa starkt nej redan när jag satte mig på cykeln och började trampa så täntke jag kunde vila knät tills träningen imorgon:)

Haft en riktigt bra dag i övrigt, började med skrattanfall på morgonen, jag hör att mamma pratar i telefon utanför dörren och säger att hon ska hämta min nyckel (som jag glömt på bussen, igen.)

Hon kommer in i ummet oc säger
:itne en gång till!!! (samtidigt som hon flinar)
vad nu tänkte jag? så jag sa; vad är det?
Mamma; du vet numret jag fick av dig som typdligen var numret man skulle sjukanmäla dig till?
jag: ja'?!
Mamma; vet du vars jag kom fram?
Jag: näe?
Mamma; till anonyma alkoholister i skellefte!!! (skrattar som fan)
jag: haha VA? men VALLSSON!!! haha
Ja så fortsatte vi skratta, alltså jag måste då säga det ibland är Vallsson en jävla stjärna!! HAHA
Han skulle alltså ge mig numret till sjukanmälningen men jag fick numret till anonyma alkoholister;) haha

Nej herregud jag msåte dyka i duschen nu om jag ska hinna brottas ikweel, haaaaaaaida:D

don't know anything at all

but who am I to say, you need me?... color me blue, I'm lost in you



Sådärja, nu är ju kvällen över och man borde sova. MEn jag ska vara hemma från skolan imorogn eftersom jag bara har badminton, känns inte värt att åka 3h buss för att spela badminton i en timme, usch nej. Sen har jag ont i knät och i nederdlen av ryggen så tänkte vila till styrkemixen. haha nu har jag fått säga varför jag stannar hemma så jag slipper ha så dåligt samvete;)

Idag har det inte hänt mer än skola och innebandyträning, det som är grymt kul är att vi körde forwards/centrar mot backar och fyyfan vad roligt det är att vara back:)) k a t a s t r o f  i försvar dock men framåt går det(Y) haha
Har pratat i telefon en stund också, eller rättare sagt i någon timme känns bra att prata av sig med host "kingen" host! haha

Eftersom jaf ska vara hemma imorogn så blir det att städa, samt hälsa på farmor för hon har köpt nya påslakan åt mig:) gullig är hon iallafall^^ Sen blir det styrkemix=) och brottning?;) Nåja, ska gå. Ta hand om er:) puss

 

hemsk klass!

Just nu har vi naturkunskap och vår lärare är från ryssland, kan inte prata svenska och ingen lyssnar på henne? Helt seriöst, visst man försöker lyssan i 10min sen ger man upp för det är fan omöjlgit att förstå vad hon säger.

Har även väldigt roligt idag, började med att jag försov mig imorse och tog 8bussen istället för 6.40 så kom 25min försent^^
Vi har fotat lite idag på skolan så jag tänkte lägga ut lite bilder för skojs skull=)

Just nu är vallsson roligast, herregud jag dognyss=)  Saadat skulle prata med mig och vallsson satt framför henneså jag satt bara och skrattade, fan dåligt samvete man får hon tror ju att hon är sämst?

 jag och anna posar, jag har ingen talang men anna visar hur det går till;)


 trion i klassen, jag, emma ohc anna=) underbara tjejer!



 vi igen=)

Nu skaj ag göra klart frågorna. Hejdå=)


puss:)

ja absolut=) Haft en bra helg med bra kompisar, mycket skratt och glada miner=)
Finns nog ingen härligare känsla än när man blir så glad så man blri varm i hela kroppen när någon man tycker om sagt något=) mmmmh:):) 

Idag var vi några stycken ,eller nae många stycken och skulle kolla ett läskigt hus utanför sikfors, för det första så var vi för många för att det skulle vrfa läskigt och jag msåte säga att bilfärden dit och hem med mudda var det läskigaste.

Bäx: mudda det är en stopskylt därframme.

Mudda fortsätter prata med sanna och oss andra i baksätet

bäx för andra gångne; mudda det är en stopskylt därframme!

Mudda bryr sig inte alls om vad malin säger.

bäx: MUDDA DET ÄR EN STOPSKYLT DÄR!!!!!!!!!! haha

jaa, visst har man roliga kompisar;D Har varit vaken till 4 både igår och i fredags så kommer ha stora problem med att sova inatt emn har jag tur så får jag vara glad inatt med=) nu däremot hade jag tänkt avsluta mitt inlägg, ha det bra allihopa:) pöss

ja kan inte tacka er nog

 
None
Nicke plus David:)

och tack för att du är så jäkla underbar!=) Hade aldrig klarat veckan utan din hjälp. puss på dig

well I can't explain

why its not enough, cause I gave it all to you.



jag hatar verklgein kvällar nu för tiden, varför i helvete gör man itne annat än tänker då?
Tusen och miljarder tankar går ju bara runt, runt, runt och man blir orolig och tror massa saker, får ont i magen men ska man förbereda sig kanske? Jag vet inte, känns så.

Jag lovar, jag blir galen på migsjälv snart, jag brukar ju aldrig vara såhär knepig? eller?! 
varför ska jag vara så jävla rädd och orolig, paranoid? eller kanske det är så trots allt? Får helt enkelt vänta och se.


åååh du gör mig så lycklig men samtidigt så rädd.

happygirl_91

ja idag är jag glad= ) känns hur bra som helst.

Skolan var slapp, eller jag hade bara idrott nog för att vi hade fys och mediaelver fotade oss samtidigt xD Vår mentor och idrottslärare pelle är en del av oss i klassen, lika oseriös men framförallt lika snygg!!!!! he he

Har inte gjort annat är tagit det lugnt idag, läst stieg larsson- flickan som lekte med elden i säkert 3h och sedan varit på styrkemix=) Nu sitter jag här och har lugnat ner lillhjärat.

David puckot/ elaka nilsson lurade mig till kina, jag skojar fan inte:P
Började med att han sa att han skulle utanför umeå och köpa en bil och att han hade börja köra från gällivare, vad i fan tänkte jag. nu?! men absolut det skulle han göra och jaa, vi pratade på och han sa att han var i öerkalix, töre och sen var han i rosvik och sedan slutade david svara. vadfan tänket jag? och då hade jag redan börjat tänka at tman msåte lugna ner sig och inte köra så snabbt så han inte krockar.. Iallafall jag har inte fått n¨ågot svar när jag tränat klart och känner paniken stiga, ringer david och smsar och tänker men vafan har ungjäveln gått och dött? Sen ringer han upp efter 20min, jag panik och han skrattandes

Jag- vafan svarar du ine då jag ringer för?!
david- (skrattar) men jag tränade ju!
jag- FYFAN VAD JAG HATAR DIG!!

seriöst mitt hjärta pallar inte såntdär, ska sltua tro på allt folk säger, neej nu ska jag gå och dushca sen läsa mer :)

jag längtar=))) puss på dig!! (läs vår klassblog btw: guggle.blogg.se)

I GOT THE POWER

jag vet inte om man säger I've got the power, eller I got the power? någon?

Mitt liv leker inte med mig jsut nu, eller jo lite. Kan ju älska när man har makten över andra, herregud finns nog ingen bättre känsla=)
Har fått mig en och annan genomtänkare idag också, varför har jag inte bara kört på som jag alltid annars gör? Istället har jag tänkt på det och funderat på att lägga in en stöt men nä.

Iallfall, har kommit hem från träningen för en stund sen och är på dåligt humör, varför kan inte allt bar gå som man vill? någon igen?
Iallfall, min dag har varit ganska bra, varit irriterad nå jävulskt, endel människor är fan pantadealltså.
Imorgon är det tisdag och då ska jag på skolan och ha innebandy sen näringslära, hem chilla, träning sova.. kul liv man lever!

såååja, känenr att det blev ett givande blogginlägg;) haha men ni får haa det så bra:)
sen blir jag arg då folk inte hör av sig heller, seriöööst'!!!!!!!! jagsaknarjudig.

pöss

Now in the morning i sleep alone

Hojja, är bakis. Tar en paus från pluggandet, vi har ett arbete som sak vara inne innan klockan 21ikväll så jag måste ligga i som bara den.

Igår var det lagfest med några från herrlaget och måste säga att det var riktigt trevligt även fast man träffade endel helkonstiga personer? Haha hur ofta ställs frågan vad har du för bh-storlek som första fråga? nej det var verkligen underligt.
Jag for även förbi Amanda där det var tjejfest och det var trevligt det med, får man lite sagt också.Drog hem kring 2tiden alldeles för full och det har jag fått sota för idag, usch jag mår verklgein inte bra:P

Min kusin har fylly 18 så vi sak till honom och äta middag samt fika men jag är tveksam på om jag hinner följa, har hur mycket som helst kvar på inlämningen. usch..

I övrigt så har min helg varit bra, har underbara vänner iallafall:) Kan ju fråga er också om ni har haft den bra helg? antar att ingen kommer svara, det gör aldrig jag när någon annan har ställt den frågan i sin blogg:) haha
jaja ska återgå till plugget, hejdå:) 

kom till mig?

Think twice

And they won't tell anyone about this, no no no. Just a few of their lets say twenty "best" friends.



Äntligen helg och min dag har börjat bra, varit ute och sprungit (nog för att den springturen är den mest ogivande jag sprungit i hela mitt liv) Sen for jag iallfall på stan med sanna och linnea, sen kom anna med:)

Tänkte berätta om min långa vandring igår i skellefteå. Såhär ligger det till att jag skulle ha idrott på vitberget (som man ser vars man än är i skellefteå) och jag skulle gå dit drån busstationen, är tydligen väldigt enkel och simpel väg säger alla, men nu var det ju jag josefin sandlund som skulle gå? Iallfall jag började vandra och känne ratt, man fan vad länge jag har gått och ser inte en skymt av vitberget? så jag ringde henke i min klass och berättar för honom att jag ser coop forum, han skrattar ihjäl sig vad nu tänkte jag? Då låg det till så att jag hade  gått till ANDRA sidan av skellefteå ungefär på anderstorp var jag och hängde, jaha då var d et väl bara att vända då så jag gick tillbaka och ser en skylt "sjungande dalen" och det är på ANDRA sidan skellefteå från anderstorp. Fyyyfan gick i flera timmar och hittade verklignen inte till vitberget. NU är det klart, jag måste skaffa gps och få bättre lokalsinne. Haha

Så, det var det^^ Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem och sätter igågn med mat, sen är det wibax-skellefteå på norrmalmia så innebandy kommer förgylla min kväll och imorogn ä rdet parteeey ;>

hejdåå! saknar för övrigt en snygg karl

just dance

It's gonna be okay.

TJAAAPPA! ja, vart ska vi starta? Har sovit i Boliden inatt;D Var nämligen så att vi var på övernattning med klassen i skogen xD Det var riktigt trevligt, har lekt en massa lekar,hoppat hopprep (och vår snygga idrottslärare Pelle var bäst av alla) wtf liksom?! Iallfall så hoppade vi hela klassen 5hela hopp tillsammans, underbart=) Lekte mörkerkurrahömma och jag tror jag klämde sönder antons arm och hand , sry^^,
Och vems tur om inte min? Vi fick inte ha telefonerna på och naturligtvis ville jag ju hälsa erik hejdå eftersom han for till kanarieöarna idag, och jag bönade och bad att jag skulle få ringa erik ,min snygga lärare säger, men jossan du kan få gråta ut i min famn:) jag tänker naturligtvis inte på vad han säger (han är ju förfan snygg) så jag drar till med :jaa, varför inte? sen började jag skämmas^^ haha
Iallfall, jag får ringa erik, MEN TROR NI POJKEN HAR PÅ MOBILEN? nehedå. typsikt. jaja då fick det vara^^

Idag har jag iallafall fått en ny vinterjacka, träffat malin och linnea, ls har även färgat mitt hår och gjort försök till att plugga matte men det är fan omöjligt, JAG KOMMER INTE KLARA DET!!
NU ska jag fortsätta med dödensdöd (matte) och sedan sova, powerwalk med stavar imrogon uppför vitberget TAGG TILL TUSEN,nat.. Hejdå=) puss

hjärtat, jaa det är till dig

RSS 2.0