stressigt

som jag har stressat idag!
Har varit på stan och fått mig en ny skidjacka, vantar och en bh en såndär halvkorsett (har letat hur länge som helst och nu äntligen)
Dock så blev det inte den sngyga jackan som jag hade tänkt mig för den är så sjukt tunn, kommer frysa ihjäl :P Så blev en från team sportia och det känns som någon av mina kompisar har en sådan men jag ska ju ändå inte ha den nå ofta så spelar ingen roll =)
Sen upptäckte jag att jag hade mina vantar hemma hos mamma (precis likadana som jag köpt) Nåja, är ju alltid bra att ha fler än ett par =)

Har även varit och handlat lite samt packat. Min nyårsklänning satt lite sådär också men vafan gör man?
Konstigt. mina bröst har blivit större men midjan mindre? wierd. Nåja, klagar inte : ] snart går jag väl upp 10pannor på typ en dag eftersom jag går ner när jag intetränar! haha

Nä fyfan va kul vi ska ha, snart åker vi =) Pöss!

snaart

Ja nu är det inte länge kvar innan vi drar till hemavan! Är så förbannat taggad ochvill bara vara trött och sova så man får böjra med allt helvete imorogn. Ska packa, handla, hämta min klänning hos mamma, hämta mina skor och ja gud vet vad! Ska även och hämta ut min jacka på inter sport, yeey! =)
Sen åker vi, antingen kring 2 eller 4, beror på när erik å jocke får sluta jobba.

Det blir jag, erik, malle, jocke, th, ante och joel i en stuga och som vi kommer ha roligt =) helt sinnesjukt!
Är redan fullt i bilen och vi har knappt fått i hälften av all vår packning, nåja vi får lösa det helt enkelt ;D

Idag har jag tränat innebandy med wibaxpatriots div.3 och 4 vilket var grymt skoj! Kondisen är dock inte på topp, men what to do? Den kommer förhoppningsvis den med :>
Är så speedad just nu så jag funderar seriöst på en springtur. Men då måste jag dock dona så mycket i klädskrubben och erik sover ju så kan bli lite bökigt. Nåja får se om jag hinner med korpen imorogn, lär ju vakna 6 då erik ska upp så vi får vl se om jag har turen med mig och somnar om eller ej.
Nåja, ha de så kul här hemma för jag ska ha så förbannat roligt i hemavan!

So long suuckeers ;D


wöö

nu händer det inte speciellt mycket. Skulle vilja se någon bra film eller nå men är bara skit på tv, blää!

Helgen har iallafall varit bra =) Utgången i fredags rockade som jag hade väntat mig, hur roligt som helst=) Var bakis dag igår i sinne, orkade itne röra mig många meter så på kvällen var jag bara med min erik och tog det lugnt=)

Idag har jag sovit lääänge, var säkert ett år sedan jag sov till halv 1 sist, men skönt var det=) Varit på spinning och sedan umgåtts med erik, anton och malle =) Nu sover dock erik eftersom stackarn måste jobba imorgon och jag ligger i soffan :P
Imorogn blir det stan och handla allt inför hemavan samt fika med tobbe, blir trevligt=)

Ha de braa=) Pöss!

jul juuul

Nu är dagen snart över. Och som den har varit bra=) Vaknade imorse 8.30 och hade det mysigt med min prins =) Blev julklappsöppning och jag fick ett thomas sabo armband och halsband av ekke, presentkort hos frissan och vinglas av ulla-stina och stigge :)

Kring 10 begav vi oss till bojjn och åkte lite skoter åt dopp i grytan och försökte mig på att spela spel med erik men det  går inte för han bara fuskar:P
Kring halv 2 begav jag mig till min kära familj där det var jul på hög nivå, julmusik, julgodis, choklad och ja gud vet vad. Spöade min lillebror i couronne två ggr =) Sedan blev det kalle, mat och julklappsöppning. Fick mig parfym, pengar, täckbyxor, hudkrämer, träningskläder och lite smink och sådär=)

Kom hem kring halv 10 och fick mig ett till paket av eriks systar med familj, blev ett snö armband som är otroligt fint =) Himla kul att man får roligare julklappar av eriks familjer än ens egen, nåja ;D är nööjd!

Imorogn blir det middag hos mamma och sedan fest med gamla laget, så HIMLA kul =)
Nåja, ha de tbra=) pöss!

som ett barn

men som jag är det just nu! åh vad jag längtar till torsdag! =) Alltså dehär året har gått så sjukt snabbt! Är helt otroligt, jag har varit tillsammasn med erik i mer än 9månader och det känns verklgien inte så:o Men underbart är det=)

Idaaaaag har jag iallafall varit på skolan och sett julspexet som lärarna från freja ordnade och som det var roligt=) Sen tog jag och Ls bilen hem till oss och jag har städat hela lägenhete, sen såg vi tv, jag for och handlade mat till mig och ekke sen har jag tvättat och bara tagit det lugnt. Har känt mig så grymt slö och trött ikväll så orkade inte fara och göra något, vill inte bli sjuk! Och erik har ont i halsen och känner sig hängig och jag ber till gudarna att vi slipper bli sjuka!

Imorogn ska jag och träna med Ls iallafall, sen blir det stan med Malle eller Erik om han slutar tidigt. Ska köpa de sista julklapparna och fixa alkohol tills påfredag. På kvällen ska jag bara mysa med min prins och sen är det julafton! iih :) Längtar!



Kommer några bilder från året ;D


Nyår :D

jag 18år januari


Lagfest och seriesegrare i slutet av februari <3333

Anna 18år i Mars



Amanda 18 i maj, fest i juni, amandas stuga i juni, soppatorsk i juni

PDOL juli!

Älskling 20 i augusti

Issa 18 september

flytt november!

fest oktober!

fest december ;>

söndag

alltså det är snart juuul! Helt sjukt vad kul det sak bli=)
Igår var jag och åt julbord hos farmor med släkten och som det var gott=) mmmm! Sen en fest som var hur rolig som helst, hade verklgien jättekul på statt=)

Just nu gör vi inte så mycket, håller på att laga mat och sådär=) Måste plugga idag, har en inlämning till imorogn och jag är itne taggad:P menmen what to do? Imorogn är det ju fasen modevisning på skolan, fan kul=) Är taggad nanting Ida ska fixa min frilla å sminket så hejn blir bra;D
Nu ska jag kolla till maten, är hungirg:P Dennis korv och pommes, mmmmmmmmmmh ;D Pöss!

kul

ett skämt. alltså redan? hur fan ska livet då sluta? bark

wöö

Sitter just nu och gör inte så mycket. Har varit och sett på innebandy för en stund sen, inte speciellt ösig match enligt mig så for hem efter andra perioden:P
Ser på simpson movie nu och min humor är inte på topp så jag tycker att de mesta är roligt (gillar inte simpsons annars)
Eriks syster Eva har bakat nougatgodis också och det smakar precis som ¨då man köper de på kyrkmarknaden. Ska nog äta en macka istället för att  trycka i mig sånna dära, har ändå itne ätit alltför många men äter jag inget så kommer jag göra det:P Nä, får bli en snus istället ;D

Imorogn ska jag som sagt prova kläder för modevisningen anna och agnetha ska ha på skolan på måndag. Jag och Gabbe ska gå för carlings så det ska bli skoj! :)
Nu ska jag fortsätta se filmen, tjingeling =)

erik <3

såja

Nu har jag beställt en klänning inför nyår. Har verklgien inte hittat något alls på varken internet eller i stan så nu tog jag denhär, hoppas att det blir bra=)

Gör inte så mycket just nu, ser tv och erik kom just hem. Han for till sin syster efter vi ätit för att hjälpa henne och henrik med något.
Vet inte vad som händer ikväll, hde ju tänkt träna men min nacke är verklgien inte med mig idag, inte kul. Nåja får ta det imorogn=)



Glitter Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM

all I want for christmas is yooou

Ja far åt fan vad jag har drömt om jul inatt:p drömde att det var jul idag, och jag hade inte köpt några julklappar alls! haha paniken där^^
Nåja jag ska ta tag i allt i helgen, då sak foton tas och sedan fixas och köpas ? jag kommer inte på vad det heter som man stoppar korten i? så irriterande:P.........

Nåja, igår var jag på styrkemix med ls, fick även skåda mitt första nackspärr i hela mitt liv, höll på att börjka lipa :P Skulle egentligen på spinning nu på morgonen men jag vill inte riskera att nacken ska bli värre så far not på spinning 60min ikväll istället om de är bättre=)

VIll it på skolan, så jävla tråkigt... nåja går bara till 11 och sen måste jag skriva en inlämnning till psykologin som tydligen är jättejobbig till imorogn och jag har inte ens kollat på pappret, heida=)

morning

Hejheej!
Just nu gör jag inte mycket, ska snart dra på mig nå kläder och fara till tandläkarn. Sen blir det omvårdnads, hål till halv 2 och svenska och till sist sammhälls, så har inte en alltför jobbig dag framför mig:)
Ikväll blir det att fara på styrkemix med Ls sedan måste jag verkligen börja på min psykologi inlämning som ska vara inne fredag och tydligen är riktigt jobbig. Nåja, så svårt kan det väl inte vara?

Igår hände det ingenting, kände mig så sjuk på dagen så sovoch sov efter att vi hade varit på thaigarden med klassen, sen på kvällen for jag ut och sprang och vet inte om det var så vettigt menmn, gjort är gjort:P

Nu ska jag röra på fläset, ha en bra dag :)

vaknat på fel sida

Jo, skoja inte:P Är faktikst inte ofta jag är så grinig på morgonen men idag är det extremt!
Iallafall så har jag inte sovit så många timmar och känner mig itne alls frisk och erik går upp i vanlig ordning och jag håller precis på att somna om (då man håller på att somna så låter allt 10ggr högre än vanligt) Så när han tar ut grejer i köket låter det som att han smäller i skåpen så jag blir irriterad men orkar inte säga något så ligger kvar och försöker sova.
Igår var jag världens optimist och tänkte att min lilla pärla skulle starta utan motorvärmare så hade kvar den på parkeringen här och självklart så kom mamma på idag att hon behövde min bil för att ronny skulle ha sin till något så först ringer hon surare än fan till en lite lagomt irriterad josefin och frågar vars bilen är, jag förklarar vars den är och hon ringer 5minuter senare och näst intill skriker att den inte går igång så mitt humör var inte på topp då:P Visst att jag absolut ska ha bilen i motorvärmaren men hon kan it bara ta bilen utan att säga nå! SKulle jag bli förvånad då imorse ohc undra varsfan bilen var?

Sen har man ju världens bästa pojkvän som säger att jag får skjutsa honom och ta hans bil så nu har jag dåligt samvete att jag var världens bitch mot honom, tror jag ska skriva ett litet smör sms faktiskt^^

Iallafallll, igår kom anton hit och killarna satte igång med pepparkaksak och julmusik så julkänslorna var ett faktum, oh så jag längtar nu)  Sen kom även erik hem med en toffifee ask med 3st askar i en och nu får jag ännu mer dåligt samvete då han är så snäll och jag så grinig. fan då:P nååja,får hoppas att han har lite överseende iallafall ;>

sönn borde erik göra åt mig istället fö ratt vara så snäll :P

en vecka

åh jag älskar måndagar,naaaaaaaat! Hatar verklgien denna jävliga dag! Men förhoppningsvis så är den över snabbt :) Får ju iallafall hänga med några av mina bästa vänner första lektionen=)

Igår hände det inte mycket kan jag lova:P Blev att se innebandy (där wibaxpatriots var ett skämt) och sedan få se Strömnäs vinna över sikeå som låg 3a i tabellen, riktigt kul!
Blev middag hos ulla-stina och stigge, gott=)
Sen lite handling och soffan hela kvällen, underbart!

Och nu är det bara en skolvecka kvar och två slappa dagar i skolan, yey! :> Plus att på tisdag är det modevningning så blir nog itne så mycket skola då, inte så pjåkigt: )
Och sen vill jag bara säga att jag börjar bli fett less också, fel att våga säga något? Har förstått att du är en jävla konstig brud men nu är det visat också. (nu är det jag som skriver om andra, men nu blev jag också less;D )

Tänkte försöka ha en bra dag annars, förhoppningsvis så får jag lira bandy idag :)


lalala

jaa ,det är lördag :) Mycket skönt!
Vaknade idag kring 10 och låg kvar isängen till 11 någon gång med min prins =) Gjorde mig sedan klar för stan med nickepicke, en fika på nodo och en x-max biljett fattigare blev man, eller rikare, beror på hur man ser det ;D

Just nu gör jag inte mycket, har precis lockat håret litegrann är inte så säker på att det blev bra men skitsamma:P SKa på "julmiddag" med brudarna på Thai garden och sen får vi se vad som händer =) Som det ser ut nu så blir det lugnt ikväll vilket känns både bra och dåligt, bra för att jag behöver verklgien vara nykter någon helg och dåligt för att ungefär hela  pite ska festa ikväll :P nåja, ser hur kvällen slutar :)

Imorgon ska jag spendera min dag på norrmalmia, längtar som en  tok! =)

what a joke

Ojoj vilken morgon:p Erik försov sig och det är nog första gången i världshistorien han gör det, menmen en gång är ju inte hela välrden :)
Han lämnade iallafall taklampan i sovrummet på så var svårt att somna om:P Har legat och läst sista twilightboken men kom till delen då det bara handlar om Jacob och då blev det ointressant:P

Igår var vi somsagt och åt hos eriks föräldrar men det var bara Ulla-stina där och som det var gott :) mmh! vi har fått med oss mat hem så jagkan gissa att vi kommer äta det idag för ingen av oss lär orka göra någon mat och jag ska träna till 17.15 så :P
Ikväll ska jag se idol eller handboll, idol kan man se om men inte handbollen me ndet är ju ändå final! tror fasen det blir idol trots allt :P Blir även en lugn helg;D ser fram emot söndag då jag ska spendera halva dagen i norrmalmias sporthall och se både innebandy och handboll :)



Jag tänkte på en sak igår när jag satt och läste lite bloggar. Hälften av de som jag läste hade skrivit "och han/hon är dum i huvudet" och snackat skit om personer på sin blogg! Alltså det är så fruktansvärt typiskt tjejer fan be a man! Min mamma lärde mig väldigt snabbt att man inte ska gå och snacka skit om människor utan kan ta det direkt och lämna det men inte är det så lätt alla gånger men att man orkar slösa sin energi på att snacka skit om folk är något jag verkligen inte förstår?

Så då vet ni ;D

i'm happy, can't you see?

Hellooo =)
Gör absolut ingenting just nu :P Slutade 11 och har inte gjort mycket sen dess men kan lova att det behövs. Har sovit kanske 4h inatt och var på spinning imorse så är rätt död :P
Ska iallafall snart se oth och sen kommer erkan hem :) Vi ska och äta middag med Ulla-stina idag, stig är i sthlm på nå jobb men blir nog bra ändå :) skönt att slippa göra den själv ;D

Nåååja, ska nog lägga mig tidigt idag iallafall. Imorgon är det fredag, yeeey :> heida!



Im happy can't you see? Im alright, but I miss you.
And I would really love to hear your voice sometimes, to close a little distance in my mind..

Im alrigt but I miss you.

And when did you stop missing me?




good day

mycket! Börjar inte förrän halv 2 och har varit och ätit julbuffé på skolan :>
Efter skolan så ska jag träna med nickepicke (då jävlar tränar man) och sen ska jag vara med mina brudar :)

Fick även veta idag att jag ska gå för carlings på modevisningen som anna och agnetha håller i, ska bli riktigt skoj =)
Nu däremot ska jag plocka undan här hemma :) hejdåå!

Erik kom för övrigt hem med en ljusslinga som vi har på balkongen nu, hur fint som helst ;D

tröttast i världen

ja, så känns det verkligen. Är helt slut! Men är bara att ladda, ska snart på spinning och core samt att jag tvättar. Tänkte faktiskt fara ut och springa och sen fara till eriks föräldrar och se hockey där, han ahr redan farit han övertala sin pappa att köpa en ny tv så nu gör dom det  =)

hmmm, proven gick för övrigt gansak bra idag, eller jag hoppas då det :)
Nä, blir korpen nu och köra som bara den sen ska jag duscha och lägga mig i sängen, skönt!


hjärta

Oh så bra morgon jag har haft :) Vaknar av att någon drar mig från ena sidan sängen till en alldeles varm och underbar famn kring kvart i 6 och vem är det om inte min bästa erik? Låg och hade det mysigt i en halvtimme innan min prins gick upp och gjorde sig klar för jobbet.

Idag har posse två prov, ett som hon kanske kan spika? Vem vet? och ett som ligger under ig gränsen kanske :P Pedagogisk ledarskap med per är det värsta jag vet! Som jag itne gillar den karln. usch!

Ska nog iväg och handla sen idag också, det ekar typ i kylen känns det som och är inge sugen alls på maten vi har i frysen. Möjligvis pyttipanna men det är ju typ det godaste jag vet :) Undra om vi satsar på det idag! Ska iallafall köpa kyckling och wook idag så vi har det hemma, är ju så jäkla gott:)
Måste boka tvättid också, hoppas jag har sådan tur att det finns idag så kan jag göra bort det och somna tidigt, är så otroligt trött nu för tiden.
Nåja, ha en bra dag :) pöss!

 

Snygga tjejer!

måndag

och jag orkade verkligen inte fara på skolan imorse, var jävlat död! Sen så har vi bara hemtentor och plugga till prov på varenda lektion så är ju lika att göra de hemma? =) haha
Vaknade för en stund sen och jag behövde verkligen sömnen, ´förstår it hur jag kan vara så trött!
Dock så drömde jag så konstiga drömmar. Längtar tills ekke kommer hem så man får pussa på honom!

Iallafall, har varit en bra helg :)

Fredag- Idolmys här och många skratt som vanligt med min bästa kompisar. Alltså man kna fasen inte ha bättre vänner än jag och det är sanningens ord:)

Lördag- Fest här och då mina kompisar kommer så är vi aldrig några stycken eller att det är lugnt. Jag hade tvål i händerna och tappade glas på glas och spillde var 5eminut, haha! Men nog gick det bra och jag hade städning att göra igår:P Hade iallafall riktigt roligt och vi kom oss hem kring halv 4 kanske och pratade in mot 5, min erik är bäst :)

Söndag- Hände det inte mycket! Vaknade- städa- sov- åt lite mat- tv, tv ,tv - sova :> hehe

Nu däremot ska jag plugga ´pedagogisk ledarskap och sen när mamma kommer hem från skellefte ska jag plugga samhälls för jag har boken i bilen.Även ett träningspass eller två, ska se om det är nå spinning idag och även gym.  hejdå :))



Eftersom jag är hemskt dålig på att fota när jag´är på fest så blev det bara några tråkiga nu :> hehe

 Julle, annika, ls och malle :)

 jossepossee

 Bästa Ida :)

 bästa annika och jeeg

killing in the name of

Hellooo :> Hade först inte tänkt fara på skolan idag för jag var så grymt less men är ju lika då jag bara har 3 lektioner och sedan helg :)
Ska till frissan senare idag och slinga håret, sen blir det gym, step och core så blir hårdträning idag, ska pumpa sönder det sista ur mina armar nu alltså!
Och ikväll är det självklart fredagsmys=)

Igår var jag i lule med sofie, nina, jocke, rasmus och robin och kollade hockey =)SYnd att lule sög nå jävulskt sista perioden men vad gör man?

Imorgon får man se vad som händer, fest eller inte går ju it å göra nå annat i denhär tråkiga staden :P

morning

eller ja, jag har varit vaken sen 06.20. Tycker ändå det är skönt att vara vaken ett tag på morgonen men tycker itne det är skönt då det är för att jag aldrig kan somna om då erik kliver upp.
Nååja, idag har vi en rolig dag på skolan- aktivitetsdag!
Först ska bf göta nå aktiviteter till alla andra så vi tävla mot varandra och sedan ska vi ta en promenad till stepin och träna spinning,bodypump och core:D Så då var träningen gjord för idag, sköönt!

På tal om spinning. Igår höll jag ett spinningpass för pedagogiskaklassen och det var så otroligt roligt! SKulle vilja hålla på korpen eller något, ska försöka kolla upp om de behöver folk. Tycker fasen jag var duktig för å inte ha haft så bra planering, gick som smort=)
Anna ringde även igår och frågade eller ja bad mest om jag kunde vara emd på henne och Agnethas modevisning och då tänkte jag why not? Kan ju faktikst bli riktigt skoj :)

Nu ska jag dricka upp mitt te och förbereda mig för dagen, hejdå=)

RSS 2.0