Oh pardon me, I thought I knew you

tjallå, jag skrev nyss ett helt blogginlägg men det försvann och jag tänker inte skriva om hela:P haha

Har ialflall haft en bra helg, i fredags var det slappe i sävast och igår var jag med anna och annika=)
Idag hade vi seriepremiär och hur bra vi var och itne sak vi inte alls gå in på men vi vann iallafall med 3-2 och fick tre pinnar, är ju jättebra=))

Imorogn är det skola och jag är verkligen inte taggad, men tisdag sak vi och övernatta med klassen=) ska bli grymt roligt.
Torsdag är det matteprov och jag är inte taggad, tror fasen itne jag kommer lyckas bra alltså.

nåja, tänkte lägga tid till något annat nu^^ hejdå=)

FÖÖR INATT, INATT ÄR DET DU ÄR DET JAG!! lallalall =)

don't you know you might find, a better place to play

but don't look back in anger.

hojja, klockan börjar bli mycket och jag kollar på idolklipp endel är ju så otroligt duktiga!!
JObbig dag, tala om det ingen sömn och sen går resten jättesnett. nåja

Imorogn är det iallfall fredag och jag är ledig, ska och äta på backa och träffa gamla klasskompisar samt klippa mig=) Sen ska jag få fara till en söt=)) ååh!

och ja, jag tycker det är jobbigt men vad gör man liksom? nä, känns helt värdelöst men gå vidare va?

tack d

eh kass?

joho, var riktigt hundra på att jag inte hade innebandyträning idag men ack så fel jag hade.
Vi skulle träffa Henke från canadien idag för att välja ut vilken klubba vi vill ha och när jag kommer till träningen så
har alla med sig klubbor och är ombytta?! eeeeeh tänkte jag då.. Men det löste sig, min mamma kom med grejerna (som nästan alltid) vi valde klubba. lisa,jenny, holm och jag träna med herrarna...(pinsamt men kul) och sedan egen träning=)

var hemma idag från skolan för jag spydde igår på min innebandyträning två ggr och spydde inatt med så tänket jag skulle chilla, imorgon blir det även att vara hemma eftersom jag bara har en lektion imroogn (idrott) men då ska vi prata om vad vi ska ta med oss för grejer osv när vi ska och övernatta med klassen nästa vecka=) Så jag menar värt att fara till skellefteå vara på skolan i 20 min sen fara hem? eh nää! Så det blir att vara hemma=)
Ska se en film nu sen sova.

YOU MADE MY DAY BOY=)

Snart är det helg och då får jag träffa sötee=) pusss!

Läggdags

ja hallå! Bra helg har jag haft måste jag säga=) I fredags var jag ledig, det var så jääävla skönt!
Tog en fika på nodo med mina friends efter jag hade tränat på korpen, sen kom ekkeboooi och jag, han och nicke fixade käk hemma hos mig-tacos SÅ GOTT=) For förbi emma en sväng och blev en gode tidig kväll och lite drama.

Mamma och Ronny var på personalfest och ronny kommer hem till oss mitt i natten oich säger att han inte vet vart mamma är, han har då tappat bort telefonen för hans jacka hade blivit tagen av en annan som tagit fel. Vi ringer mamma men får inte tagi henne. Jag har panik ronny och mattias sitter i köket och har deeptalk jag är arg och somnar tillslut.
På morgonen ringer mamma och säger men jag är ju hos ronny!!!! Då har först mamma varit vaken och orolig hela natten hemma hos ronny och tvärtom i vårat hem, bra bark=)

Lagfest lördag hos Nina, sen skulle det bli utgång men jag var på dåligt humör och trött så jag for hem och sov. haha
Idag har jag sett innebadny wibax-spöland där wibax vann, har pluggat och sprungit också.. Nu är det läggdags eftersom det är tidig skola imroogn. godnatt=)

pusss på dig

SYSTEM OF A DOWN



FATTA JÄVLA BALLT ATT SE DEM LIVE, 'är ju siiiickt :D alla ljud dom kan göra, fyfan dom är kuuuung!

hold on

jaa nu är jag hemma från Tyskland och måste säga att det har varit riktigt roligt=) Vi har spelat 4 matcher och dom har väl gått sådär,vi har även tränat en massa=) nästa helg är det seriepremiär för oss =))

Vi bodde på ett hotell pensionat där det inte var alltför rolig mat men det var mysigt och går inte att vara irriterad och sur över sånt när man har så roligt med laget=) Vi åkte tåg utan biljett två gånger (jag höll på dö) det finns ju oftast en kontrollant på tåget och kommer dom på en så får man ju böta en massa pengar men vi hade jävla tur och slapp ens bli frågade om vi hade biljett och det var en KONTROLLANT PÅ TÅGET!! shit :D haha

Har lagt upp lite bilder på pixbox men kommer nog mer så småningom med tanke på att Tibban tog typ 2500bilder:P
Nu hade ajg tänkt sätta igång med nkn som jag ligger rejält efter i med tanke på att jag missat två lektioner.

snart helg ju, iallfall nästan=)) och jag är ledig på fredag och söte kommer, puss=)

arlanda!

jaa,nu sitter man här på arlanda och ska invänta tiden 7.20, det är nämligen då vi far iväg med flyget till Tyskland:)
Har haft en heel dag i Sthlm idag. har shoppat lite mer än vad jag hade tänkt men jag är riktigt nöjd:)
Vi har även blivit lurade, av endel av våra egna lagmedlemmar!! jävlat upp på läktarn var vi allihopa!

Var såhär att vi flög en grupp på morgonen och en på kvällen, den gruppen som var på kvällen fick problem med avbokningar så endel namn hade bara försvunnit. Det sades att de skulle köra bil ner till sthlm och det hade endast 10h på sig, dom planerade allt, visste precis vad de skulle säga och vi satt och bekymrade oss på den fina restaurangen vi åt på. När vi väl kommit till arlanda, kommer de personer som "hade kvar platserna". Vi väntade i ca10 minuter sne kommer en bekant röst och säger : VAR ÄR LAGET? så hör vi de resterande tjejerna säga :HÄR ÄR LAGET!!
Från början så tänkte jag; saaaatan vad snabbt dom måste ha kört ner från sthlm innna najg insåg men AAAAAAAHAAAA dom LURADE oss nå så kopiöst. Nej det blev tårar och skratt. Nu ska jag ta tag i matten hade ajg tänkt, kan absolut inte sova så blir att göra det imorogn på hotellet innan vi möter ett herrlag. Ha det så bra:) 

PS. läs vår damblogg som vi ska blogga i varje dag vi är nere i tyskland.  http://www.oibf.net/dambloggen/

where did he get all his confidence?

ey yo! livet leker, iallafall lite:)
Har haft en mycket bra helg, vilket jag oftast har=) I fredags var det chillkväll med mina kompisar, film och mycket skratt=)
Igår var det läns i sävast heela dagen så jag stannade där över natten:)

Idag har jag köpt mig ett par nya innebandyskor och det känns riktigt bra,dock! så har jag köpt kempa vilket är "handbollsskor" men man spelar ju på samma golv;)
Förstår det knappt själv men jag har bara en dag i skolan i veckan sen är det tyskland, kan verkligen inte bli annat än roligt när man har så underbart lag:) Så det ska bli riktigt stekigt:)

Haha men från det ena till det andra, jag,elias och matte har gjort en blogg och tro mig det är inte vilken blogg som hest;) Mer fakta kommer sen, de flesta kommer nog få sig ett gott skratt trotsallt xD
Nu ska jag ta tag i min redovisnign som är till imroogn, vi ska även ta skolkort, KUL JUL;) naaaat. jaja hejdå=)

pusss på diiiig=)

what hurts the most?

bark.

What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin' to do

It's hard to deal with the pain of losing you everywhere I go
But I'm doin' It
It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone
Still Harder
Getting up, getting dressed, livin' with this regret
But I know if I could do it over
I would trade give away all the words that I saved in my heart
That I left unspoken

well I should try to be strong

might be mistake, a mistake I'am making.

 
Tjeena! Nu har jag nyss ätit och sitter och sjunger i mitt rum, kan fan inte sjunga! herregud,
Mitt huimör är verklgein jätte upp och ner nu för tiden, sover alldeles för lite och orkar då inte med att göra något när jag egentligen behöver vara med mina kompisar för att vara glad. På helgerna däremot får jag vara glad,ååh kan de it bli helg nu?? okejdå, jag överdriver väl lite har jättekul i klassen msåte jag säga, men visst saknar man sina bästa vänner också.

Haha fick mitt nya pass igår och jag ser seriöst ut som en fängelesefånge, fyfan vad jga och mamma har skrattat xD Var sur innan jag skulle ta kortet och tanten sa att jag skulle se sur ut? hahah blevi allfall bra resultat;>

Ska tagga igång för gymmet nu och sedan innebadny. På lördag har jag läns, som jag ser fram emot jätetmycket sen stannar jag i sävast=)) och på TISDAG FAR VI TILL TYSKLAND!! är helt sjukt hur snabbt tiden går, ojoj. nej hejdå :D

RSS 2.0