herregud

God morgon! Vaknade för ca en halvtimme sedan, kan inte sova längre än halv 9 tydligen:P
Ser på disneydags just nu men tyvärr så levererar det inte lika bra som när man var liten. Är nå skitprogram nu faktiskt.
Halv 10 får jag väcka min prins, då blir det att göra sig klar, packa lite och sedan fara till luleå för att gå på stan, äta god mat, se hockey och bo på hotell - Mys! Känner att det behövs :)

Igår däremot blev en riktigt trevlig kväll!
Som jag sagt tidigare så har Ante fått en lägenhet i huset bredvid oss vilket är hur roligt som helst! Jag har varit in där förra veckan när han drog bort tapeter osv och igår for vi dit och DET VAR SÅ JÄVLA FINT! Snacka om att killen har lyckats, jag är mäkta imponerad! Otroligt fint blev det! Skulle verkligen inte tacka nej åt att ha sådär själv om man säger så!

Blev iallafall något glas rödvin (otroligt gott) och sedan bjöd Ante på en gt, även otroligt gott! Så lite lullig blev man faktikst men eftersom att jag sa att jag skulle köra till luleå idag så blev det lugnt :) Vilket det nog blev för alla.

Nåja, ni får ha det så bra:) Får se om vi går ut på all star i luleå ikväll med annika osv, skulle vara grymt ;D



Eftersom att vi såg på let's dance igår så tycker jag denna bild passar in. Jag och ante dansar runt i hemavan ;D



mitt hjärta

scones

Hejhej!
Har varit vaken sedan halv 9, kan inte sova så mycket längre än så :P Har städat hela min garderob, duktig nå jävulskt! Dock mindre kul att göra det då man har ont i knät och i axeln. Har haft nå konstigt i axeln sedan förra fredagen så jag knappt kan sova eller lyfa armen, fattar inte varför det inte försvinner eller vad det är. Nåja.

Annika kom hit också, vi gjorde scones och det var riktigt  gott! Ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig klar för en fredagsfika på stan med brudarna :)
Sen måste verkligen jag och Erik städa i lägenheten för jag ids inte göra det just nu, är verkligen otaggad :P
Vi ska även på bloms och köpa en hatthylla och ett skoställ, vilket behövs!

Får se vad som händer ikväll, de flesta av mina kompisar är borta men brukar ändå lösa sig : >
Imorgon ska iallfall jag och Ekkee till luleå och se hockeyn och bo på hotell, mysigt! :) Han fick bland annat det av mig i julklapp :)

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen, ha det så bra! Puss!


humör

Jag är en sådan som blir på dåligt humör då jag ser att termometern står på  -28! Allvarligt hur länge ska det hålla på såhär? Lagomt jävla less faktikst!

I alla fall, ligger i soffan och ser när Sverige spelar just nu, hade vela se ett mål från Sveriges håll är ju ändå i mitten på andra perioden nu!
Idag blir det att fara på praktik, vi ska nog till lule med några av brukarna sen har jag LOV! Så hemskt skönt :)
Jag och Erik har bestämt att vi ska äta något från ängeln idag, jag satsar på en blandsallad eller pasta med kycklingcurry.

Helvete att slovakien just gjorde 0-1.............................................


Blev genast på sämre humör så ska nog avrunda där :P Annika kommer i alla fall idag och det ser jag fram emot :)

yey

Äntligen är snart tisdagen över (inge mer skola på över en vecka) Imorgon och torsdag är det praktik sen har jag ett efterlängtat sportlov, SKÖNT! Jag ska vara vaken halva nätterna och vara med mina kompisar, så otroligt kul!

Idag har jag haft prov i samhälls, gick väl si sådär, men vi har fått hem mvg frågorna som vi ska göra som ett hemprov för dom skulle ta sådan lång tid så om man spikar dom så kan det nog gå vägen :) (vi var bara 4st som gjorde provet) haha!

Har hål till 14.15 då ska jag tillbaka på skolan och ha pedagogisk ledarskap för sista gången någonsin, SÅ FÖRBANNAT SKÖNT! Är inget fan alls av våran lärare, hade jag haft någon annan så hade det garanterat varit roligare å jag hade med all säkerhet fått bättre betyg än vadjag kommer få. Nåja!

Sen idag får vi se vad jag hittar på, ska nog försöka få med Ls på simning idag och sedan vara med henne, skulle inte alls sitta fel :) Nu däremot ska jag skriva klart min analys och hoppas att den blir bra. Hejdå!

morning

Som det hockeyfan jag är så ligger jag nu i soffan och kollar hockeyn, periodpaus och sverige leder med 1-0, HÄRLIGT!

Helgen har varit lugn och bra.
I fredags blev det praktik till 1, fredagsfika med mina brudar för att sedan äta middag med ekke och ha en filmkväll/ os-kväll med mina fina vänner hos Elina =)

Lördag sov jag till halv 12, det var inte igår om man säger så! Vaknade dock 9 och halvsov mest till halv 12 men ändå ;> Lördagen resulterade i att göra absolut ingenting på dagen, såg lilla sjöjungfrun och städade här hemma så det blänkte!

På kvällen kom malle, pata och annika hit :) Är så jävla glad att jag har träffat annika två helger i rad och 3 dagar av 4 möjliga. Finns det någon jag har roligt med och som jag verkligen älskar så är det denna tjej! Puss på min ankan :)

Söndag blev det mys med erik hela morgonen för att där kring halv 2 träna fotboll och det är lika roligt ännu =) Om några helger har vi kickoff i boden för att spela två träningsmatcher och självklart ska det vara samma helg som  mina bästa vän malin fyller år, typiskt! Jag ska iallafall gå all in ändå och jag har talat om det för mina tränare så det känns bra :) Såg även världens mest psyk-film, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men såg den hos Malle och kom hem vid 12 och kan lova att jag har legat med ett öga öppet hela natten för jag har  varit så fruktansvärt rädd! :P haha

Idag blir det full rulle hela dagen vilket det kommer bli tills på torsdag då jag får lov! Idag blir det att se hcokeyn klart ,plugga samhälls som jag har prov i imorogn och självklart så har jag inte ens öppnat boken och farar att jag bara kommer klara g vilket INTE är bra!
Sedan har jag (dum som jag är) lovat att gymma med Elina (styrkelyftare) omg... Sen när jag kommer hem blir det middag och plugg och sedan simma med ankan och Linnea för att avsluta med ett innebandypass. Gissa vem som kommer vara död ikväll ? Nåja, thats life så att säga!
Måste plugga röven av mig resten av veckan också men sedan är det äntligen lov!

Ledsen för att det blev mycket att läsa men ha det så bra iallafall :)



Annika!

trött

Japp, idag är jag trött som fan och har nackspärr typ. KUL =)))))))

Träningen igår var iallafall rolig =) Blev att vara vaken till typ 12 och prata med min kära erik men idag tar jag en smäll för det ( jag är inte människa om jag inte sover i typ 8h) Så idag ska jag fasen försöka lägga mig i tid!

NU blir det snart att gå till praktiken, eller jag vet inte om jag ska gå och hämta bilen och sen köra till praktiken för om den ska stå utan motorvärmare i typ 7timmar så lär den def inte starta sen xD haha
Nåja, får se hur jag gör.
Går iallafall riktigt bra, egentligen sak man ju följa sin handledare osv men redan nu andra veckan så har jag fått egna uppgifter och ska själv assistera åt två stycken på onyxen, är jättekul då man får göra själv och ta eget ansvar :) Yey!
Måste även på kommun idag och prata med några chefer som Eva skicka mig till =)

Ha en bra dag!

onsdag

God morgon! Sitter just nu och kollar på hockey, ryssland-lettland och ryssland leder med 3-0 :)
Erik for för en stund sen till jobbet och jag hade tänkt fara och simma men jag började faktikst tänka om. Jag, simma? jag hatar ju att simma? Och tycker det är långtråkigt, inte ger något och har inget tålamod :P Förstår inte varför jag vill prova på allting nytt nu för tiden.
Får helt enkelt bli så att jag far på korpen där jag hör hemma sen ikväll har jag fotbollsträning!! :)

Blev en mycket trevlig dag igår med mina vänner och eriks familj :)
Idag blir det praktik ochvi ska på bio, sedan lunch och sen på eftermiddagen får vi se vad som händer men något gör man ju :) Sen ikväll är det som sagt fotbollsträning, jag borde även ta tag i mina skolarbeten också. Jag har fasen en bokrecension, en stor inlämning i pedagigisk ledarskap, analys till pedagogisk ledarskap och prov. Provet är på tisdag och där känner jag mig rätt körd faktikst :P Nåja, vi ser väl hur det slutar :P
Blir även att springa ut med massa cv'n idag, känns sådär men det måste göras!


mässa

God dag!
Sitter nu på skolan och väntar på att malle, nina och elina ska sluta sin mattelektion så ska vi farap å utbildningsmässan =)
Sen är det lunch på thai garden med mina kära vänner =) ska som sagt bli riktigt trevligt att få träffa macke!

Är på hemskt bra humör idag, vet inte varför men det känns himla skönt :D
Sen att man får äta semla idag och hur mångam na vill utan att ha dåligt samvete är ett stort plus i kanten!

Glömde säga att vi var förbi Antons lägenhet igår, hemskt kul att vi får en ny mycket bra granne =) Ska kika förbi väldigt mycket hos den oerhört snälla anton. Nu saknas bara malle, då hade allting varit fullbordat men hon bor ju dock inte så långt bort =) Kul för erik att ha sin bästa kompis bara några meter ifrån sig iallafall =)


love

Heej! nu har jag precis käkat mackor och kommit hem från innebandyträningen med grabbarna och fyfan vad kul det var :)
Älskar när det börjar släppa för en och passningarna och löpningarna börjar sitta, nu är det bara skotten kvar :) iiih!
Har även varit ute på en löptur i det fina vädret idag :)

Imorogn blir det lunch med några kompisar, Macke från boden ska hit så ska bli hemskt roligt att träffa honom :-)
Sen så är det ju fet tisdag och även ulla-stinas födelsedag så vi sak förbi hos henne å stigge och fira henne samt att jag ska äta semla! love it :D
SKa även träna innebandy imoron, längtar :)

NU ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka mig på en tidig kväll!





HÄRLIGT OS GULD KALLA! :D

11 månader

Ja tjena! Nu är det morgon och josefin är inte på humör för skola och dylikt, meeen det måste ju göras.
Har haft en bra helg med middag, fotboll, träning, fest och mys med min bästa :)
Igår var det alla hjärtans dag och det blev mys hela kvällen men min sötis, fick middag och godis- tacktack älskling!

Dock så var jag inte alls sugen på godis igår men hör och häpna så är jag det idag! haha Godis på morgonen måste vara det bästa som finns =) Erik tyckte att jag skulle äta lite frukost så kanske sak styra upp det:P
Var även på fotbollsträning igår :)

Idag är det precis en månad kvar tills jag har varit tillsammasn med min prins i ett helt år. Känns helt sjukt. Dock så är det säkert ett år redan nu men man måste ju sätta ett datum någonstans :P haha
Han är iallafall bäst :>

Idag blir det skola, ta det lugnt och sedan träna innebandy :) Ha en bra dag, puss!


magsjuka?

God morgon! Blev ett konstigt uppvaknande idag. Eller ja, mest för erik.
Det har gått så hemskt bra att för honom att kliva upp av bara hans väckarklocka så igår när jag ställde om min så den bara skulle ringa för mig (hatar att min klocka ringer när erik ska upp för då blir jag pigg och kan aldrig somna om). Iallafall så kan ju alla räkna ut vad som hände, jag hörde inte eriks klocka som han hade stängt av och somnat om, sedan ringer min klocka 10 över 7 och min första tanke är -vad fan ligger erik i sängen för?
Säger åt honom och han bokstavligen hoppar upp och springer omkring och kastar grejer och klär på sig och är ute ur lägenheten inom 3min :P

Direkt när erik går är det min tur att hoppa upp ur sängen, kvällsmaten fick inte stanna kvar i magen längre helt enkelt.  Så nu har jag nyss pratat med mamma och hon säger att det är bättre att jag är hemma om det nu är magsjuka istället för att smitta hela onyxen och min handledare eva sa samma sak. Sååå, nu ligger jag här i sängen och vågar mig inte på att äta något, känner mig frustrerad. Visst att jag är hemma från skolan, men från praktiken? ååååh!
Det sjuka är att jag kunde träna igår utan att kräkas? Nåja. min kropp är konstig, ska leva på vatten idag och hoppas att de stannar.


galen

Ja, jag blir jävlat galen!

Nu när jag äntligen ska få fara och träna fotboll så ska jag börja spy och ha mig? alltså förbannades jävla skit så förbannat jävla less jag är.
Jaja jag far och tränar iallafall, ork it sitta här inne å vara sur hela dagarna, jävligt less.

Iallafall, praktiken varade endast i 2h idag och gick bra, tror jag kommer trivas helt okej =)


onsdag

åh va kul.. nat!
Har första praktik dagen idag och jag kan faktikst ärligt erkänna att jag inte alls ser fram emot det. Hade mycket hellre farit till skolan och varit med mina kompisar och gjort sådant jag kan istället. Nåja..

Idag ska jag förhoppningsvis kunna träna! Var helt slut i kroppen igår som sagt, halsen är faktikst lite bättre idag så =) Annars blir det som mest praktik och  ta det lugnt, vill faktikst bara sova just nu. Är hemskt trött.




blää

halsen är inte på topp men börjar faktikst bli bättre!
Har sådant sjukt sug efter att få träna just nu att jag vet inte vad! Blir att göra klart bokrecensionen idag sen på pedagogiskan ska vi bara jobba en h med arbetet sen finito :>

Ska och trampa bort kalorier på trampmaskinen på korpen, den är så sjukt effektiv! och självklart ett gympass på det, kanske lite löpning också? iiih, det kryper i mina ben :>
Innebandyträning på det ikväll, halsen får helt enkelt lov att hålla :-)


effektiv

När jag väl sätter igång med skolarbeten så är jag faktikst riktigt duktig och effektiv. Har nu skrivit klart två uppsatser som ska vara inlämnade imorogn och känner mig väldit nöjd med resultaten. Får se vad läraren tycker:P Imorgon ska jag göra klart bokrecensionen som jag inte har startat med menmen =)

Känner verkligen att sjukheten kryper sig upp i kroppen på mig, huvidet hänger och kroppen värker. Har lagt mig i våran sköna säng och ska nu se lite serier och invänta min karl som är antingen hos ulla-stina å stigge å ser hockeyn eller hos fjanton som vi tycker så mycket om :)

ha en bra kväll =) puss!


time of my life

hallåå! Måndag och jag sitter nu hemma (har hål) har faktikst varit på skolan :P
Dock så är jag sjuk snart, kan sätta pengar på det. Halsmandlarna är svullna och huvudet dunkar, nåja. var ju ändå ett tag sen jag hade feber och var förkyld så ? haha

Iallafalll :> Har haft en bra helg. I fredags blev det lite fest, impuls nanting, och trevligt hade jag med en massa brudar :) Lördag var det en heldag med min bästa Malle :) Vi var ute och promenerade i det fina vädret och gick på stan och åt lunch :)
Blev att se då Ante hade match också, dom var dock inge bra alls så var inte så kul å se. Kvällen tillbringade jag med erik, fragge och plupp en stund för att senare dra vidare till Malle där mina bryds var och elias, lika trevligt varje gång :>

Igår vaknade jag 9 och låg kvar i sängen till 10 då jag väckte erik. Det var kanonväder så vi for till öjebyn och drog ut på en skotertur med massa folk, grillning och skratt blev det:) Åh vad jag älskar solen och bra väder!
Blev sedan middag hos Ulla-stina å stigge och piroger blev det, gött!!
Blev en lång pn för mig och ekke för att sedan avsluta kvällen men lite tv, mys och kvällsprat med min prins :)

Idag blir det att plugga järnet, är innebndyträning ikväll också men måste först vara klar med mina inlämningar innan jag kan röra mig mot den, sedan vill jag verkligen inte bli sjuk heller.
Nåja, ha de bra :)


sånt är livet

Dagen började mycket bra, jag vaknade i tid till skolan och var riktigt aktiv på lektionerna sen när mna slutar får man ett samtal som verkligen kan förstöra för en. Åh, blir så hemskt besviken.

Nåja, har med andra ord gjort ingenting idag- var bäst så.
har sovit,sett tv, sovit, ätit lite mat och för första gången på en kväll sett tv själv utan att tycka det är jobbigt och tråkigt.
Med andra ord så kan jag inte sova nu då, eftersom jag är för pigg och förmodligen ändå skulle tänka sönder min skalle:P

Imorgon är det iallafall fredag, skönt! Blir en lugn helg vilket jag ser fram emot =) Imorgon blir det kanske grillning eller något annat trevligt, lördag ska jag mysa med erik, vi spåna nyss om vi kanske ska fara iväg till hans stuga- behövligt, tro mig!
Sen får vi väl se :>
Ni får ha det så bra iallafall :) Heida



erik skarin och linnea sundström, tack

du är borta för mig

inte här, inte nu, orkar inte, idiot VARFÖR KAN DU INTE VARA SOM ANDRA OCH BETE DIG SOM FOLK?! Fyfan vilket jävla helvete.I 19 jävla år har du inte annat än skapat problem, fan ta dig

onsdaag

Ja, nu är det onsdag och som dagarna går snabbt!
Har hunnit med ett spinningpass och gym idag, hur kul som helst! Blev visst inge core, trodde det skulle vara men tydligen inte?

Ikväll ska jag och träna fotboll, är nervös och taggad till tusen! Får hoppas att man har kvar lite talang och bollkänsla bara ;> hehe
Ska även försöka ta mig tid att vara med mina vänner, håller på att deppa ihop utan dom. Är så svårt att finna tid på veckorna då vi alla träna och har mycket i skolan. nåja, kommer ju en helg också :)

Erik gjorde för övrigt min dag imorse. jag slog av mitt alarm för att ställa den på tiden jag skulle upp så 06.10 kollar jag på klockan och säger

- erik vet du att klockan är 10 över?

och då säger erik

-vet du att du är snygg?

haha min karl är allt bra rolig :)
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan fara på skolan och ha en svenska lektion och sen sluta :) hejdå!


malin larsson!! <3

wööö

gud! sitter och kollar gamla bilder på min gamla dator. usch och fy vad jag saknar mig älskade kisse: (
och herregud så fint och långt hår jag har haft tills nu! Vars tog det vägen egentligen?!



Hur kan man inte tycka att denna skönhet är söt?! ÅÅh min kissemisse!

 Måste säga att jag hade väldigt fin färg där och långt var det! Det syns inte ens hur långt det är!



vars tog det vägen?! :O


morning

Nu sitter jag här och äter mina två hårdmackor med avokado på, dricker juice och te till, mm mmm mmmm :>
Idag är en sån dag då jag skulle göra mer om jag var hemma och plugga än på skolan, måste även tvätta i sinne! Både min och eriks tvättkorg är proppfull. blä!

Vet inte riktigt vars jag ska börja med alla mina skolarbeten, är inte bara ett som ska in innan lovet alltså och som vanlgit så har jag inte ens börjat :) great! Idag ska jag även ringa onyxen och prata om praktiken som börjar nästa vecka.. 3dagar i veckan i 7veckor kommer vi ha praktik. wää, on,to,fr och vi slutar 11 to och fr, kul :P

nååååååja! Idag blir det en slapp dag gällande kläder och hår- skönt! Ikväll träningar osv, känner mig duktig, börjar bli träning för hela slanten då man börjar träna innebandy och liknande igen. love it! :)

morning

Nu sitter jag här och äter mina två hårdmackor med avokado på, dricker juice och te till, mm mmm mmmm :>
Idag är en sån dag då jag skulle göra mer om jag var hemma och plugga än på skolan, måste även tvätta i sinne! Både min och eriks tvättkorg är proppfull. blä!

Vet inte riktigt vars jag ska börja med alla mina skolarbeten, är inte bara ett som ska in innan lovet alltså och som vanlgit så har jag inte ens börjat :) great! Idag ska jag även ringa onyxen och prata om praktiken som börjar nästa vecka.. 3dagar i veckan i 7veckor kommer vi ha praktik. wää, on,to,fr och vi slutar 11 to och fr, kul :P

nååååååja! Idag blir det en slapp dag gällande kläder och hår- skönt! Ikväll träningar osv, känner mig duktig, börjar bli träning för hela slanten då man börjar träna innebandy och liknande igen. love it! :)

morning

Nu sitter jag här och äter mina två hårdmackor med avokado på, dricker juice och te till, mm mmm mmmm :>
Idag är en sån dag då jag skulle göra mer om jag var hemma och plugga än på skolan, måste även tvätta i sinne! Både min och eriks tvättkorg är proppfull. blä!

Vet inte riktigt vars jag ska börja med alla mina skolarbeten, är inte bara ett som ska in innan lovet alltså och som vanlgit så har jag inte ens börjat :) great! Idag ska jag även ringa onyxen och prata om praktiken som börjar nästa vecka.. 3dagar i veckan i 7veckor kommer vi ha praktik. wää, on,to,fr och vi slutar 11 to och fr, kul :P

nååååååja! Idag blir det en slapp dag gällande kläder och hår- skönt! Ikväll träningar osv, känner mig duktig, börjar bli träning för hela slanten då man börjar träna innebandy och liknande igen. love it! :)

utan sömn

Ja usch, inatt har jag knappt sovit. Min mage har inte alls varit med mig! Får hoppas att det snart går över annars stannar jag hemma över pedagogiskan och sover, vi har ändå bara inlämningsarbete:P

I lördags såg vi hockey hos sanna och kjell med många lulefans och ett skelleftefan som vi faktikst skulle fira (han hade fyllt år) så man klagade väl inte lika mycket som man borde när lule fick spö med 4-0.. Erik var nog nöjd... :P haha Vi hoppa iallafall på honom och hade ögonbindel samt stoppade honom i bilen och körde omkring för att sedan landa på lasergame och tillbringa kvällen där med spel och jacuzzi samt bastu =) Riktigt trevligt tills jag började må illa :P Haha. Blev iallafall ett helt okej slut på kvällen. Jag fick i mig mat vilket jag borde ha fått flera timmar innna och faktikst ingen utgång menmen

Igår däremot var en riktigt bra dag :) Vaknade halv 12 och väckte min erik. Vi tog det lugnt och såg tv osv för att sedan ta en pn till halv 4. Blev middag hos hans föräldrar, alltid lika gott och man äter sådant som vi två aldrig skulle ställa oss och laga :P Sen blev det chips och dipp samt att jag fick min efterlängtade massage och en lång pratstund med välrdens bästa erik =) pusssssss på honom!

Nu ska jag lägga mig och vila en stund och hoppas att magen slutar ha så ont.hejdå :)

RSS 2.0