nöjd

TJEENIS! Är hos moa nu, igen: >
Vi har nyss ätit världens frulle och nu ligger vi här med varsin dator.. haha:D
Händer inte så mycket mer än dehär, klockan 2ska vi iallfall vara på norrmalmia

SERIEFINAL 16.00 PÅ NORRMALMIA ÖJEBYN-SANGIS!



Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så


let me think about it

Hej:) Nu sitter jag hos Moa i lillpite, sov hos henne inatt:) Vi ska snart in till stan och då ska jag bara hem och byta kläder sen blir det middag på thai garden, satans så gott=) Efter det blir det att bowla med dennis, lisa , anton och antagligen någon mer från herrarna.
Imorogn är det somsagt match mot sangis och jag är så jäkla taggad och nervös på samma gång! Ska bli ruskigt kul och vi ska vinna!
Nej ni får ha en bra fredagkväll:) hejdå!

faaan

Its getting worse! har varit och gymmat och nu dunkidunkar det i min skalle, kanske bara behöver sova lite mer? har ju ändå itne blivit så många timmar inatt. god natt!

jag sak fortfarande vara bäst ikväll!


wiiihooo

Hallå! Nu måste jag bara berätta att jag ska göra största bedriften någonsin. Jag far inte på skolan nu med bussen som gick för 5minuter sen för jag har fortfarande lite ont i halsen. Men JAG HAR KLIVIT UPP? Vilken människa kliver upp 6.20 på morognen om dom inte ska och jobba eller på skolan? (jag ärstolt)
Just nu sitter jag och har ätit frukost och ska dricka te nu, ska starta igång med två inlämningsuppifter, ska ta den ena från fronter nu (den kommer vi jobba med på eftermiddan) Så om jag gör klart den så kan jag ju ringa Jonas vår lärare och fråga om vi ska göra något annat, annars är det ju bara jag stannar hemma:D
Anledningen till att jag ätit frukost redan är även att jag ska ta en liten tripp till gymmet om en stund mest troligt, har verkligen längtat efter att få lyfta lite vikter på senaste dagarna:D

Ikväll är det sista träningen innan sangis matchen och jag är nå så grymt taggad! Kan inte förklara, är dels hemma för att jag vägrar bli sjuk tills matchen. Jag har seriöst aldrig hoppat över träningar för sånthär så jag är riktigt stolt över mig själv, annars brukar det vara full rulle heeela tiden men jag tänker fan inte bli sjuk och så var det med den saken!! (nu får jag säkert äta upp det jag säger, ser väl imorgon) haha

Ska nog slänga iväg något sms nu och sätta igång med uppgifterna, ni får ha en riktigt bra dag=) puss

 jag tyck om er! <3
Ikväll gör vi en riktigt bra träning och vinner på lördag tjejer!

maneater

En vanlig dag skulle jag ha gått ut och gått nu eller sprungit med musiken på högsta volym och det hade varit system of a down. Men idag är ingen vanlig dag, jag är trött i huvudet, har lite ont i halsen.
Anledningen till att jag skulle gå ut och gå eller springa är pga min MAMMA! Ibland kan jag bli så jävla less henne, hon är fan allt annat än glad nu för tiden, vad fan är felet?!?!?! Två jävla dagar i rad har hon surat, skrikit och klagat ja på vafan allt man kan sura över. Förstår det inte!  Seriöst det kryper i hela mig jag vill bara gå och säga nå riktigt jävla elakt eller kasta något på henne, men så lågt ska vi inte sjunka jag ska fortsätta ligga här kall och jävlig som jag tydligen är.

Nåja, idag var det en bra skoldag har varit som en sol hela dagen nästan=) på morgonen hade vi teori med pelleponken, tror han börjar lätta på tyglarna nu och inte är lika sur på mig:D hehe Sen for vi på en föreläsning i stan, det var en tjej som berättade om hela sitt liv. Hon hade varit nazist osv, fyfan va starkt av henne:-)
Nu däremot tänkte jag ta en powernap och vänta tills ronny hör av sig, blir nog att köra bil sen, ska försöka ta mig en promenad, springtur eller gym också, får se hur skallen mår:) hejdå!

Hiihii, nu jäklar är mamma på bra humör igen, älskar när hon får dåligt samvete och säger förlåt:) haha
Iallfall, ska ta körkortet i skellefteå börjar nästa vecka, blir intressant kan inte en gata där eller något- Kanske ska lära mig köra bil lite bättre också?=) haha heidaa!


Everybody look at me, me
I walk in the door you start screaming
Come on everybody what you're here for
Move your body around like a nympho
Everybody get your neck to crack around
All you crazy people come on jump around
I wanna see you all on your knees, knees
You either wanna be with me or be me

förstår it vad som hände med mitt självförtroende men det har tagit ett lyft till himlen ! haha:D

hello

idag blir det två inlägg, hehehe! Iallafall har nyss tränat och det var ingen bra träning alls från vårat håll. Får ta igen det på torsdag vi har ju svinviktig match i helgen. Nåja man kan inte vara bra jämt, det kommer:):)

Är på mycket bra humör ändå, idag har jag köpt svarta stövlar- skitsnygga! hur nöjd som helst:) Har även fått lindan som var mer lila än rosa:-( Iallafall den foonka och så hårdbandet och mina bruna linser=)
Imorgon är det skola och vi ska på något företag eller något? jag fatta iaf ingenting, men jag är taggad eftersom man får göra sig lite finare än vanligt:D haha Sen får jag se vad jag hittar på men något sak det då bli=D
Ska dushca nu sen sova hade jag tänkt:)

you make it real for me babyyy :)

 Innan jag skulle och shoppa på coop;) Mamma säger - ska du verklgien gå sådär?
hahahha:D (lite av mina skor=) )


Skulle ta kort på hårbandet och ögonen men det gick inge bra-. Det blev helt enkelt inte bättre än sådär;D men det funkar helt klart! godnatt:):)

cause i'm a motherfuckin' hero

jo jajjemän!
Hallå!:) Just nu sitt jag på skolan, skulle egentligen ha snabbhetsträning nu men hade lite ont i halsen imorse och vill inte bli sjuk till matchen i helgen så satsar allt på träningarna istället, vid sånna tillfällen är det bra att gå idrott och hälsa, lärarna låter en satsa mer på sin egen sport än skolan:D

Jag skrev fan en massa nyss men allt for bort, nådigt less man blir. Iallafall ikväll är de träning och jag är taggad till tusen sen har jag och sanna fått våra rosa lindor till klubborna och rosa hårdband så ska hämta ut det på coop när jag kom hejm! Ska även sola med little Ls och hälsa på farmor en sväng med mamma min=)

Har hunnit duscha, fixa frippan coh sminka mig idag:O kan inte ens komma ihåg senast jag hade fixat håret och hade smink sist på skolan, är fan månder sen:P SÅ alla som går på Jb och känner att dom vill kolla in hur det faktiskt ser ut nu kan ju gå förbi vårat klassrum;) haha
Vi har förresten en ny tjej i laget, Mariana heter hon och kommer från ibk luleå. Är sjätte spelaren vi har värvat därifrån, har ni nå lag kvar eller? :) haha

Nåja, ska göra klart min uppsats nu som jag ska ha redovisning på efter lunch, blir kul...............



Vad har du gjort Jossan med dig själv? Helgen måste ta slut!

 Där har ni hårbandet och lindan, snyggast på plan kommer vi def bli;)



NU LEKER LIVET INTE!!!!!!!! Mitt jääävla dokument är fan borta från datorn, vilket betyder att jag måste GÖRA OM allting!!!!!!!! åååh död åt datorer! fiifan


17år

nu får ni en morgonlåt av mig här!:)

Veronica Maggio- 17år

I go oh oh you go ah ah

I FEEL SO UNTOUCHED AND I WAN'T YOU SO MUCH AND I CAN'T RESIST YOU! it's not enough to say that i miss you...
GOING CRAZY FROM THE MOMENT I MET YOU! :D


Hellååå :) Nu sitter jag och lyssnar på den braiga låten,
Blev inge fotbollsträning idag, när jag vaknade imorse så hade jag så otroligt ont i halsen, så tänkte det inte var vrärt det. Men efter tre timmar i sängen så bestämde jag mig för att springa till stepin och gymma, sagt och gjort:)
Var skönt som fan! När jag kom hem så hände det inte mycket, försökte mig på lite matematik men det gick ju som det gick så jag tog hörlurarna och tog en promenad:)

Nåååja, imorgon är det skola så ska upp tidigt och försöka somna innan halv 12 men känner jag mig själv så blir det inte så. Sen ska jag ta och ringa David nu också och brukar inte sluta med att vi pratar mindre än en timme men kan ju alltid testa, båda är väl trötta skulle jag gissa. Nåväl nu vet ni det också=) haha
Godnatt och ha en bra dag imorogn=) pöss

 tjaa, vad var det jag sa? tidig kväll? la nyss på telefon och klockan är halv 1. jag är hur pigg som helst och vet inte alls vad jag ska göra nu, kanske sak göra klart uppsatsen när jag ändå är igågn?:) heidaa

ny jossan låt!!



I go ooo ooo you go ahh ahh
La la la la
La la la la
I can la la la la la la
I wanna wanna
wanna get get get
What I want, dont stop
Gimme, gimme, gimme whatcha got got
Cuz I can't wait wait wait any more more more

Don't even talk about the consequence
Cuz right now you're the only thing that's making any sense to me
And I don't give a damn what they say
Or what they think, think
Cuz you're the only one who's on my mind
Ill never ever let you leave me
Ill try to stop time forever
Never want to hear you say goodbye

Chorus: I feel so untouched
And I want you so much
That I just cant resist you
Its not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I cant forget you
Goin crazy from the moment I met you


Untouched
And I need you so much

See you
Breathe you
I want to be you
Ah la la la
Ah la la la
You can take take take take take time time
To live live
The way you gotta gotta
live your life
Give me give me give me all of you you
Dont be scared
Of seeing through the loneliness
I want it more more more
Dont even think about whats right or wrong
Or wrong or right
Cuz in the end its only you and me
And no one else is going to be around
To answer all the questions left behind
And you and I are meant to be
So even if the world falls down today
You still got me to hold you up up
And I would never let you down down

Chorus
Untouched
Untouched
Untouched
Ah la la la Ah la la la
Untouched
Ah la la la Ah la la la

Chorus 2x
Untouched Untouched Untouched

 Den är så jäääkla bra! Och jag är så jävla bra:D

Har ägt dig så sjuuuukt mycket ! HAAAAAAHA:D

kooom:))

ååh, hallå: ) Jag är så himla glad hela tiden, vet som inte hur jag ska förklara känslan men det känns så bra=) Skrattar åt allt, är trög, blir överlycklig jag får ett sms där det står (puss.) och har världens bästa vänner=) miih!

Nåja, åter till dagen:D haha
Spelade match mot argentum och vann med 4-2, dock! Vi måste ha haft sammanlagt 40skott kanske? faasiken vad bollen inte ville in idag alltså. nåja, sista perioden hade argentum 5skott på mål och gjorde 2av dessa. Nåja, smällar man får ta.
Nästa helg är det match mot sangis och då är det kort sagt -vinna eller försvinna. Vinner vi så vinner vi serien och kvalar upp till div.1 vinner dem så blir det ungefär samma för dem. Nåja, är väl onödigt att bryta segersviten nu tjejer? Var de tolfte raka idag va?=D

Anywaay, var heelt slut i hela mig efter matchen (trodde jag skulle somna tredje perioden, har nog aldrig varit så trött på en match)
Sov en liten stund och kom fram til latt jag inte kunde sitta hemma en lördagkväll så jag tog en sväng förbi min bästa vän Malin Larsson, ätit godis och popcorn, kollat film och bara tagit det lugnt=)
Alltså varje gång jag ätit nå onyttigt och ska gå upp för trappor så blir jag anfådd, haha det är seriöst helt sjukt!! haha:D

Nu är jag iallafall hur pigg som helst och funderar starkt på att ta en promenad med mitt jätteglada humör, imorogn är det löpning+fotbollsträning HÖR OCH HÄPNA, jag ska träna fotboll igen:) är jättetaggad faktiskt , dock inte för löpningen. Per är huuur jobbig som helst, allså det är fan helt sjukt hur snabbt han springer han är inte lugn...!
Nej nu ska jag sluta skriva, får se om någon läser allt:) haha puss på alllt: ) speciellt ddddddig

 Jag gör en jävligt snuttig och konstig min, men där ser man min hårgfärg gansak bra:) Det är igår kväll så frippan höll sig hela kvällen, det såg ut sådär imorse med i princip :D haha Hejdå=))


helg!

ja nu är det verklgein helg=) Har hunnit vara och köra bil och vrit hos frissan där det blev lite rödaktigt hår=) Själv så tycker jag inte att de syns så mycket men man blir väl förblindad, vad vet jag? haha=)

Gick bra att köra bil iallafall sladda bara ca tre ggr idagxD Stackars ronny han dör ju varje gång ;D haha
Nååja ikväll ska jag och kolla fotboll:D Imorogn har vi match mot argentum på  björklunda 15.00 be there!
IAaaaallafall har inte så mycket mer att säga, 'är tråkig idag=) haha

 ni får två fula bilder på det:P haha Linda insisterade på att göra mitt hår fint så på norrmalmia kommer jag vara festfin i håretxD haha=)

 Nu får jag kanske inte bästa färgen med kameran heller men på ett ungefär=) Ha en bra kväll! puss

bilder från lördags

 Jag fick två fina planscher  men fotade bara en^^

 jag fick en överlevnandslåda innehållande- trosor, kondomer, rattmuff, sugrör som såg ut som en snopp, hårspray, mini barbiedocka, nu står det stopp i mitt huvud men det var iaf bra:D

 Juste! och i överlevnadslådan var det även en kortlek med "jag har aldrig" ;)

 jag och den fina tårtan:]

 som såg ut såhär väldigt snabbt! haha

 jag och min fina linnea!
 blev visst en stor bild nu^^ Men här är min bästa vän Malin och hennes fina pojkvän Johan:)

 halva malin, annika och idis=)) och vad gör anna?;>

 de sjöng för miig=))

 Jag drog några finfina poser med mina presenter! haha

 little ls och amanda

 glada anna och ser nu att mina trosor satt som smäck! naaaat:D

 sunnari? och ida:D

 det blev dans:D

 inte en suck om vad dom heter men testade visst mina presenter ;>

 vill du ha öl?=)



live your life

I'm wrong, fucked and overrated. Nej okej nu överdriver jag men jag är jävligt jävla dålig! Det är andra gången på två veckor jag försover mig och missa bussen! Det värsta är att det är på samma dag som sist. En onsdag=idrott (nu tänker ni, jahaaa bara idrott då äre luuugnt) Men nej det är inte det. alltså FAAAAAN! Pelle dubbelhatar mig nu typ och jag har världens jävla frånvaro bara för att jag itne kan ta ledigt i efterhand från sthlm eftersom jag glömde ge in lappen.
Jag fattar typ inte varför jag inte kan ta mig upp ur sängen, jag har fan aldrig haft problem med det förut:O

Nåja,eftersom jag nu missar skolan så ska jag springa ill stepin och styrketräna är i stort behov av det ikväll blir det att kolla handbollsderby:)
Alltså jag kan inte släppa det, vafan tar jag mig it uppur sängen för?:P Sen suger det som fan att de är i jävla skellefte med så de går ju knappt nå bussar!

Nu lyssnar jag på the voice när en gubbe tycker det är konstigt att tjejer vill bränna in något i armen (tatuering) och ha en nål i brösten (bröstpiercing)  båda är fan nice så han är konstig:D haha
Undra hur många gånger jag tänkte ta hål i bröllan i somras, både på lk och pdol men he vart it... eh fan fast är nog lika bra jag it gjorde det full, gör tydligen mer ont dagen efter då:P haha Snart så!

Och nu har malin skissat upp tatueringen till mig så nu ska jag välja idag så ska hon lämna in det till han som tatuerar :D:D Så jävla kul det ska bli och i sommar ska jag boka tid på left hand så jag ska göra mitt stjärntecken på kinesiska i nacken:)


jag säger bara hjärta:)

take a chance on me

hallå=) nu är jag mätt och belåten, fick palt hemma så jävla gott :D
Har ninte haft en bra start på dagen, trodde vi skulle ha innebandy på campus på morognen så jag gick dit och de tar typ 10-15min från stan, när jag kommer fram så  var det låst där så stod två städkärringar och bara kollade på mig och vägra öppna dörren? Vad var felet med det ens? haha
Nåja, jag skrev ett sms till hannah och fråga vart vi skulle vara och självklart skulle vi ju vara på skolan så det var bara att traska tillbaka till stan och ta bussen till skolan...
Kommer fram och då har vi fys på pilatesboll, var faktikst ändå helt okej:P

Fick för övrigt mvg i näringslära idag:D SÅ jäkla underbart:) Blir rent glad.
Blir innebadnyträning ikväll, hade tänkt gymma men ork fan it ska ta det imorogn faktikst =) Har bara idrott imorogn sen hem, och torsdag har jag bara idrott och datakunskap sen har jag helg och fredag ska jag till frissan:D yeye


Idag har jag och en karl pratat i 1helt år med varandra, haha är väl inte varje gång man räknar det men i dehär fallet så är de så=) Så bra jobbat däjv! pöss

wooow

Okej, nu är det såhär att det är inte okej att se ut som jag idag varje dag i veckan. Men måndagar när man sovit 4h så är det faktiskt helt K! Sen när man går på johnbauer gymnasiet i skellefteå så har man inte speciellt många att visa upp sig för, möjligtvis sin idrottslärare och även mentor. Men hur mycket bryr han sig ens? :) haha
Vi kan ju börja nerifrån, joggingskor, stora svarta mjukisbyxor, grå stor hoodtröja, en storboll på skallen och har haft mn stora mysiga halsduk med typ 5olika färger:D haha

Nu däremot har vi nyss ätit lunch och jag fick så JÄVLA ont i magen, måste vara mjölken. tror fan jag är mjölkallergiker:( jag kan inte vara det, mjölk är ju fan det bästa jag vet! åååh.
När jag kommer hem senare idag ska jag äta sen är det träning på schemat har möte innan så får se hur lång tid allt tar.

pussed

 såhär jävla full och snygg (tyckte jag då) var jag i lördags, men SOM jag hade roligt :-)

tråkigt

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Många saker
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag tror inte jag hade några.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldar 2008? Nää, inte vad jag vet.P
4. Dog någon som stod dig nära? Nej och tur är väl det
5. Vilka länder besökte du? finland, tyskland
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Mer förstånd
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? pdol fredag och lördag
8. Vad var din största framgång 2008? öh, jag vet inte
9. Största misstaget? annandagjul?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? stukat fotenxD knät, rygg osv
11. Bästa köpet? min rosa adidaskofta!
12. Vad spenderade du mest pengar på? mat typ.. haha
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Absolut=))
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? viva la vida, dancing, what if
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare? gladare i helhet tror jag:)
16. Vad önskar du att du gjort mer? tagit tag i min pappa
17. Vad önskar du att du gjort mindre? visat mig svag
18. Hur tillbringade du julen? med min mamma hos moster sedan hos farmor med andra släkten
19. Blev du kär i år? Inte kär, men tycka väldigt mycket om:)
20. Hur många one night stands? pass
21. Favoritprogram på TV? OTH, gossip girl
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? japp!..
23. Bästa boken du läste i år? stieg larssons alla tre <3
24. Största musikaliska upptäckten? katy perry.
25. Något du önskade dig och fick? japp!
26. Något du önskade dig men inte fick? dig?
27. Årets bästa film? satc the movie!
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?  faktiskt så kommer jag inte ihåg:P
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det kan alltid bli bättre men det var bra!.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? slappe<3
31. Vad fick dig att må bra? mina vänner och mamma
32. Vilken kändis var du mest sugen på? jude law ofc
33. Vem saknade du? ingen faktiskt.
34. De bästa nya människorna du träffade? david! och att jag kom så nära sanna, moa och bäx! :)

okej

vi kan ju konstatera redan nu att jag var lite för full för mitt eget bästa igår, slog någon, bråkade och drog några porrdanser! haha men KUL hade jag=) tack tjejer för kvällen, synd den slutade så tidigt för endel av olika anledningar och får bara hoppas att anna, malin och annika vinner sin match nu så dom inte var nyktra i onödan=) haha

ska lägga upp väligt pinsamma bilder igår och ska berätta vad jag fick för roliga saker:D haha

haha fick en högklackad sko, kan ni gissa varför de bara var en? Jo därför jag kapa min klack på pdol när jag cykla och ramla sist. HAHA tjejer;) really funnyxD haha

fick rosa handbojer, vet inte dom tycker tydligen jag sak använda sånt:) haha kondomer som fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"jag har aldrig" kortlek:D rosa trosor, rosa prinsessdocka, rosa RATTMUFF den är hur jävla ball som helst, ska ha den dirr jag kör nästa gång ;D haha presentkort på puls!!! underbart och tack för de tjejer, rosa blommor, EN TATUERING! eller moa,sanna och bäx ska betala min tatuering som jag sak boka tid för på måndag:)))))
cider fick jag, och  ni får inte bli arga om jag glömmer något för jag fick rätt mycket saker och jag är jätteglad över de=)) puss på er tjejer!

hojja

förfan jag är knall än rtp, fattar ingenting. Har haft högklavkade skor ikävll så jag har så jäkla ont i fossingarna, Skulle haft min långa karl här men nä:( han vill it ens prata, unmdra barför klockan är ju bara 4, döh! men puss på honom heipa

id rather be with you.

jag och en snäll kalrn (KOMPIS) var i lokalen och jag försökte städa men gicvk inge bra sen kom mamma och städa och hon jobbar tom med imorogn, pössj ävla pöss på henne. Och jag har fått en tatuering i födelsedagspresent, hur jävla söttä r it de ens? ska fan ta mig en jävkla sovare nu, HAJJJJRÅ

för övrigt så äkter jag e nyttigaste nattkäket ever, jag rodde jag skulle bli våldtagen och jag hade tappat bort nyckeln, men hade tydligen gett den till moa och spå fixk jag kåna mammas nyckel:D pöss!
iallfall kom hem och moa,bäx och lina var här, funnyfunny, jag ska sova snart i brorsa säng:] höhöhöhöl juste, äter tomat,majs och fetaofst:D got night
längesen jag var såhär nykter

vinst!

vi vann med 9-3 över ibk luleå och det känns grymt skönt:D
Och jag msåte skryta lite och säga att jag gjorde 3mål=)) gjorde även det förra matchen:D yeeeey
Nu har jag färgat bäx hår, hon och moa ska sova här inatt:) Imorogn blir det upp tidigt sola, fixa allt för kvällen, jobba, stressa, supa:D

 Segerring:D

 bra haka=) haha

match und partey

heej=)
Nu sitter jag här i soffan och kollar thah 70s show med min nya fina stora halsduk och funderar på att laga mat, sen har jag funderat på att sola i tre jävla dagar nu men hinns nog inte med idag, hade verklgein behövt det!
Har samling om en timme för match=) grymt taggad måste jag säga:D

Idag har jag varit på stan en sväng, får fan it vara med någon kompis alla skulle köpa presenter åt mig::] haha
Sen har jag även bokat klipp och färgtid tills nästa fredag, så vem vet nästa helg kanske jag är rödhårig?:)
Imorogn är det födelsedagsparty för mig, dock sak jag jobba till klockan 4så lär bli jäkligt stressigt alltså, får lösa dedär=)
Nää, nu ska jag laga mat mamma jobbar näämligen. Hade bra=) Puss!

if you love me, won't you let me know?

why'd you let me go?
sooooo, if you love me won't you let me know?

 
Hej igen, ni slipper inte mig för dagen inte=) Känner verkglein för att skriva av mig och dela med mig av min host händelserika dag.
Började med att det var sjukt kallt ute, jag kan inte minnas när det var så kallt? Trodde jag skulle frysa ihjäl när vi stod och vänta på bussen till skolan.
Iallafall vi skulle ha idrott och kom in i en het diskussion mot läraren och klättrarn (en kille jag knappt tål från klassen)
Vi höll på i ungefär en timme innan vi gick och hade våran fys som vi alltid har på tisdagar och torsdagar, lite less börjar man kanske bli?
Nåja, har en ny kurs- datakunskap och ny lärare- världens toffel och kan def inte lära ut.

Jag: men vadå, har man gjort klart dom 5grejerna du skrivit vad ska man göra då?
Jonas (läraren)- men men men men men men, är ni klara?
Jag- jaa?!
Jonas- men då kan vi ta rast nu. (30 min innan vi sak det)
Sen fick vi sluta en halvtimme innan, känns som att denhär kursen kommer vara väldigt slapp...

Ialalfall har köpt en tröja idag, och alla som känner mig kan ju gissa vilken färg den är. rosa! absolut :) Tänkte faktiskt visa den för er men orkar verklgein inte nu så det får bli ett senare projekt.
Nu sitter jag hemma och dricker en kopp te efter en sjukt god middag, ska nog kaaaanske orka gå och sola snart, väldigt tveksamt faktiskt. Sen är det träning:):):) Nåja, jag ärfaktiskt lika glad än=) Puss

Det bara är så, jag vet du vet

you are wrong, fucked and overrated

hooollllaaaaa! Satan, glad tjej_91! Alltign har ordnat sig för lördag, parteeeey för mig=) Så himla kul:D

Är på skola nu, försov mig ju igårxD SÅ jävla kass jag är, och imrogon är jag ju ledig så en dag har jag varit på skolan, är ju underbart:D Och enda jag hafr idag är idrott och nu efter lunch har vi datakunskap eller nå? Då man it  vejt.
När jag kommer hem blir de käka middag och innebadnyträning<333 Fyfan när jag träna i tisdags insåg jag verklgein hur mycket jag älskar dendär sporten=)

Och vet ni? jag kan sova!! jag lägger mig bara och somnar, är ju hur underbart som helst och jag har ett leende på läpparna hela tiden:) Att man kan bli så lättad och glad av någon är ju galet!  Firends for evvah? haha
och sen att allt rullar med den andre är ju puss! ååååh lycklig tjej:)

nej nu ska jag och min gladhet lyssna på bra musik och tagga för träning och match imorogn:D PÖSS!

sthlm

Jaa, jag tänkte lägga ut bilder och säga vad vi gjort och sådär i sthlm:)

Iallafall vi började åka tåg (och jag vill bara förvarna er för bilderna, det finns inte en enda seriös eller fin bild)
 Sofia i tåget, det var så att vi hade liggvagn med två riktiga torrbollar så vi valde att lägga oss högst upp för att störa dom mindre, fungerade inge bra så vi gick och satte oss i en helt annan kupe:)
 För allas eget bästa så ritade jag över min mun och mitt högra öga, men jag åkte iallafall också tåg:] haha

Hela fredagen tillbringade vi på stan i sthlm, shoppade och hade trevligt sen blev vi hur lyckliga som helst när vi kom till hotellet och faktiskt upptäckte att det var riktigt fint!
 Den fina och framförallt sköna sängen:)
 Den fina toan :D
 Samt tv, bänk och typ världens skönaste ja den röda:D haha Best western time hotell hette det iallafall och jag tipsar om det, var hur fint och bra som helst:) Ligger uti odenplan också.
 Jag blev rikitigt glad eftersom jag trodde det skulle vara ruttet:] haha Och david säger dedär är pippi bild? eh whoot är ju bara en svans åt en sida, Pippi har TVÅ flätor utåt på båda sidor;)

Nåja, vi sov en stund, gjorde oss klara och började dricka vårat vin som för kvällen var "el nostro" eller något, faktikst riktigt gott men blev nog liiite för mycket kanskexD
 3vinglas och denhär tjejen var klapp!
 Jag hade lite stripp underhållning för soffe när det började bli lite för mycket i min skalle och har en raaaaaad bilder på det, men tänkte inte visa dom faktikst. Skäms nog bara:) haha
 Vi hade iallafall roligt;D
 Sa ju att det blev liite för mycket!
 tööötis soffe!
Nåja, vi dog vidare till Anna som bor i sthlm där var även Rossa och My, vi hade riktigt trevligt och for in till stan till något supermysiigt fik där jag cooltjej_91 fick köpa cider ohc öl, jag är så jävla ball!;) haha
Resten av kvällen var ett dilemma och så, men man måste ju göra fel för att det ska bli rätt ibland också:)

Lördag- Sofia var mest bakis och jag sov:)
 Hade inga bilder alls från lördag:S Så ni får en här på anna, rossa och my som är i hörnet. Vi var påväg n till stan iallfall :)

Söndag- bakisdagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi sov mest, sedan for jag och kollade på innebandy och på kvällen träffade vi min sthlms Martin och for på café 60, hur mysigt och bra som helst:)
 bakizzz_
 Somsagt jag for och kollade Älvsjö-öjebyn
bakis som sagt:D

Söndag natt hade vi riktigt jävla skoj måste jag säga, liter med kaffe, skratt, hopp i sängen, frukost klockan 06.30 osvosv:)
 Vi lekte inte stöta mark
 Någon ville inte bli störd (A)
 Om man zoomar in och kollar på ansiktsuttryck där så dör man, men ni kan ju tyvärr inte göra så:]
 vi lekte i hissen!
 Ena halvan av lobbyn, hur mysigt som helst:)
 hahaha som sagt, vi drack kaffe;)
 Jag fick minst sagt ångest och började göra situps, och armhävningar.. haha
cppcpp:D

Måndag- checkade ut kring 12, gick på stan hela jävla dagen........ Fikade på waynes med anna,my och rossa och åkte tåg hem. Efter klockan 00.00 så blev det tisdag och det innebar min födelsedag:]

 kööööööng!
 Jag var nådigt jävla less och ville bara vara hemma.
 sofia kääkar
 Jag fyllde 18 och firade detta med chips:D haha
Grattis till alla som läst och kollat på bilderna.
Slutsats- riktigt rolig helg med en grinig jossan som knappt hittade något på stan, grinade och skrattade så mycket att jag fick träningsvärk i magen=)

Sen måste jag bara få berätta om min lycka igår kväll. Har varit "ovän" men någon i ca3 veckor av onödiga orsaker. Iallafall jag har halvt som halvt gått under jorden och igår fick jag höra dom fina orden "jag saknar dig" och jag lovar du gjorde min dag gobbeeeeen! Tack för det och puss!

Nu ska jag ut och springa sen kommer min släkt och ska fira mig:) Pussheii

grattis

PÅ MIIIIIIIIIIIIIG:) hemma och är vid liv, trött som satan själv dock, ska springa nu. tjinke!: )

jag har välrdens bästa mamma:) puss! och tack lillebror<3

 fylla ååår:)

happiness it hurt like a bullet in the mind

happiness, it hurt like a train on a track.
coming towards her, stuck still no turning back.
she hid around corners and she hid under beds.
she killed it with kisses and from it she fled
with every bubble she sank with a drink
and washed it away down the kitchen sink

the dog days are over, the dog days are done
the horses are coming so you better run
run fast for your mother run fast for your father
run for your children and your sisters and brothers
leave all your love and your loving behind you
can't carry it with you if you want to survive

the dog days are over the dog days are done
can't you hear the horses cuz here they come

and i never wanted anything from you
except
everything you had and what was left after that too. oh.
happiness it hurt like a bullet in the mind
stuck them up drainpipes by someone who should know better than that

the dogdays are over the dog days are gone
can you hear the horses cuz here they come
run fast for your mother and fast for your father
run for your children for your sisters and brothers
leave all your love and your loving behind you
can't carry it with you if you want to survive

the dog days are over, the dog days are gone
can you hear the horses because here they come X 2

jag drar allting när jag kommit hem, men dendär låten betyder så jävla mycket.

Florence and the machine-dogdays

iiih

maria mena- you're the only one

and it's not fair



 bara lyssna på den.

I'm trying to figure out what else to say (What else could I say?)
To make you turn around and come back this way
(Would you just come back this way)
I feel like we could be really awesome together
So make up your mind cause it's now or never (Oh)

It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair

I would never pull the trigger
But I've cried wolf a thousand times
I wish you could
Feel as bad as I do
I have lost my mind


Klockan 8 åker jaaag:) som det ska bli skönt!
Var nyss ute och sprang i det varma och sköna vädret.... Nej men ärligt, det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara!:)
Men jag är i bra skick och fixar allt så nu drar jag , HAAAAAAAAAIRÅ!

GLÖM EJ TISDAG;)

fööör livet vart befängt, he vart it som i tänkt!

Hallå!:)
Händer inte alltför mycket just nu, eller en del av livet tog en totalvändning men är väl sånt man får ta I guess.
Har sovit hos malle inatt, var behövligt min bästis:) Såg även pite revyn igår och blandade känslor från mitt håll kan jag lovaxD Det är några tjejer som dansar där och då började dom med låten "du som tog mitt hjärta, ge tillbaks det helt och rent" osvosv vet it hur den går men satan de bara forsa tårar, haha fattade ingneting! Nåja, sen skrattade jag som fan också, finns det nå roligare är pitmåle?:D I don't think sooo;>

Iallafall, sitter hemma nu och funderar på att kanske packa, åker ju ändå till sthlm imorogn så kanske ska ta tag i den nu, måste även städa mitt rum. Jag är så jäkla glad jag ska iväg alltså, fyfan vad skönt och få komma bort från vardagen:)
Resan kunde verkligen inte komma mer läglig=)
Ska nog försöka äta något nu sen ska jag iväg på stepin och träna, blir att springa på löparbandet eftersom de är så kallt ute....... Helt seriöst, finns det nå drygare? Jag tror fan inte det.

GLÖM INTE MIN FÖDELSEDAG 13/1 TISDAG, är även den dagen jag kommer hem så förväntar mig myckt då;> Pöss! =)



Dehär kortet är en dag innan min födelsedag förra året, satan har ju förändrats:P haha


oj

vilken händelserik kväll och natt, jag har nog gråtit för ett år på kvällen iallafall. herregud. Nåja, nu är det över och det är bara bryta ihop och komma igen, just nu mår jag bra iallfall=) Är så jäkla glad jag for och var med dömjen så jag fick se allting från ett annat perspektiv, alltså jväla puss på er=)

Nu till det lite roligare:D
Igår när jag var ut så var det någon som sa till vakten att jag var 91a, så han kom fram till mig och ville se mitt legg igen osv, jag förklarade för honom när jag fyllde år (vilket inte var sanningen) slapp visa legg och han fettrodde på mig:)
- "men jag tror dig (och klappade mig på axeln) " HAHA
Så säger då det SÅ JÄVLA ÄGD du personen är som försökte få ut mig, HAHA! jag har varit ut sen jag var 16 tror du seriöst att duska stoppa mig nu? eh na , tror inte det va=) Fyller för övrigt år om precis en vecka så då kommer jag börja gå ut lagligt iallafall=)
Är så glad ändå, sööötis=) fan puss alltså:D

Nu tänkte jag försöka fixa skjuts hem från storstrand, kanske går och hälsar på en sweet en stund annars: > Pössheei

:)

nu är det fest mina vänner, jag ska ha så jäkla skoj:) heipa!


:)

nu är det fest mina vänner, jag ska ha så jäkla skoj:) heipa!


wiiiie

Jag somnade nog inte först igår vill jag bara tillägga, skrev ett brev kring 3 och det tog ungefär två timmar och jag säger då det, nu får de fan bära eller brista. Sista chansen alltså, sen är ju frågan om jag ens får iväg brevet men det ska väl inte vara några problem förutom att jag är så jävla feeeeeeeeg:D haha

IALLAFALLL! jag har pratat med min malin NU!!!!!!!!! Åh vad glad jag är, hon är hemma kring 3 kanske!:)))) Woooow!
Ska iallafall ringa hennes jojjebooi på någon timme och dra ihop så vi fikar någonstans massa folk så vi får träffa hon allihopa:) Hon har tydligen blivit fet också, säger bara my ass, är fan inte ens möjligt för den bruden:P haha

Fick ett sms klockan 7imorse om jag kunde jobba klockan 11 idag, yeah bra planering, jag vet seriöst inte vad jag ska säga, tog upp det senast i lördags att jag helst vill veta det någon dag innan men visst 4h före funkar ju det med.
Ska nog ta och ringa Matte snart och säga att det blev inte av riktigt.

Blir nog somsagt utgång ikväll, jag med min glappkäft sa ju dock jag skulle till Ls ikväll också + att jag har sagt jag ska ut till andra. Ibland är jag allt bra dum. Nåja, ska faktiskt röra på tuttarna nu och sola samt träna=) heipa!

 Bruna och snygga!:) Observera att malin hade varit i grekland innan:P haha;>


Tror dehär är en låt typ Malle och Ls skulle säga handla om mig. he he hhehe hehe h

Seven days a week, every minute of the day.
Oh whooo oh oh, Whooo oh oh.
I've been thinking about you and what you've been up to.
Seven days a week, every minute of the day.
Oh whooo oh oh, Whooo oh oh.
Girl you're living in danger you're sleeping with strangers.
No nothing can change us, no nothing can keep us from falling, from falling.

We've been talking on the phone for hours and hours.
You can give me a call whenever you like to.
And if you would fall you know I will catch you.
Yeah I'll stick around, I'll be right beside you.
Whooo ohh ohh..
Girl you're out of your mind, you're my partner in crime.
And I'm sure you had your reasons you change 'em every season.
Hold on, hold on.
I'm taking a vacation, I'll see you at the station.
Hey, Hey, Hey.

THE SOUNDS-SEVEN DAYS A WEEK!

:D

haaallåå!:) Haha fyfan jag har pratat med typ världens roligaste människa på msn nu i säkert två timmar, som jag skrattat:) Nog för att jag skrattat precis lika mycket de få gånger jag träffat honom också, dock har jag varit onykter då men, endooo ;D
Imorogn blir det nog utgång och får förhoppningsvis skratta lika mycket då, hoppas verklgein på det:))

ska sova nu för nu är de tävling vem osm somnar först:D
hejdå:D

die motherfucker, die

Hoooo, jag heter inte Josefin Sandlund utan anledning och dedär var  inte okej.




I don't do what I've been told,
You're so lame why don't you just go?

You're so full of shit man just go!




snacka om att dedär är min och pappas låt, dunkdunk i bilen alltså!


hahaha

Hittade en bild nu från innebandyn där jag verklgein fick med min ilska i bild


Jag ville döda henne typ, syns det?:) hahah

Ska förövrigt jobba idag:) 12-16!



Its almost like you had it planned, its like you smiled and shook my hand and said - "hey, I'm about to screw you over big time".

mys

åh myskväll ikväll:) var med amanda och ls och kolla sex and the city the movie, jag kommer garanterat aldrig bli less den filmen:)
Sen pratade vi på och sådär och nu har jag kommit hem för ett tag sedan. Tänkte sova men gick inge vidare, var bara irriterad så nu sitter jag här och pratar på msn;>

Har dock en typisk sak att berätta! Jag har ju bytt nummer på telefonen, eller fick ju ett nytt nummer till min nya telefon och jag om någon är i behov av jobb och då slog jag igång min gamla bara för att kolla, NI TROR INTE JAG HADE FÅTT SMS AV MIN CHEF DÅ? alltså FAN!!!!!!!!!!! Nu har ju någon annan garanterat fått frågan eftersom jag inte hann svara. Nåja, inget att älta nu, men det suger:P haha

Imorogn iallafall ska jag och kolla innebandy och kanske fotboll om jag inte får jobba, sen ska jag träna både löpa och gymma för nu är vi i panik här:P Och sen blir det att kolla hockey på tv hos amanda, är fan viktig match typ:P haha

Nåja, hejdå! :D

no more time for lies

Oj gud vilken dröm jag drömde. Jag umgicks med en tjej som jag just nu verkligen avskyr och vet ni vad det värsta var? Hon var hur snäll som helst och vi hade så jävla roligt! Men ibland så blir allting bara jättefel och jag tror hon är snäll och allting, men inte med mig men jag menar, ibland är det väl menat att man inte ska vara vänner med alla och jag skulle ändå aldrig byta bort det jag har mot att försöka bli vän med någon jag inte vill. Nejnej:) Var iallafall en dröm och kan inte annat än säga att den var bra men att det aldrig händer. Är ju inte bara en som avskyr mig för samma sak, sry:D

Pratar med en kompis nu om sådana som är otrogna. Hon strulade med en kille som har tjej och denhär tjejen ringde upp min kompis och skällde ut henne men hon har inte skällt ut sin kille? Alltså hurfan tänker endel? Om någon är otrogen så tänker man inte på den man är tillsammans med och då är man inte kär! Och människor som skäller ut personen som egentligen inte spelar någon roll alls i det hela har ju verklgen fått allting fel. Hurfan kan ni inte skälla ut den ni är tillsammasn med? Jag förstår det verkligen inte, för mig skulle det vara hejdå ha ett bra liv. Men jag är ju inte alla så=)

Nåja, nu har jag lättat på mitt hjärta:) Ska alldeles strax ut och springa, hade tänkt springa till min vän Sofia faktiskt:)
Jag är så glaaad, jag kan fan inte ens beskriva allting är ju bra nu det enda som saknas är min bästa malin larsson, hon smsade mig på självaste nyårsafton och jag blev så himla glad!=)
Lär dock inte få träffa henne när hon kommer hem eftersom jag drar norrut i några dagar och då tänker ni, kan man fara ännumer norrut? och Joho, det kan man;)  Kommer jag hem onsdag och DÅ SKA JAG TRÄFFA DIG MALIN!!! Och torsdag är det ju sthlm.Satan mitt liv är ju full planerat redan nu:p Och dagen jag kommer hem så fyller jag år:) wooooow!:)

Nej men gud så långt jag skrev, ska ut och springa nu men ni får ha det så bra:) Puss


nyår!:)

hade en bra kväll igår, började hos ida och slutade hos elias:)

 något innan
 värden Ida:)

 Linnea och Rossa:)
 Hos Ida:)
Anna:)
 Jag och my very best Ls!
 ´Linnea och Rosanna:)
 Anna:)
 Ls, Linn och Amanda:)
 Heeeeyy
 everybody dance now!haha
 For till Elias och drog upp stämningen;D
 Gott nytt år!:)

RSS 2.0