bättre tider

ja, är redan bättre med mig :) har ingen feber och inte speciellt ont i halsen, men hostar och är väldigt snorig. Men går ju iallafall mot de bättre :)

Var nyss och köpte snus, har inte snusat sen igår kring 3 så de klia under läppen :P Har bara inte haft ork å köpa nå snus, har ju knappt orka röra mig en meter, dock så är de ju rätt bra ändå :D
Funderade på å köpa godis också, men förstod som inte varför jag skulle göra det bara för att jag är sjuk (äter inte godis på veckorna, finns vissa undantag). Är ju ine riktigt så att jag kan träna bort det jag äter den närmsta veckan...

Men sooom jag ska träna sen, ska ut och springa i höstluften (som jag älskar), börja gymma igen (som jag tycker är skitkul men förmodligen kommer tycka är astråkigt nu för att jag kommer garanterat ha sänkt mig i vikter hur mycket som helst), och träna innebadny som brukade vara mitt liv men just nu så vet jag inte ritkigt vad jag tycker. Men förhoppningsvis blir det bättre, jag hoppas  verklgien det för jag vet att jag kan lyckas.

Nu ska jag se wallander och sedan dra igång med städningen i mitt rum, ser verkligen förjävligt ut.

hmm

Nu ska jag snart försöka sova, men är itne speciellt trött är bara slut i skallen osv.
Har blivit förkyl och fått hosta nu också så det känns riiktigt trist :/
Åt nyss en superhalstablett så kan iallfall svälja :D

Imorogn blir det inte nå skola, ska sova hur mycket som helst å försöka kurera mig så gott det går så jag får träffa kompisar och sova med min prins som också är sjuk. Får se hur han mår imorogn, om han fortfarande är sjuk så skajag fara förbi honom med superhalstabletterna och soppa så karln kan äta (Y)



där var det sommar, jag kände mig fräsh å var inte sjuk! tider tider!

blää

hade halsfluss så har fått nå antibiotika med hög dos så nu jäklar borde jag bli frisk! Blir jag inte det så ska jag ta bort halsmandlarna å det hade inte skadat det heller eftersom jag inte borde få halsfluss överhuvudtaget då.

Väntar på att erik sak komma å hämta halstabletter, han är också sjuk så gruvar mig för å sova sjävl inatt :S
blää..

sjuk

jo, är sjuk igen. Har ont i halsen som adlrig förr så mamma har boka tid på vårdcentralen är lika att kolla det direkt eftersom jag haft halsfluss innan två ggr.
Sov ingenting inatt nästan, hade så fruktansvärt ont. Pratade med erkan för en stund sen och han har ont i halsen ohc känner sig frusen, förlåt :( men kan inte säga annat än att jag väntat på det.

Har ätit soppa idag, är all tjag får i mig typ, vill ha ännumer så funderar på att koka en varma koppen till innan jag ska till vårdcentralen, ni får ha det så bra. Jag ksa kurera mig iallafall. puss

idol

Snart kommer min vän niklas hit och ska kolla idol med mig, vi sak även fara ohc köpa lite karra. har it äti nå godis i helgen så det är fredags/lördags godis nu ;D
Hade verklgien tänkt träna idag, fara ut och springa men somsagt så har jag sovit 3h pga feber (igen) och ont i halsen.. Ska be mamma kolla mina halsmandlar när hon kommer hem. Jag har ju seriöst typ svinunfluensan. Jaja what to do?

Har varit å kollat på en soffa me erkan idag med, tog 5min innan de blev bestämt vilken han skulle ha. En svart fin blev det:) Och igår beställdes säng, tv-bänk osvossvosv, oj så fint de kommer bli!

Nä nu ska jag klä på mig och gå ner å möta upp nicke! hejdå =)

helg

fredag- badtunna, jacuzzi, dansa, musik med riktigt bra sällskap hos elina. Huur trevligt som helst och avslut med bästa erik!

lördag- upp 7, fara på ikea, skratta, 4fulla ikea plastpåsar med massa småsaker (kommer bli hur fint som helst), nya snygga stövlar (!), ett vinglas eller två med världens bästa tjejer!

söndag- soooova, mysa, borde plugga som jag ska göra nu sen ska jag på bio med min erik och se flickan som lekte med elden :)

Puss!



värdlens bästa annika och jag :9 dock så ser jag ut som en liten kines :]

straight to my heart

Nu är det freeedag :) Har bara tre lektioner sen är det helg, yeey!
Blir att äta lunch på nodo och ha en standag med brudar som varje fredag sen blir det en springtur :-)

Såg lite hockey igår hos amanda men blev så irriterad då lule bokstavligt talat SÖG! Vad äre om? värdelöst.
Sen sov jag med erkan:)

Helt sjukt hur kort hår jag har nu :o Har inte förstått de förrän igårkväll, har inte haft så kort på säkert 4-5 år! Nåja, det växer ut :)
Ha en bra heelg å dag förd e ska jag :D puss

I just love to see you smiile =))

Heej! :)
Nyss duschat och sitter här nöjd och glad! Har varit hos frissan idag och gjort en makeover :)
Har numera mellan-ljusbrunt (rödaktigt) hår med blonda slingor lite här och var- supernöjd!
Nu jäklar börjar min förvandling till det blonda, sooooom jag längtar =)

Idag vet jag inte alls vad som händer, tar mig inte till skellefte för träning och ärligt så gör det mig ingenting. Har ingen motviation över huvudtaget men den kommer väl med hoppas jag :)
Måste dock plugga, har prov på måndag ohc jag har inte skrivit eller läst något om det och klassen har ju haft 3veckor på sig så känns sådär ;P

Imorgon är det iallafall fredag vilket är SKOOOOJ =) yääy, blir badtunna hos elina på kvällen med folk å sådär :) Sen lördag ska jag å ekke på ikea å på kvällen får vi se vad som händer :)
Ni får hadet så bra för de ska jaag:) puss!

onsdag

Hellooo! :)
Oh så skönt det var att få sova ut idag, vaknade kring 10 och har ätit frulle osv.
Börjar inte förrän typ halv2 idag eftersom våran omvårdnadslektion blev inställd för lärarn skulle på möte
och sen har min klass idrott vilket jag redan har haft. Så sen har jag bara en lektion i något, tror de var social omsorg :P
Måste lösa det med hur jag ska ta mig till träningen idag, har faktiskt ingen aning. Får itne köra bil till ochfrån skell 4-5ggr i veckan vilket är förståeligt men bussarna går helt mongo så vad ska jag ta mig till?

Överlevde träningarna igår, vi hade beeptest först å ni kan ju tänka er hur taggad jag var :P Varit sjuk i över en månad och inte rört på mina ben på 2veckor, kan säga att det var de sämst jag sprungit ett beep på men jag försökte iallafall.Sen att jag gav upp och hade lätt kunna springa 1-2 nivåer till är en annan femma.
Och för att vara ärlig så mår min kropp sådär just nu, ingen träningsvärk har jag men har hostat nå gud förbannat nu på morgonen och inatt så jag vakna å var jävlat lökigast i världen!!
Tur att erik sover som en stock så han it vaknar av de :Dhaha
Fick mig massage igår med av nöllleee =)

Nu ska jag börja fara hem och göra klart arbetet och börja på pedagogisk ledarskap uppgifterna :P

 kolla så fin hårfärg jag hade!!

fan

jag vet inte hur jag ska lösa dehär. Bussarna går hur konstigt som helst och jag kan inte köra bil varenda dag. Vars försvann motivationen och vad ska jag ta mig till?

Ja, det är innebandyn jag pratar om.
fuck

slut olja

Hej!
Idag är posse trött igeeen. Även fast jag somnar halv 11 så är jag lika trött när jag vaknar av eriks väckare. Tror inte jag hade varit nå piggare om jag sovit en halvtimme extra dock men.
Egentligen så har jag skolfotografering 8.30 men känner inte alls för att vara med, väntar på bilderna från min förra klass istället, känns mycket bättre.

Igår hade jag slut olja i byske så stod och vänta där i 20år innan det hände något, varför har dom ingen mack där eller iallafall säljer ojlan på affärerna om dom har en  mack som är stängd? Känner att jag blir förbannad.

Måste plugga idag, ska skriva klart en uppsats, måste läsa massa jävla psykologi, läsa i någon annan bok och dra igång med samhälls boken eftersom jag har ogjort ett prov som min klass gör imorogn. Jaaja, thats liife.

Ikväll ska jag träna! och sedan raka vägen hem och sova med min erik :-)


värsta dagen på veckan

blä för måndagar!
Nåja, har iallfall haft en bra helg så ska sluta klaga :)

Fredag- Blev det att se idol hemma med alla kompisar, promenad, skratt, tp och mer tv :)
Avslutade min kväll med erik och det är alltid underbart!

Lördag- For till skellefteå och kollade min match, tyvärr så förlorade tjejerna med 3-4 mot Pixbo och det var riktigt surt! (Pixbo kom 4a i elitserien förra året) Och vi var i ledning nästan hela matchen så känns grymt trist. Men igår blev det vinst mot lockerud med 12-5 så det är JÄTTEBRA!: )

Kom hem kring 6, skjutsa erik till ante och for hem å fixa mig. Blev en förfest hos Sanna med brudar och sedan utgång på pentan där jag hade riktigt skoj. Blev max, skratt och prat ute med erik, ante å julia. Sedan en snabbvisit hos malle å ankan för efterfest och sedan till bojjn kring 5 kanske.

Hur rolig kväll som helst! :)

Igår däremot var det luuugnt! Vaknade kring 10.30 och vänta en timme innan ekke vakna till. Sedan blev det lunch i form av bullens korv, när funkar inte bullens?
Kring 4 for jag ohc åt köttsoppa hos farmor å det var gudomligt gott.

Kollade lite tv och sen blev det att stänga av tvn för att somna där kring 22.30!

Idag har jag innebandyträning och jäg längtar så sjukt mycket! Men först skola. hejdå


All good things now come from you :)


fredagsmys

God morgon! Nu har jag nyss ätit en jättegoo äggmacka och dricker te :) Vakna halv 6 idag, inte roligt någonstans:P Ville inte väcka erik heller så vänta till hans alarm ringde.

Har bara två lektioner idag så slutar 09.55 så gör inget om jag ser förjävlig ut på skolan :) haha Blir mjukisar å uppsatt hår sen hem, försöka mig på en springtur och hoppas att halsmandlarna inte blir som tennisbollar som i tisdags och sedan tvinga på mina kompisar en fika :]
Ikväll vet jag itne alls vad det blir, ska iallafall se idol!

Imorgon ska jag kolla innebadny, mitt lag möter Pixbo så ska bli riktigt skoj å se hur det går för tjejerna :) Bitter dock ;P haha

Igår blev det födelsedagsfika hos söt sofiee, var hur gott som helst med smörgåstårta, tårta å maassa fika! Skjutsa hem malle å elina sen sov jag med min underbara pojkvän :-)


ledig

hej! Hajken gick bra igår, var inet speciellt ösigt men det hade jag inte förväntat mig heller..
Vi lekte lekar (ganska roliga), satt vid elden och sjöng så ändå helt okej =)
Känns bra att man kommer så bra överens med endel iallfall:)
Fick hämtning av erik kring 21.15 eftersom jag höll på att frysa ihjäl trots att jag hade massor med kläder. Tog en dusch och la mig direkt i sängen under täcket och så kika vi på idol på datorn :) Patrik Öhlund levererar sooom vanligt!

Även fast jag frös igår så var jag varm som ett jävla element, erik kunde inte ligga med täcket på för jag var så varm, hur kan de gå till förresten?Fatt som it själv hur ja kunde frysa å ändå vara så otroligt varm.

Nu idag är jag ledig men vet inte alls vad jag ska göra, trodde inte jag skulle ha någon bil imorse men fick ta eriks så tog han mazdan, yääy!
Borde fara till skellefte men vet inte hur jag ska ta mig.. Borde hälsa på min klass (ja, jag säger fortfarande min klass) och även hälsa på tjejerna i laget och kolla på träningen så får se hur jag löser dedär.


hajk

Hej! Nu är jag hemma och väntar på att klockan ska ticka lite så jag ska rulla vidare till skolan.
Vi har bara en lektion innan vi sak påbörja våran vandring till fårön. Är nämligen så att bf paddlar dit och op hem men eftersom jag inte ska sova där så blir det bara promenad för Posse.

Igååår så for jag till erik och såg tv, var väldigt trött igår. Då han for och spela bandy med grabbarna så somnade jag, så när han kom hem där kring 22.15 sov jag :]] hehee. Fick mig dock en macka och juice på sängen (som frukost på sängen fast på kvällen, höhö)
Sen prata vi lite å sov, sköönt :)
När eriks klocka ringde imorse led jag med honom, fyfan vad trött jag var då förstår inte hur han kunde ta sig upp :P

Iallafall, är lite trist att det är dåligt väder, regnar nu typ så får väl se hur kul det blir sen, tack gode gud för att jag inte ska sova där!
Nu ska jag röra på fläsket och fixa allt å fara, ha de bra :)

zombie

ööh, känner mig död typ? Har dock inte så hög feber idag, 37,9 så nästan 38 (jag brukar vara rätt varm dagligen) Men själva kroppen och huvudet är segt nanting, har sovit nu sen 2 och skulle lätt kunna sova säkert 3timmar till!

Var iallafall på backa imorse och täntke jag bara skulle fylla i pappren osv, men tyligen så blev det övergång till backa, lektioner och träffa klassen. Känns fakitkst bra att träffa dom och sådär :)

(får inte bort kursiv stil å vet it hur jag trixa dit det)

Imorgon är det hajk med skolan. Alla 2or som går på freja ska ut och paddla kanot till fårön, ha aktiviteter, sova i tält osv! Är ju svinbra när man ska lära känna klassen så perfekt! :)
Dock så vet jag inte om jag vill sova i tält, kommer säkert bli jättesjuk igen då, är ju så mottaglig för sjukdomar just nu av någon jävla konstig anledning. Såå, tror nästan att jag far hem på kvällen. Får se helt enkelt.



Är faktiskt rätt bitter nu över att jag inte har en chans alls till att få spela något i seriepremiären, kommer inte ens få sitta på bänken eftersom jag inte ska träna i veckan.alltså helvetes jävla skit!

love

Godmorgon! Ännu en morgon har jag hunnit med att bada och som de var skönt! :) Ska sanrt klä på mig och börja göra mig i ordning, sak nämligen på backa å välja individuella osv. Jag kom in på op vilket är en otrolig lättnad men känner ändå ångest för att lämna min underbara klass.. fan också.

Nåja! Igår såg jag fotboll med malle, erik å ante pite spelade tyvärr 3-3.. Jag och erik for å såg tv samt sov efter det =) Som det inte var roligt att stiga upp imorse, menmen är sånt man får ta. Min huvudvärk sitter i sen igår och min hals lever sitt egna liv. så jävulskt less.

Nåja, hoppas ni har en bra dag =) puss!


todaay

god morgon! Eller ja, jag vakna för längeseeen, var dock tungt att kliva upp imorse, erik hoppa upp ur sängen halv 7 så då var de bara att klä på sig och sätta sig i bilen :P Nu har jag badat och tagit det lugnt sen dess, ska snart rulla till skellefte. Måste först förbi hos erik för att hämta mitt snus, glömde två dosor.. Då är man riktigt dålig :P

Annars då? tjaa, det rullar. Har jäkligt ont i halsen igen? Hur är det möjligt? jag kan inte förstå det, har ju ätit pencillin sen i fredags? jaja, what to do?
Igår såg vi bara tv och tog de lugnt, klicka omkring lite på ikea å somnade i tid- skönt! :)

Idag får jag veta om de blir nå skolbyte, åh vad jag hoppas! Inte för att jag vill byta klass men jag vill itne sluta innebandy i skellefte heller, och innebandy är väl gode stor del av mitt liv skulle jag vilja säga.

Nä, nu ska jag göra mig klar och fara . pöss!

söndag

Ja, nu är det söndag igen. känns gode bittert.
Igår var jag hos Malle med en massa kompisar. Vi såg film, skratta, körde bil osv. Sen var även jag chaffis åt några fyllon :)
Kring 2 ringde erik och skulle ha skjuts hem så då for jag och plocka upp honom å sen for vi och sov :)

Nu idag har det inte hänt mycket, mest mys och sådär :) Nu däremot sover min prins och jag funderar på vad jag ska hitta på.
öööh ja iallafall så körde vi sten,sax,påse nyss om vem som skulle köpa godis/chips ikväll och vem vann om inte mästarn Josefin Sandlund! Självklart försöker erik göra allt för att säga att jag fuska och att de var uppvärmning osv men nääädå =)

Nu ska jag göra nå annat men hade:> pöss


brinner

jag brinner upp snart. vafan vill allt mig?
jag vill också spela match imorgon t.ex.

tillbaka

febern är tillbaka. nu ska jag sova längelängelänge!

fredag

Godmorgon eller jag vakna för över en timme sen. Höll precis på att somna så kommer erik in
"har du inte somnat ännu?" sa att jag hade ont i halsen och sötisen gjorde te åt mig, är ju praktiskt taget omöjligt att somna om då man vaknat till och druckit te. Önskar nu att jag höll käft så jag fick sova längre :Phaha
Är dock gode bra idag, dunkade lite i örat för en stund sen men är redan lite bättre efter alvedon =)
Tror inte jag har någon feber längre heller så de känns skönt :)

Igår så tog jag med mig erik och kolla innebandy,även nina och malle såg =)Dock så såg vi inte mer än en och en halv period, vi valde att fara och kolla handbollen strömnäs-lillpite då lillpite vann gode stort ;P
Sen for jag å erik till öjebyn å nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra idag? Ska nog gå ut på en långpromenad iallafall, sen får jag se om jag å erik skapå hans stuga eller ej?
Ajja, ni får ha de så bra :)

 puss!

antibiotika

Jovars, nog var jag sjuk. Har öroninflammation och påväg mot halsfluss igen, känns sådär. Meen, what to do liksom?

Har inte gjort så mycket mer än varit på vårdcentralen idag. Har badat för en stund sen och det var skönt :) Väntar på att mamma ska komma hem så man får sig någon mat sen ska jag nog slå en pling till min prins och se om han vill hänga med och kolla innebandy om inte malleballe kaan.

Nåja, jag mår faktikst helt okej annrs, orkar inte sitta och deppa för att jag är sjul. Börjar liksom bli en vana, som lisa sa nu kommer jag nog inte vara sjuk nåmer under hela mitt liv :) haha

puss!

uäääh

Är hemma idag, mår inge vidare har feber, ont i halsen och örat eller örat är som vattnigt? fan konstigt. Ska på vårdcentralen 14.15 så får väl se om det är något.
Förövrigt så är jag grymt less nu, ska jag få träna något alls iår? Tror det är meningen att jag inte ska få det, ser ju itne alltför ljust ut precis.

Har inte fått veta något om skolbyte ännu och man tycker ju att de ska försöka ordnas rätt snabbt. Var ¨på backa igår men hon var it där tanta så jag har ringt idag men hon svara it så då skicka jag ett mail. Min syo skulle även skicka mail till mig då hon hade fått veta något.
Nåja, ska renbädda sängen he på någon film och vänta tills jag ska på vårdcentralen.


haha i lördags skulle jag testa ls present en sväng ;) (skämt)


im going home

nu är jag hemma i mitt kära piteå. Tror inte det finns någon som är lika impuls som jag, jag ville bara heem!
Nu känns allt genast bättre, bara det att jag kom in till pitekommun gjorde mig glad, värmde liksom i hjärtat å jag bara satt och log då jag körde min finfina pärla.

Imorgon borde jag verklgien vara på skolan egentligen men ska styra upp backa först sen ser vi hur allt slutar, ska nog även och äta lunch med någon =)
Blir inte att träna heller, inte mer än en springtur iallfall. Och på kvällen ska jag försöka få med mig tjejer+erik till nodo så jag får träffa er =) Seriöst 2dagar och jag blir helt förstörd, nåja tur man har världens bästa vänner/pojkvän som lyssnar och bara får en glad ändå =)

erik!

herregud

Är på skolan nu, mitt internet fungerar inte i lägenheten av någon konstig anledning. Dock så stannar jag nog inte i denhär stan så länge till. Vill bara hem, är väl ändå inte meningen att man ska gå och vara ledsen eller gruva sig varje gång man ska fara till sitt "hem"?
Nä, jag vill hem till piteå!

Har varit hos syon idag så ska se om jag kan gå omvårdnads i pite eftersom vi läser samma kurser som dem, det däremot skulle vara guld! Då kan jag ju fortsätta innebandy i skellefteå. annars vet jag inte vad jag gör. Jag vill itne sluta innebandy men vill itne stanna kvar här? Jaa, he är it lätt :P

Försov mig även idag och känner just nu av halsen som fan, blir det inte bättre så är de bara fara och kolla om de är halsfluss igen eftersom tanta sa att de kommer tillbaka väldigt lätt.
Igår var det träning och för första gången så gick det äntligen lite lättare, kunde iallfall passa :P

Idag är det skola och sen träning =)

kärleek

Hej! Nu har jag nyss badat, skönt :)
Helgen har varit braaaa!! Ls 18års fest var så jäkla rolig, finns nog inga jag har så kul med som er tjejer, är helt otroligt :)
Vi var först hos LS sedan en sväng till Fragge å sen ut där de tyvärr inte var så kul som jag ville att det skulle vara, droppen var när någon hällde öl på mig. Då ville jag hem :P Så jag, erik, bergwall å pean(?) for på bigboy å käka (samtidigt som man inte gjorde annat än skratta åt knallbergwall) och sen for vi hem till erik och fortsatte å skratta. haha är så underbart att ens pojkvän även är en av ens bästa vänner :)

Igår gjorde vi ingenting, sööööfta! Var ju söndag:P Eller vi gjorde hemmagjord pizza och den blev så jävla god! Det är helt sjukt, drack typ 2l cola och köpte godis som vi knappt åt.

Prata med mammma för någon dag sen också, hon tycker att erik ska ta min säng när han flyttar eftersom den är stor, ny, och ingen använder den:P haha
Skulle ju it vara så dumt för jag lär ju ändå vara där betydligt mer än vad jag är hemma :P

NU ska jag käka och packa klart det sista för att fara till skellefte å stanna tills fredag...
blöööööööö

hjärta

Hej allesammans!:)
Min träningsvärk är obeskrivlig, överallt harjag ont :P Tycker dock jag är duktig som tränat 6ggr på 4dagar och skla ut och springa senare idag så träningsvärken går ner sig lite :)

Igår fick vi veta att vi skulle vara lediga idag och jag hade tidig träning så jag var hur lycklig som helst hela dagen eftersom jag skulle få fara hem till mitt kära piteee:)
Var hemma en stund och prata med mamma å ronny sedan for jag till min erik å var/ sov med honom :)

Nu är klockan inte mycket, halv 8 och jag vakna naturligtvis 6 när erik skulle upp och kunde inte somna om:P Om jag sovit  7-8h så är de omöjligt att somna om men somnar jag kring 1-2 så somnar jag om på 2sekunder:P
Idag ska jag iallafall ut och springa en lugn springtur bara för att träningsvärken ska lägga sig sedan fika med mina underbara vänner:)

 


jag vill heeem

JA DET VILL JAG!
Till min mamma, min säng (okejdå eriks säng), faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

jag vill heeem

JA DET VILL JAG!
Till min mamma, min säng (okejdå eriks säng), faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

snart!

hejhej hemskt mycket hej!
Är på skolan nu, väntar på att historian ska börja, börjar redan bli less dehär med att vi aldrgi har något att göra.
Vi har iallfall haft engelska nu på morgonen och vi ska ha nå projekt inom litteraturen som är mindre rolig, hålla i en lektion osv. jaaja.

Efter historian (som jag ser fram emot) slutar  så ska jag fara och hämta ut mina träningskläder å lämna nå papper på kansliet. Ikväll är det träning och efter den ska jag kolla på fotboll, två från klassen spelar mot varandra så det blir skoj ;D
Imorogn är det torsdag och sen fredag och då får jag fara heeeeeeeeeem! åh jag längtar! :)

Sov över 8h idag och hade ändå stora problem att stiga upp på morgonen :P
ne, hejdå :D


it's okay I can promise you it's alright

Hellllllloo=)
Är i läggan nu, känns bra med lite internet =) äntligen!
Ska snart byta om för träning, funderar på om man kan springa ute i shorts å t-shirt.. Dock så är jag nervös, har ju itne tränat på 3veckor fullt ut och doktorn sa jag skulle ta de lungt i början när jag slutat äta pencillin och nu börjar det med hårdlöpning och intervaller och sen innebandy så måste säga till Peter att jag sak ta det lugnt, vilket är typ det värsta jag vet :P Men bättre de än att jag ska springa och dö samt bli sjuk igen:P
Hade ont i halsen imorse också, nu är det rätt lugnt är ju mest på morgon och kväll man har ont. Hoppas bara inte det kommer tillbaka, då vet jag seriöst inte vad jag tar mig till.

Blir lugnt sen, ska bara käka mat när jag kommer hem sen kansek göra klart uppgiften vi fick idag å sen soova.
Nu ska jag börja byta om och ladda, önska mig lycka till :P pöss

great

Hej!
Igår var jag på vårdcentralen i skellefte i flera timmar, hade massa magkramper så tog blodprov och grejer, sedan sov jag hela dagen typ...
På kvällen kom mamma å ronny eftersom jag hade spelarmöte/föräldrarmöte, det gick bra och diag ska jag hämta mina träningskläder! =))
Ska även få träna!!!

Efter mötet så bestämde  jag mig för att följa med mamma å ronny hem så jag skulle få ta med mig nå grejer till skellefte som jag saknar där samt sova med min erik :) Så nu 8a kommer elin och plockar upp mig, har nyss badat och funderar på om jag ska idas ha jeans idag, riiktigt tveksamt :P

 jag är hur lycklig som helst och har ny hårfärg =)


RSS 2.0