måndag, ny vecka

som jag hatar måndagar!
Är alltid så himla trött och vill bara att den ska vara över.

Har nyss ätit frukost och hade jag inte vetat bättre så hade jag ätit den sjukt goda pizzan från igår men jag vet bättre så åt en macka istället;D hehe
Ska fara på skolan om en stund, har bara tråkiga lektioner idag också men på förmiddagen får jag iallafall vara med sofie, elina och nina så det ska nog gå bra :>

Ska även träna idag som jag inte har gjort på en vecka eftersom läkarn sa det i måndags så nu förhoppningsvis kanske allting är borta ur min kropp, skulle vara en otrolig lättnad :) Sååå, styrkemix 17.15!
Ska även avra med moffe å bäx idag, greaat :D

blä!

Ja, idag är jag bakis.. Men hade en väldigt bra dag igår. Först födelsedagsfika hos Lisa som fyllde år sedan vinkväll hos Anna och utgång på pentan som faktiskt var helt okej igår :)

Idag har jag sett handboll och strömnäs verklgien sög! Är inte okej att spela sön dåligt!
Nu däremot sitter jag och gör min svenskanovell som ska ha 8kapitel och verkligen kommer bli sämst! Är på kapitel 3 och har skrivit 5sidor så gissar att jag kommer hålla på någon timma till..
Snart kommer erik med pizza och de däremot ska bli ritkigt gott!

SEN KOMMER MOA HIT! MIN ÄLSKADE MOA, ÅH JAG ÄR SÅ GLAD! :)

torsdag

ja, idag är det torsdag.
Jag är trött som fan! Kunde inte somna igår, fattar 0?

Var iallafall och såg new moon men några brudar och som den var bra! Ska och hämta ut tredje twilightboken idag på bibblan och börja läsa:> Men först måste jag göra klart en novell på 8kapitel- INTE TAGGAD! jag hatar såntdär, har faningen jävlafantasi. Så lär ju sitta med det hela dagen.
Har även utvecklingssamtal 16.30 och jag å erik som hade tänkt handla julgrejer idag? Får se om vi hinner det efter utvecklingssamtalet, hoppas det:)

Tungan är svullen nuuu... blä! men har inet så ont men den är inte så liten, eller såhar jag inte ont för att jag har tagit panodil:P haha jaja :) Skola till 11.00 senplugg, tjingeling :)

hål

japp, ja vga göra det och nu är de klart :> yeeey

funderar

Goddag! :) Idag mrå jag mycket bättre men valde att stanna hemma eftersom mina leder mådde inge bra alls och huvudet dunkade. Men har ingen feber nu,. vilket jag itne trodde jag hade igår heller men tydligen. Tror dock it empa blev sjuk;D

Lura hit henne igår å hon tog med sig fika, gryyymt gott! dock så är det lite dåligt för mig att ha fika hemma eftersom jag är välrdens kak/fikmonster, det är så jäävulskt gott!:D

Nu till min fundering, alltså ja funderar starkt på att göra hål i tungan idag, har funderat på det länge men våg ju som it. Vafan ska man it bara slå till? tror nästan det:D Ska prata med emeli sen;> Hon ska ta mig till bibblan och låna böcker (Y) Måste  plugga nå jäävulskt idag med och sen ska ja se new moon me mina tjejer :D

blä

Undrar hur många timmar jag har sovit inatt, 3 kanske? Har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv! Ville ringa mamma och lipa för ja ville inte väcka erik. Må illa är seriöst bland de värsta som finns, jag väntar bara på att jag sak spy alltså!

Har ju som vanligt inte tid med detta, viktiga lektioner idag och erik var så söt och bädda ner mig och sa "nu sover du så länge du vill sen far du till skolan, det du missar idag tar du igen på en halvtimme" och det har han däremot rätt i men min frånvaro (dock anmälda) är inte liten! Det är minst en gång per vecka och två veckor i rad var jag ju sjuk varenda dag nästan. Fasikens!

Sen att matteprovet är nu direkt på morgonen och jag itne kan någonting gör ju inte dagen bättre, mest ska jag på skolan för att göra det men kommer ju def it klara det ändå så vad är vitsen? Alltså jag sakverkligen tänka över dehär. Ska nog ringa vickan nu och fråga hur hon tycker att jag sak göra (läraren)
ha en bra dag :)

stelt och ytligt

godkväll!
Förstår nte vad det är med mig idag. Har varit helt slut men kan ändå inte sova nu?
När jag har mycket att tänka på så går min hjärna typ på högvarv och jag spårar iväg som fasen med mina tankar, måttligt irriterande!
Hade nog behövt min mamma som stöd just nu, hon verkar ju ha gått igenom i princip allt så, hon kan jag lova att man ser upp till. Min mamma är bäst:)

Nååja, idag var jag och kollade halsen på sjukhuset och vi bestämde att vi skulle vänta ett tag till om ja ska ta bort halsmandlarna eller inte......... mååttligt less att ha ont hela tiden.
Nä, nu tv :>



gammal bild på mig å världens bästa mamma:)


woow

ja då var det söndag igen!
Gårdagen blev inte ritkigt som tänkt men jag hade skoj hos emma iallafall :)
Åkte lite bil och hälsa på hos Linn en snabbis, alltså deras lägenhet är nog en av dom finare jag sett i pite, helt otroligt fin!

Skulle ut på pentan men så blevdet inte, stod och prata med erik å öhlund sen gick jag och erik hem?
haha rolig tjej.. nååja, tar igen det nästa gång;)
Nu har erik farit och jobbat för en stund sen. Jag ska och kolla handboll snart:) Sne blir det att städa för lägenheten är dammig och sand överallt. blä så tråkigt!
Nåja, de måste ju också göras:P

ha en bra söndag :> puss

FEST

jeeepp :> ikväll blir det att fira emma :)
Idag har jag varit ochbakat bullar med farmor och hämtat ut mina sjukt snygga partyskor ;D
ska till mamma ohc äta 17.30 och dricka lite vin =))



nööjd som fan :>

sova

ja, jag försov mig imorse fastän erik sa till mig 3ggr - försov dig inte nu, innan han for. Men visst lyckades jag med det iallafall. Vaknade 10.00 och då hade vi redan slutat. nåja, what to do?

Just nu sitter jag hemma hos mamma ochväntar på att nicke ska hämta upp mig så ska vi kääka, fan gött :D
Min bil stod inte på parkeringen och då undrar jag, varför i hela helvetet tar du mamma min bil då ni har en??????

Nåja, en dag är väl inte hela världen men det är ju inte så kanonkul och gå i dehär vädret då man egentligen har en bil :P
Iallafall, idag ska jag och träna med empa på korpen, blir step-core men jag ska gymma innan också så blir 3pass för mig, yeey duktig flicka :>
Ikväll vill jag vara med min erik till han ska sova. Han jobbar hela helgen och dom jobbar över hela nästa vecka så man kommer knappt få se karln:/ fyfan va tråkigt och jobba så mycket som dom gör nu. Nåja snart över för dem :)


Nu däremot ska jag göra något annat, hejdå : )

nyhetsmorgon

Ja, det sitter jag och ser på just nu.
Borde verkligen försöka lära in mig de 32orden istället som jag ska kunna till svenskan och sen har jag redovisning första lektionen vilket jagnyss kom på. Tove har powerpointen plus mina papper så ser väl itne allför ljust ut:P

Nåja:) Igår var jag coh träna styrkemix med Ls, och det känns i kroppen idag även om jag trodde att det skulle vara värre. Benen är det som har tagit stryk, är trist när dom knappt kör nå armar men är väl bara att dra en repa på gymmet som jag ska göra idag :)
Ska då även på skolan 8.10-11.05 sen blir det att tvätta och ska ringa farmor och fråga om vi inte kan baka bullar någon dag. Är så jäkla sugen!

Ska även hem och äta eftersom erik jobbar över. Jag lider fasen med honom... Han har tydligen sovit dåligt och jobbar till 8a, nååja what to doo?

Ha en bra dag :>

 haha mitt mongo :>

wää

Oh så skönt med sovmorgon :) Helt underbart och ha fått sova 12timmar inatt : >
har nyss pratat med little LS och vi bestämde att vi ska på styrkemixen ikväll så jag skippar spinningen som är 11.45.

har bara två lektioner idag vilket är väldigt sköönt! Är dock less samhälls, vi har det tre dagar i rad och inget vettigt händer på lektionerna, nåja.
måste även städa och handla, knappt nå mat i kylen och sandigt i hallen och dammigt överallt annars:P

Nåja, idagär jag iallafall på väldigt bra humör och hoppas även att ni är det :> pöss!



I helgen blir det även att fira lilla emma som fyller 18 år! yeeey ;> (bilden är väl från 06 typ :> hehe)

dagen

jaa, jag for till skolan och överlevde dagen:) sköönt!
gick sådär på idrottslektionerna, fick typ hjärtstick å halsen är svullen men kunde ju it förvänta mig nå annat:P
men var iallafall roligt å ha lite idrottslektioner:D

har varit och ätit med min kära mor också. Tycker så synd om henne då ronny inte är hemma men å andra sidan så är hon ju fakitkst vuxen och jonte är ju hemma:P Men ändå, hon är jumin mamma å jagär en riktig morsgris.

FYFAN!!!!! ERIK SKRÄMDE SKITEN UR MIG NYSS, FYFAN VA RÄDD JAG BLEV! Men nu ska jag vara med min prins :) pöss!

Har för övrigt sovmorgon till 13.30 imorogn, smiiiiiiid ;D

blä

Alltså biverkningarna efter vaccinsprutan tar verkligen död på mig! Jag mår bajs.....
Har inte tid att vara hemma från skolan något mer så vafan ska ja göra?
Har knappt sovit inatt och insåg att det kommer barka med innebandyn hur jag än vänder och vrider på det......

(inte en positiv dag för jossan)

Ska iallafall käka frulle nu sen skola och hoppas att jag överlever. Ska på spinning och core senmen gissar att jag msåte ställa in det om jag mår på detta viset, sen har vi även två idrottspass idag.
Åh vad jag längtar tills erik kommer hem ikväll, ska bara ligga i hans famn då.

hejhej!


måndagmorgon

blää, värsta som finns. Men som tur var så tog jag mig upp snabbt. Somnar jag om lite för sent så är de omöjligt att vakna. T.ex. om jag vaknar 06.00 av Eriks klocka så somnar jag om kring 06.30 så är de kört! Somnar jag däremot om direkt så är de lugnt :)

Ihelgen har det varit luugnt vilket har varit ritkigt skönt:) I fredags var de idol hos amanda sedan en johan falk film här hos oss. Lördag lugn kväll med film och trevligt sällskap=)
Igår var vi förbi eriks föräldrar i bojjn och hämta nå grejer och sådär. Sen på kvällen var det bara lugnt, mycket skratt under dagen vilket uppskattas :)

Nu blir det frukost och sedan skola, ska även på styrkemix klockan 17 och sen ikväll vill jag se hockeyn! Får se om jag förföljer erik eller om någon av mina kompisar ska se :)
puss!

önskelista

JAPP! Nu har jag hittat de första jag önskar mig i julklapp. Täckisar å täckjacka som är så gryyyyyyymt snyggt! Testa det idag å har aldrig kännt mig å snygg i en skidress så hoppas verklgien att mamma pallrar sig till stan för täckisarna fanns bara i en 36a kvar. Å jag viiiill! haha=)

Snart kommer erkan hem å då sak vi göra pizza,mmmmh :) Sen ikväll ska jag hänga med tjejerna å se idol :)

Jäkla skit, kan it visa er.. men de är iallafall rosa braller å en svart jacka med rosa detaljer, skitsnyggt;)

va hende?

Nu är det fredag! Så otroligt sköönt :)
Blir lugnt i helgen. Ska på skolan alldeles snart sen blir det självklart fredagsfika med tjejerna och idol ikväll.
När erik kommer hem ska vi laga hemmagjord pizza, mmmmmmh!:)

Funderar på om jag ska träna idag med, så otroligt roligt:) Min kropp är inte helt död ännu, trodde den skulle vara det efter spinningpasset igår men icket. Så är ju lika å köra på :)

Ha en bra helg! pöss

its okay

blä! Jag hade tänkt fara på spinning nu imorse så jag klev upp 06.15 och slängde i mig flingor och mjölk sen när jag kom till korpen fungerar inte min kod på kortet, irriterande!
Var säkert ändå lika bra, jag hostar somaldrig förr. Slutar aldrig, speciellt åd man hostar så mkt att man spyr, då är de väl ändå nå fel?
Min kropp ger aldrig med sig!

Hostar jag lika mycket klockan 8 blir det inge skola, då vill ändå ingen ha dit mig!

Igår var jag iallafall duktig nanting! Först tvättade jag, sedan dammsög jag och diskade undan allting:) var även och gymmade, känns riktigt kul :) Erik jobbade över till 6 och vi for förbi Jocke och hämta Johan Falk filmerna å såg en sen blev det en tidig kväll :) skönt!

Ska på spinning ikväll om min hosta är i bättre form:) hejdå!


onsdag

Hellooo!:)
Börjar fundera på om ja ska meka någon form av lunch, börjar om skolan 13.30 så är ett tag kvaar.
Idag blir de styrkemix på korpen med Ls och Sofie, jag gruvar mig fasen eftersom jag har träningsvärk sedan migg hårda gympass igår,. Nåja, de ska nog gå bra men lär ha jääävulskt ont i kroppen imorogn^^,

Igår var jag och gymma iallafall, hur kul som helst då gamla stammis gubbar frågar vart jag har varit de senaste månaderna;D haha
Sen kom sofie, ls och malle hit åsåg tv:) Blev en lite längre kväll då jag låg och prata med min älskling.

Erik är bäst

morning

godmorgon! Vaknade tidigt idag, eller ja.Vaknar ju alltid av att erik går upp och igår gick vi å la oss i tid så då är de faktikst rätt skönt å gå upp i tid och ta de lugnt:)
Ska göra frulle snart, borde tvätta mitt hår också men får bli efter att jag har tränat.

Kanske skulle variera mig lite å kasnek ha smink idag, vad tycks?haha
Ikväll kommer malle å ls hit å ser tv, erik jobbar över så blir nog att äta middag hemma hos mamma :) hehe

Nä, ha en bra dag:) puss!



En av många bilder från ilördags. erik erik och öhlund ;D


lät du henne komma närmare

Hellooo!
Idag har jag och Erik varit å handlat, sedan blev det lite middag och besök hos Ëmeli där erik å jocke skulle försöka fixa någon dimmer dom hade. Det bjöds även på fika;D

Nu gör vi inte så mycket, kollar lite på tv och Ekke ska överraska mig med nå mackor som jag tydligne inte kan motså (är inte hungrig....)
hmm, något mer? jojo hatar måndagar!

Imorgon däremot är de tisdag å då börjar min träning om på ritkigt, spinning och core på korpen! YES! sedan kommer jag tillbringa cirka varenda dag där :)


söndag..

Eller egentligen så har jag inget emot söndagar, det är måndagar som är värst!

Iallafall  igår var det fest här och det var trevligt, utgång på pentan som var gode trist faktikst och sen mat på max å hemgång.
Somna kring 5 kanske, erik sover fortfarande men jag har städat undan alllting :) Jag är duktig jag!

Ska nog snart gå och väcka honom, han är skyldig mig något idag och jag ska ta att de blir å laga mat å diska hela dagen, som jag förtjänar de..

Nä, hejdå :)


yee

Tjenna!:) gör inte så mkt just ni, ska snart fixa håret och sådär. Blir nog att dricka lite ikväääll, men har it bestämt mig ännu så får see.

Nu ska jag då iallafall göra nå vettigare, typ köpa snus :P haha pöss


fridaay

ja, nu är det fredag och jag är vaken tidigt som vanligt. Är jag som får upp Erik på mornarna. Funderar på att käka lite frulle nu å kanske kolla igenom omvårdnadsboken,haha alltså jag är så körd på dehär provet. nåja är typ första gången jag inte får mer än g på något som inte är matte.

Idag ska jag hängamed Ls eftersom vi slutar 11 och då ska jag ta med henne hit så jag får duscha och se ut som folk för jag ork it göra de nu:p ledsen. haha
 
Igår var jag och mamma å köpte en klocka, vinglas å småtjaffs, tacktack mamma :) Tanken var att vi skulle köpa blommor men hittade inga fina krukor så får se  när vi har tid med de nästa gång.
Anton kom även hit igår och kollade hockeyn, går inte annat än vara glad när han å erik är med varandra. Dom är så jäkla roliga alltså, ojoj =) ja dom killarna gillar vi =) Nä, ha en bra dag:) puss!

wööö

Borde verkligen plugga men har ingen motviation, har prov imorogn ochdet är så fruktansvärt ointressant.
Har legat i soffan och kollat tv/sovit och plockat undan lite sen jag kom hem,heeehe!

Ska snart fara hem och äta middag eftersom de är betydligt roligare å äta hemma med familjen än helt själv eftersom ekke jobbar över.
Sen ska jag verkligen ta mig i kragen och plugga..

Nä nu ska jag till mamma, hejdåå =)



har legat där i princip hela dagen :)

it's okay

Greys är så jäkla bra! Tror jag dör. Hade inte tänkt se klart de,hade lagt mig i sängen med erik och allt men klev upp igen så jag skulle se klart =D

Idag har vi varit på jysk. haha dom måste tro vi har nå fel, har varit där 3-4dagar i rad nu, haha.
Sen handlades det och efter de sätta ihop datastol och få upp sista gardinerna så nu saknas bara en klocka så är de klaart:) Oh så fint de är!

Börjar 8.10 imorgon så ska snart krypa ner i sängen med erik som förmodligen redan sover och stackarn jobbar över imorgon och själv slutar jag 11. Ska få hit malle då som inte dök upp idag vilket hon egentligen skulle ha gjort:P

Nä, nu ska jag nog sova- godnatt=)

ja jag vet vem jag är när jag är hos dig




Underbar låååt :)

vilken morgon

ja herregud:P Tyckte det var konstigt hur länge erik låg och höll armen om mig imorse efter att klockan ringde så jag pressade upp ögonen och såg till minfasa att den var 06.51 jag försökte väcka karln först med ett litet- erik. Sen bode man ju höja rösten lite kanske men jag skrek ERIK och knuffa han och jag lovar att han hoppa upp ur sängen och arbetsbyxorna och tröjorna for på snabbare än snabbast (han är för övrigt jäkligt snygg i arbetskläder)
men han kom iallfall till jobbet.

Sen klockan 10 ringde det på min telefon,jag svarar och det är erik då upptäcker även jag att jag har försovit mig, började halv 10:P good job!
Har hål nu till 13.30 men får se om jag far jag hostar och halsmandlarna sliter jag ut snart..

Får se vad det blir idag, jag tänker iallafall bli frisk. Tanken var att vi skulle till vitsand till eriks syster anna och han skulle klippa sig men när hanringde imorse så var han inte så kry, tycker han borde komma hem så han kan bli frisk.
NÅååååja, nu ska jag fortsätta lyssna på Melissa Horn och sedan läsa min bok!: )


jahaja

hejhej.
Just nu gör jag ingenting, har läst och sådär. Erik och Eva (eriks syster) for precis till jysk å skulle fixa något. Känner mig hängig och på lite dåligt humör så orkade inte följa.

Får se vad det blir idag, ska då ta de lugnt så man kan få bli frisk någon jäkla gång. Ska fortsätta se oth och läsa sen ska det väl lagas middag också. Ikväll är det desperate housewives, yeey!


jobbig

ja fy vilken jobbig natt! Vad har hänt med Josefin och varför kan hon inte sova som vanligt folk?
Vaknar seriöst hela tiden! Dock  så vaknade jag av min satans tand som dunkade så var bara att ta panodil. Hur kan visdomständer göra så fruktansvärt ont?!
Har även börjat skåda ett munsår på min läpp ååååååååååååååååååååååh, varför smörjer jag it läpparna för?

Nåja, idag är de skola jag mår inte bra ännu men får helt enkelt försöka ändå. Undra om dom i klassen hatar mig om någon blir smittad, nåja man ska ju ha en feberfri dag och de har jag haft:)

Igår var det lugna gatan på storgatan. Koffa kom hit en sväng och även mamma & Ronny. Fick upp hyllan som skulle vara ovanför tv'n. for på jysk en sväng.
Dock på dagen så var de full rulle för Jossan, först handling sen handla småtjaffs igen å sen middag hos eriks föräldrar :)

Nu ska jag göramig klar för skola.. heida! :)


orolig

Ja det har varit en orolig natt för Josefin. Tog tusen år innan jag somnade och vaknade flera gånger. Så blev inge skola, hade sådan huvudvärk och har ju varit sjuk hela helgen, hade feber igår kväll också.

Nåja, vaknade kring 5 först och somnade om 8, vaknade sedan 11. Nu har jag nyss varit och handlat och Erik håller på att koka bullens så det blir lunchen idag :)
Tänkte även hämta kläder så jag har det hääär :)

ha de så bra, puss :)

klaart

Hej! :)
I helgen har det varit en ta de lugtn helg. Både jag och Ekke har varit sjuka å jag är då inte frisk ännu och de spökar öroninflammation å mycket hosta hos ekkee. nååja
Nu är de snart klart de lägenheten, bara gardiner och sådär kvar, huuur tjusigit som helst:) Här kommer jag trivas (Y)

Tänkte lägga mig i soffan och se klart oth nu och invänta erik som duschar:) puss!

RSS 2.0