lycklig

jag har världens bästa vänner, familj och pojkvän- väldigt lyckligt lottad!



jag älskar dig!
(även om vi aldrig kan bli fina på kort tillsammans) hehe


yäää

I've been dying to say this to you
And I don't know what else to do
I've seen your fucking attitude
Well I've been doing someone that you know
It's not a secret to me anymore ;D

jaha

haha alltså, uttråkad är bara förnanmnet av vad jag är just nu. Gör verkligen ingenting! Alla kompisar jobbar och de som inte gör de är sjuka eller sover. KYYYYYYL!

Anywaaay, igår var det filmkväll hos tomme med allihopa. Lika roligt varje gång =) blev sedan att fara till plupp och se film med honom,th och ekke. VI såg snabba cash så nu vill jag inte fortsätta läsa boken. lite trist för jag tror att den är bättre än filmen. Nåja!

Ikväll vill jag uut men alla kompisar jobbar så verkar inte bli så :/ Får se om jag kanske hakar på erkan och dom men vet it om de är så poppis å följa själv tjej med13245killar :P så vi får se :)

Kasnke kan dra ihop en lugn ost,kex och vinkväll med mina fina kompisar, är dock svårt eftersom att dom aldrig blir lugna så ingen kommer vara på :P haha

ÄÄÄÄÄÄH nu sak jag sluta svamla och se lite mer tv:P haha

!!!!!!!



Finns inte ord som kan beskriva HUR nöjd jag är! Vi gjorde om hela tatueringen¨och tobbe som gjorde den är riiiktigt duktig. Han ritade allt på ryggen utom blomman men den är också egen :)

GAAAAAH:D

sista

Nu sitter jag här på jobbet igen, eller nä jag ligger faktikst :P Kikar lite på tv och läser snabba cash, har nyss börjat med den och den verkar braa. Har inte sett filmen:P
Känns grymt skönt att det är sista natten nu! fyyfan. Och snaaart får jag min tatuering och jag längtar tills den är gjord :D

Idag har jag sovit till ca: 15.00 och drog då upp erik som var bakis ochtvingade med honom till öjebyn där vi låg ute i någon timme. Riiktigt skönt :) Sen blev det maxmat och fara till jobbet :P

Ekke och hans två vapendragare (anton och jocke) har farit till ekkes stuga för att fiska och fixa med elen i den nya sovstugan så jag är själv tills på tisdag =) Ta det inte fel nu, inge kul att ekke är borta men ibland behöver man ensam tid och tid ifrån varandra för att få sakna någon =)  Kommer nog inte tycka det är lika roligt imorognkväll när jag ska sova dock men det kommer nog gå finfint =) har jag massor med tid att spendera med mina kompisar eftersom jag hatar att vara själv:P kanske till och med sover i lillpite hos moffe imorogn eftersom det var mer än ett år sedan:P

NUUUUUU ska jag fortsätta läsa och se om Erik har tänkt ringa mig något innan dom lägger sig =) Puss!

jaha

ne men då hörs vi väl någon annan gång då

boooriing

jag är uttråkad! Faktikst inte trött men riktigt uttråkad, ska städa om ett tag men vill inte göra bort allt så jag sitter och väntar sen för det är ju ändå 4 och en halv timme kvar innan jag slutar........

Iallafall, har väl inte hänt något alls sen senast :P ligger i soffan ännu, springer och kollar till de boende lite då och då, tvättar, diskar och smsar samt pratar i telefon lite då och då =) Tur man har många kompisar som kan bete sig fastän de är fulla och att jag har emeli på sms som också jobbar natt^^

nightttttt

ja, ikväll är det jobb igen. Eller inatt kanske man ska säga:P
Natten igår gick så bra alla är så lugna här så det är skönt :)

När jag kom hem imorse så sov jag typ två timmar och sedan vakna jag av att erik for omkring som ett annat jävla mähä i lägenheten, fick då veta att det var bra väder så jag följde med erik, anton, jocke, th, moa och bäx på hammenviken i ca tre timmar, riiiktigt skönt :) Jag och Ekke tog oss t.o.m ett dopp :)

har varit sjukt grinig idag på eftermiddan dock, har inte kunnat sova och jag förstår inte varför?! Började faktikst grina lite när erik frågade om jag var ledsen. HAHA fjolla är vad jag är ;D Nåja, det går bra hittills men då har jag ju å andra sidan 9timmar kvar:P Sitter och ser på "handen som gungar vaggan" och jag förstår inte varför jag gör det för jag är så jävulskt rädd men får väl se hur det slutar :D Blir nog att äta lite nudlar på en stund :) Håller på att tvätta och sådär också. Skönt när det är mkt att göra när man jobbar natt så man inte blir helt död och somnar :)

Nåja, imorogn ska jag sova utav bara faaaaaaan sen är det EN natt kvar tills jag ska tatuera mig!!

(är förövrigt bitter över att människor jag knappt umgås med ringer och säger att dom saknar mig på festerna... ? ja men jag vill ju vara där förffffffffannnnn!! ) hehe

nä hejdå ;D

jobb och jobb

Jaa, sitter och kämpar på jobbet nu. Vet inte ritkigt vad jag ska hitta på. Kan inte skynda på varken tvätten eller diskmaskinen så får helt enkelt sitta och vänta :P

Imorogn blir det ng inte speciellt mkt sömn eftersom jag ska sola nu när det väl är väder. FÅr helt enkelt vara trött på jobbet imorgonnatt, får sova LÄÄÄNGE söndag så det är bra =)
Är hungrig nanting också, undra om man sak göra sig lite mat kasnke :P heeeeehehehe

nä nu är de påväg å spåra, heida :D

riktigt trubbigt

JAG ÄR SÅ UTTRÅÅKAAAAD!!!!!!!!!

Trodde det skulle bli roligt och sådär att vara ledig i en vecka men icket! Har knappt gjort något då alla mina kompisar jobbar på dagarna och inte orkar göra något på kvällarna då de ska upp så tidigt dagen efter. Jag klagar inte, jag är likadan när jag jobbar.

I onsdags var det iallafall fest och det var riktigt skoj. Brudar hos Sabine med massa skratt och sedan badhusparken för att avsluta med utgång på 1906. Heeelvete vad folk det var! Kunde tro det var en lördag för det var så sjukt mycket folk!

Nåja, just nu gör jag ingenting. har tråkig nå jävulskt:P Funderar på om jag ska träna men har verkligen ingen motivation för det.. I helgen blir det att jobba natt fre,lör,sön- tråkigttttttttt men bra med pengar. Sedan måndag klockan 11.00 är det dags för tatuering och jag längtar så sjukt mycket =) Riktigt trist att jobbai helgen när vi ska ha lagfest och herrarna ska också vara med- riktigt trist att missa! Nåja :) Sånt är livet och kan ju vara bra att ta det lugnt någon helg eftersom det var ett bra tag sen :P hehe

Ha de :)

snart

Om sex dagar sitter denna så finfint på min vänstra skulderblad!
och naturligtvis betydligt större! har dock lite ångest om hur jag ska göra me de stjärnorna som inte har någon färg, tror det blir att skugga runtom :)





arvidsjaur

I lördags tog jag och Erik vårat pick och pack och drog till deras stuga i a-jaur och som vi har haft det bra =) När vi kom hit for vi ut och fiskade, fick tyvärr inte mycket till fisk. På kvällen blev det mys med ost,kex,chips,dipp och ett glas rödvin- göööttt!!

Söndag när vi vaknade var det riktigt bra väder så vi drog in till stan och handlade lite sen for vi ut och fiskade, solade i båten och bara njöt av tillvaron :)På eftermiddan kom plupp och david. Då blev det grill, fisk, bärs, bastu och bara hur roligt som helst! :)

Igår när vi vaknade blev det stan igen och kolla lite fiskegrejer och handla lite mat, blev att vara ute i båten hela dagen och fiska. Vi har allihopa fått färg så nu jäklar känner man sig lite brun igen =) På kvällen blev det fiskning, öl och bastu igen :)

Idag har vi sovit läänge, jag vaknade kvart i tolv i ren panik och sprang upp. Upptäckte dock att vädret inte var som de andra två dagarna så nu när grabbarna ska ut och fiska ska jag stanna kvar i stugan och städa ihop. Ikväll blir det att fara hem och då ska jag vara med mina bästa tjejer =)

Har haft det HUR bra som helst och jag älskar Erkan hur mycket som helst. Puss på han!

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Just gonna stand there and watch me burn?
but thats allright because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry?
But thats allright because I love the way you lie

eminem feat Rihanna -love the way you lie

blä

Både jag och Erik har åkt dit- halsont! Inte alls bra. Det är dock han som har smittat mig, för det första så har han säkert ondare än mig (annars gnäller han som bara fan) och han fick ont tidigare. Båda kände av igår morse och igårkväll var det hemskt. Inatt harj ag knappt sovit då det fan itne går att svälja eller andas för nu börjar jag naturligtvis bli snuvig också.

Iallafall! Just nu sitter jag och ser på tv, jobbar bara 8-12 idag vilket är riktigt skönt så kan jag fara hem och vila se nom det blir värre, om det inte blir värre så ska jag sola! Tycker det är dumt att man sak bli sjuk nu, jag har inte riktigt tid och jag vill inte! Jag vill göra min tatuering och med en massa infektioner går det ju inte :( Hoppas verkligen det går bort sig och att jag får vara frisk!

Igår åt vi surströmming här hemma och det var så sjuukt gött! mmmmmmmh! Det är enda gången jag äter tills jag jävlat spricker :P haha

Nu ska jag fortsätta se lite tv och ta det lugnt tills jag ska till jobbet. Hejdå! :)

I dont want a broken heart

heeeeej! :)
Gör ingenting just nu, är uttråkad om inte annat. Min prins for precis och jobba, han har haft lunch. Har ju varit ledig igår och idag sen imorogn och fredag jobbar jag. Och efter fredag så är jag ledig i en (!) vecka för att sedan jobba natt hela nästa helg och måndagen efter jag jobbat natt ska jag tatuera mig!!! :)

Tänkte lägga upp lite bilder från min och mallans lilla photosessionnnn förra veckan ;D









en rak höger förtjäna hon!



sådär ser ungefär alla bilder ut =) haha

I know that I love you but let me just say



And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

wää

Hej!
Just nu gör jag verkligen ingenting och det är skööönt! Har jobbat hela helgen inte sovit alls och n uhar jag äntligen fått sova ut. Blir jobb 16-21 sen direkt till bio3an och se eclipse med mina brudar :)

Helgen har i övrigt varit bra förutom lite små detaljer som händer alltför ofta. Tur att man kan lösa saker genom att prata bara :)
Inatt var nog erik gulligare än han någonsin varit med mig, vaknar kring 4 av att jag får en puss på munnen, när jag sover?! Kan inte ha varit så freeesh haha! Men han har legat och hållt om mig hela natten =) mitt hjärta

anywaaaaaaaay sov till typ halv 11 vilket var väldigt skönt och det behövdes! Nu ska jag nog klä på mig lite, sitter i morgonrock^^ Städa och sedan göra mig klar för jobb och bio :)

bäst

Först och främst så har jag världens bästa kompisar!
Igår for vi på challenge och åt grillbuffé, drack vin, öl och hade det riktigt trevligt! Så mycket skratt och knäppa saker vi kan hitta på alltså :)

Nååja, just nu sitter jag i soffan och ska snart börja trampa till jobbet, är ganska trött faktiskt, jobbar till 16 sen måste jag vika all tvätt vi har här hemma :P Har även väldigt mycket träningsvärk i magen och mina biceps. Igår var jag duktig och var ute och sprang på morgonen och for på gymmet på dan och det var ett bra tag sen jag var där sist så det känns om man säger så :P Ska försöka ta mig dit idag igen och köra resten av kroppen =)

Nä. nu ska jag röra på flärret, heida :D


RSS 2.0