Dag 1

Presentera mig själv :)
Mitt namn är Josefin Maria Sandlund. När jag var liten ville jag inte alls heta Josefin, jag sa till min mamma att alla kallade mig Joseful så att jag skulle få byta namn, men icket! Idag trivs jag med mitt namn, eller trivs och trivs jag misstrivs iallafall inte :)
!9år är jag den 13 januari fyller jag 20, alltså född år 1991. Längtar väldigt mycket till min födelsedag! Jag älskar att fylla år, älskar julafton, älskar sommaren, mina kompisar, min familj och min pojkvän. Jag ogillar skolan (vill bara gråta när jag tänker på allt jag måste göra som jag inte har gjort)
Oj, tappade visst tråden lite. Född i Piteå på annelund med min mamma, pappa, storebror Jeffery och lillebror Jonathan.
När jag var 11år skildes mina föräldrar och mamma flyttade i en lägenhet på annelund och pappa behöll huset. På senare år flyttade vi först till en stor lägenhet i stan med mammas nya sambo Micke, han hade två egna barn och det är år jag aldrig någonsin kommer glömma :) Vi flyttade även till svartudden i ett hus och sedan skildes även dom och nu bor min kära mor tillsammans med mannen i hennes liv och min lillebror i en stooooor lägenhet uti shell. Jag däremot träffade mitt hjärta och bästa vän Erik Skarin för två år sedan, vi Blev tillsammans i februari- mars och flyttade ihop i en 1,5a 1november 2009 :)
Såhär ser jag för det mesta ut. Osminkad och i min fina rosa mjukisdress, det är så jag trivs ;) Men! Jag försöker även sminka mig och se någorlunda normal ut så min man inte ska lämna mig och mina kompisar sluta vara med mig ;>
Och på fest kan det bli något i denna stil :)
Där fick ni veta lite om mig, nästa ämne kommer imorgon :) puss!

roligt!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Mitt favoritminne
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Min första kärlek 
Dag 18 – Mitt bästa köp
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29
Mina ambitioner
Dag 30
Ett sista ögonblick

Nu har jag något att blogga om! :)

monday

Måndagen har gått fruktansvärt snabbt idag, kanske för att jag bara gick till 12 på praktiken? Var RIKTIGT skönt iallafall, kom hem och har legat i soffan och kollat filmer och sovit sen dess:P hah!
Har iallafall nyss gjort lite nytta och diskat. Erik står nu i duschen och jag funderar på vad fasen vi ska äta, vi kanske skippar det idag? nää men okejdå, men har ingen fantasi och kyl å frys ekar!
Sen däremot ska jag och träna, har dock inte bestämt vad ännu. Finns en risk att det blir gym idag eftersom det blir korpen med spin+core imorogn plus att jag ska på stepin på eftermiddagen och träna knäna så det får nog bli gym idag :) Hade tänkt fara på spinningen klockan 19 men jag gillar inte instruktören som är om dom har bytt till den jag tror och nu när vi kan se alla hockeymatcher hemma är det ju onödigt att missa? Haha japp blir gym idag och hockey ikväll!
Skulle inte alls klaga om kylen var sådär full! :)

hey boy I really wanna be with you

Har haft en helt okej helg måste jag säga :)
I fredags blev det somsagt lugnt hemma. Lördag sov jag verkligen ut och vaknade kring halv 11. Gjorde mig klar och for ner på stan på ls där det inhandlades en sjukt snygg korsett och kavaj som jag bar på kvällen till ett par svarta höga jeans. Köpte även ett snyggt läppstift.
Såg wibax spela innebandy och tyvärr förlorade dem, middag hos eriks föräldrar sedan hem och fixa till sig nalta för att bege sig till anna där det vankades fest med världens bästa brudar :) begav mig även till matte björk en sväng som hade fest, sedan utgång på kalles som var riiktigt skoj! :)
Idag har det vart så lugnt, jag sitter och zappar mellan våra 400kanaler och är så SJUKT lycklig över att vi har hur mkt kanaler som helst :D erik är just nu hos joel och lämnade mig här själv, men gör mig ingenting för nu ska jag fortsätta se tv och sedan sova för att ladda upp för en ny vecka med praktik, träning, skola och plugg i mängder.. Nästa helg tror jag bestämt att jag ska vara nykter!
Gårdagens facelook :)
Jag måste även be om ursäkt att texten blir ihopskriven. Jag skriver i stycken men när man publicerar inläggen så blir det ihop. Jävla macdator..

why is everything with you so complicated?

will throw my hands up cause baby i've tried.

Ligger i soffan och kikar serier, ekke somnade för lääängseda:P Tråkmåns!!!!
Annars så har vi sett idol ikväll och jag tkr personligen att minna skulle åka ut men jaaaja:p
näää kanske ska krypa till kojs jag med=) natti!

nyår

NUUU har jag beställt två klänningar till nyår, vet inte vilken jag ska ha så klicka hem båda två. Kanske har en av dom på after xmax =)
jag kan it kopiera den på eriks bajsdator men ni får länkarna :P
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/martina-dress-555058-18/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/elise-ryan-555/satin-dress-with-lace-555048-14/
Om det är någon som orkar kika på dom så kommentera gärna vad ni tycker :)

trött

Helt slut är vad jag är! Ändå har jag sovit i en timme för ett tag sedan. Fy vet inte hur jag ska orka med livet ikväll. Ska på fotbollsträning om en stund. Det värsta är att jag har prov imorogn och inga papper eller något hemma. Hur ska hejn sluta?!
Annars så har jag haft en grym dag på praktiken! Vi åt surströmming!!!! SJUKT GÖTT! :)
Nu ska ja se tv, hade :d
Fick även höra idag att vi får en dreambox nästa vecka, SÅ SJUUKT NICE!! =)))

all by my self

åh nu har jag en jossankväll :) Känns skönt! Missförstå mig inte jag älskar att ha erik hemma men kan vara skönt att vara själv ibland :)
Har varit och tränat för en stund sen, skynda mig hem till halv åtta hos mig, eftersom det är i pite ;D
Annars så hade jag tänkt duscha och ta det lugnt! :D
Tog kort på min älskade tatuering, jag är så sjukt NÖJD med den! :) den går ju som upp över axeln också :)

luciaträning

Idag på praktiken hade vi lucia träning med gamlen. Så hemskt roligt! Älskar och sjunga för det första sedan se att det lyser av lycka i de andras ögon är hur härligt som helst:)
Nu har jag och min prins nyss ätit tomtegröt- så sjuukt gött! Ska nu låta maten smälta och sedan bege mig till apoteket och till korpen för spin och core =)

nu är de kvälleen

Såja! En härlig eftermiddag och kväll har jag haft :) Begav mig ut på en springtur efter middagen, lagomt kallt och snö föll ner, härligt!
For förbi coop och hämtade ut julklappar åt erik som jag beställt, nöjd! :)
Sedan blev nästa stopp hos min älskade mamma där jag såg halv åtta hos mig och herregud, pratar vi sådär? haha!
När jag kom hem hoppade jag in i duschen och inväntade erik som varit och handlat. Vi drack glögg och Ante for nyss härifrån och jag säger det. Jag har verkligen lärt känna världens roligaste människor sen jag blev tillsammans med den bästa av dom alla :)
Nu däremot tänkte jag krypa ner i sängen och hoppas att erik gör desamma :) Godnatt! puss

måndag

måndagar är det värsta jag vet! Först och främst måste man upp på morgonen och sen när jag kommer hem vet jag vad som väntar... STÄDNING! Orkar aldrig ta tag i det en söndag för då är det vilodag. Så nu ska jag diska, dammsuga, plocka ihop alla kläder och ha mig :P
Sen ikväll blir min belöning ett spinningpass :)








Sådärja, där har ni min eftermiddag :P

skönt

Söndagen var så himla härlig! Vaknade kring 11 och såg att solen sken ute. Tog på mig kläder och promenerade en stund för att sedan gå till coop och handla frukost till mig och min älskling.

Kom hem och lagade gooo frulle. Joel och Anton kom och hälsa på, vi gick ner till Joel där han hade haft årets skiva. FYFAN vad roligt vi hade, men FY hur det såg ut! Stor hyllning till Joel Öhman. Inge snack om saken!

Blev taco hos anton med de tre grabbarna, avslutade kvällen med beck och milkshake :)



De bästa köpet jag gjort iår är min pälsmössa, fryser ALDRIG om öronen ;>



gårdagens outfit ;D Var tvungen att byta byxor när jag skulle och handla med erik för att han skämdes. Tror ni jag blev arg? Japp! haha

fredag!

Åh vad jag älskar fredagar, och speciellt denna =)
Först och främst så kom min ekke hem och vi hade innebandyturnering på skolan med bollspelsklassen. Även fast vårat lag var sämst så var det mycket kul! :)
För en stund sedan åt och och ekke middag, nu sover han middag:P hehe Men de är förståeligt med tanke på att dom varit uppe till 2 varje natt och supi, men allt för länge ska han inte få sova ;)
Själv så sitter jag och kollar lite på tv och dricker ett glas vin bara för att det är så gött! Tänkte starta vampire diaries avsnittet och sedan väcka ekkepekke :)
Ha en bra kväll!

halva

sådärja! nu är halva veckan gjord :) Bara två dagar kvar och sen är det helg igen :) Gillar som sagt att praktisera, tiden går myyycket snabbare och man behöver inte sitta i en skolbänk och göra massa prov osv:P
Nåja =) Nu är jag hemma och ska se oth avsnitt och parenthood. Sen ska jag bege mig till mamma där jag ska spendera två nätter eftersom att ekke är borta. Tycker det suger och blir så irriterad på mig själv då jag är så jävla fjantig att jag inte ens våg vara själv :P noooja, tur ja har världens bästa mamma =)
Ikväll blir det fotbollsträning och möjligtvis gym innan, hejdå! :)

dåligt

Är lite irriterad över att jag inte sover när jag väl kan och får! Har kvällspass ikväll på praktiken och det är sköööönt! Mindre roligt dock att jag aldrig kan somna om när erik far :( Har inte sovit ut på riktigt en enda dag på lovet!!
Imorgon far dock min älskling till luleå på kurs och stannar till fredag. Finns inget positivt med det förutom att jag kan sova till halv 8 på torsdag utan att vara orolig att jag inte ska somna om när erik har farit. Ska sova hos mamma ocksåå =) annars suger det... Men är tydligen bra för förhållanden att man är ifrån varandra lite har jag hört :P haha
Nåja! :) Annars mår jag bra. Helgen har varit toppen!
Igår drog jag med mig erik på en prommis till bojjn, bra av mig! Sen blev det att se "hot tub time machine" med ekke, koffa, jocke å th- rolig film! :)
Somsagt idag är det praktik till 21 men innan det ska jag på korpen och köra kondition och styrke, wiie =)

jag vill ha



men får visst nöja mig med potatis och fiskpinnar :(

otaggad

Inte alls sugen på bodypump just nu men det är bara att byta om och fara ändå. Efter kommer belöningen, nodo med mina fina tjejer även om jag och ankan inte hinner vara där mer än en, en och en halv timme så ger det mycket :)

Har precis ätit också. Tog lång tid att orka laga någon mat idag, var så sjukt mätt från thaigarden men ska man träna så måste man äta!
Annars så har jag inte gjort någonting idag, har varit grymt skönt!

Nä, nu är det träning.... hejdå!


just my luck..

Åh! Visst är det typiskt när man väl försöker förändra sig och vara duktig så händer det ändå dåliga saker?
Just nu är jag inte säker men jag är 98% säker på att någon har stulit min cykel! Om så är fallet så gråter jag. Mest för att jag fick den av Ronny och jag har låst den jämt och ständigt! fan också :(

Nåja.. Förhoppningsvis så har min lillebror tagit den eller så har någon ställt den i cykelförrådet vilket är väldigt osannolikt men jag kan bara hoppas. Åh, vill verkligen inte ringa och säga till mamma/ ronny att den är det om den är de. gruvar mig...



Nu till något roligare! Idag vaknade jag tidigt, klev upp 6 och la mig i soffan med täcket. Såg tv och tog det lugnt. Sen kring kvart över 10 for jag på stan med mamma för att hitta gardiner men hittade inga som föll mig i smaken (julgardiner) ja det börjas tidigt men vi hade inget bättre för oss :) Fick mig iallafall en lunch på thai av min käre mor. Hittade inga kläder av någon konstig anledning? Mamma tyckte iallafall det blev billigt så de är ju bra =)

Nu ska jag fortsätta se serier med täcket i soffan, har sån fruktansvärt huvudvärk. Ikväll blir det bodypump och sedan nodo med brudar förhoppningsvis :)



Det blir bara bilder på mig nu för tiden när jag har eriks dator ;D hehe
ska även färga mitt hår så det blir rött igen för som ni ser så är det med brunt :P är bara lat trots att jag har färgen hemma. Nåja ha en bra dag! :)

skönt

Riktigt lugnt och skönt har jag det nu =) Efter träningen var tanken att jag skulle på stan med Idde men jag var verkligen tvungen att tvätta så det är vad jag sysslar med just nu. Mellan gångerna jag springer ner till tvättstugan ser jag serier, love it!
Annars då? Var en jobbig natt eftersom jag sett filmen, jag drömde att en kille stod och kolla på mig när jag sov. Förstod att det inte var Erik men såg inte för det var kolsvart (i drömmen alltså) ja fyfan, tycker mest synd om mig som drömer sånt :P
Är dock riktigt sliten idag, kan bli rikitgt tunga ben som springer i bersikas fotbollshall ikväll. menmen, vi får väl se hur det slutar :)

you cant handle me!

heeeej!
ligger i soffan med ekkes mac- once you go mac, you'll never go back.. och så känns det verkligen :P haha
Var iallafall och såg en sjukt obehaglig film med tjejerna ikväll "the last house on the left side" eller nå sånt. Var faktikst mest förbannad för Ankröv sa att den var bra men jag lipa mest =)
Skaaaaaa nog spela lite angrybirds och lägga mig i sängen med min karl som sover =)
Imorgon blir det spin+core på dagen sen vet ja it om vi skulle och bada brudarna? Annars ska ja på stan me Idde och på kvällen är de fotbollsträning! =))
Såhär roligt har jag nu:P Älskar dock min rosa mjukisdress :))

träning, vänner,mat och film!

Idag har jag hunnit med mycket. Har varit och sprungit imorse, var så glad när jag fick min nya sportbh imorogn så drog ut på en kort spingtur, okej sprang ca 10min då knät inte höll men ändå^^

Sen kom ankröv hit, vi surrade lite och sen for vi till amanda och såg harry potter alla tjejerna :)

Kom hem för en liiten stund sen. Har ätit en omelett med skinka och sallad till. Har beställt en klänning som jag ska komma i till nyår! Haha, beställde xs-s och kanske borde ha beställt s-m men nu blev det inte så och jag skaaaaaa komma i den! Träningen och maten går redan helt okej så de ska nog förhoppningsvis inte vara några problem :)

Ikväll blir det film igen med mina älskade tjejer men nu ska jag byta om och fara på korpen och gymma till mina armar så dom bli rsnygga igen (älskar muskliga armar) haha! Blir spin och core 18.15-19-30 med ankröv också :)
hejhej!



Sådär nöjd var jag imorse med min nya sporttop! Och jaaaa ajg visar hud och jag bryr mig faktikst inte:P

RSS 2.0