Turkeeey

Idag ska vi till turkland och jag sitter som på nålar för att jag HOPPAS så mycket att vi får komma oss iväg. Snacka om att det är otursgänget som ska åka. Förra året fick inte Malle och hennes klass åka till spanien pga vulkanutbrott, när vi skulle me familjen och thailand ramla lillebror med cykeln första resan och fick ett sår i njuren och låtsas storebror var tvungen operera nå i magen andra resan.. Och jag och Erik skulle egentligen till Rhodos men då gick flygbolaget i kk, SNÄLLA GIV OSS TUR! haha =)
jag är som ni ser superladdad! Shortsen kommer äntligen få användas på bara ben och ny bikini har införskaffats! Haha och jävlar vad fet min arm ser ut, på bilder ska man kanske it trycka in den mot kroppen men det bjuder jag på :)
Nu ska jag förhoppningsvis leva livet och få BADA!!!!!

fail

Haha vilken kväll det blev igår!
Vi brudar for till nodo och skulle dricka lite vin, alla vet att det slutar med FEST! Så idag mår jag verkligen som jag förtjänar men ugången på Kalles var trevlig och jag har lovat bort mig på fest idag vill jag minnas. Det kommer dock inte ske :P Idag ska jag vara nykter för imorgon har jag match. fan vad dålig jag är!! Ska de it gå å var nykter en helg? haha
Tur jag jobbar varannan helg i sommar, då går de tinte att festa varje helg :) Eller nog går det men jag kommer inte göra det för då ork ja it jobba :P
NU ska jag fortsätta se serier i sängen och måå. Är gräsänka i helgen då min prins är och fiskar i ajaur. Vill inte ens veta vad jag sa till han igår när jag var så knall. haha herregud =)

sötjävel

Jag vill ha denna söta lilla gris! (och ja jag vet att det är en hund)
Ser gärna att jag äger en till hösten =)

it's like you said hey im about to screw you over, big time

so cry me a fucking river, bitch

härligt

Här sitter jag nu nyduschad och insmorslad i min fina rosa morgonrock och bara njuter. Har varit på ett riktigt härligt styrkemixpass idag och instruktören var bästa Anna!
Hur svettigt och härligt som helst- fyfan vad jag älskar att träna!
Imorgon väntar jobb från 8-17 sen fotbollsträning och lite plugg. Har bara kvar ett läxförhör sen är jag DONE with school! Iallafall gymnasiet, sen får vi se hur det blir till hösten :) Skulle vara skönt att jobba ett år nu när jag ändå är utbildad uska och har chans att få lite vikariejobb, kasnke t.o.m har chans på en tjänst =)

ljuger

Men vad är det jag säger? Att det inte hänt något intressant? Har ju för tusan varit i PRAG!
Vi for dit fredagmorgon 32 riktigt taggade elever från bf och op och som vi LEVERERADE! Tog en öl på arlandas uteservering och bara mådde gott. Drack vin, sprit och öl i flygplanet för att sedan droppa väskorna på vandrarhemmet och dra ut på en bar. SJUKT ÖSIG KVÄLL!  Riktigt äckligt att de röker inne på klubbarna osv dock. Kläderna luktar väldigt illa när man kommer hem.
Vi festade näst intill varje dag och hade det riktigt bra! Vill ni ha roligt nattliv och hyfsat bra shopping så ÅK TILL PRAG! Det är även en sjukt fin stad! Gamla byggnader osv.
Har dock inte lagt in bilderna ännu men ska göra det snart!

uppdatering!

Fick order av Lisa om en liten uppdatering så varför inte?
Har inte hänt så mycket sen senast, livet rullar på som vanligt. Är i slutspurten på skolan och de flesta vet ju vad det innebär: PLUGG!
Jag har så ofantligt mycket att göra i skolan att jag inte vet vars jag ska börja eller sluta men har betat av tre stora inlämningar igår så är ändå rätt nöjd =)
Även balen och studenten är på ingående så jag har varit och testat min balfrilla i måndags och oooh så fint det kommer bli! Myyycket hår! :)
Idag har jag historiaprov och det känns som att det kommer gå dåååligt, sen engelska och efter det är skoldagen över. Dock så ska jag till Ida och plugga matte inför nationella på tisdag, skriva svenskatalet jag har imorgon och förbereda för engelska nationella :P haha Belöningen får bli ett pass på korpen på kvällen eller en härlig springtur då fotbollsträningen tyvärr är inställd.
äääh jag lever och försöker göra allt så bra som möjligt! Har Fått ett par SKITSNYGGA skor iallafall och fått lite färg på kroppen efter en vistelse i solen igår (syns tyvärr inte bra på bild!!) hehe
Mina fantastiskt snygga skor! Dock liiite stora men det får duga!
Här är lilla jag osminkad och lite röd. ( som egentligen var massor röd)
Nu ska jag äta frukost ohc plugga lite inför provet! tjingeling

RSS 2.0