det är synd om mig

.. det är mest synd om mig!
Ungefär så känner jag just nu. Jag vill verkligen träna!! Jag försöker gå varje dag, gymma har varit och simmat men det är inte så roligt längre! Jag vill kunna springa, idrotta, spela innebandy utan att det gör ONT!

Bläää.
Fortsätter det såhär kommer jag fan bli fet och det vill jag inte! Äter bra mat, eller ja normal mat och äter aldrig godis osv på veckorna men är kroppen van att träna 5-9 ggr i veckan blir det lite konstigt när den inte ens rör sig hälften. Nåja sjukgymnasten igen på fredag, hoppas han kommer med något bra =)

Har iallafall ätit palt hos mamma idag, det var göttt =)

haha ska sluta deppa nu, men jag vill bara grina om ja sak vara ärlig. HEJJÅÅ =)))

määäääääääääääättt

tortellini är fan mättande, gjorde nog en alldeles förstor portion:P men gött vare! har typ halva tallriken kvar... onödigt. jag som ville att erik skulle smaka för han har visst aldrig ätit de men då skulle ha nvisst och äta ute, nååja hans förlust ;D

nä men fyfan ja kan it sitta här, mår illaför att ja är så mätt. heidoo

Just don't fall recklessly, headlessly in love with me

you can hang with me :)


blääää

Jag är så sjukt less att måsta fara på bollspelslektionerna torsdagmornar och börja med att säga "jag har fortfarande ont i knät" till en kärring som knappt tror mig och inte under några omständigheter skulle kunna släppa mig till korpen där jag faktikst kan träna! jävla kärring.

Så alltså komme rjag till skolan, säger det jag ska ha sagt. Kanske får gå ner i källarn och köra styrke eller sitta ohc kolla på till 10.00 när lektionen slutar :) alltid lika roligt. SOM ATT JAG INTE VILL KUNNA TRÄNA? Jag blir jävlat galen snart! Kan inte någon som ändå it känner för å röra på sig ta mitt knä? jag vill träna! jag vill inte bli fet och ha sämst kondition..

Nä nu till något lite roligare! jag ska äta middag hos malle å ankan, fast de är sussi som gör maten (malles mamma), erik är nämligen med firman å bowlar å dricker någon bärs :)
Sen imorgon är det fredag och sen är det LÖRDAG! :) woohooo! jag längtar! Fotbollsavslutning i lule med hotell, mat på allstar och utgång där :)

nää nu ska jag vänta på att nanny börjar och sen kanske äta någon macka om man kan hitta nån mat i kylskåpet som för tillfället ekar :P



Min fiiiina tatuering! :) vill göra meeeer

säger som många andra

Just nu finns det inga vinnare, inget blått eller rött..
Tragiskt att SD är inne i riksdagen, skäms över att vara svensk och funderar på vadfan det är för fel på vissa människor? Uppenbarligen så har vi i sverige rasistproblem som vi måste arbeta med..

Nog om detta! Måndagmorgon och jag har kommit hem från en kortare '"spring"tur. VARFÖR kan jag inte springa? Vill verkligen men inte mitt knä. Varenda steg jag tar med högerbenet så hugger det till i knät, är som att musklerna inte finns och det inte finns något där som inte gör ont. Jag ska dock hoppa in i duschen nu och sedan 10..30 ska jag vara på stepin och checka knät igen. Något måste det ju gå att göra åt det!!

Annars så har jag varit på organisation och ledarskap 8.10-9.10 vi pratade om valet och sådär. Intressant och bleb lite diskussioner.

Nä ska hoppa i dushcen :) pöss!

fint :)

Ja herregud vilket bra liv man har :)
Just nu håller jag på å tvätta, ska snart iväg å rösta med mamma och ronny, bättre sent än aldrig :)

Igår firade vi Sofie som fyllde 18år i fredags och även fast jag var väldigt otaggad så var det hur roligt som helst och jag blev lite föör knall, men kul var det:) Blev utgång på kalles och för typ första gången var det riiktigt kul där :) Tyvärr så var jag tvungen att fara kring 1 då Erik fick så hemskt ont i magen och inte vill jag lämna honom själv då. Stackarn, har aldrig sett han ha så ont någonstans förut. Men det ordnade sig när han fick lägga sig, ta alvedon och äta lite mat :) Mitt hjärta!

OCH ATT LULEÅ SPÖA SKELLEFTE MED 5-3 IGÅR ÄR JU HELT UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)



Världens bästa killar :) (erik är även inräknad även fast man bara ser halva honom) hehe

vandring?

Gooodmorgon! Fast ne. Eller egentligen är jag rätt glad eftersom det är fredag men lite irriterad över att Erik snoozar i 40minuter innan han stiger upp så jag vaknar till och inte kan somna. Tänk er å höra "JUST GONNA STAND THER AND WATCH ME BURN" 4ggr hur högt som helst varenda morgon. och ja han har love the way you lite som alarmsignal :P haha!

Iallafall :) Idag ska vi ha vandring med skolan och jag börjar bli lite tveksam om det kommer bli av då det regnar och allt nu? VILL INTE HA VANLIG SKOLDAG, seriöst!
nojanooja får väl se hur det blir :)

Igår var jag på och fika med laget och nästa helg ska vi på lagavslutning i lule och bo på hotell, äta mat och se hockeyn på all star och vara där =) GRYMT TAGGAD! :)

RIKTIGT SKÖNT ATT LULE TOG TRE PINNAR IGÅR OCKSÅ!

inte nöjd

Nej tyvärr så blev jag inte nöjd med håret denna gång. Blev alldeles för mörkt, jag visste ju att det skull bli mörkt men inte SÅ mörkt. När jag är i badrummet ser håret mer svart än rött ut och det känns faktikst sådär....
Vill ju ha RÖTT som det blev förra veckan man man kan visst inte få allt. Nåja hoppas det tvättas ut så får jaf säga till Linda att jag vill ha mer rött än såhär.

Iallafall nu äter jag två hårdmackor och dricker juice och ska väl sanrt på cpskolan också. Alltså ja hat skolan, finns seriöst inge roligt me den, tänk om man fick jobba istället fan vilken lycka det hade varit!

Igår var jag och annika på en prommis och gick i över en timme och snabbt gick vi också, skönt =) Men som mit knä fick lida sen, ajaj vad ont jag hade. Är dock bättre idag än vad jag trodde det skulle vara:) Trodde smärtan skulle vara outhärdlig men jag kan iallafall gå normalt utan att ja helt vill dö :) haha


slitet

åh jag är så trött hela tiden... Nåja =)
Kom nyss hem från skolan, vi har sett på en debatt idag mellan partierna, inte då sd- tackar för det!
Iallafall jag har väldigt svårt att veta vem jag riktigt sak rösta på! Måste nog ta mig en titt på internet så jag får lite koll =)

Klockan 4 ska jag iallafall iväg till frissan och lägga på en till färg eftersom det är så fruktnsvärt utvättat, man vill ju inte gärna gå omkring med orange hår när det egentligen ska vara RÖTT! haha =)

Annars då? Ska ut och promenixa med ankan senare och efter det blir det idol =) Imorognbitti ska jag på korpen och köra hårt nanting i gymmet. Är så frustrerad över att jag bara har mer och mer ont i knät. fattar ingenting?

nääääää heida :D

trött

japp, idag är jag trött. Ska nog ta mig en sovmorgon :P Börjar 8.10 och har organisation och ledarskap och efter den hål till 10.20 och det är så förbannat värdelöst!!
Nåja

Helgen har varit helt okej. I fredags såg vi idol och film hos malle och ankan=) Sen lördagmorgon kidnappade vi födelsedagsbarnet elina och hade tipsrunda med henne, riktigt kul! Och på kvällen firade vi henne och det var kul tills vi skulle ut. Piteås uteliv för dom under 20 suger!! fyfan  vad tråkigt det är, helt jävla sinnesjukt!

anywayyyy. Igår hände inte mycket, sov läääääänge och sen for jag och handlade mat och det var så sjuukt gott =) Lövbiff med sånnahär potatisgrejer som ser ut som chips, sallad, persiljesmör, bea och cola. Bra gjort av mig! :)
Sen gjorde jag dock en miss.. Köpte chips, gräddfil men glömde dippen i korgen.. Nåja då blev det inte onyttigt på kvällen iallafall =)

Mitt knä blir förövrigt aldrig bra. Man tycker ju att de ska bli bra av rehab men tydligne inte.. Har typ bara mer ont. VILL TRÄNA SOM VANLIGT JÄVLA FOLK!!!



"jag älskar dig mer än jag någonsin har älskar någon"

ibland kan man smälta alltså

its light outside

Helluuuu! Nu har jga nyss vaknat upp frå nen välbehövlig pnapp, sköönt! Ska sanrt till skolan och ha min sista lektion som är idrott. Jag kan ju ändå inte vara med vilket är mindre roligt :P Får satsa på en LÅÅÅNGprommis och lite rehan istället :) eller kanske gym och rehab? Nää är så fint väder ute så vill promenera :)

Idag på bollspelet så kunde jag inte vara med ,eller var med en stund men sen sa mitt helvetes knä till. Jag trodde det skulle gå bra att ine kunna "träna" på ett tag men det är ju döden. Nästa vecka ska jag på spinning och så är det bara :P

Annars så ska jag göra tre skoluppgifter idag och sen får vi se vad som hitts på =) Naturligtvis se idol, kanske drar ut någon kompis på en promenix också , eller far och gymmar =) Hur jag nu ska hinna med allt, får se :)

LÄNGTAR TILL HELGEN!!! =)))

glaaad

Åh så skön vecka det har varit =) har slutat tidigare varje dag och då blir man glad! Plus att jag har världens bästa vänner, familj och pojkvän så det går inte att vara olycklig =)

Var och kollade mitt knä idag. Han trodde att jag hade fått någon slags smäll på minisken, inre ledbandet och att det var nå vajsing med korsbandet.. meeen, med lite rehab så är jag nog back on track snart =) har fått knäövningar som jag ska göra 2ggr varje dag och sen ska jag träffa honom igen den 17onde :)

Annars då? Ja jo de är bra, sak ta tag i engelskan snart har nämligen prov imorogn:P Och sen ska vi och köpa presenter åt Elina som firar sin 18årsdag i helgen och det kommer bli grymt! Neeeni, hejdå :D



Jag är så sjuukt nöjd med mitt fina hååår =)

tar aldrig sluut

Nu är jag förkyld också, eller blev det igår. Känns typiskt :P

Nåja :) Nu på morgonen har jag varit ut på en powerwalk, skulle egentligen vara en springtur men mitt knä vill verkligen inte som jag. Tycker det är lite tråkigt. Men snart får jag förhoppningsvis kolla upp det :)

Igår var en bra dag! Vi fick sluta klockan 14 istället för 16.20 och det var riktigt skönt! For till Ida och umgicks med henne och sedan for jag till Linda och färgade håret och fick även färgning och vaxning av ögonbrynen på köpet, min frissa är bäst! :) (anna klippare, Linda Karlsson!)

På kvällen blev det att se pite-lule och fan va surt att grabbarna inte fick vinna. Förhoppningsvis förlorarar lule ngn match och pite vinner så dom kan få vinna serien :)

Nuuuuuuu ska jag göra klart det sista för skolan, går till 16.10 idag.. Blööö. nåja, hejdå :)



Mitt röda håår )(

fredagnatt

Ooh vad jag mår bra nu =) Är verkligen på det bästa Jossan humöret, synd att ingen får se det bara :P hehe
Nååja, just nu ligger jag i våran stora säng och lyssnar på James Morrison-Undiscovered och bara måår :) Såg alldeles nyss "She´s out of my leauge" och den var så himla rolig och fin =) ååh är verkligen glad =) haha

Iallafall! Idag har jag tröstshoppat lite kläder för att jag är krasslig^^ Har faktikst så roligt just nu att jag fotat med min mobilkamera för jag ides inte leta fram min kamera =) haha



Denna fina tunika köpte jag och bilden gör den verkligen inte rättvisa! Iallafall så ska jag ha den instoppad i mina nya svarta lite högre jeans med ett brunt flätat bälte. Skitsnyggt om ni frågar mig ;D hehe



Och dessa två bhar på cubus, samt trosor till =)

Köpte även en stor svart stickad halsduk som är perfekt nu till hösten, strumpbyxor, svart och vitt brottarlinne, smink och tjaaa. Det var nog allt :) Men jag är nöjd iallafall =) NU vill jag att min man sak ringa mig, han är underhållande när han är i den form han är just nu, får väl se om det är lika roligt imorgon för honom ;D

Pusspuss!

fredag

Och denna dag borde man vara så glad för att det äntligen blir helg men jag är inte riktigt frisk ännu så jag är inte alls så glad :P
Har ont i halsen, hosta och förkyld. Sov som ett tok igår hela dagen,kvällen och somnade utan problem på natten:P haha

Nyss for Erik till jobbet för att fara vidare till sikfors där de ska ha firmafest. Vet inte någon firma som har lika myckete firmafester som Nelab AB men det är ju kuul =) Man borde ju få bra sammanhållning iallafall :D
Såå imorgon kommer min ekke hem och denna dag ska jag spendera med middag hos mamma och sedan lugnt med kompisar så länge jag orkar =) Blir nog även att sova hos mamii :) Var så hemskt längesedan.

Imorgon ska vi på middag jag och erik med min pappa, jeffery (min halvbror), jonte (min lillebror) och tjaaaa susanne som är jefferys mamma. Vi ser väl hur det slutar :)
På kvällen blir det nog luuugnt så jag blir frisk sen har vi även match på söndag men får se om jag ens kan spela den.

äääääääh heida :D

mys

Blev inge bollspel för mig. Utomhus och springa ett varv så var hostan och yrseln igång, var social med mina kära väninnor som inte heller var i form för någon idrott. När hans-ola sedan sa att jag skulle fara hem så orkade jag inte mer än bry mig längre. Så här är jag, hemma i våran sköna säng med världes bästa täcke som vi hämtade ner från vinden igår :) Ska ligga och se filmer och serier på min dator och sova en sväng =) heido



Vårat fluffiga och stora duntäcke, love it =)



Min lunch;) haha fyfan va ääckligt de ser ut, men det är suuupergott =) äggröra gjort på två ägg och lite vatten. Får inte ens mer allt dedär men gott är de =)


kallt

Åh det är så kallt! Sitter i underställ, shorts, t-shirt, mjukiskläder och en filt samtidigt som jag hostar. När ska denna satans hosta försvinna egentligen? Vet inte vars febertempen har försvunnit heller. Jag är en sådan som känner när jag är sjuk och just nu känns det inte alls okej men jag måste verkligen vara med på bollspelet idag. Tragiskt men sant! haha. Är vi utomhus så vettekatten om jag är med dock, då lär jag ju inte ha några lungor kvar :P

Nåja! Igår var en lugn dag. Som sagt den kortaste dagen i skolan, slutade 3 och for då hem, la mig i soffan och väntade tills ungefär tio i 4 innan jag ställde mig och laga mat. Efter det  blev de soffan igen ;> Såg tv och bytte om för träning, blev ingen träning:P Satt och hosta och prata med Kent istället (lagledare) For hem och dushcade, såg fångarna på fortet med Erik sen gick vi och la oss :) haha Pensionärerna ;D Men skönt att ha sovit så länge men jag skulle lätt kunna sova längre :P

Nu ska jag leta fram nå nässpray så man kanske kan andas om man springer någon meter idag på bollspelet och sedan idrotten i eftermiddag :P Är förövrigt så stört less vårat schema redan, har inte en kort lektion. Alla är en timme eller mer och slutar efter 4 varje dag utom en! Är ju sjukt! VEM vill sluta 16.15 på en fredag? Så jävla tragiskt :P

förresten

Så har jag köpt mig två par nya höstskor för några dagar sedan=) har egentligen shoppat hur mycket som helst, man kanske borde ta vara på kvitton, ta kort och sådant så man vet vars alla pengarna tar vägen =)



Den skon har jag köpt :)



Och även denna :)

Helt okej nöjd faktikst :) Dom svarta är fodrade och kommer bli sköna att ha när det blir kallt och kommer snö :)

Nuuuuuuu ska jag fortsätta se tv och vänta på att mitt hjärta kommer hem=) Har jag sagt hut mycket jag älskar honom och hur bäst han är? haha. Nä men då vet ni det nu iallafall ;D

red head

Åååh, nu sitter jag på skolan och väntar på att dom två sista lektionerna ska börja- religion. Sen slutar ja klockan 3 och det är den kortaste dagen vi har på veckorna, kul? nä :P

IALLAFALLLL. Min frissa Linda skrev ett mail till mig på fb idag och undrade om jag hade färgat mitt hår ännu. Om inte så skulle jag vara testkanin åt henne så det blir GRATIS! så på måndag blir jag red heaad igen, och som jag längtar! :) Gratis dessutom, sööööft :D

Ida ringde även nyss och sa att vi skulle ha surströmmingsfest på lördag, SMID!:) Helgen kommer nog bli bra trots allt =)

Nåja, nu ska jag fortsätta muppa mig och vänta 40 min på att lektionen ska börja :P

RSS 2.0