kääääär

Hej!
Lördagen blev inge bra alls. För det första så tog jag mig inte till umeå, mådde bajs och allting slutade dåligt!
Men! Löste sig igår så allt blev bra :)

Igår var typ en av världens bästa dagar och jag gjorde inget mer än var med min erik!
Skrattade ihjäl mig när vi var utelåsta och erik klättrade in genom fönstret, är lite irriterad över att jag inte tog kort. Men sooooooom det var roligt :) haha
Vi for och åt på max och låg bara i sängne och myste samt såg tv hela kvällen :)
Nu får jag inte sova med honom förrän fredag och det känns inge roligt alls. Nooooooojaaaaaa thats life!

Nyss så har jag badat badkar, hur skönt som helst!
Erik skjutsa hem mig när han for till jobbet, jag ska ju ändå fara till skellefte kring 8 så var ju lika bra jag for då med.

Sen måste jag abra säga att jag hoppas att alla i hela världen får uppleva att vara kära någon gång. Finns inge bättre, tog ju bara mig 18år att bli det sååå:P Och jag älskar det, underbart å jag har världens bästa pojkvän :)

you're everything I need and more

Hej!
Nu är det kväll, ska snart iväg å hitta på något. Var bara tvungen att se klar paradise hotel och jag tyckte inte det var rätt som vann. Meeeeenmen thats life; )

Har snabbat mig på stan idag och köpt en outfit, riktigt nöjd :)
Har varit och handlat med pappa med och snart ska jag nog iväg till Emma där det är mys. Dom ska dricka vin å sådär vilket känns lite trist för jag är sjukt sugen på ett gott vin, jaja =)

  Allting är från gina, billigt ohc snyggt! (ursäktar mina fina miner och suddiga bilder)  ;D

hjälp

usch så hemsk dröm jag drömde! Fyyyfan, den slutade aldrig fast jag vaknade och somna om, lipa som ett barn när jag vakna:P haha

Iallafall.. har haft dagis på skolan i veckan ledig 2/5 dagar och slutat tidigare än tidigast och inte haft någon lektion?
Igår var det idrott i tjaa en timme kanske, jag var dock inte med och sedan såg vi landskampen mellan sverige-finland p15 där sverige vann med 3-0 sen sluta vi =)
Jag for då hem till pite eftersom jagh glömt mitt pencillin hemma.

Erik bjöd på middag, en sallad på ängeln- hur gott som helst! Sedan var det jääättelugnt, erik sov och jag såg på tv å var dek jag med.
Väntar bara på att han ska bli sjuk men de kommer aldrig. Klart det adlrig går över när hna inte heller tar de speciellt lugnt, och def inte på helgerna. jaaaaaaja =)

Är ju cup i helgen som jag inte ska spela, ska försöka ta mig till umeå imorogn, är inte så kul att köra 30mil själv kanske men det ska nog gå att lösa :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta sen frukost för jag är hungrig :)

hjärta

Hej! Först ska jag bara säga Grattis LInnea! äntligen 18år ;)
Ringde henne imorse och sjöng med min fina morgonstämma, hoppas hon blev glad :]

Ska snart brja rulla mot skellefte, känns surt å behöva vara där på morgonen då vi ska ha idrott å jag inte ens ska vara med? värt? nä :P
Ikväll är det träning, dock så ska ju inte jag träna men ska iallafall fara dit å träffa tjejerna å avundas dem som får träna.

Igår var jag, erik, jocke och th på bio och såg den nya beck filmen som inte alls var så tråkig =) Gunne är ju köööng!
Dock så funka itm itt kort där så jag var tvungen å hämta ut pengar å då fanns de inga 100lappar så var tvungen att ta ut 500 och jag HATAR att ha lösa pengar, tar slut på två sekunder typ, plus att jag fick en femhunka av pappa nyss å den är ju garra slut på två röda den med :P

Nä, nu ska jag börja göra mig klar. Är ritkgit trött idag faktikst.

barket

hejhej! ligger fortfarande i sängen, har inte rört mig en meter:P Kan inte säga att det är annat än skönt dock :)
Ska väl snart fixa lite, städa upp lite i ekkes rum och se om diskmaskinen är klar och plocka ur den.
Har även ont i halsen igen? Har druckit massa te. är det möjligtatt få det igen om man knappt har rört på sig och käkar pencillin?

Nåja, thats liiife. Stannar hemma idag också, sen imorognbitti far jag till skellefte för att gå skola och kolla på träningne, fredag bär det mest troligt av till umeå eftersm vi har cup, osm jag dock inte ska spela Men vad gör man?

 här är jag nu, brunett och osminkad =)

vilken miss

Ja, fyfan vilken miss..
Trodde jag hade cup nästa helg och tänkte men fasen vad bra då kan jag träna hela nästa vecka och bara köra på så kanske jag kan/får spela. Men till min besvikelse så är cupen i helgen, jag är rökt. Ingen chans alls. Får inte träna förrän fredag för läkarn och jag vill inte bli sjuk mer, så för en gångs skull tänkte jag lyssna på det. Jag menar 3veckor och vara sjuk å träna på elitnivå är ingen höjdare.

Har sån ångest dock, eftersom jag inte tränar så far jag hem så alltså kollar jag inte ens på träningarna. Jag menar igår hade vi lektion i 20min typ sen slutade vi och idag är vi lediga för våra individuella börjar inte förrän nästa vecka så vad ska jag göra kvar där då? Far jag på träningen så blir jag ännumer depp och stannar jag kvar i lägenheten om jag kna fara hem så är jag ju också dum.

Såååå, idag ska jag försöka ringa och verkligen få prata med min tränare. Är inte lätt tror inte riktigt han bryr sig om vad jag säger ritkigt. Inte för att jag heller skulle det, han tror nog jag är världens vekling och jag klandrar honom inte:P Fy, inte ens roligt längre.

Iallafall, igår blev jag brunett och den som färgade mitt hår var ingen annan än min pojkvän! Och ni ska veta att han var riktigt duktig! haha =)
Han är iallfall hur bra som helst och nu ska jag se paradise hotel och kanske sova lite mer i eriks säng utan erik...

boom boom pow

Hellooo!
Idag är jag glad. Kom till skolan imorse ohc fick veta att vi itne ska vara något på skolan ohc att vi är lediga imorogn så gissa vart jag är nu? Hemma i mitt kära Piteå!
Jag blir allvarligt deprimerad av att vara därnere, har inget internet, musik, kompisarna bor låångt bort, får inte träna!  är ju liksom av den anledningen jag flyttade:P
Nåja, imorogn ska jag träna! :)

idag blir det att bli brunett igen, känns bra ! Är less å vara rödhårig även om jag vet att många tycker jag passar bra i det, men man lessnar faktiskt- tro mig!

ha det bra :) pöss!

no one can get in the way of what I feel for you

Godmorning sunshines!
Nu har jag nyss stigit upp, har dock varit vaken sen 6 när eriks klocka ringde. han for kvart i 7 ungefär så nu ska jag vara utan honom + mina vänner + min mamma tills fredag, aaah........

Tror ändå det kommer gå bra, har ju skola :P och träningar men får inte träna ännu eftersom jag äter pencillin. Känns faktiskt jävligt tråkigt men vad gör man?
Måste tvätta också, har ingen aning om vart tvättstugan är i skellefte men någerst antar jag:)
Idag måste jag även fixa internet samt nå papper till någon för föreningen :P

Ni får iallafall ringa hur mycket ni vill, have fun! :)


<3

lalallaaa

Hej!
Ska alldeles strax lägga mig i sängen bredvid ekke och se om de är något på tv:)
Vi såg nyss ryktet går som är en helt ok film med ett bra slut.

I helgen har jag tagit det väldigt lungt. Kräftskiva och fyllechaffis.
Igår blevdet dock att vara vaken länge. Blev efterfest hos Jolle, eller ja jag var nykter men vi kom oss inte hem förrän 5 halv 6 kanske.

Iallafall imorgon far jag till skellefte å stannar tills fredag så hör gärna av er eftersom jag inte har något internet ännu :)


erik

fuck you

Helloo!
Händer inte så mycket just nu, eller ja har fått halsfluss, känns sådär. Har inte ens ont i halsen så förstår inte hur det går till? Äter iallafall pencillin tydligen en stark dos. NÅÅJA

Igår var det kräftskiva hos Nina där dom drack lite men inte jag, känns surt:P Är så jväla taggad på fest så jag ork it med mig själv. Blir ju inte bättre av att hela pite ska supa idag typ ;) yeeeeeeeeeeey!!

Nu däremot ska jag fara till pappa och äta lunch, får se om jag får i mig något eftersom jag nyss fick frukost på sängen av erik, nåja man kan ju trycka :P

höhö

blev inte ritkigt så att jag sov må-fre. Men  sov i skellefte må-ti. Igår hade vi träning fröst löpning och sedan innebandy, jag dock fixa inte mycket mer än löpningen pga halsen. Måste kolla dedär, går ju inte att vara sjuk när man tränar hela tiden.

Erik kom igår för att kolla på lägeneheten så jag åkte hem med honom vilket jag är så glad över! Nu ärdet två nätter kvar att sova själ och i skellefte.
Idag ska även amanda och malle komma så jag åker ner med mamanda :)
Ikväll är det även träning och jag ber till gud att halsen håller, ikväll var det prat om mys med lisa,rebban och marri :)

Imorogn är det skolaaaa, vet inte ritkigt vad jag tycker.. Blir nog skönt ändå med tanke på att jag gör naaada på dagarna så kommer helgerna snabbt :)

Fredag ska jag försöka styra ihop något med mina tjejer, kanske en middag och lite mys?

Lördag ska jag coh erik till hans stuga vilket jag ser fram emot =)

nya tag!

Hej! Sitter nu hos min karl, har nyss pratat med honom stackarn är och jobbar själv:P
Igår gjorde vi ingenting, åt mat, sov, såg film, myste - underbar söndag! :)

Idag däremot far jag till skellefteå på riktigt :P Ska och handla med mamma om en stund litegrann och sedan fara dit och träna samt sova. Gruvar mig nanting för att sova själv.. Har sovit själv högst 3-4nätter i sommar, tragiskt men sant.
Och så hade man världens sötaste pojkvän inatt så gör ju inte det hela bättre..

Nååja! =) Förhoppningsvis kommer amanda och malin till skellefte imorogon coh erik ska komma någon dag också sen börjar ju skolan på torsdag och fredag far jag hem till mitt kära piteå! Mina kära vänner, familj och pojke! haha:)
Kommer dock inte att ha internet nu vilket känns surt, inet heller har jag kanaler på tv'n ännu vilket jag måste fixa snabbt!

erik!

Im never gonna shut you out

hejheeeeeej
har nyss duschat, gruvar mig för allt nu. Blev genast alldeles för mycket för jossan.
Måste baka en kaka till imorogn, fixa någon som kan stå i kiosken när jag spelar eller kollar mina matcher eftersom mamma jobbar. gaaaaaaah!

Ska jag till skellefte ikväll och sova helt själv eller köra imorgonbitti? Ska jag hem imorgon efter jag gjort klart mitt pass och sedan fara tillbaka på söndag eller stanna? Alltså far å flyg!
Nu börjar jag inse att de kommer avra såhär varenda dag.
Kommer inte kunna komma hem på veckorna och knappt helger när de drar igång på riktigt. jaaja thats liife :)

Hejhej hemskt mycket hej

Äntligen så kunde jag somna om efter att erik for imorse, skönt å få sova som  vanligt :) Vaknade 20 över 9 och såg att de var bra väder ute men vad jag har förstått så är det inte alltför varmt, hade tänkt gå ut och lägga mig på altan med boken som jag läser:)

Idag vet jag faktiskt inte alls vad som händer, mår sådär i halsen och har fått hostaoch blivit lite förkyld men är ju ändå på bättrningsvägen då febern är borta :)
Imorgon börjar våran cup men jag ska nog mest troligt inte vara med eftersom jag är såhär och inte har tränat på hela veckan... tråååkigt!
Nåja, nästa vecka ska jag träna så de bara sjunger om det! :)

Nu ska jag fortsätta att försöka få tag i mina sovande kompisar däremot. Heejdå :)pöss!

kulkul

har ont i halsen nanting, förstår inte hur de inte kan gå över dricker te, mucuangin och vanliga halstabletter å ändå får jag abra mer ont.
Träning senare idag och cup i helgen, vet inet vad jag ska göra är rätt så körd.

Nåja, igår gjorde jag ingenting, låg ner, sov såg film med min erik, sov ännumer..
Idag har jag iallafall varit vaken sen 6, kunde inte somna om :P Har sett en film och idagt vill jag vara ute och sola när de är bra väder men får väl se, kommer vilja bada då och min hals bark sönder sanrt?

Anywaaaaaaay, får se hur jag gör med träningen idag, det brukar ju bli bättre mot dagen =)Puss


uääh

sitter här och svettas som en gris! Har visst feber igen, känns sådär..
haha tjena klagarn, men jag måste:P har inte tid med dehär , har ju cup i helgen jag måste träna!
Väntar fortfarande på att få fara iväg till skellefte med alla grejer, mammao hc ronny har redan farit mot risnabben för att hämta möblerna som jag har där.

Måste nog ta mig en dusch eller något, en kall jävel ska det bli!

 puss på dig =)

okiiiiiii

Hallåhejhej!
Ligger och kollar på sunes sommar nu, så jävla rolig film!
Dock så mår jag dåligt nu igen, känner mig inte alls frisk men blir nog bra :) C-vitamin, kanjang och en massa vatten så ska nog detta gå vägen :)

Idag ska vi flytta allting till skellefte, mamma säger att jag ska sova där men jag vill it de själv utan dator å kanaler på tvn :/ hmm, iallfall har löpning och innebandyträning sedan, kan ju säga godnatt till löpningen där vi mest troligt ska köra beeptest HEEEIDA jossan, jag har fan it en suck :P

Nä, ska fortsätta kurera mig nu så jag blir frisk! ork it hejn nåmer.

pöss! :)

I changed who I was

for you.


Hej! Nu händer det inte mycket har vaknat för andra gången för en liten stund sen, vakna först 6 och somnade om vid 9.

Tänkte berätta om i lördags lite, började ute kring 1tiden med en gt, strålande sol och riktigt bra sällskap!
Kubbmatcher, prata och bara ha det trevligt :) Kring 5-6 tiden började alla strömma in hos erik och det blev riktigt ösigt. Dans på bord, stolar, golv, skratt, grillning, smörgåstårta jaa gudars vad kul det var :)

Igår dega vi abra, eller! Vi steg upp tidigt och städade undan allt, var dock bara att skura å dammsuga så var det mesta klart vilket var skönt =)
Vi for på hammenviken en  stund, bada å sola sen for vi och handlade och gjorde världens godaste pastasallad med kyvkling och egen sås till. Helt allvarligt det var så sjuuuukt gott! :)
Somnade kriong 11 (döda) och nu ska jag snart hem och höra med mamma hur vi ska göra idag om jag flyttar eller ej, nåja ha det så bra! :) pöss

eriiiiiik =))

underbart

Ja, verkligen! Hade riktigt trevligt igår på lagfesten i byske, massa roliga lekar å mycket skratt :)
Erik och Jocke hämta mig i byske kring kvart i 1 kanske så blev ingen sen kväll vilket är bra. Annars ork jag ju it idag ;)

Vaknade kring halv 10, hoppa in i duschen och gick ner till eriks föräldrar, vi bestämde att vi skulle gå upp och sjunga för födelsedagsbarnet men han blev mest irriterad och sa "men ge er!" haha :)
Av mig fick han iallafall ett armband i svart läder typ med nå silverspänne, en tröja som är snygg! och en lejd sak ;D haha

Nåja, har nyss blivit avsläppt hemma, erik ska på systemet nu när han får och sedan ska vi hem till honom igen och jag antar att alla lär komma kring 2-3 kanske så blir nog en jätteebra kväll dehär :)
Ska packa ihop allting nu och göra mig redo, puss :)

oj!

Glömde ju helt bort att berätta att jag har en lägenhet i skellefteå nu!
Var och kolla på den igår, en stor etta på sjungande dalen, 3km från hallen ungefär och längre till skolan men sånt är livet!

Är stort badrum, hall, ni vet ett utrymme där man kan ha sängen? eget kök, alltså ett rum typ där det ryms till och med bord å stolar så tror de kommer bli klockrent :) Har även egen balkong, är hur nöjd som helst med andra ord:)

Sitter och har på mig skorna nu,fyyfan vilket helvete de är å ta på sig dom, är helt sjukt :P
Synd man har så jävla feta fötter :P haha nåja hejdå! =)

våld

gaaah, fy vad jag har drömt hemska drömmar! Är helt otroligt, en tog livet av sig mitt framför ögonen på mig då han innan hade försökt döda MIG inne på kvantum, sprang omkring som en galning och ni vet ju själv att det inte går att springa när man sover! förbannat börja nästan grina när jag vakna men insåg att jag hade ekke nära mig så kändes bättre då.

dock så vakna jag klockan 9 helt ensam eftersom erik jobbar.
Idaaaaaag kommer bli en bra dag! Har lagfest i byske så erik ska skjutsa dit mig kring 20 över 5 kanske, är så himla taggad!
Köpte ett par skitsnygga skor av empa igår, eller ja hon har it fått pengarna ännu men dom ska du få; )
Dock jobbiga å ta på sig men fan värt då dom är så sjukt snygga! 11cm klack så nog blir jag lång. näramare 1.80 typ :O

Ska nog ställa mig iduschen snart, håller på att frysa ihjäl? Sen ska jag ner på stan å hämta ut grejerna jag lagt av åt ekke! =)


wöööööö

Jag har varit vaken sen 6 då eriks klocka ringde, kan inte somna om. Huvudet dunkar och jag förstår inte hur det kan vara såhär!
Mådde helt klart bra på kvällen igår och innan jag skulle sova och nu?
Nääääääääääääääää.-.................haha

Iallafall! Har ätit lite frulle nyss hade tänkt börja med min dag sjuk eller inte min kropp är ju ändå wierd.
Hade tänkt fara och måla i rosvik snart så jag får göra bort allt. Sen ska jag, mamma å ronny packa ihop massa möbler osv på ett släp och fara till skellefte med det. Medans de packar upp allt så ska jag träna, om jag mår bättre så att säga :) (tänker fan träna vilket som)

Imorgon är det fredag, då är det lagfest i byske vilket jag verkligen ser fram emot bara jag mår bra!
Ska även hinna med att gå på stan en sväng idag å köpa resten av presenterna till ekkepekke :)

heida!

världen går under

jossan är sjuk. japp. feber, fan va roligt. Just gotta love it. missar träningar och livet leker, woho! love life.

okejdå ska skärpa mig P
Men jga hatar verkligen å vara sjuk, jag är ju aldrig det?
Värsta är att jag vill verkligen träna, förbaaaaannat!

först mamma för en timme sen "men gud vad blek du är! är du sjuk?"

nu mammas kompis kommer innanför dörren "men gud josefin är du sjuk? Du är ju alldeles blek!"

ja jag är nog blek å gode sjuk. Ska tvinga mamma att köpa blåbärssoppa eller fruktsoppa samt glass å en cola, sen se en film. haha

är alltid synd om mig när jag är sjuk ;)

don't think I know you, don't think I ever will

Godmorgon! :)
Vaknade för kanske 45min sen, är trött ännu men ska iväg och måla så är bara att ladda om:P
Målade heeeeeeeeeeeeeeeeeeeela dagen igår också. Mådde inge bra alls sedan, tror jag hade feber kände mig hängig och mamma sa fakitskt att jag "kändes lite varm" hehe:P

For och slappa med erik, orkade inte på mig något annat vet inte om det var så smart för som han var uppe i varv å lejd å allt vad han var. Trodde jag skulle gå under, men där kring 23.15 somnade han som ett litet barn, tror aldrig erik har somnat så snabbt när han sovit med mig:P
Jag själv somnade kring 1 kanske, såg tv :)

Nåja,idag blir det måla och sen träning och möte :) ha det så bra! pöss


you make me feel good

Hej! Inte varje dag man är vaken 7 när man har sommarlov men det är jaag. Erik skulle upp och jobba, jag har ont i huvudet och kan inte somna om eftersom jag "sovit mina timmar".

Nåja, igår var jag på stan och köpte en present till ekkee som fyller år på lördag, var på hammenviken en stund med empa, jessica och ida sen på kvällen innebandyträning! Som det var roligt! Dock så var det lite nervigt då det var första ritkiga träningen då tränaren var där osv, tidinigen och hela köret. Tar en stund innan man kommer in i tempot också men mot slutet gick det ändå helt ok :) Hoppas dock det går bättre ikväll :)

Nu ska jag snart äta lite och dricka te, håller på att  frysa ihjäl. Puss:)

hjärta

helloo

Ooh, borde gå ut isolen. Ska faktikst göra det alldeles snart:)
Igår var jag med erik heeeela dagen :) Först for vi på hammenviken med anton, dock så var vi inte där förrän 2kanske, men alltid något!
På kvällen tog vi det bara lugnt och såg tv. Erik började nämligen om och jobba idag och jag börjar ju med alla tränigar och flytten nu så lär ju inte se så mycket av min sötis:/

NÅÅÅJA: D Är ju ändå innebandy nu, och den drar igång på riktigt och jag är så sjukt taggad! Som det ska bli roligt:)
Har träning hela veckan och fredag lagfest i byske och lördag fyller min man 20år :) Måste även fara och köpa presenter åt honom så om man skulle göra det istället kanske?

Jaaja ha det så bra :) pusspuss

I guess I was wrong

what can I say, what can I do?


Hellohellooo! :)
Nu har jga nyss dushcat för en stund sen, kan inte bestämma mig för vad jag sak göra ikväll. Inte fest iallfall:P Men antingen blir det att fara till rosvik, eller moa å bäx, eller följa Ida när hon ska festa. hmm..

Nåja! Idag for jag erik å anton till Lule för att jag skulle hoppa bungyjump och SOM DET VAR ROLIGT! Fyyfan :)
När vi kom hem for jag och erik förbi hans syster på vitsand. Varför är det alltid så att barnen oftast inte vill träffa sin morbrors/farbrors flickvän? tror aldrig jag varit speciellt populär första gången jag träffar barn, kanske löser sig ;D
Har även varit och ätit hos far min, fick även träffa John som jag vuxit upp med och de kändes så bra :)

Hmm, något mer?
Skulle ju sova själv för någon natt sedan. Vaknade 3av att min kära pojkvän ringer och säger att han ska sova hos anton (som han redan hade sagt) sedan ringer han 15min efter och ber om hämtning, nog är du allt gullig du :) puss på dig!


Jo, Rebban! Jag flyttar nog snart, vet faktiskt inte när man får så dålig info ^^


RSS 2.0