tapeeeter

Bläää. Vet ni HUR svårt det är att välja tapeter? Det går ju knappt att välja en fondvägg som man vill ha och stirra på varje dag i flera år och då ska jag och erik välja ut tapeter till hall, kök, två sovrum och vardagsrum! Herregud! Men tillslut kommer det nog bli bra, vi måste nog bara sätta oss ner i lugn och ro och tänka lite =)
Vi ska somsagt flytta, till en trea där dom ska göra om allt! Lyckan är totaaal! :D
Ikväll har jag varit på spinning och for sedan hem och kände redan i trapphuset hur allt kändes bra, kommer in i lägenheten och möts av antons stämma "hej familjen" ja vi är som en liten familj. Kände att något saknades och sedan kom lilla jocke, fy vad jag gillar grabbarna alltså =) Dock så har jag ju turen att alltid få vara med en bästa av dom alla, min ekke =)
Han ligger isängen och svettas, hostar och gör så man inte kan sova där så inatt blir det soffan för min del... kan bli svårt att sova när jag ser tv och har datorn framme men skitsamma =)
Nu ska jag kika efter lite inspiration, gillade bilden =)

nytt liv

Jag har börjat mitt nya liv nu! I måndags rättare sagt. Äter bara bättre och inge godis eller något på veckorna och ska försöka hålla mig på helgerna också!
Träna har jag aldrig haft problem med så det kör jag på som vanligt med =)
Är jobbigast med sockret alltås. Fy igårkväll satt erik och åt kexchoklad (jag älskar) och jag satt och knapra på naturella nötter. Nåja det löser sig :)
Får se hur jag gör med träningen idag dock, har fått ont i halsen och har cup på lördag så vill inte bli sjuk till dess! Men tror jag ska lura erik så jag får följa och lira bandy med grabbarna, så jävla dålig är jag inte så ja it kan psela me dom:P haha
Såhär såg min frukost ut idag. En hårdmacka med keso, ägg och kaviar sedan en liten skål med vanilj yoghurt, lite frysta bär och lite valnötter och till vatten- perfekt! :)
Såhär ser jag ut för tillfället, kort hår men jag börjar vänja mig :)
Nu ska jag plocka undan och sedan gå ner i tvättstugan :)

wäää

Nu är det nytt år och snart min födelsedag :)
Hade ett underbart nyårsfirande i kåbdalis med underbara människor, längesedan jag hade så otroligt kul!
Har även klippt av mig håret! Axellångt är det nu och för tillfället känner jag mig inte speciellt fin men förhoppningsvis så vänjer jag mig för jag kan ändå inte göra något åt det:P
Just nu sitter jag i soffan. har varit vaken sedan 5 utan att somna om, är så hemskt less att jag aldrig kan sova! har nyss ätit och ska bege mig till korpen snart tror jag, eller så far jag på styremixen halv 12 :) Ikväll är det inomhus fotbollsträning för att träna lite till i helgen då det är stepin cupen :)
Men nu ska jag se lite mer tv :) Puss!

RSS 2.0