presenter

ÅÅh så glad jag blev idag när mamma sa att jag hade fått en present av Ronny (hennes karl)
jag hade verkligen ingen aning om vad det var. Hon sa att den var i köket, jaha tänkte jag :P
Kom hem till mamma och sprang till köket, till min förvånad fann jag ingenting alls, tänkte att hon hade skämtat med mig.
Frågade då min lillebror om han visste vad det var och han tog ut mig på gården och pekade på en sprillans ny cykel, gissa om jag blev glad!! TACKTACKTACK RONNY WIKLUND, vilken överraskning! Inte varje dag man får en cykel bara sådär!

I lördags fick jag även två plagg av min käre prins erik! Ett jättefint rosa linne och en svart kjol, tack älskling! :)

SÅ nu är jag hur glad som helst och imorogn blir det att färga å klippa håret, YEY!! :)


Här är kjolen =)


Och linnet :>

underbart

Gud vilken bra helg jag har haft :)
Mina vänner är bäst!

Lördag hade vi som sagt match och den gick inge vidare alls, vi levererade inte någonstans, men blir nog lätt så när det är borta folk osv.
Lagfesten däremot blev mycket lyckad! Hur roligt som helst hade vi, blev utgång på kalles där jag hittade till mina bästa vänner, pojkvän och så - lyckat lyckat!

Igår var det luugn dag med min älskling. Såg tv, myste på, for till ulla-stina å stigge och fick grillat- mums! så sjukt göttt!! Såg nu att det fanns i kylen här, erik måste ha ätit ute idag då, mmmm! Det blir min middag :>>
Blev årets första mjukglass från lösviktshuset också och den var mycket god ! Film och mys med erik på kvällen och sedan en god natts sömn, känner mig inte alls utvilad dock!

Nu har jag hål och tänkte sova en stund, känner inte alls för en samhällslektion klockan 14.15 men what to do?
Ha det bra, pöss!


kärlek

Måste säga att det är rätt trist att sitta vaken själv hur länge som helst, ska nog snart gå och mysa med min prins =)
Det bästa med att bo med varandra är att man alltid har en varm och gosig famn att krypa till på kvällarna när man ska sova, får en massa pussar i nacken och bara är lycklig =)

Min ekke är underbar och jag älsk karln :)

Ibland är vi lite retards vi två. Men som jag är kär i min karl :)

galen

Tycker det är lite småjobbigt att jag inte kan sova längre än halv åtta en lördagmorgon faktikst :P
Nåja! Igår var en så sjukt lyckad kväll med mina bästa tjejer :) Sofie, Nina, Malle, Ankan och Linnea kom till mig, vi satt och drack lite vin, åt ost å kex, surrade som vanligt, småkikade på talang och hade det bara allmänt trevligt :)
Vi drog sedan vidare till nodo och satt där en stund med erik och gänget (nog för att vi var uppdelade i tjej och killgrupper) haha! Amanda kom även senare!! :D
Iallafall efter nodo begav vi oss till lundström å satt där å surra (ls blev knall och faktikst lite underhållande) haha
Sedan for vi bryydar ut på en biltur (malinvar nykter och körde) Blev sång och skratt, vi var ute i säkert en timme typ :) BÄST!

Iallafall, nu sitter jag här och funderar på vad fasen jag ska hitta på, ingenting på tv. Vafan gör småbarnen denhär tiden? Är INGA barnprogram förrän klockan 9 och då börjar disneydags som i dessa dagar är sämst..

Ska till lule idag och spela match, vi har knappt ett fullt lag och fem ordinarie spelare är skadade så vi ser väl vad som händer:p Efteråt är det iallafall lagfest och josefin sandlund är taggad till tusen! :D
Nu hade jag tänkt visa er mina nya partyskor och fotbollsdojjer! Ha en bra helg! :D



Jaa, jag köpte dom endast för att det är rosa och dom är snygga ;D


Och dessa svarta marble skorna är nu i min ägo, Y E S!

helg!!

Och jag mår verkligen inte bra. Fryser, ont i kroppen, huvudet och halvt kramp i höger vaden. Nåja, what to do? Har duschat i säkert en halvtimme för att få lite temp men det gav visst ingenting.
ALLTSÅ, blir jag sjuk nu så jävlar! Jag har inte tid, enda helgen jag verkligen såg fram emot. En kväll när jag får träffa mina bäst tjejer som jag saknar så sjukt mycket, match och lagfest. Snälla gud låt mig vara frisk!

Igår var det iallfall träning och som sagt så var jag inte på topp, ialalfall inte mitt humör ;> Alla har skavanker och ont överallt (även jag) he he he.
Men det gick bra, vi hade löpning i en halvtimme först och sedan spelade vi i kanske 30-40, gick helt k trots lite sura miner:P Sedan var även pt där och fotade oss nya brudar och jag har ju mina roliga kommentarer ibland, kan tänkas att jag är ytlig när jag säger vissa grejer men icket ;D
Ska lägga mig i sängen en stund, kanske skippar psykologin, men vill verkligen vara med på omvårdnads lektionen, vi ska lära oss att ta blodprov!! :)
Nu ska jag lägga mig i sängen igen, ha en bra dag. det ska jag ha även om jag blir sjuk :P PUss!



Vore inte helt fel med lite färg just nu heller :P

thanks for lovin' me, cause you're doing it perfectly

Just don't give up
I'm workin' it out
Please don't give in
I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around


There might have been a time
When I would let you step away
I wouldn't even try but I think
You could save my life


I WON'T LET YOU DOWN!

torsdag

Godmorgon!
Jag borde nog sova lite längre eftersom jag har bestämt mig för att vara hemma idag. Vi ska på studiebesök till lule med skolan och inte hade det varit dumt att fara dit men jag måste besikta eriks bil och en ledig dag gör mig ingenting :P
Är dock mör i kroppen idag, fotboll 5dagar i rad är inget att hurra för, och inte är det slut än, nädå. Löpning och träning ikväll och tredje matchen på lördag i lule utan folk, blir intressant :P
Nåååja, jag mår bra ändå :)

Idag måste jag göra klart en inlämning och plugga inför sista delen av psykologiprovet som jag ska ha imorogn, får väl se hur det går, jag skjuter ju upp det hela tiden :P haha
Annars så ska jag träna och slappa. Mina dagar går till på följande sätt, skola- hem- middag- träning- duscha- sova typ 10 :>

Imorgon har vi iallafall en träningsledig dag dagen innan match vilket känns grymt skönt :) Nu däremot ska jag ladda ner någon film och lägga mig i sängen igen och hoppas på liiite mer sömn :) hejdåå!



Tänk om jag hade haft min lille misse här :')

gött

Konstigt, jag trodde träningsvärken skulle vara outhärdlig idag men icket. Känner mig lite sliten i benen bara inte mer än så :)
Igår innan matchen hade jag en mycket bra känsla och när jag har det så brukar det gå  vägen. Vi vann med hela 5-0, vilket var otrolgit sköönt! Det är riktigt kul att spela mittback också! (Kan inte förstå hur jag tycker det nu, men har ungefär en chans på en 90mins match att få göra mål, men det gör mig ingneting klarar mig utan dem) hehe

Nåja, just nu sitter jag i soffan har klivit upp för typ 10min sen, börjar halv och har en lektion sen hål till 13.30.
Funderar på om ja ska äta någon frukost men vet inte om jag orkar, tror inte det. Är slappdag idag- skönt! mjukisarna är på vilket faktiskt är rikitgt längesedan!

Igår var jag in på anna klippare och pratade med min härliga och bästa frissa Linda, på tisdag är jag förhopnningsvis blond!! Iiiih, längtar :) Hon skulle fundera om jag skulle göra en helblondering i håret eller slingor, så vi får se ;>



Pdol 08, KOLLA MITT HÅR!!!! Förstår inte vars längden tog vägen..



Ja fyfan, fina tider! Saknar håret ;D

laddad!

Sitter nu och dricker ett stort glas vatten och äter upp mina två sista plommontomater (så gott).
Har ätit lite äggröra och en hårdmacka också samt druckit dagens måste - juice!

Idag har vi match och jag är så sjukt laddad att det inte finns ord, ska bli så grymt roligt!
Vi möter storfors iallafall och  vi får väl se hur det går men vi satsar då på vinst;D

Igår var det träning och direkt efter den skynda jag hem, hoppa i duschen och sedan begav vi oss till empa och gratta henne och fick MYCKET gott fika, är ju helt sjukt hur kvinnan orkar baka sådär mycket! Men gött är det :D
Har tre lektioner innan lunch vilket inte är så ösigt, nej jag har till och med fyra! Den fjärde är dock mentorstid och tror inte jag far på den, ska hem och ta en pn så jag ork me matchen :> Har bollspel som sista lektion och där ska jag inte springa alltför många meter, sen är även vår idrottslärare i bollspel våran fotbollstränare så det är skööönt =) Så då vet ha nvarför man it rör sig alltför mycket ;D

Nu tänkte jag klä på mig lite och sedan dra vidare till skolan :P

paus

försöker hitta lite motivation i tillvaron just nu. Själva motivationen och livet i sig klagar jag inget alls på, men att skriva här däremot är lite knepigt :P

I helgen har jag iallafall varit med mina bästa vänner både fredag och igår. Lördagen var nog bäst, vi såg bio- en galen natt, och den var riktigt bra! Se den!!
Efter att bion var klar skulle jag gå och hämta eriks bil som var parkerad på coop, upptäcker väldigt snabbt att jag glömt att vrida av lamporna så ni kan ju gissa vad som hände? Jodå, batteriet var urladdat, gick inte med startkablar och inte när vi bogsera. Vi fick oss många skratt jag,nina, tomme och pata. Är verkligen bara jag som kan lyckas med sådant :P Nu fungerar den iallafall efter en natt med laddning =)

Idag har jag varit i älvsbyn och spelat fotbollsmatch, det blev 2-2, var riktigt synd att vi inte vann för vi var värda det.
Jag spelade iallafall mittback och det gick riktigt bra =) är helnöjd faktikst och tränarna var nöjda med backlinjen så :)

I veckan är det skola,fotboll, fotboll och fotboll.
Imorogn blir det att fara på skolan, träna och sedan fara till emeli och äta fika för hon fyller hela 21år! :> grattis i förskott gömman!

Tisdag skola,plugga(!) och fotbollsmatch, onsdag skola,plugga, träning, torsdag skola,träning plugga.
fredag INGENTING! :D Lördag match i lule och lagfest på kvällen, oj så kul det kommer bli! :)

Nu ska jag väcka min prins som sover :) pusshejdå!

Ibland är vi lite retards vi två. Men som jag är kär i min karl :)

nytt

Ja idag hade jag tänkt börja med mitt nya liv eller tja , vad man ska säga :P
Blev inte alls av, vaknade med ont i halsen och hosta så vad gör man?
Måste ändå träna idag, thats itttttt.

I alla fall, snart så ska jag på skolan, har en lektion sen hål till halv 2 :p (har hål varje dag, gode jobbigt i längden faktikst)
Sen ikväll är det fotbollsträning och sen blir det bara att ta det lugnt och plugga eftersom jag har psykologiprov på fredag. Inte taggad alls!
Saknar även onyxen, åh så fint ställe det är alltså :)

Nej, nu ska jag göra något vettigt som att klä på mig t.ex. sen beger jag mig mot skolan =) Hejdåå!

nytt

Ja idag hade jag tänkt börja med mitt nya liv eller tja , vad man ska säga :P
Blev inte alls av, vaknade med ont i halsen och hosta så vad gör man?
Måste ändå träna idag, thats itttttt.

I alla fall, snart så ska jag på skolan, har en lektion sen hål till halv 2 :p (har hål varje dag, gode jobbigt i längden faktikst)
Sen ikväll är det fotbollsträning och sen blir det bara att ta det lugnt och plugga eftersom jag har psykologiprov på fredag. Inte taggad alls!
Saknar även onyxen, åh så fint ställe det är alltså :)

Nej, nu ska jag göra något vettigt som att klä på mig t.ex. sen beger jag mig mot skolan =) Hejdåå!

underbart

ja herregud, är nu i arvidsjaur på eriks stuga, är helt sjukt underbart här!

Vi for tidigt imorse och när vi kom hit så var det moln med solen under. Blev en skotertur för att sedan pimpla (fick dock ingen fisk), grilla och sen blev det en sista tur till vittjåkk och kolla på backen och DÅ var det bra väder! :)

Har även bastat och ätit hur god mat som helst. Fläskfilé, potatisgratäng, paprikadressing, bea och rött och vitt vin- som jag mår alltså!
Eriks syster Anna är här med sin karl Ante och barn Leo, vi har det hur mysigt som helst!:)

Dock så är jag helt död just nu och är lättpåverkad nå jävulsk så ska no inte dricka nå mer :P

Ha det så hemskt bra för det ska jag :)  Pösssssss!

wöööö

Nu är det söndag och dagarna sen i torsdags har varit hur bra som helst! :)
Torsdag var det utgång på kalles med brudarna och det var riktigt skoj!
Det var mycket folk och trevligt folk. Tyvärr så var jag så trött på kvällen så blev rätt tråkig där i slutet :P haha
Sov hemma hos min käre mor, hon tyckte det var så roligt att jag sov hemma och undrade om jag inte kunde göra det varje helg ;D

Fredag blev det chill och  film med brudarna, skönt nanting!

Igår var det öjebyn reunion, hur skoj som helst!! Utgång på challenge där det var mycket folk och trevligt :) Har varit ute hela dagen och grillat idag med alla kompisar :) wounderful!

Imoorgn kommer min prins hem och jag längtar.

RSS 2.0