FREDAG!

Åh vad jag älskar denna dag! Dock jobbigt att man ska behöva ta sig till skolan i denna jävla kyla.
Iallafall, håller på att äta lite idag blev det en hårdmacka med avokado <3 och en med ost och skinka som jag håller på med, går tungt :P (kan it äta på morgonen)

Igår var jag ju som sagt hos frissan och jag är riktigt nöjd med resultatet =) Lite kort är håret men det är väl smällar man får ta förmodar jag:P Är iallafall mer ljushårig nu=) yeey, on my way to blonde ;>

Idag blir det iallafall att fara på skolan sen bodypump och fika med mina brudar :) Ikväll ska jag se domarcupen eftersom malleballe spelar :>
Det är så himla mörkt och kallt ute att jag bara vill lägga mig i sängen igen med det stora täcket och sova! Nåja, what to do?

Ha en bra dag :)

hair

Helloo! :)
Sitter även idag i soffan och glor på tvn, ska snart göra mig lite frukost, klä på mig och sminka mig lite kanske :P Sedan bege mig till skolan!
SLutar 11 idag och då ska jag bara äta, lämna igen en bok på bibblan och sen ska jag till frissan och färga å klippa håret, skönt!!
Får se vad som händer sen :)

Igår blev det ingen spinning men det blev innebandy och det är verkligen en underbar sport, säger det!
Jag och ekke for och handlade igår kväll också sen blev det sängen efter lite kvällsmat efter träningen :)

Är så sjukt taggad för helg, hemskt roligt ska det bli!! :)

ööh

Nu har äntligen ilskan gått över för mig:P
Min mamma kan verkligen vara omöjlig ibland alltså....
Har redan börjat men vägrar gå till skolan i detta väder (det är där min mamma kommer in i bilden, av någon anledning så tog hon min bil)

Iallafall, soffe ska hämta mig men alla vet att soffe är segast i världen så får välse när det blir :P Har hål när denhär lektionen har slutat till 13.30 och vi jobbar bara på ett arbete som vi ska ha redovisning för på fredag så iofs så kan jag ju göra det hemma. Nåja!

Igår var jag och gymma sen kom Linnea och Ida hit och åt middag med mig, var så jävla gott! Sen for jag och träna innebandy med grabbarna och sanna :> roligt igår igen!
Idag är det tänkt att jag ska på spinning halv 12 men får se hur jag gör, vägrar som sagt gå i detta väder:P Är innebandy ikväll igen också, så rör mig iallafall^^
Nååja, ska gå och göra något nu. Ha en bra dag :)



P.S. I love you

morning

Godmorgon! Ligger i soffan och ser vakna med the voice, ska göra frukost snart och funderar faktikst på att sminka mig och sådär men får se hur det blir :P Ska nog och gymma då jag har hål så vet it om jag ids göra mig så fin;P

Igår tränade jag innebandy! Så jävla kul! :> Är riktigt skoj att hänga med killarna faktikst:) jag å sanna ;D
Idag ska jag på skolan, gymma och ta hit linnea,ida och rossa på god middag eftersom erik ska till lule ochse hockey osv, då kan jag ju passa på å bjuda upp på middag :)
Sen ikväll är de även innebandyträning igen, även imorogn och söndag, YEY!: >

Nåja, nu ska jag äta lite frulle :> pöss!


not funny

Kul att det är måndag igen, love life! haha nä nu ska jag sluta:P

Igår så var jag och såg innebandy, wibax vann och det blev onödigt spännande:P
Skulle träna sen men ville vara klok och vänta en dag till så inflammationen går över. Idag däremot ska jag träna :>
Ida och Linnea kom hit en stund och vi surra på osv, sen kom ekke hem från sin syster (han hade klippt sig) Snygg som alltid :D

Nuuuuuu ska jag äta frukost och sedan bege mig mot skolan! Känns kul faktikst:P Var ju knappt där förra veckan så nu jäklar :P

skönt

att jag har varit nykter i helgen, jag säger då det!
Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag i soffan och ser på pettson och findus och vill bara mysa med ekke men ska nog låta han få sova då jag är speedad :P

I fredags hade jag det mycket trevligt här hemma med mina kompisar :) Malle, Nina, Elina, Pata och Tomme var här och vi spelade uno samt pratmakarna och när man spelar med dessa människor går det inte annat än ha roligt =)

Lördag vaknade jag kring halv 10 och såg lite tv, fick ett sms klockan 12 av min chef som frågade om jag kunde jobba direkt och inte var jag sen, sa till han i onsdags att jag hade flyttat hem osv så jag kunde jobba om de var lite folk och voila, första lördagen- skönt! Var hur kul som helst, man blir så glad av att vara där, gammelfolket som känner igen en och är så glad att man är tillbaka, den trevliga personalen =) Jobbar på kvartersbageriet för övrigt :P
Efter jobbet gick jag hem och var med min ekke, blev n lugn kväll :) Vi for till koffa och kollade på "Sommaren med Göran" som jag tycker är en rolig film ;D Lämnade igen Koffas filmer som vi lånat sen for vi hem och såg lite tv ovh la oss i sängen =)
Så jag säger då det, skönt att vakna i bra form =)

Idag ska vi och fika hos Eva (eriks syster) Henke (hennes sambo) har fyllt år och snart fyller eva år. Sen ska jag även på innebandy och efter det ska jag och sanna å träna med pojkarna (innebandy) yey! :) Eller får väl se hur det går för mig, mina revben är ju inte ritkigt återställda ännu men hoppashoppas :)


its friday!

Ja, skönt nanting!! Dock så är jag inte i form alls. Har knappt sovit, erik skarin har inte varit snäll inatt. Först och främst så smällde han till mig i sömnen på mina revben (där jag redan har nog ont) jag fick då så ont att jag var tvungen att kliva upp och ta en av mina supertabletter, detta hände kring 3. Jag somnar om kring 4 och vaknar halv 5 av att karln puttar ut mig ur sängen?! alltså snacka om att det aldrgi är nog :P Och sen det värsta av allt, ATT VAKNA 20-30 MIN FÖRE ALARMET SKA RINGA VILKET JAG GÖR VARENDA JÄVLA DAG!. Så självklart vaknade jag halv 6 och klockan ringer 6. Det är enda nackdelen med att sova med erik då han jobbar, jag börjar 8 och hade kunnat sova till 7 men då han börjar 7 så ringer klockan 6 och jag kan aldrig somna om då :P

Dock så är smärtan inte att leka med just nu så tveksamt jag pallar gå till skolan och tro att jag överlever där och sedan gå tillbaka. Hatar att det är -20 och man inte kan ha motorvärmare på skolan. Jaja, får väl se hur jag gör. Ska då ta en till tablett nu. Får väl hoppas att jag inte överdoserar .
Något som gör mig på lite bättre humör är att det är fredag och vi ska och äta tacos hos mamma idag : >

och att jag är riktigt nära på att övertala erik om en kissemisse, YES!


so if you love me, won't you let me know?

Hallådär! :)
Har precis kokat mig en kopp kaffe och ser på the big bang theory, hur bra som helst ;D
Ska väcka erik på en stund så han inte sover bort hela kvällen :P Idag har jag inte gjort mycket alls, var hemma men gjorde bort 2 arbeten så det känns riktigt bra:)

Ida kom även förbi en stund tidigare idag och jg tror jag ska till henne sen och vara med henne och rossa=)
Imorgon ska jag fan träna är så sjukt less nu!
Nää, nu ska jag göra något vettigt, eller ja dricka upp mitt kaffe å fortsätta se tv :P haha hejdå ;D

kängor

Well helloo!
Igår blev det inte mycket gjort, kom mig inte iväg till skolan min inflammation i revbenen spökade som fan. Var så konstigt att det bara blev värre och värre när doktorn sa att det skulle bli bättre med tiden. Iallafall så ringde jag rådgivningen och medan hon kollade i min journal så sa hon att doktorn hade skrivit ut ett recept till mig på antiinflammatoriska eller något medicin vilket han inte hade gjort så en ny läkare skrev ut ett recept som mamma min hämtade igår =)
Just nu är det sådär, ligger i soffan och har tagit en tablett så det går över rätt snabbt då men direkt jag är och går eller rör mig lite för mycket så får jag väldigt ont så blir att vara hemma idag också. Ska göra bort så mycket skolarbete som möjligt faktikst.

Haha nyss var jag väldigt nära på att beställa en börs för 400kr, känns vääääldigt onödigt faktikst :P Tur jag har lite vett ibland :>
Är sugen på att köpa mig någon typ av kängor men vet inte riktigt... Ska prata med min stylist erik också som är rätt bra på att se vad jag passar i och inte ;D Dock så kan han ha lite knäpp syn ibland t.ex. att jag inte ska ha herrskjortor (hans) i oversize, leggings, smycken och converse (det är tydligen emo) Jag däremot tycker det är ruskigt snyggt!





Dedär är lite vad jag hade tänkt mig, tycker det är så jäkla snyggt alltså!

slut

blääääää. den här delen av att fara hängig försvinner inte för mig. Igår var skallen som bly ända tills klockan 10 då vi gick och la oss. Nu är min hals bark och jag vill bara sova fastän jag sovit sen 10. BLÄ!

Nåja, just nu sitter jag och ser Morgan Pålsson, kung! Har även ätit havregrynsgröt. En halv portion är klockrent, man blir så grymt mätt sen håller det sig hur länge som helst :)
Idag är det pain in the ass dag på skolan, kan lova att jag inte är taggad! 3 jobbiga lektioner innan lunch plus mentorstid och seeeeen lunch och världens tråkigaste pedagogiska ledarskap efter lunch, kul dag, längtar...

Får se vad som händer sen, vill verkligen träna men vet om att jag inte kan göra det ännu så det får väl bli en promenad. då jag får börja träna igen så smäller det 4ggr innebandy 3ggr spinning 2-3 ggr gym, NU JÄVLAR ska jossan tillbaka.

Nåja, min erik är iallafall bäst i världen =)

över

Ja, nu är helgen över och jag kan inte säga att jag är taggad på måndag. Måndagar är värsta dagen på hela veckan!
Jag har iallafall haft en bra helg =)

I fredags for jag och erik på kalas hos Leo och sedan kom mina kompisar till oss för att fira min födelsedag =) Blev fika, skratt och en te på nodo :) Blev en tidig kväll eftersom både jag och erik var väldgit trötta.

Lördag vaknade jag 9 och väckte erik kvart i tio sen begav vi oss till öjebnyn där det blev en skotertur. Vi for och hälsade på Ante, anna och leo en sväng innan vi for tillbaka till öjebyn. Vi stannade där hela dagen tills vi skulle äta middag halv 5- foundue SÅ JÄVLA GOTT!! Åh vad synd att man inte äter det oftare :P Men det är så sjukt gott :)

Blev en liten fest på det också, jacuzzi, ost och kex samt vin och gott sällskap hos elina =) Himla trevligt!
Igår gjorde vi absolut ingenting! Vaknade halv 12, låg i sängen till typ halv 1 gick upp åt lite, låg i soffan åt middag låg i soffan, sen for jag faktiskt och såg på innebandy från 5- 7ungefär sen låg vi i soffan och självkalrt somnade jag kring 9 erik väckte mig 10 vi la oss i sängen och slockande, skönt! : >

Idag får jag se om jag ska träna, tror inte min inflammation är borta ännu, har ont än och sådär menmen får se= )


iih : >

åh s glad jag är just nu :)
Har köt mig en jättefin "jumpsuit" byxdress, med korta shorts naturligtvis, hur frän som helst :) Sen även en blå sammetstunka , oj lät itne som att den var så fin men det är den :) Sen har jag även ett hmpaket att hätma ut så får jag meeer kläder:D:D:D: YEY!
Och sen att norrbottensringen och klockan är placerat på min kropp gör inte saken sämre. Åh så glad jagär :)

Snart ska vi äta och sen fara ohc fira leo sen komemr alla mina kompisar hit och jag kommer få stressa men fy så ku ldet blir :-)

fredag!

Jaa, nu är det fredag mina vänner :)
Min kväll igår blev itne så hemsk tillslut ska ni veta :> Var med Elias en stund och såg hockeyn, så hemskt skönt att luleå vann!!!!

När han hade skjutsat hem mig var jag helt slut, orkade knappt lyfta en muskel kändes det som. Är helt wierd och nu då jag vet vad det är jag har, inflammation i revbenen så gör det helt plötsligt ont hela tiden typ? haha kröjmarn här!
Nåja, får se om jag trillar iväg på skolan, blir det att jag måste gå så orkar jag faktikst inte, inte ens värt det för att bara där i typ en lektion som man ändå inte gör något på om man ändå mår dåligt.
Eller i och för sig så ska jag till vårdcentralen igen klockan 9 så då spelar det verkligen ingen roll om jag far eller inte :P

Idag är det dock full rulle så får väl se hur jag känner mig ikväll när jag ska sova :P Blir att fara och gratta Leo (eriks systers barn) idag efter att vi ätit någon form av middag och sen ikväll kommer mina tjejer + elias och nicke hit och fikar å firar mig =) Ska bli spännande typ 13-15 stycken i min och eriks lilla lya ;>

Nä, nu ska jag ta mig en dusch eller något ni får ha det så bra :)



Idag kommer ankröv hem från thailand!!! :D

tdrfynklmö,

blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää!
Usch vilken hemskt tråkig dag och vilken hemskt tråkig kväll jag kommer ha.

Har gjort ingenting idag förutom att jag har varit på vårdcentralen i 1½ timme och tagit massa prover, ekg, blodprovet, hals, jag gud vet allt. Som tur var så är det inget fel med lillhjärtat mitt och inte lungprna heller utan farbror doktorn kom fram till att jag har en inflammation i revbenen? Jahaapp. Ingen träning på en vecka igen då. Är väl bara att tacka och ta emot, är ju inte så att jag blir förvånad.

Iallafall, just nu gör jag ingenting, tvättar lite. Ville så hemskt gärna få med mig någon och se hockeyn med men på något konstigt vis så är alla, observera ALLA mina kompisar upptagna med träning eller plugg ikväll. Kul! Och erik är med anton.

Fy vilket jävla mörker
. Hade döda för att få träna nu alltså, skulle kunna tillbringa säker 3h på korpen ikäll om jag bara hade haft chansen.


nu räck he

Ligger just nu i soffan med vårat sköna stora duntäcke och kollar nyheter. Blir nog tyvärr ingen skola idag (känner inte alls för att ligga hemma och göra ingenting) Jag ska ringa vårdcentralen och känner mig helt konstig i kroppen sen igår. Får ju nå stick i hjärtat/lungor hela tiden plus då att jag svimmade igår så eriks mamma skulle tydligen slå mig om jag inte ringde vårdcentralen idag.  ÄR SÅ FÖRBANNAT JÄVLA LESS!

Nåja till annat!
Igår kom först farmor, rolf och jeffery hit och fikade samt pratade osv, ytterst trevligt! Sen kom mamma,ronny,jonte, farfar och gun-lis vilket också var ytterst trevligt :) Har väldigt härlig familj. Man kan inte annat än skratta åt farfar alltså :)

När dom hade farit så hade varken jag eller erik ätit normalt på två dagar typ, så vi for faktikst på max. gi-kycklingmål <3 sååå gott!
Sen såg vi bara lite tv och försökte ta en tidig kväll =)

blä mår inge bra nu, ska fortsätta se tv å vänta på att klockan blir 8a. Hejdå=)


blä

inte ens på min födelsedag kan min kropp vara i form. Efter att jag spinnat och gymmat lite så kände jag mig sjukt konstig, Poff sa det bara i omklädningsrummet och jag svimmar och har efter det flera tanter omkring mig.
Nåja, det gick bra och jag mår bra. Var nog bara vätskebrist sen är jag förkyld också så det bidrog ltiegrann.
Har nu druckit mycket och även ätit tårta så kroppen börjar sakta men säkert piggna till.

Nä, ska fortsätta se tv och vänta tills min prins kommer. Sen kommer mamma hit <3

birthday

Jaa, idag fyller jag ååår =) Känns toppen!
Eriks familj med systar män och barn var här igår =) (man blir helt slut av leo,nelly och julle) barnen alltså :P

Fick en jättefin klocka av erik och hans föräldrar ( in love) och presentkort av systrar med familj, samt blommor- Hur nöjd och glad som helst =) Dom är så söta hela högen!
Idag kommer min familj :)
Nu ska jag fortsätta se barnprogram och sen skola, spinning, skola igen och sen hem och fixa så kommer min älskade släkt :)


morniing

Fy vad jag är trött alltså! Förstår inte hur det går till, har ju ändå sovit i över 6timmar, säkert 7! Nåja..
Har nyss haft tvättat ansiktet och ska snart sminka mig, känner mig så mycket piggare med smink sen slutar jag 16.20 och eriks syster sara hennes man och två barn kommer hit 5 så det är liite stressigt och jag ser hemskt gärna ut som folk då:P hehe

Iallafall, ska på skolan snart sen då jag har hål ska jag in till stan och fixa till klockan som jag har fått av erik och hans föräldrar i födelsedagspresent, HUR FIN SOM HELST! Precis en som jag ville ha och ja, den är perfekt :) Haha jga fyller ju inte år förrän på onsdag men då får ju ulla-stina och stig se hur den ser ut idag ;>
Den är iallafall riktigt fin :)))) Måste även och handla lite fika :P

NU däremot ska jag sminka mig sen ska jag fara vidare mot skolan, ha en bra dag =)

svart

God dag!
Har varit vaken sen halv 4 och börjar känna hur trött jag är nu tyvärr. Nåja, thats life:P
Denna helg har varit som kom och hjälp mig eller skjut mig. Tappade allt förstånd på en och samma gång (trodde inte att det var möjligt men det visade sig att det var det) Och jag kommerta smällen sen så what to do?
Ska sluta älta, min mamma säger att det är det värsta man kan göra och jag kan inte annat än hålla med henne.

Iallafalll! :> Om två dagar fyller jag år!!! Längtar som ett litet barn :] Så idag ska jag och erik städa och fixa inför morgondagen då hans föräldrar och syskon med barn kommer hit och sen på onsdag kommer min familj =)
Helt sjukt hur snabbt tiden går, känns som att det var igår jag kom hem från sthlm och fyllde 18 men det har verkligen gått ett helt år :o
Ska iallafall på skolan snart och sådär, ha en bra dag för det ska jag :)

Min erik är bäst!

boooored

Jo, nu är jag faktikst rätt uttråkad. Sa igår att jag skulle stiga upp "i tid" så jag inte sov bort hela dagen, vad händer? Jo jag vaknar 07.15 och tänker att det inte är sant, måste måste somna om och när jag nääästan gör det så ringer det på eriks telefon och någon från jobbet undrar om han tagit ledigt sen var det kört. Ingen idé att ens försöka somna om:P SÅåå, nu har jag sett paradise hotel och funderar på vad jag ska göra, vill ut och springa men med -28 så är nog inte lungorna kvar och med tanke på min hals tillstånd just nu så är det döden.
Tror jag håller på att få halsfluss igen, känns så. jaja big surprise? nä :>

Iallafall igår var jag hos Ls med henne, malle och sofie. Vi såg film och åt ost å kex, gött! Sen kom erik å hämta oss och jag och erik såg en dålig film hemma innan vi intog sängläge :)

Vet inte riktigt vad som händer idag men tror jag ska på stan med erik, han tvingar mig att köpa en väska, eller han säger att han sak köpa en åt mig för han är så less att jag slarvar bort saker (jag hatar att ha väska, jag har väskor men ingen jag använder)

Nåja, får se vad jag hittar på nu. Blir nog att slå på wallander- skytten eftersom erik såg den igår och jag hemskt gärna vill se den :)



En bild från hemavan på th,malle och mig :>

you give love a bad name

Hellooooooo!
Nu är det onsdag och dagarna bara rusa iväg. Redan 6e januari och det är en vecka kvar tills det är min födelsedag (13onde januari- värt att komma ihåg) hehe

Just nu händer det inte så mycket, ser lite tv med erik =)
Idag har vi varit och handlat och sådär, duktigt!

Igår däremot var jag med mina vänner hos Pata och spelade spel med många många skratt :) Ikväll blir det nog att kika förbi hos Ls där det är filmkväll med ost och kex, yey ;>

Har verkligen inte mycket att komma med så ni får ha en bra kväll :) puss!


skönt

Hejhej=)
Vaknade kring halv 11 av att Erik ringde och väckte mig, han skulle hem och äta lunch =) Så han har alldeles nyss farit och det är så trist att it han också kan få vara ledig. Då hade vi sett hcokeyn inatt och förmodligen sovit just nu. Dock så gör det väl inte så mycket att vi missade hockeyn eftersom dom ändå förlora och vad jag kan se på facebook och aftonbladet var visst rundblad sämst:P hehe

Nåja! Idag vet jag int alls vad som händer, känner för att göra ingenting typ :>
Ska och gymma om ett tag iallafall. tänkte lägga mig och läsa eller något först. Ikväll ska jag träna innebandy med killarna och sedan försöka dra ihop brudarna å se en film eller nå :)
Igår var det mat hos Ulla-stina å stigge, gott som alltid och sedan bara lugnt och skönt med min erik =)
Vi tog för övrigt i hand igår att vi ska vara nyktra ett tag :)

Nää, nu ska jag lägga mig i våran sköna säng och läsa:> hejdå!


Jag tycker om er så himla mycket =)


min bästa erik =)

wohoo

SOM jag hade rolgit i hemavan, är fan sinnesjukt =) Världens härligaste gäng i en stuga lika liten som en barack (stavning?)
Vi kom dit på tisdag kring 8 och festen satte igång direkt och utgången på stockstugan levererade i sinne! Massa pitebor å alkohol, så jävla kul=) Efterfesten i stugan var dock det bästa på hela resan typ ;D

Sov till 11 typ på onsdagen och vi skulle å åka snowboard osv men eftersom att alla körde all in tisdagkväll så tog vi oss inte iväg förrän 2 tiden och det blev bara ett åk för mig menmen ;D Afterskiin var inte det roligaste dock men nog funka det :) Fest även onsdag, blev bastu och sådär, utång igen och det var inte lika kul men nog funka det :>

Nyår blev det förfest i stugan och utgång på hotellet som var helt okej faktikst :) Ååh, har haft så jävla skoj ska ni veta :)


NU däremot gör jag inte mycket, är inte det minsta trött och erik sover :P booooring. Ska upp och tvätta imorgon klockan 10 så det ser inte så ljust ut. Nåja :>
Ha det bra! pöss


RSS 2.0