morning sunshine

hello! Nu har jag nyss kommit hem, har ju skjutsat mamma och ronny till kallax och var inte alls kul att vakna kvart i 6 när man somnat 2kanske.. Nåja, det gick bra och jag är vid liv =)
Alldeles strax ska jag ta på mig löparbrallorna, skorna och dra ut å springa, ska fara och köpa annat kaffe med, gillar inte alls det vi har hemma!
Känns som jag behöver kaffe för att överleva denna dag, mina ögonlock är redan nu tunga så det blir intressant dehär med löpturen.

Jaja, ni får ha en bra fortsatt dag :) puss!

för övrigt så hat jag å köra med mamma, hon är så leeeeeejd "oj oj oj, kör inte så nära kanten nu" VAd tror hon själv att jag ska tvärsvänga ner i diket? DÖÖÖH :D haha

you know I really do

hej! :) Nu är jag hemma från erik, eller har varit de i 15min kanske. Jobbig hemgång.. Hade ju inte suttit fel å stann i dendär famnen men måste upp och skjutsa mamma och ronny till kallax halv 6-6 typ så känns inte så lockande att börja rulla från öjebyn innan de :P
Ja juste, min mamma ska till stockholm i en vecka med ronny och bara må, är faktikst ganska avis men hon måste ju också få slappen åååå ibland =)

Det jag oroar mig över är dock maten i veckan, fyy jag hatar ju å laga mat :P Har dock hela frysen fylld med micromat :] hehe
Sen har jag en massa frukt å grejer som mama köpt
mamma säger:
ja, jag köpte mango åt dig... för de tycker du ju om
sen köpte jag avocado åt dig, för de tycker du ju om.
Sen köpte jag snus åt dig, för de tycker du ju tyvärr om........... heheheh älsk min mamma :)


Har massa annan god frukt också och sådär så det ska nog gå vägen :) Får fara och äta hos pappa och farmor också ;D
Nä, nu ska jag se tv och hoppas att jag somnar innan jag ska upp .P godnatt :) pösse

Har fått shorts idag av mamma också, allt vi hann med på stan ;D Sen får vi hoppas på en hel del kläder när hon kommer hem med :]]

but still I walk away

Hej! Idag har vi haft fotboll på skolan och fyfan vad roligt det var, alltså ja jag dör :P Ska ringa tränarn ikväll och fråga om de är träning men är ju tråååkigt väder nanting för fotboll just nu. Man blåser ju seriöst bort..
jaja, ska bjuda på en bra sånglåt, älskar och sjunga den! :D

give me a call, i miss you

Hello my dear firends! =)
Blev ingen lyckad kväll när det gällde fotbollen, blev så arg att jag nästan lipa. Tog löpet till max med boffe och åt mat :P haha
Men tidigare ikväll har det varit trevligt. Vi for till emma och drack öl å spela rappakalja, och vem vann? Jo jag, tydligen så måste ju någon göra det ;)

Imorogn då? ja, vi har fotboll i tältet på morognen och jag är gryyymt taggad dock så ska jag först ta bussen till stan och sen gå till emma å hämta boffes bil å köra till skolan, sen blir det fotboll och matteprov sen HEEEEEEEM! så jäävla skönt :) Imorogn ska jag kaansek träna fotboll, hoppas det och efter ska jag nog vara med eriiik :)
Ska sova som ett svin nu, eller ska nog fortsätta prata med moa å msna lite först. godnatt :) puss

I'm fine baby how are you? : )

Helloo! Nu sitter jag och sjunger å laddar för kvällen medans marran å moa har tagit en pn här bredvid mig, HE HE!
Vi ska snart till Emma och bara dricka någon öl, kan lova er alla att det inte är fest eller något i den stilen. Bara någon öl:) dock go öl, miller :)

Annars då? tjaa, jag har moas baggyjeans på mig nu och som jag hade älska å vara kille å alltid kunna ha sånnahär och häng typ, så sjukt skööönt!
nåja, nu ska jag väcka dömjen och sen måste vi fakitkst röra på oss :) Pöss

okeeeeeej

tänkte bara informera er alla om att jag inte längre är rödhårig:P Har ju velat som ett svin fram och tillbaka och vet att jag it kan ha rött hår på sommaren och hade tänkt färga det ljusbrunt men voila nu är d et helt plötsligt mörkt, och gör mig ingenting har insett att mitt ansikte framhävs så mycket mer då:P ANnars ser det ut som om jag har gråa ögon och världens tråkigaste färg i ansiktet :p
Nåååja, känner jag mig rätt så blir det avfärgning,brunt och blonda slingor innan juni har fått sitt slut :) pöss

wooow

hello my friends :) Har kommit hem från Emma för en stund sen, där har jag tillbringat min kväll med henne och Isabell, mysigt:)
Annars idag har jag inte gjort mycket, skola, kört hem, ingenting, ingenting, varit med emma å issa:P haha Har även färgat håret och he blev heeelt ok!

Imorogn har jag bara idrott men tanken var att ja gskulle göra matteprov också men på torsdag gör jag det eftersom jag glömde matteboken på skolan vilket jag inte trodde för jag var 100% på att jag hade den i väskan men tydligen inte.
Värsta är att vi har orientering imorgon på skolan vilket är det värsta jag vet ohc inte NOG MED DET! Jag måste vänta 1h och 15min innan vi börjar:o kul jul!
Annars imorogn så blir det att se champions league finalen på olles med någon öl och trevligt sällskap, ser jag verkligen fram emot! =) Vinner inte manchester united så lipar jag, helt seriöst:P Men klart dom vinner:D

Nååja, ska lägga mig i sängen nu och se tv och ladda för min trevliga morgondag! :) Pöss!

låt mig gråta

jag har tre jävla matteprov tills måndag, jag är körd kort sagt!
DOCK! jag klara nationella, vad hände dääär???

what I have in me in my mind is you

All I have is you, and its all that Im breathing for,
all I need is you, now we can't make it trough
I am losing you forever 

menar jävlat naaada med texten men gillar låten :D

HEEEEJ! :-) Idag är Josse glad igeen, borde väl sova eftersom jag ska upp 06.45 eller okejdå jag snoozar till 06.15 hoppar upp äter en macka, borstar tänderna och drar till bussen tpy. Funderar på om jag ska ta bilen imorogn, huuuur skönt had it de varit?

Iallafall, när jag kom hem idag så for jag ut och sprang på grisan, tycker jag gjorde det riktigt bra eftersom jag hat å springa på slingor, man ser ju it annat än skog typ:P
Sen kom Eriiik hit och såg the village med mig som jag hade laddat för, tyvärr så var den inte lika bra som sist :/ Undra om man måste ha riktigt stämning och typ mörka ner hela rummen osv för att man ska bli rädd eller typ vara inne i filmen hela tiden, vilket är typ omöjligt med erik efterom vi pratar hela tiden :D hehe

Imorogn då? tjaa, då är det skola sen måste jag försöka få tag på någon av alla tränare vilket verkar vara jävlat omöjligt..
Ska iallfall träna imorogn med, eller fara ut och springa långa intervaller fyfan någon som ska följa? har nog inte psyke för att springa allt sjäälv ;p
nej, godnatt :)

puss på diggggggg =)))

 finns det absolut ingen som tycker jag sak vara blond igen?:p hehe
 

never take friendships personal

hellooo!
Nu är jag i skolan, har precis kommit in. Vi har suttit ute över lunchen så förhoppningsvis har man fått lite färg. Snart är det matteprov och kan väl inte påstå att jag är allför taggad men vad ska man göra?
Efter det ska jag hem eller försöka få in moa till stan på en mjukglass.
Idag har jg träning men vettefan hur jag ska göra är så himla tråkigt att bara sitta och vänta på att den ska börja, kan ju lika göra allt hemma eftersom vi bara springer osv nu.

Iallfall, ikväll vet jag inte vad som händer mer än att jag ska ut och springa intervaller å köra mage-rygg sen vill jag se en film klockan 9 så förhoppningsvis kommer någon och ser den med mig =) Nu börjar det vara ritkigt slappt i skolan, har bara provet kvar sen nästa måndag är vi mest troligt ledig, imorogn är de bara en kort föreläsning på morgongen, medgk och onsdag idrott och torsdag idrott och fredag ledig = slappt!
Igår sa Erik att jag skulle få en present om jag var på skolan hela veckan, dumt sagt där kan jag lova :) haha

have a nice day! :) pöss

hey =)

Just idag är det söndag, jajjemän är så otaggad så det finns inte :P Iallafall
igår blev det fest, faktikst trevlig förfest, blev med empa, anna, ev och amanda, hur trevligt som helst! :)
Vi for iallfall till plupp sen där det blev lite ledsna miner och sura men som löste sig tillslut :) Pentan var inte så ösigt igår så blev max och sedan hem till erik och sova.
Vi vaknade kring 11 kanske av att det bara ringde heela tiden, det var då min kära vän emma so mvar fast i älvsbyn först blev jag förbannad på fanskapet för jag sa att hon skulle fara hem igårkväll! men nä det gjorde hon ju tydligne inte nä. Men då bestämde erik att vi skulle fara och hämta henne kring 2 kasnke vilket var bra för jag hade dåligt samvete eller något:P haha

Har inte hunnit så mycket mer, kom hem och slockna på soffan, nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra ikväll. Orkar typ inte göra nå är så jävla död. JAG HATAR SÖNDAGAR! nåja. hade bra :) pöss!


nu är jag less, fan vad jag hatar mig själv när jag är såhär. Jag vill jag vet att jag vill. eller nå, kan ju försöka övertala sig sjävl det iallafall.

everything changes when Im with you

jag är så glad!

hej mina vänner :) Just nu har jag nyss duschat, sak iväg och äta mat hos emma snart, åh hon så underbar ska ni veta :)
Igår var jag i lillpite och spela spel, lekte kurragömma med dunk och sådär, riktigt trevligt :) Sen for jag och emma till henne å drack te och åt mackor ;d
Sent kom erik till mig och sov här :) Imorse vakna vi kring 10 och 11 for jag till rosvik för att måla en verkstad, och som jag har mycket kvar:o fyyfan den är hur stor som helst...
Har även varit hos sofia och ätit glass, har fått en fin bränna på ryggen efter sportbhn också... haha ;D

Nä, nu ska jag klä på mig sedan far till emmapemma :) hade bra! pöss



skulle försöka ta kort på erik men gick mindre bra, men ialflall :D


: ))

det enda jag har att säga idag är

PUSS!

Late night you are sleeping, I'm lying here beside you
And just by looking at you I get a rush that I can't explain
I feel you're reaching for me, sorry I didn´t mean to wake you
But you just smile and pull me closer

What a perfect time to open my heart, and say what's on my mind
'cause I want you to know that every day and night I wanna spend it with you
Oh, but words are never really enough

Hear me now

I can't get enough of you, that's a fact
It's just the way you move me, you groove me, you do that to me
I don't ever wanna stop
When I'm down you bring me up
I'll touch the sky, baby I can't get enough of you

Oh Oh

Oh man, you drive me crazy, even though you just try to love me
No one's ever touched me, you got a way that I can't explain
You don't need to say you love me, I can see it in your eyes
I'll never let you leave, now

You turn the music on when you give me that smile
You care like no one else, can't belive that you're mine
I'd lost my faith in love, and then I met you, baby
I almost can't belive that it's true

Hear me now

I can't get enough of you, that's a fact
It's just the way you move me, you groove me, you do that to me
I love everything you do, I'll always be with you
How easy you please me, baby believe me
I don't ever wanna stop
When I'm down you bring me up
I'll touch the sky, baby I can't get enough of you

Can't get enough of you...

Oh, you make me feel so real
You let me be who I am
I just love you man
Now I can't...

I can't get enough of you, that's a fact
It's just the way you move me, you groove me, you do that to me
I love everything you do, I'll always be with you
How easy you please me, baby believe me

I can't get enough of you, that's a fact
It's just the way you move me, you groove me, you do that to me
I don´t ever wanna stop
When I´m down you bring me up
I'll touch the sky, baby I can't get enough of you

your sex is on fire

Yeaaaahhhh, sitter och sjunger som bara den:P Ska snart till tandläkarn kom jag på igårkväll så fick bli det istället för skola:P
Idag ska jag somsagt ut och spring,a och blir det som planerat så kommer edt fan bli låååååångt!!
Nä, nu måste jag börja rulla till tandläkarn: ) pöss!!

 Sen hade jag även hoppats på att träffa denna dam en sväng idag :)

hoo

Jo förresten, har tänkt på det ungefär hela dagen.. :P haha
Vaarför är jag så dålig på att erkänna när jag har fel? (för att jag aldrig har det) okej skämt osido:P
Men jag är verklgein värdelös.. Men! dock så är jag glad att jag är lite så också, jag menar det får inte gå överstyr men jag kan älska att jag:
aldrig ger mig
skulle aldrig någonsin vika ner mig för någon
att jag kan vara iskall när det väl gäller
inte visar känslor bara för skojs skull
att jag är såhär jävla bra! haha :D

Och ja! Jag är ungefär världens känsligaste människa, jag lipar för ingenting men när jag väl bestämmer mig för något så blir det så och thats it!

ho, kändes bra att lätta på hjärtat! haha



Hade ju dock inte varit den jag är utan mina vänner och familj, så tack!


all the times that I felt insecure, for you.

Heej =) Nu har jag nyss kommit hem från sofia och lagt på telefonen med erik. Vi har sett desperate och uggly betty, alltid lika bra!
Annars har det inte hänt så mycket idag, skola komma hem och inget mer.
hmm

Imorgon ska jag på skolan och har bara idrott sen har jag lååånghelg och det ser jag verklgein fram emot. Det jag har planerat imorogn är att fara ut och springa och träffa eriiik :) Så ser hemskt bra ut än så länge, får se vad det mer blir =)
Nu ska jag fortsätta att lyssna på bra musik och sedan sova, godnatt! puss



Saknar dig sen du försvann, saknar och känner mig halv nu..
Saknar dig, saknar vår lek, den som vi gjorde du vet, den?

ja min vän du vann, jag saknar dig och du kommer alltid ha en fin och bra plats i mitt hjärta :)

It's a lucky day, pretty melodi

Hello mina vänner! =)
Just nu sitter jag hos moa och sandra i skellefte, malin är också här:) Just nu ser vi tv, vi har ätit grillat idag och det var sjukt gott =) Även glass, mmmmh!
Borde kanske plugga matte eftersom det är nationella imorogn igen men oh aldrig, ´jag avskyr matte!

Imorgon är det skola då somsagt och på kvällen har jag träning här i skellefte, vet inte riktigt hur jag ska lösa allt men det får helt enkelt bli bra på något sätt för jag måste träna.
Nåja, ni får ha en bra kväll allesammans :) pöss





moa, sanna, malin och sandra!

SANNA KLARA KÖRKORTET IDAG SÅ GRATTIS PÅ DIG GUMMAN!!!!!!!!! =)))

can't get enough of you!

Late night you are sleeping, I'm lying here beside you
And just by looking at you I get a rush that I can't explain
I feel you're reaching for me, sorry I didn´t mean to wake you
But you just smile and pull me closer

I can't get enough of you, that's a fact
It's just the way you move me, you groove me, you do that to me
I don't ever wanna stop
When I'm down you bring me up
I'll touch the sky, baby I can't get enough of you

Som jag poppar Jill Johnson alltså ;>


Iallfall, nu sitter jag på skolan och har matte det suger rööööööööv :P Fick veta att jag har nationella imorogn igen, fyfan så jävla tråkigtttttttt:P Jaja, jag är lycklig iallfall=)

Idag skulle jag träna men vet inte om det är så smart för jag har tpy snor-SM just nu, eller brode kanske vara med sen dunkar det i skallen och känns mer värt och vara med på långdistansen imorogn än att bli sjukare idag:P Jaja, ska ringa tränarn och kolla vad han säger.. Måste dock fixa dehär, i sommar kommer jag ju inte kunna köra till skellefte varje dag.
NU dampar tanja som vanligt! mattelärarn alltså, jag gill hon it:P

IALLFALLLLLLL, har verklgien inge vettigt att komma med :P Men jag har typ världens bästa liv känns det som =) Puss :)

its nice

jaa, vilken trevlig helg det blev=)
Fredag var det tv och filmkväll hemma hos mig, såg dock en sjuuukt dålig film med sanna, malin, emma och erik :) Sen på kvällen sov jag med erik och igår satt vi ute typ hela dagen, jag for även till Bäx och satt ute med familjen bäckström :D
Påkweeln var det meningen att jag skulle vara chaffis men när jag kom till Erik så började jag dricka, var nog gode dumt eftersom jag blev alldeles för full och var sur som ett bi:P men, allt är löst och jag sov med ekkeee.
Idag vakna vi väl 10 typ, satte oss ute och hade det mysigt, kanonväder! Sen for vi och åt och nu är jag hemma hos Emma, är faktiskt bakis nanting nu:P

jaja, ha en bra dag: D Puss!

bäst dag!

fyfan, denhär dagen överträffar typ allt. Aaaah,. är så jäävla glad! :)
För det första så tog jag körkortet imorse och har bara glidit runt med emmsi typ hela dagen, var hos familjen bäckström ohc fick kaffe å gofika av monkan:D
Sen, nu till det stora (okej körkortet är stort) MEN! jag for till Skellefte (körde bil helt själv ,stolt!! )Ja, illafall.. Jag åkte dit och hade löpträning osv med skellefte och HAR NU SKRIVIT PÅ KONTRAKT, inge ume och det känns så skönt!
Fyfaaaan, verkar vara så sjukt härligt gäng och elitserien?!?!?! aaah, underbartunderbartunderbart!

Nuu däremot, är jag hemma och denhär dagen skulle inte kunna bli bättre. Eller jo! Om jag hade fått träffa malin och erik en sväng, men det hinns inte med och man kan ju tyvärr inte få allt ;) Men FYFAN, vilken lycka! :)
Har iallfall på mig sötes mjukisar, en orange stor t-shirt och väntar på mamma som ska komma med tankkortet så jag får tanka skruttvolvon, kan ju älsk han! jaja .PÖSS: ))))

JAAAAAAAAAAAAAAA

JAG HAR ÄNTLIGEN KLARAT KÖRKORTET :d:d:d:d::d


JAG HAR ÄNTLIGEN KLARAT KÖRKORTET!!! :)))))))))))))

ne men oh hallå

ja ne men oh ja så bra liv jag lever :)
Åh! Blir ju lycklig hela jag!


Iallfallll, idag har jag varit på skolan och haft npmatte, gick väl som väntat= mindre bra.
Och igår sov jag hos moffe boffe moa boström:)
Ikväll däremot har jag följt med erik till fragge där det sågs på en film, den var väl ändå helt ok måste jag säga. Brukar integilla sånnadär filmer,  men de fooonka=)

Imorgon ska jag göra spännande grejer på dagen och senare mot kvällen är de löpträning och möte i skellefte, blir spännande måste jag säga:) Äntligen börjar allt falla på plats, hoppas det går vägen bara:)
Nää, nu ska jag fortsätta vara jätteglad och bara leva :D Puss!


hjärta

den finns bara live på youtube, men det är riktigt bra låt!

John me- Paris


ohlallala

Jag har ändå klarat första delen av dagen mycket bra! På förmiddagen lagade vi mat åt barn och lekte lekar med dem och det gick bra, sen efter lunch har jag däremot varit riiiktigt trött, har till och med tagit en pn på rasten :D
Snart slutar vi och jag har gjort klart medgk uppgiften så känns grymt skönt. När jag kommer hem ska jag äta sen köra bil och antagligen fara ut och springa eller något i den stilen. Får se om jag är med någon eler om jag pluggar matte vilket jag def skulle behöva.

pusse!

not so very funny

blä, ligger och vrider och vänder på mig i sängen, kan verkligen inte sova!
För det första så har jag vänt på dygnet, eller jag har somnat i god tid varje dag men sovit längre och nu är det tungt att somna och bara blotta tanken att vakna 05.45 får mig att vilja gråta..

Varför kan jag då inte sova? Ja, det är frågan..
Tanken av innebandy just nu gör ont i hela hjärtat ungefär. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill fara, men ändå inte. Något jag vill är satsa och utvecklas, vilket jag inte kommer göra om jag stannar kvar i stan. Men är jag verklgein beredd att bara fara? är faktikst rätt tveksam, även fast allt känns roligt osv så vettefan. Och jag menar för att fara så borde man väl vilja det jättemycket och man borde väl känna att allt ska bli jätteroligt?
Faan, kan det inte bara vara närmare? Nog för att det handlar om 30 mil men ändå. Jag vet att jag inte kommer spela med öjebyn nästa år, tragiskt men sant. Det blir inte av, aldrig när det är på dehär viset.
Men kan det inte finnas något lag i skellefte då? tja, det är något jag ska ta reda på imorogn, vet att man kan provträna med bra lag så kanske är något värt att prova? Tror faktiskt det, ska nog inte lyssna på vad alla andra säger utan följa lillhjärtat mitt.
Inatt drömde jag att någon hade tagit mina innebandyklubbor och helt ärligt så lipa jag när jag vakna, så jävla hemskt :P

Imorgon ska jag även försöka ta mig i kragen och fara & träna fotboll, är för feg för at t göra det själv men kasnke man ska försöka övervinna rädslan sin då? Känner ju fan halva laget så vet inte vad jag lipar över:P Är nog mest nervös över hur otränad jag är.. haha
Seriöst, skulle kunna skriva hur mycket mer som helst men tjaa tror jag avrundar här. Tror inte det blir någon sömn än på många timmar ,fan också. Jag som sak laga mat åt barnen imorgon =) haha

Har förresten även panik över matten, tror jag kommer bli tvungen att göra om den. Två ogjorda prov och nationella onsdag? Bådar inte gott mina kära vänner, förstår inte hur jag kan vara så fruktansvärt dålig i det. Dock så har jag aldrig haft så dåliga mattelärare som jaghar haft iår. Jaaaaaja, godnatt på er och hoppas ni iallfall sover gott.

Måste bara tillägga att jag faktiskt är lycklig ändå, om man ser det på det ljusa. Har världens bästa vänner och någon jag tycker om, hur ofta händer det ens? Kanske det jag tänker på hela tiden och det gör att jag inte vill fara. Nog för att jag vet att jag har mina vänner alltid. Jaja godnatt för andra gången :P





plus i kanten! Imorogn får jag träffa klassen (anna, emma,henke) ni är på mest plus men inge fel på er andra^^

 heheheh min björnhenke :))

:)

you make me happy! :)


 bäst :)

fint!

Hej! Idag är det söndag och det märks som fan :P
Kvällen igår var iallfall väldigt lyckad, iallfall hos Amanda. Jag hade riktigt skoj! Ute på pentan var det kanske inte så ösigt men det är inte så konstigt..
Iallfall jag sov med sötee och är glad över det :) Imorse vakna vi väl kring 10 kasnek? eller jag vaknar rättare sagt, så är det nog varje dag. att jag vaknar först alltså:P
Kom väl hem halv 3 kanske? For till amanda en sväng och prata med henne, björn å julle efter det gick jag hem åt och nu har jag sovit i alldeles för många timmar så lär ju inte somna tidigt idag:P

Nu ikväll vet jag dock inte vad jag ska göra, hoppas att emma ringer snart :) Hon är tydligne ute å kör bil, fan stort gomman ;D Borde iofs jag också göra.. väldigt mkt.
jaaaaaaaaaja, ni får ha det så bra :) puss!


see I thought love was black and white, that it was wrong or it was right

Hej!
Idag är jag glad, som jag oftast är :)
Igår hade jag det ritkigt trevligt, på dagen åt jag med nickepicke på nodo och sen var jag på stan med mina underbara tjejer och köpte presenter åt amanda som vi ska fira ikväll;D
På kvällen blev det att se hockey men sverige suger ju så jag,moa,malin och emma tog min lillebrors skateboardar och kickboard och drog till bojjn å åkte i rampen, ja fyfan vad kul det var! haha :D
Sen kom ekke och hämta mig så jag sov med honom :)

Jag är fasen taggad nanting för kvällen, som vi sak ha kul nu brudar och efter ikväll är det lugnt som fan med alkoholen ett tag framöver.
Som erik sa "jag sak fan it dricka en droppe ihelgen" YEAAAAAAAAAAAAAH RIGHT! Undra vem som kommer vara knall ikväll?
Nåja, nu ska jag fortsätta poppa musik och vänta på emma foppa forsberg:D pöss!


 suddig och bra! haha


everything that i've done seems so wrong

If there was something that I said
Let me know
I got a feeling that it's wrong
'cause it's gone



Hellooo! Vaknade för en timme sedan ungefär men har legat och dragit mig i sängen, skööönt!
Kan ju älska när kaffet är klart på morgonen när man vaknar, mmmh. Så jag har legat i sängen och druckit kaffe och nyss tagit min morgonsnus, ska nog bege mig ut på en springtur snart och sedan äta frulle =)

Är faktiskt lite besviken på vädret.... Trodde ju att det skulle vara bra väder så jag skulle få sola, men icket sa nicke. Dock så håller det nog på att klarna upp så är nog bättre senare idag :)
Jaaa, idag ska jag på stan och köpa present åt amanda som fyllde år i onsdags och imorgon ska vi fira henne, känner tagget ;D Ska ju använda min rosa klänning ;)
Ikväll blir det somsagt hockey och sen får jag se, skulle dra med erik på grillning men ska nog prata mer med honom.
Har även en bra låt att bjuda på innan jag drar.

Ändå lite ledsam text men blir som så glad av den :)

Sugarplum fairy - the escapologist


and I will be strong, even if it all goes wrong

be true to yourself and follow your heart

 



jag gör det, jag åker!   svettigt nanting men jag fix det, vi fixar det boffe

guess i'd never say that it's alright

hej=) nu mår jag bättre, har haft en fin dag=) Har varit hos farmor min och ätit lunch sen kört lite bil och ätit fika hos sannapanna som fyller 18idag :D
Amanda klarade även teorin idag, grattis gumman :))

Hmm, imorgon ska jag sola om det är bra väder på dagen, springa om hälsan vill så att säga, köpa present åt amanda, se hockeyn och grilla om allt blir som planerat =)
har faktiskt inte så mycket mer att säga, jag har världens bästa vänner och är jätteglad :)
pusse

 vad säger gåshuden? haha

 en vardag, alltid osminkad! :D mina ögon ser förövrig hemska ut:P

har förresten beställt kläder och skor idag:) yaay

blää

ont i skallen, halsen och huvudet . Nu- tarzan och sova, godnatt :)

pusspusspuss

heeej :) Nu är jag just hemkommen från erik:)) Mår just nu inte bra, är röd i ögonen och det rinner från dem, och känner mig allmänt hängig.. Halva familjen är ju hur sjuka som helst just nu så är väl inte så konstigt om jag också blir det.
Iallfall jag ohc erik har sett arsenal-manchester united och fan vad härligt att manchester vann! Haha på arsenal :D

Imorgon ska jag försöka fara till skolan, tror det kommer bli tugnt att ta sig upp när jag mår såhr och sedan har jag idrott ohc kul å springa omkring om man är sjuk?nä..
Kanske inte ens är sjuk, jag vet inte rätt som det är så mår jag prima ballerina imorogn och försöker bara hitta anledningar till att inte fara till skolan, men har fkiskt mått dåligt på dagen ocksååå:P haha
Nä, nu ska jag faktiskt sova :-)

jag är typ lycklig mina vänner :) puss!



haha, vilket jävla svin du är! Jag tycker så fruktansvärt synd om din såkallade "flickvän".. som man brukar säga, en gång ett svin, alltid ett svin. Du kommer verkligen aldrig att förändras, stackare!

tell me baby whats your story?

Heej:) Idag är jossan trött nanting, väntar på att någon från min klass ska komma hit? Börjar inte vi 9idag så kan jag lova att jag får jäävlat damp.
Idag har vi prov i HLR, doping och läkemedel och jag måste somsagt få mvg men känns ändå rätt lugnt, har inte pluggat något nästan men kan som allt? Tror det är för att jag tycker det är intressant:D
Har blivit ett big fan av red hot chili peppers igen, nötte dom som fan förut och nu har det börjat om;D

Ialflalll, idag kommer jag nog hem sent och då ska jag på body pump med nickepicke (vi var på spinning igår också, döööktiga!)
Sen ska jag vara med eriiik och sådär :))
Nä, ni får ha en bra dag:) puss


tack

du gjorde min väldigt misslyckade dag betydligt ljusare. du är bra:)) puss på dig!

vad ska jag göra?

åh, jag vill spela innebandy. faan att det är så länge kvar och hur ska jag göra?
Pall it tänka alltså men jag måst ju. Varförkan det inte vara närmare för? jaaaaaaaaaja

snälla låt det bara gå vägen nu annars lipar jag hela veckan..

  tråkigt att vi inte är samma längre :(

what I have in me, In my mind is you

Helloo!
har haft helt underbara dagar måste jag säga, bästa på länge :)
Valborg var ju smsagt bra, och fredagen bra och igår blev det utgång, igeeeeen :P Men var riktigt rolig förfest hos Jocke iallafall och var helt okej på pentan :) Har inte varit hemma eller sovit i min säng sen onsdags så är gode skönt och ligga hä rjust nu och bara må. Har dock varit skönt att vara borta och få vara iväg från mamma lite som jag tyvärr bråkar med varenda dag justnu, men brukar ju gå över =)

Idag har jag suttit ute hos erik en stund sen for vi och åt sallad på ängeln med ante och sen for jag till malle och nu har jag nyss kommit hem. Ska ut och springa och ta tag i mitt skolarbete, har prov och redovisning på tisdag och jag ska ha mvg så är bara att sätta igång.
Ska iallall och se Malles match klockan 6 :) Ls ska med och kanske erik, får se helt enkelt =) Hoppas ni också har haftdet riktigt bra:) Puss

jag är glaaaaaad :):)

thats nice

Hellooo:) Nu har jag nyssv arit duktig har bäddat eriks säng, plockat bort där nere och nu sitt jag henna. Har skickat iväg honom på någon bilmässa som jag var mindre taggad på att fara på, men it göre nå jag har det trevligt här :D haha

Idaag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl hem härifrån senare och då ksa jag iallfall springa och försöka hinna med att gymma, ikväll har jag inte heller någon aning men det är skönast så, tar dagen som den kommer :D


 snigg

Hej :)

Jag har haft så kul idag och igår också: )
Igår var det på malles place vi befann oss, sedan en snabbis till plupp och sen sova i bojjn.
Idag har det varit så sjuuukt bra väder, jag vaknade 9 och väckte erik halv 10, vi gick ut och satte oss en stund och sedan begav vi oss till malle för att hämta upp henne sen var det grillning hos ante och kubb, riiiktigt kul:)
Nu ikväll har vi varit några brudar hos malle och sett film, har även åkt lite bil och nyss duschat och ska vidare snart och sova:)))

PUSSE!

RSS 2.0