paus

försöker hitta lite motivation i tillvaron just nu. Själva motivationen och livet i sig klagar jag inget alls på, men att skriva här däremot är lite knepigt :P

I helgen har jag iallafall varit med mina bästa vänner både fredag och igår. Lördagen var nog bäst, vi såg bio- en galen natt, och den var riktigt bra! Se den!!
Efter att bion var klar skulle jag gå och hämta eriks bil som var parkerad på coop, upptäcker väldigt snabbt att jag glömt att vrida av lamporna så ni kan ju gissa vad som hände? Jodå, batteriet var urladdat, gick inte med startkablar och inte när vi bogsera. Vi fick oss många skratt jag,nina, tomme och pata. Är verkligen bara jag som kan lyckas med sådant :P Nu fungerar den iallafall efter en natt med laddning =)

Idag har jag varit i älvsbyn och spelat fotbollsmatch, det blev 2-2, var riktigt synd att vi inte vann för vi var värda det.
Jag spelade iallafall mittback och det gick riktigt bra =) är helnöjd faktikst och tränarna var nöjda med backlinjen så :)

I veckan är det skola,fotboll, fotboll och fotboll.
Imorogn blir det att fara på skolan, träna och sedan fara till emeli och äta fika för hon fyller hela 21år! :> grattis i förskott gömman!

Tisdag skola,plugga(!) och fotbollsmatch, onsdag skola,plugga, träning, torsdag skola,träning plugga.
fredag INGENTING! :D Lördag match i lule och lagfest på kvällen, oj så kul det kommer bli! :)

Nu ska jag väcka min prins som sover :) pusshejdå!

Ibland är vi lite retards vi två. Men som jag är kär i min karl :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0